Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Game of Thrones, “The Night Lands”: Φουλ του Ρήγα
Όσα είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο της 2ης σεζόν “Game of Thrones”.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Τύριον κάνει την πρώτη του μεγάλη κίνηση, ένας γιος επανενώνεται με έναν πατέρα που τον μισεί, πολύ σεξ συμβαίνει από άκρη σε άκρη, και οι βασιλιάδες αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα πολλοί.

Στο περίμενε το πρόγραμμα ταυτοποίησης των αγνοουμένων
Διαβάστε τι αναφέρει για την πορεία του προγράμματος ταυτοποιήσεων των αγνοουμένων.....

ο πρόεδρος του ΔΣ του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

Την πίστη ότι το πρόγραμμα ταυτοποιήσεων θα γίνει κατορθωτό να επανέλθει σε γοργούς ρυθμούς, στέλνει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΝΓΚ.

Κούρεμα σε όλα τα δάνεια παγκοσμίως προτείνει το ΔΝΤ


Πρόταση-σοκ υπέβαλε η πρόεδρος του ΔΝΤ κυρία Λαγκάρντ, δηλώνοντας πως "έχει έλθει η ώρα να κουρευτούν τα στεγαστικά δάνεια παγκοσμίως". Αν και αναφέρθηκε μόνο στα στεγαστικά δάνεια θεωρείται βέβαιο ότι η κυρία Λαγκάρντ ομιλεί για όλα τα δάνεια των νοικοκυριών, όχι μόνο τα στεγαστικά.
Σύμφωνα με το ΔΝΤ, με την μείωση των δανείων θα σταματήσει να συγκεντρώνεται το χρήμα στις Τράπεζες και θα αρχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και στην οικονομική τόνωση. Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα με το νόμο Κατσέλη υπάρχει ήδη νόμος που "κουρεύει"

Δραχμοφοβία και ευρωκαταστροφή
γράφει ο Στρατής Μαζίδης

Το καλοκαίρι του 2000 είχα βρεθεί στην όμορφη Πάρο.Ένα από τα πρώτα βράδια διασκεδάζαμε στη Νάουσα και ύστερα έπρεπε να επιστρέψουμε στο χωριό που καταλύαμε. Βαθύ σκοτάδι και ελάχιστη σήμανση συνθέτουν το σκηνικό. Ξαφνικά αρχίζω να υποψιάζομαι πως μάλλον βρισκόμασταν σε λάθος δρόμο. Με υπερπροσπάθεια διακρίνω κάτι δέντρα και τη θάλασσα έτοιμη να τερματίσει το δρόμο μας. Πολύ απλά σταματήσαμε, αναστρέψαμε με προσοχή κι επιστρέψαμε για να εντοπίσουμε το σημείο στο οποίο είχαμε κάνει λάθος ώστε να ξαναμπούμε στο δρόμο μας.
Τον Ιανουάριο του 2002 η ελληνική οικονομία εισήλθε στη ζώνη του ευρώ λαμβάνοντας ένα δρόμο για τον οποίο πολλοί υποδείκνυαν εξαρχής πως ήταν λάθος. Ορατότητα δεν υπήρχε, παρά μόνο αισιοδοξία πως πίσω από την πυκνή ομίχλη κρύβεται ο Παράδεισος. Κι ας μην είχαμε κάνει τίποτε για να δικαιούμαστε την Εδέμ. Μια χώρα αποβιομηχανοποιημένη, με υπερτροφικό - πελατειακό δημόσιο τομέα και με μαγικά τερτίπια, αποφάσιζε να διαβεί ένα δύσβατο μονοπάτι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένη.

Πώς επιβιώνεις τη Μέρα της Κρίσης;
Τι πρέπει να πάρεις μαζί σου!

Είσαι αλήθεια προετοιμασμένος για τη συντέλεια του κόσμου;

Σκηνικό ταινίας καταστροφής: οι ουρανοί ξερνούν φωτιά, τρομακτικοί σεισμοί ισοπεδώνουν πόλεις, μανιασμένοι αέρηδες συμπαρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους, η γη ανοίγει και καταπίνει αδηφάγα και τα τελευταία ερείπια∙ ο ανθρώπινος πολιτισμός φτάνει οριστικά στο τέλος του.

Η πυροδότηση πολλαπλών οικονομικών καταστροφών και ο ύπουλος ρόλος του ΔΝΤ


 
"Αυτά τα είδη λαϊκών αντιδράσεων δεν είναι απλώς προβλέψιμα, αλλά είναι μέρος του σχεδίου. Έγγραφα του ΔΝΤ και της ΠαγκόσμιαςΤράπεζας που διέρρευσαν το 2001 περιγράφουν λεπτομερώς ένα σχέδιο τεσσάρων φάσεων για τη λεηλάτηση μιας χώρας. Στα στάδια αυτά συμπεριλαμβάνεται και το στάδιο της "λαϊκών εξέγερσεων κατά του ΔΝΤ"

Του James Corbett

Αlternate News Media
Έχουμε όλοι ακούσει την παλιά παροιμία

Γρηγόρης Αρναούτογλου:Τι δήλωσε για το Λιάγκα και τον ανταγωνισμό;


Γρηγόρης Αρναούτογλου:Τι δήλωσε για το Λιάγκα και τον ανταγωνισμό;
Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αρκετά κοινά στοιχεία, αφού έχουν βρεθεί στηνπρωινή ζώνη και έχουν παρουσιάσει τηλεπαιχνίδια. Αυτές οι ομοιότητες ήταν που έκαναν αρκετούς να πουν ότι ανάμεσα στον Γρηγόρη και τον Γιώργο υπάρχειανταγωνισμός. «Δεν μπορεί με όποιον άνδρα κάνει ψυχαγωγικά προγράμματα να μπαίνω στη διαδικασία του ανταγωνισμού.

