Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Επιτυχής η έκδοση εντόκων γραμματίων για 1,625 δις ευρώ!



Τα καταφέραμε και εμείς με τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων 13 εβδομάδων σήμερα και μάλιστα με μειωμένο επιτόκιο.

Το Δημόσιο άντλησε ποσό 1,625 δισ. ευρώ από την πώληση εντόκων γραμματίων 3μηνης διάρκειας, μεταδίδει το Reuters.

To επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,64%, από

Μέλη του ΣΔΟΕ, δημ/φος και αστυνομικοί πίσω από επικίνδυνη συμμορία!



Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγάντια αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, για την εξάρθρωση τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν στην πόλη και εμπλέκονταν σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιασμού, τοκογλυφίας, απάτης, αλλά και νομιμοποίησης εσόδων, από εγκληματικές δραστηριότητες.
Τα στοιχεία σοκάρουν, καθώς μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 47 συνολικά άτομα, ανάμεσα τους και ανώτερο στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης!

Έχουν πολική αρκούδα για… κατοικίδιο!



Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως μια οικογένεια Ρώσων έχει… υιοθετήσει ένα πολικό αρκουδάκι;
Και όμως. Ζουν όλοι μαζί σπίτι τους, με το πανέμορφο ζωάκι να κλέβει την παράσταση.Η οικογένεια, πήρε το άτυχο αρκουδάκι υπό την προστασία της, όταν αυτό έμεινε ορφανό.

Στη συνέχεια, το μετέφεραν στο διαμέρισμα τους, όπου και θα το κρατήσουν μέχρι να

Οι "εμποράκοι της ψήφου" ευδοκιμούν,η χώρα καταστρέφεται!


Τα τελευταία χρόνια ευδοκιμούν στη χώρα οι “εμποράκοι της ψήφου”. Τι είναι αυτή η “πολιτική φυλή”;
Επιδίωξή τους είναι,αφού εκλεγούν, να πάρουν υπουργική καρέκλα.Όχι όμως για να παράγουν έργο και ν΄ αφήσουν το στίγμα τους -σωστό ή λάθος- στον τομέα που καλούνται να διοικήσουν και να διαχειριστούν. Η υπουργική καρέκλα φέρνει…ψηφουλάκια. Πολλά ψηφουλάκια. Η εμφάνιση του “κ.υπουργού” στην εκλογική περιφέρεια δίνει αίγλη,ισχύ αλλά κυρίως ψηφουλάκια. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος της υπουργικής καρέκλας,πιστεύουν οι εκπρόσωποι αυτής της πολιτικής φυλής,που όλο και αυξάνονται,αποτελώντας πια πλειοψηφία.Και ψηφουλάκια σημαίνουν επανεκλογή.Η υπέρτατη φιλοδοξία ενός μέλους αυτής της “πολιτικής φυλής”.

Άδειες άνευ αποδοχών για στρατιωτικούς-γονείς.Τι μπορεί να γίνει


Να επεκταθεί όπως είναι λογικό και στους στρατιωτικούς το ευεργετικό μέτρο που προβλέπει διευκολύνσεις στους αστυνομικούς-γονείς που έχουν παιδί κάτω των έξι ετών,ζητά ο ΣΥΣΜΕΔ.

Για τους αστυνομικούς προβλέπεται:
“στους γονείς αστυνομικούς που έχουν τέκνο ηλικίας κάτω των έξι ετών επιτρέπεται να χορηγείται, ύστερα από έγκριση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, άδεια χωρίς αποδοχές μέχρι δύο έτη συνολικά και μέχρι ένα έτος για κάθε επιπλέον τέκνο. Διάστημα τριών μηνών της άδειας αυτής χορηγείται άπαξ με πλήρεις

Τούρκος υπουργός Άμυνας:"Εχθροί μας ,είναι οι ΗΠΑ,η Γαλλία και η Γερμανία"!


“Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου και όχι οι περιφερειακοί γειτονές μας είναι οι νέοι αντίπαλοι της Τουρκίας”,δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ αναφερόμενος στη διστακτικότητα των ΗΠΑ να “μοιραστεί” την αμυντική τεχνολογία με την Άγκυρα

“Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου και όχι οι περιφερειακοί γειτονές μας είναι οι νέοι αντίπαλοι της Τουρκίας”,δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ αναφερόμενος στη διστακτικότητα των ΗΠΑ να “μοιραστεί” την αμυντική τεχνολογία με την Άγκυρα .
"Αντίπαλοι μας δεν είναι πλέον οι γειτονικές χώρες. Οι νέοι ανταγωνιστές για τον τουρκικό λαό είναι σήμερα η Γερμανία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες”,είπε ο Γιλμάζ,ο οποίος είναι σαφές ότι αναφερόταν στο “καυτό ζήτημα” της αποδέσμευσης λογισμικού για τα F-35.
Η Άγκυρα πιέζει με κάθε τρόπο για το “ξεκλείδωμα” του λογισμικού των αεροσκαφών,κάτι που αυτή τη

Πήραν το όπλο αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής!!!


Αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής, σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, είναι ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση, το μεσημέρι της Τρίτης, στην πλατεία Συντάγματος, από ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων. Μάλιστα, οι δράστες της επίθεσης κατάφερνα να του αποσπάσουν και το υπηρεσιακό του όπλο.
Το περιστατικό συνέβη στις 13:45, μετά την....
ολοκλήρωση της πορείας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας προς τη Βουλή. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας, που φορούσε πολιτικά, δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι φώναζαν ότι είναι αστυνομικός.

