Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Θα έπεφταν τα τουρκικά F-16 σαν τις πάπιες, αν επιχειρούσαν στη Συρία

Του Σάββα Καλεντερίδη

Όπως θυμόμαστε όλοι μας, στις 22 Ιουνίου ένα τουρκικό φωτογραφικό αεροσκάφος τύπου Φάντομ (RF-4E), καταρρίφθηκε -με άγνωστο μέχρι σήμερα τρόπο- στα χωρικά ύδατα της Συρίας. Να σημειωθεί ότι το τουρκικό αεροσκάφος ήταν χωρίς όπλα και καταρρίφθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση από τη συριακή αεράμυνα.

Ιφιγένεια...

Ποιο θα είναι το επιχείρημα του Σαμαρά στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών; Κατά το Γιάννη Τσακίρη (ΑΝΤ-1) , η...αποφυγή του συνδρόμου της "Ιφιγένειας" .
Θα αναφερθεί στη μυστική έκθεση που υπάρχει στο συρτάρι του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Σόιμπλε. Και σύμφωνα με την οποία, η Ελλάδα πρέπει να θυσιαστεί. Να την πετάξουν έξω απ' το ευρώ και να σωθούν οι υπόλοιποι.

Συμφωνία με όρους... ρώσικης ρουλέταςΤης Ζέζας Ζήκου

Η οικονομία δεν μπορεί να είναι ασύνδετη από την πολιτική και κόντρα στο γενικότερο συμφέρον της κοινωνίας. Αλλά ο εξαναγκασμός και η αποδοχή από την Ελλάδα των όρων για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας γίνεται από τους τροϊκανούς με όρους πολιτικής ρουλέτας, και μάλιστα ρώσικης. Η πορεία της χώρας αυτήν τη στιγμή μοιάζει προδιαγεγραμμένη και οδηγεί στον «ξαφνικό θάνατο» της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας και της νέας δραχμής, μας λένε κατάμουτρα σχεδόν οι πάντες. Πάνω στο σενάριο αυτό τζογάρουν καθημερινά οι αγορές το μέλλον της χώρας.

ηλιθιότητα

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης


Την ίδια στιγμή που σύσσωμος ο τύπος μιλούσε για το Σοκ και το Δέος που προκαλούν οι παρεμβάσεις στα κοινωνικά επιδόματα, με νέες περικοπές που θα πλήξουν εξουθενωμένες κατηγορίες χαμηλοσυνταξιούχων, ανέργων και ανασφάλιστων πολιτών, τα ιδιωτικά αλλά και τα δημόσια κανάλια της παραπληροφόρησης, αφιέρωναν τα 2/3 των ειδήσεών τους σε ειδήσεις εντυπωσιασμού που επισκίαζαν τα αληθινά προβλήματα .
Την ίδια στιγμή που στις………
ουρές των ταμείων των Supermarkets κάποιοι πελάτες μετρούσαν τα κέρματα για να συμπληρώσουν το πληρωτέο ποσό και κάποιοι επέστρεφαν τα επιπλέον προϊόντα που επέλεξαν, κάποιοι άλλοι δίπλα τους συζητούσαν για το φαινόμενο Φελπς, για το έγκλημα στην Πάρο και για τις μεταγραφές των ομάδων τους.

Και συνεχίζουν ακάθεκτοι προς την καταστροφή…

Πολλά έχουν γραφεί κι ειπωθεί κατά καιρούς για την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας στην χώρα μας καθώς και για το δημογραφικό πρόβλημα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτήν.
Εκατοντάδες οι μελέτες, οι συσκέψεις, οι κατά καιρούς αποφάσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει πρόβλημα.
Με την άνευ ουδεμίας σοβαρής σχεδιάσεως απόφαση, του τότε υπουργού Μεϊμαράκη περί μειώσεως της θητείας στο εννεάμηνο, για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους, άδειασαν κυριολεκτικώς τα στρατόπεδα από οπλίτες με αποτέλεσμα την δραματική κατάσταση της λειτουργίας τους – αλλά ποιος νοιάστηκε γι’ αυτό; – κατάσταση που συνέχισαν και οι υπουργοί που ήλθαν ως διάδοχοί του.