Ο Χρήστος Παπουτσής αντιμέτωπος με την εσχάτη προδοσία και η ομερτά…


 

Μήπως ο Χρήστος Παπουτσής πρέπει να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της παράβασης του καθήκοντος εχεμύθειας ή ακόμη και για εσχάτη προδοσία (Κατασκοπεία - Παραβίαση Μυστικών της Πολιτείας); Η ερώτηση δεν είναι ρητορική, αφού ο κ. Παπουτσής παρέβη το νόμο, σε δύο περιπτώσεις.
Στην πρώτη περίπτωση διευκόλυνε την διαρροή των ονομάτων -σε ιδιώτη- όλου σχεδόν του προσωπικού της ΕΥΠ. Μαθαίνουμε, δε, πως η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε προκειμένου να

Τα διεθνή ΜΜΕ για τις εκλογές στην Ελλάδα
Δείτε πώς υποδέχθηκαν τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης....

την προκήρυξη εθνικών εκλογών στην Ελλάδα

Οι επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα βρίσκονται κάτω από τους προβολείς διεθνών ΜΜΕ, τα οποία, μέσω των ανταποκριτών τους στην Αθήνα, μιλούν για κάλπες στις 6 Μαΐου μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

B.Σταμάτη Τσοχατζοπούλου: η υπάλληλος της ΔΕΗ με τα ακριβά γούστα!
Από υπάλληλος της ΔΕΗ, στο "Four Seasons» και τη μεγάλη ζωή...

Η Σταχτοπούτα και τα υποβρύχια
Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, είναι εδώ και λίγες μέρες ..εκτός ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας  της έρευνας που γίνεται για τα πολλά και ακριβά ακίνητα που έχει, αρκετά από τα οποία ήταν συνδεδεμένα με ύποπτες off shore εταιρείες. 

Μειωμένες οι επισκέψεις στα Μουσεία


Μειωμένες κατά 13,9% είναι οι επισκέψεις στα ελληνικά μουσεία, όπως και οι εισπράξεις κατά 16%. Σύμφωνα με καταγραφή τον περασμένο Δεκέμβριο, το δωδεκάμηνο του 2011 να έχει σημειωθεί συνολική μείωση 2,4% στους επισκέπτες και μείωση 5,5% στις εισπράξεις. Διαφορετική εικόνα, σύμφωνα επίσης με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), εμφανίζεται….

Ξυπνα!!!


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι ληστείες στο κέντρο της Αθήνας


Παρά τις εξορμήσεις της Αστυνομίας, η εγκληματικότητα ειδικά στο κέντρο της Αθήνας καλά κρατεί. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Τήνου στην Κυψέλη, όταν τρεις άγνωστοι δράστες προσέγγισαν έναν Έλληνα και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και του….

Απο το κακο στο χειροτερο…..


Εκτος ψηφοδελτιων και επισημα ο Παγκαλος!!! Ως πολιτης χαρηκα αλλα ως μπλογκερ παω να σκασω! Σε αυτη την στειρα εποχη για μας που ασχολουμαστε με την σατιρα μπλογκερ, ο Θεοδωρος ηταν μια οαση εμπνευσης. Μετα την “χρυση εποχη” Καραμανλη, η δουλεια εχει πεσει κατακορυφα. Σαν να μην εφταναν τα απανωτα χτυπηματα που εφεραν την ψυχολογια μας στο ναδιρ……Ποιος να σε εμπνευσει δηλαδη;;;
Ο Παπαδημος;;;; Πιο ανεκφραστο ανθρωπο δεν εχω δει. Ο Σαμαρας;;;; Αυτος αυτοσατιριζεται καθημερινα μονο που μιλαει! Ο Γιωργακης;;; Ε, κατι πηγε να κανει αυτος, αλλα το φαγαν το παληκαρι! Και τωρα φευγει και ο Παγκαλος.

Συνεχίζουν τις απεργίες οι εργαζόμενοι στον όμιλο Solar Cells Hellas Group ΒΙ-ΠΕ Πατρών

Το σωματείο μας σας ενημερώνει πως οι απεργιακές μας κινητοποιήσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα! Η διοίκηση, ένω αρχικά μας.. απεύθυνε το λόγο και μας κάλεσε σε συστράτευση, στην συνέχεια αδιαφόρησε για την πρόσκλησή μας για συνάντηση την Μ.Τετάρτη 11/04/2012. Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που ανάρτησε στην πύλη του εργοστασίου στις 9/4/12, καλεί τους εργαζόμενους σε διαβούλευση-συνάντηση την Πέμπτη 19/4/2012, παρακάμπτοντας το νόμιμο συνδικαλιστικό τους όργανο (Σωματείο εργαζομένων ομίλου Solar Cells Hellas Group ΒΙΠΕ ΠΑΤΡΩΝ).