Επτά στις δέκα επιχειρήσεις θα διώξουν κι άλλο κόσμο...


H σύγχρονη κοινωνικη μάστιγα προσλαμβάνει όλο και πιο εφιαλτικές διαστάσεις και, πλέον, οι συνέπειες της διεύρυνσής της φαίνεται ότι θα απειλήσουν με διαλυτικά φαινόμενα την χώρα. Την ώρα που ήδη εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι συνωστίζονται στα γραφεία του ΟΑΕΔ για το επίδομα και που επίσης εκατοντάδεις χιλιάδες άλλοι δεν έχουν καν δικαίωμα σε αυτό, καθώς έχουν ήδη καταστεί....
μακροχρόνια άνεργοι, επτά στις δέκα επιχειρήσεις αναφέρουν σε σχετικές έρευνες ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα προχωρήσουν σε νέες μειώσεις προσωπικού.

Μειώνονται έως 30% οι αμοιβές των συμβολαιογράφων...


Σημαντικές μειώσεις που φθάνουν μέχρι και το 30% στις αμοιβές των συμβολαιογράφων προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Ευάγγελου Βενιζέλου και Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.
Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ορίζεται ότι για την κατάρτιση των πράξεων συμβολαιών, το αντικείμενο των οποίων αποτιμάται σε χρήμα, ο συμβολαιογράφος....
εισπράττει πάγια αμοιβή 20 ευρώ και αναλογική αμοιβή, η οποία υπολογίζεται με βάση τη συνολική αξία που δηλώνεται στο συμβόλαιο ή τη μεγαλύτερη αξία που καθορίζεται από την αρμόδια αρχή, προσωρινά ή οριστικά.

«Οι τράπεζες προετοιμάζονται για μια χρεοκοπία της Ελλάδας»...


Εκτενείς οι αναφορές του γερμανικού τύπου στη διακοπή των διαπραγματεύσεων για το κούρεμα του ελληνικού χρέους (PSI) και φυσικά στην υποβάθμιση μιας σειράς χωρών της ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων και η Γαλλία.

Με τίτλους όπως «Οι τράπεζες προετοιμάζονται για μια χρεοκοπία της Ελλάδας» (FTD) και «Κίνδυνος για το ελληνικό χρέος»....
(Handelsblatt) ο γερμανικός τύπος σχολιάζει σήμερα τις δύσκολες διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης και ιδιωτών πιστωτών.

Δεν φεύγει ο Γιώργος από αρχηγός...


Του Γιώργου Δελαστίκ
Ούτε καν μια ασήμαντη επανάληψη της υπόσχεσης ότι δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ κατόρθωσαν οι αγωνιούντες δελφίνοι να αποσπάσουν από τον Γιώργο Παπανδρέου. Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες τους κατά τη διάρκεια των διήμερων εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου, ενός οργάνου που όπως αποδείχθηκε αυτός εξακολουθεί να ελέγχει. Αντιθέτως, ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ αποτρέλανε και έριξε σε κατάθλιψη τους επίδοξους....
διαδόχους του, βάζοντας τον... παραλίγο πρωθυπουργό Φίλιππο Πετσάλνικο να κάνει δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM. «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι θέμα τι θέλει ή δεν θέλει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, αλλά των γενικότερων συνθηκών που διαμορφώνονται κάθε φορά» είπε ο πρόεδρος της Βουλής, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο όχι μόνο να διεκδικήσει ο Γ. Παπανδρέου

Ισονομία, Ισοκρατία, Ισηγορία και η σημερινή αστειότητα.


Οι τρεις βασικές αρχές που χαρακτήριζαν την αληθινή έννοια της αθηναϊκής δημοκρατίας, όπως όλοι γνωρίζετε, ήταν η Ισονομία, η Ισοκρατία και η Ισηγορία. Ισχύουν άραγε αυτές οι αρχές στο σημερινό πολιτικό σύστημα της Ελλάδας;
Σε ότι αφορά την Ισονομία, δηλαδή την ισότητα όλων απέναντι στους νόμους και την ίση και δίκαιη μεταχείριση όλων από...
την δικαιοσύνη, αλλά και τον τρόπο που κατασκευάζονται οι νόμοι και ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν, δεν θα ασχοληθούμε καθόλου. Την αρχή αυτή την ζει ο καθένας καθημερινά στο πετσί του και επομένως δεν υπάρχει λόγος σχολιασμού.

Πόκερ κερδοσκόπων και τηλε-παρελάσεις ανικάνων...


Της Σοφίας Βούλτεψη
Αντιμέτωπη με τις συνέπειες της ανικανότητας και των συστηματικών ψευδών αυτών που ακόμη και σήμερα επιμένουν να ισχυρίζονται ότι σώζουν τη χώρα, βρίσκεται η Ελλάδα.
Η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άτακτη χρεοκοπία και την ίδια ώρα, ο μεν κ. Παπανδρέου δηλώνει πως έπραξε το καλύτερο και πως…
τα ίδια θα ξανάκανε αν του ξαναδινόταν η ευκαιρία, ο δε κ. Παπαδήμος είναι άγνωστο τι διαπραγματεύεται – αν και για συγκεκριμένες ικανότητές του υποτίθεται ότι προσελήφθη στη θέση του πρωθυπουργού – ενώ όλοι οι υπόλοιποι υπουργοί επιμένουν να διατηρούν την καρέκλα τους,

«Σκληρό πόκερ» για το PSI...