Στα ύψη η αμόλυβδη

Στα ύψη βρίσκεται η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης ενόψει της μεγάλης εξόδου των εκδρομέων του Αυγούστου.
Οι Έλληνες οδηγοί βλέπουν τις τιμές των καυσίμων να εκτοξεύονται, κάνοντας δυσβάστακτα τα έξοδα των καλοκαιρινών διακοπών.

Το τέλος του Χυλοχώρου

Κατά αρχήν θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι η περίοδος της ύστερης μεταπολίτευσης έληξε με την ψήφιση του Α Μνημονίου και ότι ήδη βρισκόμαστε στη πρώτη μεταμνημονιακή περίοδο.
Και επειδή όλα έγιναν χωρίς να υπάρξει κενό στην πολιτική, ανάλογο της Εφταετίας που γέννησε σε μια στιγμή στην μεταπολίτευση, παρατηρούμε ότι υπάρχουν ακόμη μεταπολιτευτικοί κομματικοί σχηματισμοί η εξαφάνιση των οποίων θα πιστοποιούσε αναμφίβολα την αλλαγή εποχής.

Κλείνει στις 8 το πρωί της Δευτέρας η υποβολή των Ε1...

Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κλείσει το θέμα της πληρωμής με δόσεις των φόρων εισοδήματος. Σύμφωνα με στέλεχος που μετέχει στις διαπραγματεύσεις, η Τρόικα δυσανασχετεί στην... πρόταση για μέχρι δέκα δόσεις στην πληρωμή των φόρων και μάλλον η τελική λύση θα προβλέπει λιγότερες (ίσως πέντε έως έξι, αντί για εννιά ή δέκα).

Την ίδια στιγμή πάντως, ολοκληρώνεται και για τους τελευταίους «τυχερούς-άτυχους» η υποβολή των «φαρμακερών» φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2011.

Citi: "Θα καταρρεύσει η Eλληνική κυβέρνηση υπό το βάρος της λιτότητας..."Την παραπάνω εκτίμηση ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ κα Δημοκρατικής Αριστεράς θα διασπαστεί πριν το τέλος του έτους, λόγω των δυσκολιών στην εφαρμογή των μέτρων σκληρής λιτότητας, εκφράζει σε έκθεσή της με ημερομηνία 2 Αυγούστου 2012 η Citi.

Οι αναλυτές του οίκου επιμένουν στα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, δίνοντας αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης 90% για το διάστημα των επόμενων 12-18 μηνών στο συγκεκριμένο σενάριο (από 50%-75% προηγουμένως), εκτιμώντας ωστόσο ότι το “Grexit” θα μπορούσε να συμβεί μέσα στα επόμενα 2-3 τρίμηνα, με κρίσιμο χρονικό σημείο τον Σεπτέμβριο, μετά την αξιολόγηση της τρόικας.

«Όνειρο αυγουστιάτικης νυκτός τα ισοδύναμα μέτρα»

Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

«Όνειρο αυγουστιάτικης νύχτας» αποκάλεσε τα ισοδύναμα μέτρα, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, σχολιάζοντας τις συναντήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.

Ξέσπασε ελληνοτουρκικός… κουλουροπόλεμος – Οι Τούρκοι θέλουν το κουλούρι Θεσσαλονίκης

Γαστρονομικός πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας φαίνεται ότι ξεσπά για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά με αφορμή το «κουλούρι Θεσσαλονίκης» το οποίο οι γείτονες διεκδικούν, την ώρα που η εταιρεία Simit Sarayi…
, ετοιμάζει να κάνει απόβαση στις ελληνικές πόλεις με πολλά υποκαταστήματα όπου θα πουλά το διάσημο κουλούρι.

