Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απονομή Όσκαρ θύμισε η ομιλία του Μπουτάρη!

Με μια ομιλία που θύμιζε απονομή Όσκαρ καθώς αναφέρθηκε ονομαστικά σε δεκάδες συνεργάτες του και υπαλλήλους στο... δήμο Θεσσαλονίκης, είπε ο Γιάννη Μπουτάρης το «ευχαριστώ» του για την επικράτηση του στο β΄ γύρο των εκλογών.

Με σηκωμένη τη γροθιά ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε το σύνθημα της νίκης ξεκινώντας με τη φράση πως «σήμερα δήμαρχο έβγαλε η Θεσσαλονίκη και όχι τα κόμματα και οι ομαδες συμφερόντων. Η πόλη έδειξε ότι επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2012».

«Η επιλογή αυτή μας έδωσε τη δυνατότητα για τα επόμενοα 5 χρόνια να κάνουμε πράξη όσα μπορούμε για να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πόλη των ονείρων μας» συμπλήρωσε

Χαρακτήρισε ως πρώτο του μέλημα «να πάψει η Θεσσαλονίκη να γίνει πρωτεύουσα της ανεργίας» ευχαριστώντας τον Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος τον κάλεσε για να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Και στη συνέχεια ακολούθησαν τα δεκάδες ευχαριστώ ξεκινώντας από τη σύντροφό του και την κόρη του και συνεχίζοντας «με τον Θωμά, τη Στέλλα, την Ειρήνη, το Βασίλη και τον τελευταίο υπάλληλο του δήμου και όσους ξεχνάω τα ονόματά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.