Ποια τραγουδίστρια βγήκε ΜΟΝΟ με μια καπαρντίνα και ΤΙΠΟΤΑ από μέσα;


Μετά τα καυτά σορτσάκια, τις see through μπλούζες, και τα καυτά ντεκολτέ που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, η Rihanna αποφάσισε επιτέλους να βάλει κάτι… σεμνό! Τι; μια καπαρντίνα!
Μόνο, που ξεχάστηκε το κορίτσι και δεν φόρεσε ΤΙΠΟΤΑ από μέσα.
Το καταλάβαμε μόλις άρχισε να περπατά, με το άνοιγμα της καπαρντίνας, ν΄αποκαλύπτει τα

Η Χριστίνα Σερεπίσου υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία

Άλλη μία υποψήφια από την Πάλαιρο θα κατέβει στην μάχη του σταυρού στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Μετά λοιπόν από τους βουλευτές...
κ. Καραγκούνη από την Νέα Δημοκρατία και Μωραΐτη από το ΚΚΕ την υποψηφιότητα της Νίκης Φούντα με την Δημ.Αρ. έρχεται η νεαρή αλλά φιλόδοξη Χριστίνα Σερεπίσου να τρέξει στον στίβο τις πολιτικής. H Χριστίνα μεγάλωσε στην Πάλαιρο. Όταν ολοκλήρωσε το Λύκειο σπούδασε

Τυχερό στάθηκε τετράχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από Ι.Χ

Τυχερό στάθηκε ένα αγοράκι 4 ετών που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο όταν διέφυγε της προσοχής της μητέρας του... στο χωριό Μιξόρουμα του δήμου Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο.

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδοί. Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέωνΣε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη «φυγή» των εκδρομέων του Πάσχα. Τελικά παρά την κρίση οι περισσότεροι αποφάσισαν να αποδράσουν με αποτέλεσμα να έχουν «φρακάρει» οι εθνικές οδοί.


Στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα από την Κακιά Σκάλα μέχρι τον Ισθμό, ενώ παρόμοια είναι η κατάσταση στο ρεύμα εξόδου της Αθηνών – Λαμίας από τα ΚΤΕΛ προς την Αχαρνών.

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, αφού οι εργαζόμενοι ανέστειλαν τις

Και απάνθρωπος αλλά και ηλίθιος...

Είναι από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις όπου πίσω από μια ωραία φωτογραφία κρύβεται μια θλιβερή ιστορία. Και αυτή η ιστορία έχει ως εξής: ένας άνθρωπος επιχείρησε να ξεφορτωθεί μια μαμά μπουλντόγκ και τα έξι κουτάβια της στριμώχνοντάς τα... μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία εγκατέλειψε δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων. Ο άνθρωπος δεν αποδείχθηκε μόνο ασυνείδητος, αλλά και ανόητος. Στη βαλίτσα είχε αφήσει το καρτελάκι με όλα τα στοιχεία του: όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο. Οι Αρχές εντόπισαν πολύ εύκολα τα ίχνη του, τον συνέλαβαν και του απήγγειλαν τις σχετικές

Θα μιλήσει ο Τσοχατζόπουλος για όσους όπως είχε πει "δεν θα κρυφτούν πίσω μου";Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου και η πιθανή προφυλάκισή του ικανοποίησαν την κοινή γνώμη που ακόμη ζητά “κάποιος επιτέλους να μπει στη φυλακή”;

Πρώτα απ΄ όλα να διευκρινήσουμε ότι φυλακή μπαίνει όποιος κρίνει η Δικαιοσύνη.Κι αυτή θα αποφασίσει και στη περίπτωση Τσοχατζόπουλου.

Είχε προκαλέσει το “λαϊκό αίσθημα” ο πρώην υπουργός; Δεν πρέπει να τίθεται καν ερώτημα.Το πως θα δικαιολογηθούν τα οικονομικά του ανοίγματα είναι θέμα επίσης της Δικαιοσύνης που το ερευνά εδώ και χρόνια και χθες αποφάσισε τη σύλληψή του.
Όμως θα σταθούμε σε αρκετά μηνύματά σας που έφθασαν από χθες στο Onalert και απέδειξαν ότι οι πολίτες μπορεί να ζητούν παραδειγματική τιμωρία,αλλά ταυτόχρονα είναι υποψιασμένοι και δεν μένουν “στο δέντρο αλλά αναζητούν το δάσος”.