Αγροτική Τράπεζα … της Ελλάδος;;;

Η «καλή» και η «κακή» τράπεζα! Η αλλιώς… το «φιλέτο» και τα «κόκαλα»!!! Τι σχέση έχει το «Μνημόνιο» με την ΑΤΕ;;;

Λάζαρος Ελευθεριάδης 

Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύθηκε ως οργανισμός, στις 27 Ιουνίου 1929, με σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, «Περί συστάσεως και λειτουργίας της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος» και κυρώθηκε με τον Νόμο 4332/1929.

Θύμα των χάκερς ο Ρομπάι...

Θύμα υποκλοπής της ηλεκτρονικής του αλληλογραφίας έπεσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, καθώς επίσης και δέκα ακόμη ανώτατοι κοινοτικοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με... της εισόδους στον υπολογιστή, οι χάκερ εισέβαλαν στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 8, τις 11, τις 13 και τις 18 Ιουλίου 2011 και το Μνημόνιο για την Ελλάδα συμφωνήθηκε στις 21 Ιουλίου.

Οι προειδοποιήσεις δεν ακούστηκαν από το... «δίδυμο της συμφοράς»
Του κ. Μ. Ιγνατίου

Δεν ήταν έκπληξη ούτε προκάλεσαν σοκ, σε όσους καλύπτουμε καθημερινά τις δραστηριότητες του ΔΝΤ, οι δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην εφημερίδα «New York Times».
Ηταν πολλοί αυτοί που προέβλεπαν πως το λεγόμενο «Ελληνικό Πρόγραμμα» ήταν μη εφαρμόσιμο και θα οδηγούσε σε περιπέτειες και ο ίδιος είχε προειδοποιήσει την τότε ελληνική κυβέρνηση.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έγιναν ποτέ οι «σκληρές» διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Μείωση μισθών και συντάξεων, περικοπές κοινωνικών επιδομάτων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, με βασικό θύμα την υγεία, και ο κατάλογος με τα μέτρα δεν έχει τέλος.

Η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη πήραν την όγδοη θέση στο τεχνικό μέρος του ντουέτου στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον προκριματικό του ντουέτου στη συγχρονισμένη κολύμβηση.
Το ελληνικό ντουέτο πήρε την όγδοη θέση στο τεχνικό μέρος. Οι δύο Ελληνίδες βαθμολογήθηκαν με 89,200 και

Εστιατόριο προσφέρει spa με ...ψάρια


Υπάρχουν καταστήματα που προσφέρουν spa με ...ψάρια. Πρόκειται για τα ψάρια Garra rufa, που εκτελούν χρέη "γιατρού" και κάνουν απολέπιση τρεφόμενα με τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπου.
Πρώτα τα πόδια πλένονται και τοποθετούνται σε μικρά ενυδρεία όπου βρίσκονται 1.000 ψάρια, τα οποία αναλαμβάνουν δράση καθαρίζοντας τα πόδια σου από τα νεκρά κύτταρα.

Πέντε συλλήψεις για πλαστά χαρτονομίσματα

Πέντε άτομα -μεταξύ των οποίων μία γυναίκα και ένας ανήλικος ηλικίας 16 ετών- συνελήφθησαν στη Σαντορίνη ως μέλη σπείρας που χρησιμοποιούσε παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.
Διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες σε συναλλαγές τους σε καταστήματα της Θήρας, χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

«Ξεζουμίζουν» τους στρατιωτικούς - Νέο κούρεμα 12%


Τα «όχι» που λένε Σαμαράς και Παναγιωτόπουλος φαίνεται ότι δεν πιάνουν τόπο αφού η τρόικα έχει πια επιβάλει ως μονόδρομο τις περικοπές στις αποδοχές των στρατιωτικων.
Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών ζουν στα όρια της φτώχειας δεν φαίνεται να συγκινεί τους δανειστές μας που έχει βρει πρόσφορο έδαφος και από την

Χρυσή Αυγή: Ντροπή για την Ελλάδα τα τούρκικα σήριαλ!