Σε διελκυστίνδα μεταξύ Ευρώπης και ιδιωτών ομολογιούχων, με απρόβλεπτες εξελίξεις ή συνέπειες έχουν μετατραπεί οι διαπραγματεύσεις για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, οι οποίες «φρέναραν» απότομα την περασμένη Παρασκευή και γίνεται αγωνιώδης προσπάθεια να συνεχιστούν. Στο «παιχνίδι» μπήκε χθες πολύ ενεργά η Γερμανία, η οποία....
ξεκαθάρισε ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να λήξουν πολύ σύντομα, καθώς από το αποτέλεσμά τους θα κριθεί και το δεύτερο πακέτο βοηθείας προς την Ελλάδα.

Μ. Κράμερ: Προβλέπει χρεοκοπία της Ελλάδας...


«Προβλέπω ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο Μοριτς Κράμερ, υπεύθυνος του οίκου Standard & Poor's για την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας των ευρωπαϊκών χωρών. Η δήλωση του Μ. Κράμερ προβάλλεται απόψε από μεγάλα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και η....
ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα».

73χρονο καρδιολόγο τον αγνόησαν στην Ελλάδα, τον τίμησαν στη Γαλλία!

Ο 73χρονος επίτιμος καθηγητής καρδιολογίας Διονύσιος Κόκκινος, ανακηρύχθηκε από την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής της Γαλλίας αντεπιστέλλον μέλος εξωτερικού.
Στην Ελλάδα αντιμετωπίστηκε με τον κλασικό τρόπο. Αγνοήθηκε! Στη Γαλλία τιμήθηκε! Λέει ο ίδιος: "Η σχέση μου με τη Γαλλία ξεκίνησε το 1990, όταν έγινα μέλος της Γαλλικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Από τότε κάθε χρόνο συμμετέχει στο συνέδριό της. Ωστόσο η γαλλική γλώσσα δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Στα 73 μου έκανα φροντιστήριο γαλλικής. Είναι μια υπέροχη γλώσσα, με τεράστιο πλούτοκαι ευγένεια, αλλά χρειάστηκε να μελετήσω και να προετοιμαστώ σκληρά για τις δύο ομιλίες μου στην Εθνική Ακαδημία Ιατρικής της Γαλλίας, προτού ακόμη θέσω υποψηφιότητα. Οι Γάλλοι γίνονται πιστοί φίλοι. Αν σου ζητήσουν να τους μιλήσεις στον ενικό σημαίνει ότι έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η γνωριμία μαζί τους είναι ένα γοητευτικό ταξίδι στο γαλλικό πνεύμα, στη γλώσσα, στον πολιτισμό, στην επιστήμη».
http://www.katoci.com/

Τι να κάνουν όσοι πήραν σκευάσματα στην απεργία των φαρμακοποιών

Τη διαδικασία είσπραξης των χρημάτων που κατέβαλαν για φάρμακα και υλικά, κατά τη διάρκεια της απεργίας των φαρμακοποιών, ορίζει ο ΕΟΠΥΥ.

Με εγκύκλιο που εξέδωσε την Παρασκευή, ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) κ. Κυριάκος Σουλιώτης, διευκρινίζει τα εξής:

Κρήτη: Ζουν σε σπηλιά εν έτει 2012

"Παρανόμησαν" χθες οι συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και οι εργάτες που τους ακολούθησαν, αφού αντικατέστησαν το σπασμένο ελενίτ, πάνω από μια σπηλιά στην οποία ζουν...
άνθρωποι και μικρά παιδιά εν έτει 2012.

Τρία μικρά παιδιά και οι φτωχοί γονείς τους βρέχονταν για δεύτερο χειμώνα, λόγω της... «νομικής απαγόρευσης πολεοδομικών παραβάσεων» που είχαν διατυπώσει επανειλημμένως τα... όργανα του κράτους, μετά από καταγγελία, που, αντί να ρίξουν στον κάλαθο των αχρήστων οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας Ηρακλείου, φρόντισαν να εκτελέσουν, καταθέτοντας και μήνυση κατά του οικονομικά ανήμπορου πατέρα Μ. Κ.

Τα δύο πρόσωπα της «πίκρας…»

του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Μία χαριτωμένη νέα γυναίκα, κάπου γύρω στα τριάντα, ήρθε και κάθησε απέναντί μου εδώ... στο γνωστό «καφέ» της Αγγελάκη. Το ντύσιμό της αναδεικνύει επιμέλεια, όχι όμως σπατάλη. Το μακιγιάζ της φανερώνει άτομο με κάποιες συντηρητικές απόψεις για τη ζωή, που έμαθε να τονίζει αυτό που πρέπει να τονισθεί χωρίς να γίνεται προκλητική... Το χαμόγελο που διαγραφόταν στα χείλη της έκρυβε μέσα του μιά φευγαλέα δόση αυτοσαρκασμού ...Το βλέμμα της ευθύ, συναντήθηκε με το δικό μου και η νέα γυναίκα τοποθετήθηκε...

Στίβος: Την Κυριακή ο αγώνας βάδην, "βαδίζω στην Πάτρα 2012".