Από το Μαυροβούνιο στη Βόρεια Ήπειρο

Γράφει ο Νίκος Λυγερός
Το Μαυροβούνιο ήταν ανεξάρτητο πριγκιπάτο έως το 1910 στη συνέχεια μετατράπηκε σε βασίλειο και ενσωματώθηκε στο Βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας το 1918 έως το 1945. Μετέπειτα ανήκε στην... Ομοσπονδιακή Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας έως το 1992. Ύστερα δημιουργήθηκε η Ομοσπονδία Σερβίας και Μαυροβουνίου το 2003, η οποία διαλύθηκε μετά το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας του Μαυροβουνίου. Το 2006 το Μαυροβούνιο έγινε το 192ο μέλος του ΟΗΕ και το 2007 μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ιράν: Αναστέλλει τις εξαγωγές πετρελαίου στη Γερμανία...


Μετά την αναστολή των εξαγωγών πετρελαίου στη Γαλλία, στη Μ.Βρετανία και πρόσφατα στην Ελλάδα και στην Ισπανία, το Ιράν ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις εξαγωγές πετρελαίου προς τη Γερμανία και ότι επιβάλλει κυρώσεις σε 100 εταιρείες της Ε.Ε.

«Το Ιράν διέκοψε τις εξαγωγές του προς τη Γερμανία έπειτα από....
ένα ανάλογο μέτρο που ελήφθη εις βάρος της Γαλλίας και της Βρετανίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και η Ιταλία», μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Άλαμ, ανακοινώνοντας

Λ. Αυγενάκης: Η ρύθμιση των δανείων των ιδιωτών θα ευνοήσει την εσωτερική μας οικονομία

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την έκθεση του ΔΝΤ για τα δάνεια των ιδιωτών...«Δεν χρειαζόμαστε την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που καταδεικνύει την ανάγκη ρύθμισης των δανείων των ιδιωτών για να κάνουμε το αυτονόητο. Η Δημοκρατική Συμμαχία από την πρώτη στιγμή μίλησε για την ωρολογιακή βόμβα του «ιδιωτικού χρέους» που απειλεί με χρεοκοπία τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά και με ανεξέλεγκτη έλλειψη ρευστότητας τα τραπεζικά ιδρύματα.

Ο Βενιζέλος δεν λέει την αλήθεια για το αγγλικό δίκαιο.


Χθες το βράδυ στο blog enikos, το οποίο είχε σε ζωντανή on line συνέντευξη τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο, έγινε ερώτηση στον τελευταίο από πολίτη για το θέμα του αγγλικού δικαίου. Προφανώς όμως ο συγκεκριμένος πολίτης δεν ήταν νομικός και έτσι δεν μπόρεσε να αντικρούσει τον κ. Βενιζέλο όταν ο αυτός απάντησε πως η ελληνική περιουσία είναι απόλυτα προστατευμένη, αφού το εφαρμοστέο δίκαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης είναι το ελληνικό.

Ετσι άρχισε ο καυγάς...

4 ιστορίες καθημερινής τρέλας ανάμεσα σε ανδρόγυνα που προκαλούν γέλιο! Απολαύστε πιο κάτω...
Το Σάββατο πρωί σηκώθηκα νωρίς, ντύθηκα ήσυχα, έφτιαξα το πρωινό μου και πήγα στο γκαράζ. Έδεσα την βάρκα στο φορτηγάκι, και έκανα να...
βγω από γκαράζ όταν διαπίστωσα ότι έβρεχε καταρρακτωδώς.

Πήγα πίσω στο σπίτι, ξεντύθηκα ήσυχα και ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι.
Αγκάλιασα την γυναίκα μου, τώρα με διαφορετικές προσδοκίες από την μέρα, και της ψιθύρισα:

Σόρος: Η Bundesbank προετοιμάζεται για την διάλυση της Ευρωζώνης!!!


Η αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ΕΕ απαιτεί να τεθεί στο περιθώριο η γερμανική κεντρική τράπεζα και οι σχεδιασμοί της, λέει ο «γκουρού» των επενδύσεων

Η ευρωπαϊκή κρίση επιδεινώνεται σταθερά το τελευταίο διάστημα, καθώς παρά τα όποια μέτρα, τα θεμελιώδη προβλήματα της Ευρωζώνης δεν έχουν επιλυθεί, με την απόσταση μεταξύ....
κρατών δανειστών και κρατών που δανείζονται να διευρύνεται. Πλέον, η κρίση έχει μπει σε μία φάση λιγότερο ασταθή, αλλά πιο «φονική», υποστηρίζει ο Σόρος σε άρθρο του στους Financial Times.

Τα ιδιωτικά νησιά των celebrities!


Τα ιδιωτικα νησια των celebrities!

Αν είσαι αρκετά πλούσιος μπορείς να αγοράσεις πράγματα που με την πρώτη ματιά φαίνεται αδύνατο! Έτσι έγινε και με διάσημα ονόματα της μουσικής, του κινηματογράφου κλπ που αποφάσισαν να αποκτήσουν ακόμη και το δικό τους, προσωπικό νησί!

Κινδυνεύει η τρίτη θέση του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας, από Καμμένο!!!