Χρυσή Αυγή: Ντροπή για την Ελλάδα τα τούρκικα σήριαλ!

Ο κ. Μιχαλολιάκος κάνει λόγο για μία πολιτισμική εισβολή που επιχειρείται από τους γείτονες στο όνομα της «Ελληνοτουρκικής φιλίας»!
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρος:
«Ο καλός Χρυσαυγίτης δεν παρακολουθεί τουρκικά σήριαλ»,
Θεωρεί ότι πρόκειται για «πολιτισμική εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Δεν άφησε τον Γιωργάκη να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο και τον απέλυσαν!


Δεν άφησε τον Γιωργάκη να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο και τον απέλυσαν!

Και μετά μας φταίνε οι τσαμπατζήδες... Ολόκληρος πρώην πρωθυπουργός και δεν φιλοτιμήθηκε να πληρώσει το εισιτήριό του!
Με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» της εταιρείας AEGEAN FLYING DOLPHINS που κάνει το δρομολόγιο Σάμος- Κω αντικατεστάθη ο καπετάνιος από την εταιρία διότι στη Σάμο δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένεια του να μπουν στο σκάφος χωρίς εισιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα.
8 το πρωί και το δελφίνι που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμος -Πάτμος-

«Από τη Γερμανία ζητάμε ηθική και όχι χρηματική βοήθεια»

Συνέντευξη του Ιταλού πρωθυπουργού στο περιοδικό Spiegel

«Από την Γερμανία ζητάμε ηθική και όχι χρηματική βοήθεια», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Spiegel», o Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι.

«Οι ισχυρές, οικονομικά χώρες της Ευρωζώνης, θα έπρεπε να αφήσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στα κράτη μέλη που εφαρμόζουν με μεγάλη ακρίβεια τις ευρωπαϊκές οδηγίες», προσθέτει ο Μόντι, ο οποίος δεν κρύβει ότι «ανησυχεί για την αντιγερμανική στάση του ιταλικού κοινοβουλίου».

Τι θεωρούσε ο κύριος Παπανδρέου “έσχατη φτώχια”..


Ένα βίντεο από τα παλιά μέσα από την Ελληνική Βουλή..Ο Παπανδρέου μέμφεται τον Καραμανλή επειδή συγκλονίστηκε βλέποντας ηλικιωμένους να μαζεύουν οπωρολαχανικά από μια λαική…Μάλιστα την αποκαλεί “έσχατη φτώχια”..Εμείς θυμηθήκαμε πόσο ασυγκίνητος έμεινε με τα ατελείωτα συσσίτια και τις αυτοκτονίες..

Το ΣΔΟΕ στο πάρτυ της Άννας Βίσση...

Λαβράκι έβγαλε το σαφάρι του ΣΔΟΕ στην Κέρκυρα, έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησε κλιμάκιο της υπηρεσίας σε κεντρικό club διασκέδασης που τραγούδησε η Άννα Βίσση την Κυριακή 22 Ιουλίου. Διαπιστώθηκε πως... 580 άτομο βρέθηκαν στο χώρο, χωρίς να κόψουν εισιτήριο.

Συνεχίζονται τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής


Συνεχίζονται τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής

Συνεχίζονται τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής μεταξύ κατοίκων που αντιδρούν στην επένδυση μεταλλείων χρυσού και αστυνομικών δυνάμεων. Φωτιά πήραν τρία περιπολικά της αστυνομίας και σημεία του δάσους.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα κατοίκων προσπάθησε να ανέβει στο δάσος αλλά

Ληστεία για 15 ευρώ!