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου διοργανώνει την Κυριακή 22 Γενάρη για 3η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα Βάδην με την επωνυμία " ΒΑΔΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 2012". Στον Αγώνα που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάσιο στις 10.30 το πρωί θα συμμετάσχουν όλοι οι αξιόλογοι Ελληνες Βαδιστές και φυσικά το σύνολό των Πατρινών πρωταθλητών του αγωνίσματος.
Ο αγώνας θα γίνει σε όλες τις κατηγορίες και φυσικά, εκτός από το καθαρά αγωνιστικό

Συνεργεία ΔΕΗ - νοικοκυριά, σημειώσατε...

από το Μαρικάκι
Σε νέα φάση περνάει σήμερα ο κλεφτοπόλεμος για το ρεύμα: η ΔΕΗ έχει εκδόσει 50.000 εντολές διακοπής ρέυματος, έχει προωθήσει... τις 20.000 από αυτές για άμεση διακοπή (με προτεραιότητα τα ακίνητα με τιμής ζώνης από 2.500 ευρώ το τ.μ.) και η ΓΕΝΟΠ έχει καλέσει τους τεχνικούς των συνεργείων να δείξουν ανυπακοή και να μην προχωρήσουν στις διακοπές.Από την άλλη δήμοι, πρωτοβουλίες κατά των χαρατσιών, φορείς κ.λπ. είναι στις επάλξεις για την «υποδοχή» των συνεργείων η οποία θα κριθεί αν θα είναι θερμή ή «θερμή» ανάλογα και με το πόσο συνεργάσιμα θα αποδειχθούν τα συνεργεία. Στο μεταξύ, δεν είναι απίθανο να διαδραματιστούν επεισοδιακές σκηνές

Δ. Λιντζέρης: "Δεν αποκλείω διάσπαση του ΠΑ.ΣΟ.Κ."

Η πικρή γεύση που του άφησε το διήμερο που διεξήχθη το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν...
αποκλείεται και διάσπασή του! Ο λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Λιντζέρη, ο οποίος μιλώντας στο BriefingNews, τόνισε ότι το Κίνημα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να γυρίσει σελίδα.

Ο κ. Λιντζέρης εμφανώς απογοητευμένος από τα αποτελέσματα του διημέρου, είπε:
«Το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να γυρίσει σελίδα. Δεν κατάφερε να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για τη συγκρότηση του νέου προγράμματος που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση της χώρας. Δεν κατάφερε να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού» και σημείωσε ότι

Παναχαϊκή: Βράβευση του Ντίνα ως κορυφαίου πέρυσι της Γ' εθνικής

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε χθες τους καλύτερους για το 2011, σε όλες τις κατηγορίες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Θανάσης Ντίνας για την Παναχαϊκή.
Οι Αβράαμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Μιχάλης Σηφάκης, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν οι κορυφαίοι της Super League για την σεζόν 2010-2011, σύμφωνα με την ψηφοφορία του ΠΣΑΠ
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, στην ζωντανή εκπομπή της Nova τόνισε ότι το επίπεδο του Ελληνα ποδοσφαιριστή έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια και μαζί έχει ανέβει και η ποιότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Βασιλείου βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα

Τα ανομήματα του νόμου για το «πόθεν έσχες» των βουλευτών

Για όσους δεν το θυμούνται, υπενθυμίζουμε ότι τα λεγόμενα «πόθεν έσχες» των βουλευτών βρίσκονται ακόμα αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Βουλής.
Και λέω ακόμα, γιατί τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να «κατέβουν».

Βλέπετε αυτός ο προκλητικά παράλογα ημιτελής (κατά την γνώμη μου) νόμος του 2003 με τις υπογραφές Πρωτόπαππα, Σκανδαλίδη, Τσοχατζόπουλου και των άλλων παιδιών, συνεπικουρούμενος από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θέτει χρονικούς και άλλους περιορισμούς.

ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Πολύς ντόρος για το τίποτα

«Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν» είπε ένα στέλεχος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αντικατοπτρίζοντας την πραγματικότητα... που επικρατεί στο κόμμα. Δυο ημέρες, περισσότεροι από 150 ομιλητές, κορυφαίοι και μη, για να βρεθούν πάλι στο σημείο από όπου ξεκίνησαν.

Η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για εκλογή προέδρου τον Μάρτιο εγκρίθηκε από το Ε.Σ δια ανατάσεως χειρός, χωρίς να μπει καμία άλλη πρόταση σε ψηφοφορία, αν και υπήρχαν. 4-5 μέλη ψήφισαν όχι, τα μέλη του Π.Σ που «χρεώνονται» στον Βαγγέλη Βενιζέλο δεν ήταν στην αίθουσα, ενώ όσοι «Βενιζελικοί» ήταν δεν ψήφισαν, λέγοντας στους διαδρόμους ότι ουσιαστικά η απόφαση του Ε.Σ δεν είναι νομιμοποιημένη αφού δεν την ψήφισαν.

Ανακοίνωση ΠΣΑΚ για το...παγοδρόμιο στα Γιάννενα!

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, λόγω του παγετού που άφησε τα σημάδια του στον αγωνιστικό χώρο και επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών υπογράμμισε το αυτονόητο να διασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα των παικτών και φυσικά να εφαρμόζονται οι κατάλληλες συνθήκες για την τέλεση ενός αγώνα, πάντα με αρχικό γνώμονα την ασφάλεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ
«Στη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, είναι απολύτως απαραίτητο και αυτονόητο ότι πρέπει να διασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα και η υγεία

Τι (δεν) μας λένε οι δημοσκοπήσεις

Η (πολύ πρόσφατη) ιστορία μας έχει αποδείξει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι πράγματι «φωτογραφίες στιγμής». Αποτυπώνοντας το κλίμα το οποίο επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, σε μια συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Στο πλαίσιο δεδομένων παραμέτρων, που φυσικά χρίζουν επεξεργασίας και μεταβολών, στην εξέλιξη της ζώσας καθημερινότητας.