Αν στην Β΄ Περιφέρεια της Αθήνας, δηλαδή στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, όπου ήταν και η μεγαλύτερη δύναμη του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα αυτό παρουσιάζει την εικόνα που δείχνει η δημοσκόπηση της MRB στην διπλανή φωτογραφία (από το blog kafeneio), τότε καλύτερα να ψάχνουμε για άλλο....
σοσιαλιστικό κόμμα στην Ελλάδα.

Πολύτιμα μυστικά για να απολαύσετε τη γαλλική κουζίνα δίχως να...φορτωθείτε περιττές θερμίδες!

 

 
Oι Γάλλοι είναι γνωστοί για την εμμονή τους με το φαγητόχωρίς βέβαια να εννοούμε τις υγιεινές τροφές.
Ανάμεσα σε διάφορες σάλτσες και αμαρτωλά γλυκά, η Γαλλία πρέπει να αποφεύγεται από αυτούς που δεν θέλουν να χαλάσουν τη δίαιτά τους. "Πολλά πρακτορεία περιλαμβάνουν στα ταξίδια τους προσφορές για φαγητό, όμως αυτό που δεν θα πρέπει να παραλείπουν είναι προσφορές για δραστηριότητες, ώστε οι ταξιδιώτες να μη μένουν μόνο στην εξερεύνηση της τοπικής κουζίνας μιας χώρας'', λέει ο Lauren Antonucci, ιδιοκτήτης και διευθυντής της Nutrition Energy NYC (www.nutritionenergy.com). Διαβάστε παρακάτω τις top συμβουλές του για το πώς να τρώτε υγιεινά όταν βρεθείτε στη Γαλλία.

Ανεργία: Επίσημα 1.100.000 Έλληνες χωρίς δουλειά!!!


Νέα αύξηση της ανεργίας σημειώθηκε φέτος τον Ιανουάριο, εκτοξεύοντας το ποσοστό στο 21,8%, έναντι 14,8% τον Ιανουάριο του 2011 και 21,2% το Δεκέμβριο του 2011.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Ιανουάριο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.880.120 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε....
1.084.668 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.342.853 άτομα.

Ερντογάν: " Τι θα συμβεί αν πεθάνω; Πρέπει οι πολίτες να είναι έτοιμοι"

Η απάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού σόκαρε τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους τούρκους πολίτες...
Ο Ερντογάν σόκαρε τους δημοσιογράφους με τις δηλώσεις του λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής τους απο την Κίνα καθώς μίλησε για το ενδεχόμενο του θανάτου του!

Ευρωλίγκα μπάσκετ: Πρόστιμο 88.000 και... 1 ευρώ στον Παναθηναϊκό!

Συμβαίνουν κι αυτά. Με πρόστιμο 88.001 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την Euroleague για τα όσα έγιναν στον πέμπτο προημιτελικό με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ!
Το πρόστιμο επιβλήθηκε για την εισβολή των οπαδών στη λήξη του αγώνα, ένα γεγονός που έκανε έξαλλο τον Ομπράντοβιτς, για τα καπνογόνα, αλλά και τα λέιζερ που χρησιμοποίησαν οι ανεγκέφαλοι στη διάρκεια του παιχνιδιού...
Θυμίζουμε ότι με ανάλογη ποινή, πρόστιμο 45.000 ευρώ, είχε τιμωρηθεί και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την εισβολή των οπαδών της μετά το τέταρτο παιχνίδι

Έξι υποψηφίους βουλευτές για την Αχαΐα ανακοίνωσε η Κατσέλη


Οι βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος προερχόμενος από τη  νεολαία, ο Αθανάσιο0ς Μπέλλας καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Χάρης Τσιμάρας επιχειρηματίας και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος αγρότης, είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα της κυρίας Λούκας Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη «Κοινωνική Συμφωνία» για το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας.
 Η «Κοινωνική Συμφωνία» ανακοίνωσε επίσης για την Αιτωλοακαρνανία τους Βασίλη Βραχά συνδικαλιστή και Παναγιώτη Μαγγιώρο αρχιτέκτονα, ενώ στην Ηλεία ανακοινώθηκε ο Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος. Ο πρώτος κατάλογος  των υποψηφίων βουλευτών της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου έχει ως εξής:

Σούπερ Λίγκα: Οι διαιτητές των αγώνων την Τετάρτη του Πάσχα

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ο Ηλίας Σπάθας επιλέχθηκαν από την ΚΕΔ να σφυρίξουν τα δύο σπουδαιότερα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής, ήτοι τα ντέρμπι παραμονής σε Παγκρήτιο και σε Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Τετάρτη που υπάρχει πλήρες πρόγραμμα αγώνων.
Ο πρώτος θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό, ενώ ο δεύτερος θα διαιτητεύσει το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ξάνθη.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ορίστηκαν οι εξής:
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Γιώργος Κομίνης, Παναιτωλικός - Άρης: Μιχάλης Βοσκάκης, ΠΑΟΚ - Δόξα Δράμας: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Κέρκυρα - ΟΦΗ:

Μπάσκετ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των εφήβων του Σπόρτιγκ