Απείλησαν 24χρονη με πυροβόλο όπλο

Ληστεία σε βάρος 24χρονης σημειώθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Όπως κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα, άγνωστος με την απειλή πυροβόλου όπλου της αφαίρεσε μία τσάντα που είχε

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Σαν σήμερα το είπε ο Λεωνίδας.Δείτε τη μάχη των Θερμοπυλών σε βίντεο!

Σαν σήμερα ο Λεωνίδας επικεφαλής των 300 είπε το ιστορικό Μολών Λαβέ. Οι 300 αντιστάθηκαν μέχρι να πέσει και ο τελευταίος,αλλά έμειναν για πάντα στην ιστορία. 

Τα όσα έχουν γραφτεί για τους 300 του Λεωνίδα είναι πολλά και όλα θριαμβευτικά.

Το History Channel παρουσιάζει με λεπτομερή τρόπο -και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας- τη μάχη που έμεινε στην ιστορία. Τη μάχη των Θερμοπυλών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

«Οι Γερμανοί δεν μπορεί πλέον να είναι ο ταμίας για την Ελλάδα»

Έξοδο από το ευρώ «βλέπει» ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας

Το θέμα ενδεχόμενης εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη απασχόλησε ιδιαιτέρως σε κοινή συνέντευξή τους σήμερα τους Σάρα Βάγκενκνεχτ, αντιπρόεδρο του κόμματος της Αριστεράς και Μάρκους Σέντερ, υπουργό Οικονομικών της Βαυαρίας, την οποία δημοσιεύει η Bild.

Διαστάσεις επιδημίας παίρνουν τα «λουκέτα»...


Διαστάσεις επιδημίας έχουν πλέον λάβει τα λουκέτα στην αγορά, με δεκάδες καταστήματα να κατεβάζουν ρολά καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και τις προβλέψεις για το μέλλον δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων μέχρι το τέλος του έτους να είναι περισσότερο δυσοίωνες παρά ποτέ.

Από τις αρχές του 2011 μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο, 68.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έγραψαν τίτλους τέλους μη έχοντας....
δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους, ενώ ορατοί είναι οι φόβοι ότι μέχρι το τέλος του 2012, ακόμη 67.000 εταιρείες κινδυνεύουν με λουκέτο.

Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί…

Ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε ακόμα με το αν θα «βήξει» η Τρόικα, την ίδια ώρα γίνονται δηλώσεις που επιβεβαιώνουν τα κατά καιρούς γραφόμενά μας, ότι δηλαδή βαδίζουμε μπρος ολοταχώς προς τη δημιουργία ενός κέντρου αποφάσεων για όλο τον πλανήτη. Τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο.
Τα λεγόμενα του Σίμον Πέρες σε βαρυσήμαντη συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» είχαν έντονο άρωμα παγκοσμιοποίησης: «Όλες οι χώρες αλλάζουν διότι άλλαξε ο κόσμος. Κανείς δεν έχει επιλογή. Είτε θα περάσει στη σύγχρονη εποχή ή θα μείνει πίσω, φτωχός και ασήμαντος. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι κυβερνήσεις δεν ελέγχουν τις οικονομίες τους. Ισχύει για την Ελλάδα, ισχύει για το Ισραήλ, ισχύει για την Ιταλία, την Ισπανία και όλους. Αντί για εθνική οικονομία έχουμε παγκόσμια οικονομία. Καμία χώρα δεν μπορεί να γλυτώσει από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομίας. Και καμία χώρα δεν μπορεί να ελέγξει την παγκόσμια οικονομία. Έχουμε παγκόσμια οικονομία χωρίς παγκόσμια κυβέρνηση και εθνικές κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο των οικονομιών τους.»

Θα περιγράψει "τα επτά λεπτά του τρόμου".....

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας το Curiosity, το πυρηνοκίνητο ρομπότ της NASA, θα προσεδαφιστεί στον Αρη για να ξεκινήσει μια νέα αποστολή εξερεύνησης του κόκκινου πλανήτη.