Όταν όμως οι «φωτογραφίες» αυτές μπαίνουν… στη σειρά, η μια μετά την άλλη, τότε το μωσαϊκό το οποίο σχηματίζεται, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Αντιθέτως, μάλλον την αποτυπώνει με ακρίβεια.

Α2 μπάσκετ: "Τελεσίγραφο" Σορώτου στη διοίκηση του Παγκρατίου για πληρωμές...

Λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Στο Παγκράτι, ο Κώστας Σορώτος φέρεται να έθεσε τελεσίγραφο στη διοίκηση, προκειμένου να διευθετήσει κάποιας οικονομικής φύσεως ζητήματα.
Δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρό είναι το θέμα, πόσο διατεθειμένος είναι ο κόουτς να υλοποιήσει τις απειλές του, όμως έθεσε πολύ σύντομο χρονικό περιθώριο (κάτι σαν 24 ώρες).
Από την πλευρά της διοίκησης δεν υπήρξε αντίδραση, ή τουλάχιστον δεν έγινε γνωστή. Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή, δεδομένης και της βαθμολογικής κατάστασης των "ροσονέρι", το τελευταίο που θα ήθελαν ήταν να τεθεί θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Ο πιο μισητός άνθρωπος στο Facebook

Ο καπετάνιος του Costa Concordia, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για την τραγωδία στις ακτές της Τοσκάνης, μέσα σε πολύ μικρό χρονικός διάστημα έχει γίνει ο πιο μισητός άνθρωπος στο Facebook, όπου πολύ κόσμος εκφράζει την οργή του.
Ο Fransesco Schettino έχει ήδη θεωρηθεί υπεύθυνος για την τραγωδία από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας στην οποία ανήκει το πλοίο.

Πλέον περισσότερα από 1.000 άτομα έχουν κάνει Like στον γκρουπ για τον Schettino και ζητούν να τιμωρηθεί, ενώ πολλοί εξ αυτών αναφέρουν πως έπαιξε με τις ζωές 4.000 ανθρώπων.

Οργή Βασιλακόπουλου για "στημμένες" μεθοδεύσεις και επιστολή στην Βουλή!

Γράψαμε χθες για τη σκληρή δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με την απουσία των Ομοσπονδιών στον καταρτισμό του νέου αθλητικού νόμου και ίδιος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη απέστειλαν την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.
«Κατάπληξη αλλά όχι έκπληξη αλλά και πέραν αυτού επιβεβαίωση των ανησυχιών μας για τον τρόπο που λειτουργούν οι Επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων μας δημιουργούν οι άστοχες αλλά και ύποπτες μεθοδεύσεις που έλαβαν και λαμβάνουν χώρα όσον αφορά την πρόσκληση των φορέων στην αρμόδια Επιτροπή για την συζήτηση του Αθλητικού Νομοσχεδίου.
Ο αποκλεισμός των Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών κύριων θεσμικών φορέων

Α1 βολεϊ: Χωρίς πατρινή παρουσία οι κορυφαίοι της 12ης αγωνιστικής

Η κορυφαία επτάδα της 12ης αγωνιστικής στην Α1 εθνική βόλεϊ και οι MVP των αναμετρήσεων είναι οι παρακάτω και σε μια λίστα από την οποία απουσιάζει κάθε πατρινή παρουσία μετά την εύκολη και καθαρή ήττα της ΕΑΠ στην Θεσσαλονίκη.
Η κορυφαία επτάδα της 12ης αγωνιστικής αποτελείται από τους εξής αθλητές:
Πασαδόρος: Θοδωρής Μποζίδης (Ηρακλής)
Διαγώνιος: Πέπε Γκονζάλες (Εθνικός

Η γλώσσα ανιχνεύει τελικά έξι γεύσεις!

Για πρώτη φορά Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν μια «έκτη αίσθηση» στη γεύση, άγνωστη μέχρι τώρα, η οποία σχετίζεται με την... αναγνώριση του λίπους, από τη γλώσσα μας.

Εδώ και πολλά χρόνια, οι επιστήμονες πίστευαν ότι η ανθρώπινη γλώσσα είναι φτιαγμένη για να ανιχνεύει τέσσερις βασικές γεύσεις: το γλυκό, το ξινό, το αλμυρό και το πικρό, ενώ πιο πρόσφατα ανακαλύφθηκε μια πέμπτη, το πικάντικο. Αυτή η γκάμα διευρύνεται περαιτέρω πλέον με μια ακόμα γεύση, που αφορά τα λίπη.

Ποδόσφαιρο: Από την Παναχαϊκή στον...Πανθρακικό ο Χλωρός!