Μπορεί να είμαστε στις άγιες ημερες του Πάσχα, όμως για τους παίκτες της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Σπόρτιγκ δεν υπάρχει ξεκούραση και χαλάρωση, τουναντίον θα λέγαμε πολύ σκληρή δουλειά, μια και πλησιάζει η προκριματική φάση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος στα Γιάννενα και στόχος τους είναι να βαδίσουν στα χνάρια των παίδων, δηλαδή να πάρουν κι αυτοί το εισιτήριο πρόκρισης για την τελική φάση σε πανελλήνιο επίπεδο.
Μετά απο σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ το πρόγραμμα του Β’ Ομίλου των προκριματικών αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων τροποποιήθηκε ως εξής (γράψαμε και χθες για την παραίτηση του Παλαίμωνα):
ΤΕΤΑΡΤΗ 18-04-2012
17:00 ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ρεπό: ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80
ΠΕΜΠΤΗ 19-04-2012
18.00 ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80- ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

Βόλεϊ: Το εαρινό τουρνουά της Ολυμπιάδας πήρε άριστα

Γέμισε παιδικά χαμόγελα και πολύ βόλεϊ το κλειστό της Ολυμπιάδας στου Ταραμπούρα, όπου για δύο ημέρες (Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη), πάνω από 200 παιδιά από τις ομάδες της Ολυμπιάδας, της Παναχαϊκής, του Θησέα και της ΕΑΠ, συμμετείχαν στο 1ο εαρινό τουρνουά μίνι- βόλεϊ που διοργάνωσαν οι «πορτοκαλί»…
Στο γήπεδο της Ολυμπιάδας, δημιουργήθηκαν 5 γήπεδα για τις ανάγκες των αγώνων και εκεί δόθηκαν οι μεγάλες μάχες με τα πάντα να κυλάνε άψογα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η Ολυμπιάδα που ήταν και η οικοδέσποινα, συμμετείχε με 13 ομάδες κοριτσιών και 3 ομάδες αγοριών, ο Θησέας με 6 ομάδες κοριτσιών και 5 ομάδες αγοριών, η Παναχαϊκή

Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας: Πασχαλινές αθλητικές δραστηριότητες

Τη Μ. Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Α. Ο. Αστέρια Αχαΐας για την Πασχαλινή περίοδο. Η αρχή έγινε με το εσωτερικό τουρνουά βόλλεϋ 3on3. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 16 ομάδες και υπήρχαν 2 κατηγορίες, μίνι και παγκορασίδων.
Από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 το Γυμναστήριο Κάτω Αχαΐας, κατακλείστηκε από κόσμο, όπου παρακολούθησαν τις προσπάθειες των κοριτσιών & αγοριών.
Οι προπονητές των τμημάτων Βόλλευ, Κυριάκος Κοκκόλας και Σύμη Αδαμοπούλου, καθώς και ο Γεν. Αρχηγός Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος, βρίσκοταν επι ποδός καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά και το συντόνιζαν την προσπάθεια των 70 αθλητών.
Η εκδήλωση πέρα από αγωνιστική, είχε και φιλανθρωπική σημασία, καθώς μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας και με τη συμβολή του αρμόδιου τμήματος Δήμου Δυτικής Αχαϊας της Κοινωφελούς Επιχείρησης με επικεφαλή, την κα Πατρούλα Κοκκίνη και ομάδα στελεχών του κοινωνικού τομέα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα

Μπάσκετ: "Επίθεση" του ΠΣΑΚ κατά του Πανερυθραϊκού

Ανακοίνωση καταγγελία εις βάρος του Πανερυθραϊκού, για τις πρακτικές που ακολουθεί ως προς τους παίκτες, εξέδωσε ο ΠΣΑΚ.
Οι διοικούντες το σύλλογο της Ερυθραίας, όπως ενημερώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αποφάσισαν να επιβάλουν υπέρογκο πρόστιμο για τη μη επίτευξη στόχων. Η συγκεκριμένη πρακτική δεν είναι αποδεκτή από το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, εξ ου και την καταγγέλλει.
Η ανακοίνωση: «Για ακόμη μία χρονιά γινόμαστε μάρτυρες κάποιων σοβαρών παρενεργειών και αντενδείξεων από ομάδες οι οποίες φέρονται με ασυνέπεια στους αθλητές. Καταγγέλλουμε τη στάση και την αντιμετώπιση της ομάδας του Πανερυθραϊκού προς τους καλαθοσφαιριστές της.
Προσχηματικά η διοίκηση της ομάδας και επικαλούμενη τη μη επίτευξη αγωνιστικών στόχων

Ποδόσφαιρο: Στο ΟΑΚΑ οριστικά ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας

Στο ΟΑΚΑ θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου, όπως επισημοποιήθηκε από τη σημερινή σύσκεψη της Αστυνομίας, παρουσία εκπροσώπων της ΕΠΟ, της διοίκησης του ΟΑΚΑ και των δύο φιναλίστ. Για την ΕΛ. ΑΣ. δεν υπήρξε θέμα αλλαγή έδρας ενώ αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να πάρει 33.000 εισιτήρια και ο Ατρόμητος 12.500 και πριν τον τελικό να πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου των δυο φιναλίστ.
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο ντέρμπι «αιωνίων» αλλά και στον περσινό τελικό, η Αστυνομία θα λάβει πρόσθετα μέτρα. Μάλιστα αύριο (12/4) θα γίνει αυτοψία από την αστυνομία στο ΟΑΚΑ, ενώ ζητήθηκε από την διοίκηση του σταδίου να προχωρήσει σε βελτιώσεις για την καλύτερη ασφάλεια των οπαδών.
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Γιάννης Μώραλης που εκπροσωπησε τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Ο τελικός θα γίνει στις 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ στις 20:30 κάτι που το αποδέχτηκε

Διαμονή στον αέρα! Αυτό είναι το πρώτο ιπτάμενο ξενοδοχείο...

 
hotelicopter_01 Ανακοινώθηκε το πρώτο και μεγαλύτερο ιπτάμενο ξενοδοχείο. Καλώς ήρθατε στο Hotelicopter!
Το Hotelicopter θα έχει 18 πολυτελή δωμάτια και φυσικά θα προσφέρει μία πραγματικά μοναδική εμπειρία ταξιδιού. Το κάθε δωμάτιο θα είναι εξοπλισμένο με υπέρδιπλο κρεβάτι, μίνι μπαρ, μηχανή του καφέ, ασύρματο ίντερνετ και ό,τι άλλο θα περιμένατε από ένα πεντάστερο ιπτάμενο ξενοδοχείο. Φυσικά θα υπάρχει και το απαραίτητο room service.

Παναχαϊκή: Έχουν αρχίσει οι υπολογισμοί για το τελικό μάζεμα των βαθμών

Με... μολύβι και χαρτί είναι πλέον οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, κάνοντας τους υπολογισμούς για τους βαθμούς που είναι σε θέση η ομάδα να μαζέψει μέχρι το φινάλε και την 34η αγωνιστική και βέβαια, τη θέση που μπορεί να πάρει, πάντα μέσα στην πρώτη προνομιούχο εξάδα.
Στους «κοκκινόμαυρους» η είσοδος στα πλέι-οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα θεωρείται δεδομένη, παρότι σήμερα και επί της ουσίας είναι στην 7η θέση, με δυο βαθμούς διαφορά από τον 6ο Πανσερραίκό και πέντε από τους ακόμη ψηλότερα Καλλιθέα και Πλατανιά.
Και όμως, τα χαμόγελα στις τάξεις των παικτών, του τεχνικού τημ, της διοίκησης και του κόσμου είναι διάπλατα, με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το τέλος.
Εννέα αγωνιστικές με...οκτώ παιχνίδια για την Παναχαϊκή (θα πάρει άκοπα και το τρίποντο λογικά στο ματς με τον Διαγόρα), εκ των οποίων τα πέντε είναι μακριά από την Πάτρα

Απόλλων: Πρόβλημα τραυματισμού με Θανάση Ζαφείρη

Πρόβλημα Θανάση Ζαφείρη στον Απόλλωνα εμφανίστηκε, με τον νεαρό αθλητή που αισθανόταν πόνους από το ματς της Ελευσίνας όχι όμως τόσο έντονους τότε, να επισκέφτεται σήμερα το πρωί τον γιατρό, που γνωμάτευσε ένα μικρό «αγκάθι» στον καρπό, το οποίο όμως για να αποθεραπευτεί πλήρως, θα χρειαστεί αποχή από κάθε αγωνιστική δράση για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.
Κάτι που σημαίνει ότι ο Ζαφείρης δεν θα υπολογίζεται τουλάχιστον για το ματς που ακολουθεί στην Πάτρα με το Πέραμα και όχι μόνο, παρότι ο ίδιο ακόμη και στο γιατρό, εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του για να βρεθεί τρόπος προκειμένου να μπορέσει να είναι διαθέσιμος στο Νίκο Βετούλα και καθώς θεωρείται από τους πλέον απαραίτητους στην αμυντική κύρια λειτουργία της ομάδας.
Ένα μικρό διάστρεμμα έχει και ο Πέτροβιτς, που όμως δεν εμπνέει ανησυχία

ΕΣΑΚΕ: Το πρόγραμμα των πλέι-οφ της α' φάσης

Η κανονική περίοδος της Basket League ΟΠΑΠ 2011-12 ολοκληρώθηκε με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Κολοσσό ΒΑΠ, Ρέθυμνο, Πανιώνιο, Καβάλα, Άρη και ΠΑΟΚ να τερματίζουν στις 8 πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να παίρνουν την πρόκριση για την Α’ φάση των Playoffs.
Τα ζευγάρια των αγώνων διαμορφώνονται ως εξής:
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – Άρης
Κολοσσός ΒΑΠ – Καβάλα
Ρέθυμνο AEGEAN – Πανιώνιος
Οι ομάδες θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση την Τετάρτη 18 Απριλίου και «το εισιτήριο» για την επόμενη φάση των Playoffs θα πάρουν οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες στις 2 νίκες.
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρώτης φάσης των playoffs της Basket League ΟΠΑΠ έχει

Κολύμβηση: Διακρίσεις της Αγγελίνας Πομώνη με το σκουφάκι του Ν.Ο.Π.