Τη στιγμή της προσεδάφισης θα περιγράψει ο "Κάπτερ Κερκ", κατά κόσμον Ουίλιαμ Σάτνερ!

Ο Σάτνερ ήταν ο «Κάπτεν Κερκ», ο κυβερνήτης του διαστημόπλοιου USS Enterprise στην...
τηλεοπτική σειρά Star Trek που άφησε εποχή και απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο.

Στην Αθήνα αύριο, ο Πέρες...

Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Νικολόπουλος: "Μάλλον θα έπρεπε να διαγραφείς και εσύ Πρόεδρε...".


Με νέα επιστολή του προς τον κ. Σαμαρά ο διαγραφείς από την ΚΟ της ΝΔ βουλευτής Αχαϊας κ. Νικολόπουλος επανέρχεται και βάζει ζητήματα εφαρμογής του καταστατικού του κόμματος. Καλά κάνει βέβαια ο κ. Νικολόπουλος και βάζει ζητήματα εφαρμογής του καταστατικού, αλλά θεωρούμε ότι είναι αρκετά έξυπνος ώστε να γνωρίζει πως δεν....
πρόκειται φυσικά να εφαρμοστεί το καταστατικό μέσα στο σημερινό ολοκληρωτικό κόμμα της ΝΔ, όπου «νόμος» είναι η βούληση του αρχηγού και ενός μικρού τμήματος της παλιάς ΠΟΛΑΝ που αποτελεί την ηγετική ομάδα της ΝΔ.

Να γιατί οι άντρες πρέπει να βάζουν τις μπύρες στον πάτο του ψυγείου

Όλα έχουν τον σκοπό τους

Il Giornale: Το 4ο Ράιχ της Μέρκελ!!!Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η ιταλική εφημερίδα Il Giornale στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Στο πρωτοσέλιδο της δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο "Το Τέταρτο Ράιχ" της Μέρκελ.

Κάτω από τον τίτλο η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία της κ. Μέρκελ με υψωμένο το δεξί της χέρι και...
υπότιτλο, "Heil Angela".

Πρόκειται για δεξιά εφημερίδα που ανήκει στον αδερφό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Πάολο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απολυταρχική πολιτική της Μέρκελ έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι αρνείται να δώσει περισσότερο χώρο στην ΕΚΤ προκειμένου να δράσει

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ..

ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ

Ο Σαμαράς έκρυψε προεκλογικά το ρόλο του υπάκουου υποτακτικού της Μέρκελ.


Δυστυχώς, παρά τις προεκλογικές «κορώνες» για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, για μη περικοπή μισθών και συντάξεων, για ανάπτυξη και άλλα τέτοια που ήθελαν να ακούσουν οι ψηφοφόροι, ο κ. Σαμαράς έκρυψε επιμελώς αυτό που πραγματικά είχε στο μυαλό του να εφαρμόσει μετεκλογικά. Όπως αποδεικνύεται σήμερα, αυτό που είχε πραγματικά στο μυαλό του ήταν....
να εμφανίσει τον ελληνικό λαό ως υπάκουο υποτακτικό στις επιθυμίες των Γερμανών, προσβλέποντας προφανώς στον οίκτο τους.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση...

Tο Σεπτέμβριο επιστρέφει η τρόικα...


Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 1:30 το μεσημέρι της Κυριακής η κρίσιμη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με τους εκπροσώπους της τρόικας για την... εξειδίκευση των μέτρων που θα περιληφθούν στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις «πήγαν καλά», δήλωσε απερχόμενος ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν. Η τρόικα θα αναχωρήσει από την Αθήνα και θα επιστρέψει στις αρχές Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συντάξει την έκθεση αξιολόγησης, η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη στα μέσα του ίδιου μήνα.