Ο Γιάννης Χλωρός υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανθρακικό και έκανε την πρώτη του προπόνηση πριν από λίγο, συνεχίζοντας έτσι την καριέρα του από το Νότο και την παναχαίκή, στα πολύ πιο ψηλά και ορεινά, με τον Πανθρακικό.
Μία αναμενόμενη λοιπόν προσθήκη ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανθρακικού και επίσημα.
Ο λόγος, φυσικά, για τον έμπειρο επιθετικό, Γιάννη Χλωρό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και έκανε την πρώτη του

"Το ελληνικό κίνημα Δεν πληρώνω" απελευθέρωσε το μετρό της Μαδρίτης

"Δεν θα πληρώσουμε για την κρίση που άλλοι δημιούργησαν, όπου δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί ή πρόσωπα όπως... ο Iñaki Urdangarin (ένα ισπανικό λαμόγιο) παίρνουν σκληρά μέτρα που μας επηρεάζουν άμεσα». Ο ομιλητής είναι ο Άλεξ, ένας νέος τριαντάρης που εργάζεται στον εμπορικό τομέα. Είναι ένας από τους υποστηρικτές του κινήματος «Δεν πληρώνω», που αποτελεί την ισπανική εκδοχή του ομώνυμου ελληνικού «Δεν Πληρώνω», η οποία έχει κεντρίσει χιλιάδες ανθρώπους να μην πληρώνουν σε διόδια, παρκόμετρα και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η Καλλιθέα εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Κυβελίδη

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Καλλιθέας βρίσκεται ο Λεωνίδας Κυβελίδης, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Παναχαϊκή. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι και τόσο εύκολα για την αθηναϊκή ομάδα, καθώς για τον ποδοσφαιριστή φέρεται να ενδιαφέρεται και η Δόξα Δράμας αλλά και η Βέροια, μια και όλα τα τελευταία χρόνια στους κοκκινόμαυρους δημιούργησε ένα πολύ καλό και αγαπητό όνομα. Πάντως, στην Καλλιθέα είναι διατεθειμένοι να παλέψουν την περίπτωσή του γνωρίζοντας ότι με τον "Κύβε" η επιθετική γραμμή

ΕΤΕ-ΔΕΗ: Το ρεύμα δεν είναι είδος πολυτελείας

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απάνθρωπο, τίποτα πιο αντικοινωνικό, απ' το να απειλείς μια ολόκληρη κοινωνία (μέσα στο καταχείμωνο, μέσα στην βαρυχειμωνιά), ότι... θα κόψεις το ρεύμα από τον φτωχό, τον άνεργο, τον μικροσυνταξιούχο και κάθε ανήμπορο πολίτη που αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι.
Το ρεύμα δεν είναι είδος πολυτελείας. Είναι κοινωνικό αγαθό και απαραίτητη προϋπόθεση διαβίωσης, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης και εκβιασμού, για την είσπραξη φόρων.

Επιπρόσθετα, η ΔΕΗ είναι δημόσιος Οργανισμός, που φτιάχτηκε με το υστέρημα του φτωχού έλληνα πολίτης, για να υπηρετεί τις ανάγκες τις κοινωνίας, και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός, για την είσπραξη κεφαλικών φόρων. 

Η «μοναρχία» σε ένα κόμμα δεν είναι ιερή αγελάδα

Απαντήσεις και στους μουρμούρηδες του ΠΑΣΟΚ που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου εκτός της προεδρίας του κόμματος, αν όχι ακόμη πιο πέρα, έσπευσε να δώσει ο Πρόεδρος της Βουλής... στην κοπή της πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών. Διευκρίνισε πρώτα ότι η συγκέντρωση σε ένα πρόσωπο ξεκινά από τους γεννήτορες των κομμάτων (βλέπετε Α. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλής ) και ότι η αλλαγή αυτών των πρακτικών θα φέρει δημοκρατικότερες διαδικασίες.

«Έχει γκριζάρει το μαλλί μου, θα γκριζάρει και του παιδιού μου κι ακόμη θα μιλάμε για όλα εκείνα που πρέπει να αλλάξουν χωρίς να κάνουμε τίποτα για αυτό. Όλα πια αλλάζουν», κατέληξε ο κ. Πετσάλνικος, σημειώνοντας ότι «οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι όταν η εξουσία συγκεντρώνεται σε ένα μόνο πρόσωπο».
briefingnews.gr

Γερνούν και σαπίζουν τα δάση της Ελλάδας

Στην καταστροφή οδεύουν τα δάση της χώρας μας, λόγω της κακής ή ελλιπούς διαχείρισης, δηλώνουν στη Real planet διακεκριμένοι δασολόγοι.
Η δασοπονία δεν αποτελεί προτεραιότητα των αρμοδίων, οι διαχειριστικές μελέτες δεν ανανεώνονται ούτε υλοποιούνται όπου υπάρχουν, τα δάση εγκαταλείπονται ανυλοτόμητα και οι καθαρισμοί περιορίζονται πλέον στην αντιπυρική περίοδο. Τα δασαρχεία παραμένουν με ελλιπές προσωπικό και πενιχρή χρηματοδότηση, ενώ χιλιάδες θέσεις εργασίας έχουν προ πολλού χαθεί. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, οι επιστήμονες καλούν τους ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον παραγωγικό πλούτο συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου.

Το δάσος -παραγωγικό και μη- για να παραμείνει ζωντανό πρέπει να ανανεώνεται σταδιακά με οργανωμένες υλοτομίες που διεξάγονται βάσει διαχειριστικών μελετών που αναθεωρούνται κάθε 10 χρόνια. Με οδηγό τη διαχειριστική μελέτη, οι δασολόγοι προσημειώνουν τα δέντρα που πρέπει να κοπούν, τα οποία συνήθως είναι γερασμένα, ξερά ή ώριμα. Τις υλοτομίες, όπως και την εμπορία των ξύλων, εκτελούν εδώ και χρόνια οι δασικοί συνεταιρισμοί. Τα μεν καυσόξυλα που βγαίνουν από αυτή τη διαδικασία προορίζονται για το τζάκι και τη βιομηχανία ξυλείας, τα δε χρήσιμα ξύλα καταλήγουν στα πριστήρια. Οσο για τα υπολείμματα, τα κλαδιά και οι κορυφές με διάμετρο 10 εκατ. και κάτω, δίνονται στους ντόπιους για να καλύψουν τις ατομικές τους ανάγκες.