Σπουδαία ήταν η πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα του ΝΟΠ και κατάρριψη ατομικού ρεκόρ από τη νεαρή κολυμβήτρια Αγγελίνα Πομώνη.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Κολυμβητικό Όμιλο Περιστερίου το Σάββατο και Κυριακή 7-8 Απριλίου με την ονομασία «13ο τρόπαιο Γλαύκος-Τσετσέλεια 2012», σημείωσαν επιτυχία καθώς συμμετείχαν 560 αθλητές από 37 σωματεία.
Η Αγγελίνα Πομώνη στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες με το σκουφάκι του ΝΟΠ μετά την μετεγγραφή της, σε μεγάλο ανταγωνισμό έφερε τα εξής αποτελέσματα:
- Στα 100 ελ. Κορασίδων κατετάγη 4η με χρόνο 1.02.75 (ατομικό ρεκόρ).
- Στα 50 ελ. Κορασίδων κατετάγη 2η με χρόνο 28.81.
Και οι δυο επιδόσεις είναι όρια για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων. Να σημειωθεί η συμμετοχή κολυμβητριών στα 100 ελ Γυναικών, ήταν 12 σειρές και στα 50 ελ. Γυναικών, 14 σειρές.
Οι αγώνες που διεξάχθηκαν για 13 συνεχή χρονιά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Α2 ΕΣΚΑ-Η: "Αγκαλιά" με τον τίτλο-άνοδο ο Προφήτης Ηλίας (68-50)

Μεγάλο διπλό (68-50) πήρε ο Προφήτης Ηλίας επί της Γαλήνης στην προ τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης και πλέον, θέλει νίκη και μόνο νίκη και στο φινάλε, παίζοντας εντός έδρας με τις Ιτιές για να αναδειχθεί πρωταθλητής και να ανέλθει απευθείας στην Α1 κατηγορία της νέας περιόδου.
Στα υπόλοιπα ματς του προγράμματος δεν είχαμε εκπλήξεις και αναλυτικά οι λεπτομέρειες όλων των χθεσινών αγώνων της 25ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
- ΑΧΑΙΟΣ' 47-ΡΟΙΤΙΚΑ 104-79
Τα 10λεπτα: 31-17, 21-19, 23-19, 29-24
ΑΧΑΙΟΣ'47: Κανταρτζόπουλος 29 (3), Σταθόπουλος 22, Μπαρδούτσος 10, Αγουρίδης 4, Παπαλαμπρακόπουλος 23 (1), Κόττας 8, Καλογερόπουλος 6, Πετάλης 2, Βασιλείου.
ΡΟΪΤΙΚΑ: Νικολόπουλος 18 (1), Κλήρης 10 (2), Βασιλείου 18 (1), Ανδρικόπουλος 26 (1), Σταθόπουλος 7, Νικολακόπουλος.
- ΙΤΙΕΣ-ΣΦΗΚΑ 76-47
Τα 10λεπτα: 22-06, 21-14, 15-08, 18-19
ΙΤΙΕΣ: Δημητρακόπουλος 6, Κιάφας 8 (2), Θανόπουλος 5, Πετούσης 7, Καστής 25, Μπέλλας

Εξελέγη το ΔΣ της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝ.Ε.Δ.)


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/4 η πρώτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) με θέμα ημερησίας διάταξης την ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
 Κατόπιν της ψηφοφορίας το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και αποτελείται από τους:
ΣΙΩΖΟΠΟΥΛΟΣ Θωμάς (Πήγασος) – Πρόεδρος
ΚΑΜΑΡΑΣ Κωνσταντίνος (24 Media) – Αντιπρόεδρος

Δολοφονία στο Σχιστό


Με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε στις 10.30 το πρωί άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, ελληνικής υπηκοότητας, ανάμεσα σε δύο μνήματα, στο νεκροταφείο του Σχιστού. Ο παθών μεταφέρθηκε στο Τζάννειο Νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Η δολοφονία...

Το αναστάσιμο μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά


Το αναστάσιμο μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά 

«Το μήνυμα της Ανάστασης έρχεται να μας θυμίσει με πολύ επίκαιρο τρόπο ότι, μετά τα Πάθη και τη Σταύρωση, έρχεται η λύτρωση και η αναγέννηση. Ότι μετά τη θλίψη και τη δοκιμασία, έρχεται η ανάταση.

Το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων από το Ράδιο ΓάμμαMRB για Β' Αθηνών: ΝΔ 15,5%, ΚΚΕ 10,2%, ΠΑΣΟΚ με 9,9%Δημοσκόπηση της MRB σε δείγμα 1514 ατόμων που διενεργήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου επιβεβαιώνει τον πολυκερματισμό και την ρευστότητα του πολιτικού συστήματος στη Β' Αθηνών, τη μεγαλύτερη δηλαδή εκλογική Περιφέρεια της χώρας όπου ψηφίζει το μισό περίπου εκλογικό σώμα.