Κλείδωσαν, μειώσεις σε επικουρικές, εφάπαξ, 6% στις χαμηλές συντάξεις και αύξηση ορίου στα 66 χρόνια!!!«Η συνάντηση πήγε καλά, σημειώσαμε πολύ μεγάλη πρόοδο», δήλωσαν οι επικεφαλής της τρόικας, μετά από τη συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, στο υπουργείο Οικονομικών, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ....
των μέτρων, είναι μειώσεις σε επικουρικές, εφάπαξ και προνοιακά επιδόματα, αύξηση ορίων ηλικίας στα 66 έτη και περικοπές έως και 6% ακόμα και στις χαμηλές συντάξεις.

9 δισ. τα «φέσια» σε 4,5 χρόνια

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τειρεσίας Α.Ε., από το 2003 μέχρι το 2008 η αθέτηση πληρωμής ήταν μέσα στο παιχνίδι, μιας και το ρίσκο… χανόταν μέσα στο καλό κλίμα που υπήρχε και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Βόμβα περίπου 9 δισ. ευρώ έσκασε στην ελληνική αγορά τα τελευταία τεσσεράμιση χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, οπότε και σφραγίστηκαν 873.570 ακάλυπτες επιταγές. Μάλιστα στις συναλλαγές με το εξωτερικό δεν υφίσταται πλέον η επιταγή ως τρόπος πληρωμής, ενώ ακυρώθηκαν και οι εγγυητικές επιστολές του εγχώριου τραπεζικού συστήματος.
Τα «κανόνια» από τις ακάλυπτες επιταγές στην εγχώρια αγορά προκάλεσαν πολλά «θύματα» και οδήγησαν πολλές επιχειρήσεις σε λουκέτο, αφού ο σχεδιασμός πληρωμής των οφειλών μετά έξι και εννέα μήνες επί της ουσίας έχει καταρρεύσει.

Προσοχή!Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Προσοχή!Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Ανοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις προσεχείς ημέρες στη χώρα και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 41 και κατά τόπους τους 42 βαθμούς κελσίου.
Πιο αναλυτικά:
τη Δευτέρα ( 6/8/12) στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς και στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου και τη νότια Κρήτη τους 36 και κατά τόπους τους 37 βαθμούς.
Την Τρίτη (7/8/12) και την Τετάρτη (8/8/12) στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 41 και κατά

Οδ. Βουδούρης: “Καμία σύμπραξη με τη χρεοκοπημένη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ”…

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε καμία σύμπραξη με την χρεοκοπημένη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οταν κάνει ουσιαστική ανανέωση στην ηγεσία του τότε μπορούμε να μπούμε σε διαπραγματεύσεις» τόνισε στον realfm 97,8 ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Οδυσσέας Βουδούρης. Πρόσθεσε δε ότι οι γέφυρες του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διατηρηθούν…

Άνοιξαν τα διόδια στο Ρίο


ΤΩΡΑ - Άνοιξαν τα διόδια στο Ρίο

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Ρίου, αφού οι κάτοικοι αποχώρησαν από τα διόδια, τα οποία είχαν αποκλείσει για περίπου μιάμιση ώρα.

Όση ώρα διήρκησε ο αποκλεισμός, δημιουργήθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, αφού η κίνηση των οχημάτων γινόταν από την παλαιά εθνική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές.

Αυξήσεις σε βασικά είδη διατροφής...

Σε είδος πολυτελείας κινδυνεύουν να μετατραπούν βασικά είδη διατροφής όπως ψωμί, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι...

Επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής


ΤΩΡΑ - Επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής

Ένταση επικράτησε στην είσοδο του δάσους στις Σκουριές-Χαλκιδική, καθώς κάτοικοι επιχείρησαν να εισέλθουν στην περιοχή, σπάζοντας αστυνομικό κλοιό.
Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με ρίψη χημικών.

Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές, στη Βόρεια Χαλκιδική πραγματοποίησαν πορεία

Το έλλειμμα φέρνει νέες μειώσεις εώς 17%

«Ψαλίδι» στις ταρίφες των φωτοβολταϊκών φέρνει η γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, σε μια προσπάθεια συγκράτησης του συνεχώς διογκούμενου ελλείμματος του λειτουργικού του συστήματος, ΛΑΓΗΕ, που αγγίζει τα 300 εκατ. ευρώ με διαρκώς αυξητικές τάσεις.
Από 190 έως 290 ευρώ/Mwh θα κυμανθούν οι εγγυημένες τιμές, ανάλογα με την εγκατάσταση.
«Ψαλίδι» στις ταρίφες των φωτοβολταϊκών φέρνει η γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, σε μια προσπάθεια συγκράτησης του συνεχώς διογκούμενου ελλείμματος του λειτουργικού του συστήματος, ΛΑΓΗΕ, που αγγίζει τα 300 εκατ. ευρώ με διαρκώς αυξητικές τάσεις.

ΤΩΡΑ - Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας


ΤΩΡΑ - Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση, στο Σοφικό Κορινθίας.Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και 4

«Πολύ μεγάλη πρόοδο» βλέπει η τρόικα

«Έχει σημειωθεί πολύ μεγάλη πρόοδος» δήλωσαν οι επικεφαλής της τρόικας, αναφερόμενοι στις συζητήσεις που είχαν με την κυβέρνηση, για την οριστικοποίηση του πακέτου μέτρων των 11,6 δις ευρώ, μετά το τέλος της συνάντησης που είχαν με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τα άλλα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

HSBC: Η ευρωπαϊκή κρίση είναι και νομισματική – Η ΕΚΤ έχει χάσει τον έλεγχο

Οι αγορές ομολόγων δεν μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία – Ορατός ο κίνδυνος για διαζύγιο (διάσπαση της Ευρωζώνης)

Για την επιδείνωση της ευρωπαϊκής κρίσης προειδοποιεί ο Stephen King, επικεφαλής οικονομολόγος της HSBC.

Όπως αναφέρει σε νέο άρθρο του, μπορεί η ευρωπαϊκή κρίση να ξεκίνησε ως δημοσιονομική, αλλά πλέον είναι βέβαιο πως έχει μετεξελιχθεί σε νομισματική κρίση. Το νομισματικό σύστημα της Ευρωζώνης έχει αρχίσει να διαβρώνεται. Η παράνοια για τον κίνδυνο διάσπασης της Ευρωζώνης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη… Η διατραπεζική αγορά δέχεται ισχυρούς κλυδωνισμούς και τα κράτη της ευρωπαϊκής περιφέρειας υποφέρουν…

"Kλείδωσαν" οι μειώσεις στις συντάξεις...

Τη λίστα με τα μέτρα που κατ' αρχήν αποδέχεται παρέδωσε στον Γιάννη Στουρνάρα η Τρόικα. Την ώρα αυτή όμως συζητούν με τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Εργασίας για τα επιπλέον μέτρα που... δεν την ικανοποιούν -και στη θέση των οποίων μπορεί να απαιτηθούν άλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 11 το βράδυ του Σαββάτου και εν όψει της αναχώρησής της από την Αθήνα, η Τρόικα παρέδωσε κείμενο με τα κοινά αποδεκτά μέτρα, στα οποία φαίνεται πως γίνονται δεκτές οι περισσότερες από τις περικοπές που έχουν προτείνει τα υπουργεία Εργασίας, Υγείας και Παιδείας.

Το βίντεο της πτώσης επί σκηνής για την αοιδό Πάολα

Έχουν και οι καλλιτέχνες τα ατυχήματά τους!
Ο λόγος για την τραγουδίστρια Πάολα η οποία στην προσπάθειά της να βγει στη σκηνή για να κάνει το πρόγραμμά της, φορώντας ένα σούπερ μίνι και ψηλοτάκουνες γόβες έχασε την ισορροπία της και έπεσε.
Συνεργάτης του καταστήματος την βοήθησε να σηκωθεί, ενώ η ίδια δεν δίστασε να αστειευτεί με το συμβάν και να χαμογελάσει.