Πόλο: Θρίαμβος επί των Σκοπίων και φουλ για 8άδα και...προολυμπιακό!

Η Εθνική Ελλάδας... έπνιξε τα Σκόπια, επικρατώντας το μεσημέρι σήμερα με 10-6 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο ανδρών και απομένει μία ακόμα νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Χωρίς να γνωρίσει ιδιαίτερη αντίσταση, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της στο Ευρωπαϊκό απέναντι στα Σκόπια, των οποίων επικράτησε με 10-6. Στο σημερινό ματς δόθηκαν σημαντικές λύσεις από την περιφέρεια, με πλουραλισμό μάλιστα στο σκοράρισμα από περφιερειακούς, με πρώτους σκόρερ τους Γιώργο Ντόσκα και Ανδρέα Μιράλη που σημείωσαν από τρία γκολ. Σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Έλληνας τερματοφύλακας,

Γάλλος αριστεροπόδαρος αμυντικός έρχεται αύριο για την Παναχαϊκή

Μια ακόμη άφιξη Γάλλου ποδοσφαιριστή αναμένεται αύριο το μεσημέρι στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νεαρής ηλικίας παίκτη, 20 χρόνων, που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και ο οποίος δεν έρχεται για να δοκιμαστεί, αλλά για να…αποκτηθεί.
Θα πρόκειται δηλαδή για μια ακόμη προσθήκη ηλικιακά μικρού παίκτη από την εν λόγω χώρα, στην οποία φαίνεται να έχει ποντάρει πολλά ο κ. Κούγιας.
Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Βασίλης Βούζας αύριο θα κάνει την πρώτη του επίσημη προπόνηση στην Αγυιά, με παρόντα στο γήπεδο και τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος νωρίτερα

Κατέρρευσε ο μύθος του τεχνοκράτη πρωθυπουργού

Αν δεν κάνω λάθος -που δεν κάνω- τον κ. Παπαδήμο τον «διαφήμισαν» ως τεχνοκράτη. Πάνω σ’ αυτή την «διαφήμιση» στήθηκε ολόκληρος μηχανισμός.
- Άρθρα δημοσιογράφων με παχυλές αμοιβές από την επικοινωνιακή εταιρεία που έχει αναλάβει την «διαφήμιση»

- Δεκάρικοι από χρεοκοπήμενους -δια της λαϊκής ψήφου- πολιτικούς που ελπίζουν στην επάνοδό τους στην ενεργό πολιτική,

- «Βαρυσήμαντες» μπουρδολογίες από πανεπιστημιακούς που ευρισκόμενοι σε πνευματικό σκότος, επενδύουν για μια θέση στον «ήλιο» της -όποιας- εξουσίας και

-Μερίδα κοινοβουλευτικών, που άλλοι βρίσκονται προ των πυλών της πολιτικής αποστρατείας, λόγω υπερψήφισης μετά θερμών χειροκροτημάτων της Μνημονιακής πολιτικής και άλλοι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα προς την χώρα , τόσο φανερά που αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Όμως ότι κτίζεται με σαθρά υλικά , καταρρέει με το παραμικρό «κούνημα».

Κατέρρευσε ο μύθος του τεχνοκράτη πρωθυπουργού

Αν δεν κάνω λάθος -που δεν κάνω- τον κ. Παπαδήμο τον «διαφήμισαν» ως τεχνοκράτη. Πάνω σ’ αυτή την «διαφήμιση» στήθηκε ολόκληρος μηχανισμός.
- Άρθρα δημοσιογράφων με παχυλές αμοιβές από την επικοινωνιακή εταιρεία που έχει αναλάβει την «διαφήμιση»

- Δεκάρικοι από χρεοκοπήμενους -δια της λαϊκής ψήφου- πολιτικούς που ελπίζουν στην επάνοδό τους στην ενεργό πολιτική,

- «Βαρυσήμαντες» μπουρδολογίες από πανεπιστημιακούς που ευρισκόμενοι σε πνευματικό σκότος, επενδύουν για μια θέση στον «ήλιο» της -όποιας- εξουσίας και

Άρχισαν οι διακοπές ρεύματος στην Ηλεία!

Εληξε για χιλιάδες καταναλωτές η προθεσμία των 80 ημερών που είχαν από την έκδοση του λογαριασμού της ΔΕΗ για να πληρώσουν...
το ειδικό τέλος ακινήτων, ή αλλιώς το χαράτσι, κι έτσι η εταιρεία χρησιμοποιώντας είτε συνεργεία της επιχείρησης είτε ιδιώτες εργολάβους ξεκινά να κόβει το ρεύμα σε όσους δεν «κατέβαλαν το τίμημα». Έτσι από σήμερα, θα μπορούν να ξεκινήσουν οι διακοπές ρεύματος στους καταναλωτές που μέχρι σήμερα δεν πλήρωσαν.

