Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Γεωργιάδης: "Ο λαός ψήφιζε και ήξερε ότι εάν η Ελιά πάει κάτω από το 5% θα πηγαίναμε σε εκλογές"

Τη βεβαιότητά του ότι ο ελληνικός λαός σήμερα ψήφισε γνωρίζοντας ότι το ποσοστό της «Ελιάς» ήταν κρίσιμο εξέφρασε ο... υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης: «Σήμερα πήγαινε ο λαός στην κάλπη και ήξερε ότι εάν η Ελιά πάει κάτω από το 5%, ο Βενιζέλος θα πήγαινε αύριο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει εκλογές. 
Αυτό ήταν ήταν κάτι που το ξέραμε όλοι. Και ο λαός δίνει στην Ελιά 8%. Ο ελληνικός λαός ήξερε ότι εάν το άθροισμα των ποσοστών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν κάτω από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, θα πηγαίναμε για εκλογές».

Ο κ. Γεωργιάδης, συνεπής προς τη γραμμή δηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας, απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών με βάση την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, ενώ παράλληλα θέλησε να υποβαθμίσει τη σημασία του αποτελέσματος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: 
«Έχει σημασία ότι σήμερα ο λαός, εκεί όπου ψηφίζει για διοίκηση, σχεδόν πουθενά δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Εάν ο λαός, μέσω των Ευρωεκλογών, μάς στέλνει το μήνυμα ότι υποφέρει, είναι κάτι λογικό και θα ήταν τρελός όποιος προσπαθούσε να το αγνοήσει, γιατί είναι η αλήθεια, ο λαός υποφέρει. Αλλά το μήνυμα δεν είναι 'κάντε εκλογές τώρα'».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.