Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απατεώνες έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα από ηλικιωμένους - Γυναίκα ο «εγκέφαλος» της σπείρας


Μια 41χρονη γυναίκα ήταν ο «εγκέφαλος» της σπείρας, με άμεσους βοηθούς και συνεργάτες της έναν 28χρονο άνδρα και μια 21χρονη γυναίκα...

Το κλασικό πλέον κόλπο της δήθεν γνωριμίας με τα παιδιά τους και των υποτιθέμενων οικονομικών διαφορών που είχαν μαζί τους, χρησιμοποιούσε μια τριμελής σπείρα απατεώνων που δρούσε στα Χανιά και είχε καταφέρει να εξαπατήσει τέσσερις γυναίκες.

Η έρευνα της Ασφαλείας οδήγησε στην αναγνώριση των απατεώνων που χτυπούσαν συστηματικά από τον περασμένο Μάρτιο. Μια 41χρονη γυναίκα ήταν ο «εγκέφαλος» της σπείρας, με άμεσους βοηθούς και συνεργάτες της έναν 28χρονο άνδρα και μια 21χρονη γυναίκα. Όλοι ταυτοποιήθηκαν, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις με θύματα ισάριθμες γυναίκες ηλικίας 68, 86, 76 και 52 χρόνων από τις οποίες οι απατεώνες απέσπασαν διάφορα χρηματικά ποσά και κοσμήματα. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα εξετάζοντας το ενδεχόμενο της συμμετοχής τους και σε άλλες απάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.