Αγκάθι στην συγκυβέρνηση η αποσυμφόρηση των φυλακών

Την αναβολή της… συζήτησης του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση των φαινομένων ξενοφοβίας και ρατσισμού στην Ολομέλεια της Βουλής...
με ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο ματαίωσης της ψήφισής του, έχει προκαλέσει η τροπολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο μεγάλο αγκάθι στην, έτσι κι αλλιώς δύσκολη, συγκατοίκηση-συνεργασία ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ν.Δ και ΛΑ.ΟΣ αφού βουλευτές των δύο τελευταίων κομμάτων, από την περασμένη εβδομάδα, άφηναν εμμέσως πλην σαφώς ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσουν τη ρύθμιση.

Έφτιαξαν αυτί που θα ακούει τους ήχους των μικροβίων!

Έφτιαξαν αυτί που θα ακούει τους ήχους των μικροβίων!

Πρωτοποριακή ανακάλυψη το νανό-αυτί

Το πρώτο υπερ-ευαίσθητο «νανο-αυτί», που είναι ικανό να ακούει ήχους σε αφάνταστα μικροσκοπική κλίμακα, οι οποίοι είναι ένα εκατομμύριο φορές χαμηλότεροι από τον ήχο που μπορεί να πιάσει το ανθρώπινο αυτί, δημιούργησαν γερμανοί επιστήμονες.

Έτσι νοίγει έτσι ο δρόμος για τη δημιουργία «νανο-φώνων», που θα καταγράφουν ήχο των πιο μικρών οργανισμών, όπως τα μικρόβια, τα βακτήρια και οι ιοί, κάτι που μελλοντικά μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο στη βιολογία και την ιατρική. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταστεί εφικτή ακόμα και μια τελείως νέα μέθοδος διάγνωσης ασθενειών.

Ζάκυνθος: Εξιχνιάστηκε ληστεία με λεία χρυσαφικά 100.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε η κλοπή που διαπράχθηκε την 07-04-2010 το πρωί σε οικία στη Μπόχαλη Ζακύνθου.Ειδικότερα οι δράστες, αφού αφαίρεσαν το τζάμι παραθύρου της κουζίνας, εισήλθαν στην οικία και αφαίρεσαν χρυσαφικά και τιμαλφή αξίας 100.000 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 200 ευρώ.

Από την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των δραστών, είναι ένας 20χρονος, ο οποίος αναζητείται.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τον προσδιορισμό των στοιχείων και πιθανού συνεργού του 20χρονου

Νέο ρεκόρ καταθέσεων από τις εμπορικές τράπεζες

Χαρακτηριστικό της κρίσης είναι το σημερινό νέο ρεκόρ που έσπασαν οι καταθέσεις των εμπορικών τραπεζών στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα... υποδεικνύοντας τις συνεχιζόμενες εντάσεις που αντιμετωπίζει το χρηματοοικονομικό σύστημα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινά στοιχεία, οι τράπεζες στην Ευρωζώνη κατέθεσαν συνολικά 493,3 δισ. ευρώ (με 24ωρη διάρκεια), υπερβαίνοντας το ποσό των 489 δισ. ευρώ που είχαν καταθέσει την Παρασκευή.

Μια σειρά από νέα ρεκόρ καταθέσεων από τις εμπορικές τράπεζες στην ΕΚΤ έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο, εξέλιξη που ορισμένοι παράγοντες της αγοράς θεωρούν θετική, καθώς τα κεφάλαια αυτά τοκίζονται με 0,25%, ποσοστό αρκετά χαμηλότερο απ’ ό,τι ισχύει στη διατραπεζική αγορά.
greekfinanceforum.com

Η πραγματική ανεργία στη χώρα μας ξεπερνά το 30%

H ανεργία, η μαγειρεμένη ανεργία και η ανεργία των εμπόρων! Εδώ και δύο χρόνια που έχει ξεσπάσει η κρίση...
δεν έχω σταματήσει να λέω για την πραγματική ανεργία που υπάρχει και αν δεν αντιμετωπιστεί θα αποτελέσει την κατάλυση της πραγματικής οικονομίας στη χώρα μας!

Από την αρχή της κρίσης, όταν η ανεργία ήταν κοντά στο 9%, είχα γράψει και ουδείς το διέψευσε ότι πρόκειται για ένα καλομαγειρεμένο φαγητό που σερβίρει η Κυβέρνηση με ... σεφ την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Ποτέ μα ποτέ στην Ελλάδα ο δείκτης της ανεργίας δεν υπήρξε πραγματικός και ούτε μια στιγμή δεν απεικόνισε την πραγματικότητα διότι ποτέ μα ποτέ δεν είχε συμπεριληφθεί στον δείκτη ο ... άνεργος επιχειρηματίας!!!

Δελτίο Ειδήσεων από το Ράδιο Γάμμα


Γνώστη Ελληνίδα Πορνοστάρ ετοιμάζει κόμμα... Μαντέψτε...

Κατέκτησε τον χώρο του modeling, έκανε ένα πέρασμα από τον χώρο της μουσικής, πρωταγωνίστησε τον χώρο τον ροζ ταινιών και τώρα ετοιμάζεται να μπει και στον χώρο της πολιτικής, δημιουργώντας το δικό της κόμμα.
Η Τζούλια Αλεξαδράτου έχει ακόμα πολλά ταλέντα να μας δείξει...

«Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει...» δήλωσε η tv persona κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Κύπρο και συνέχισε: «Σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω «κάνω ένα κόμμα», αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει

Χτυπούσε 29χρονη Ρωσίδα και την εξέδιδε

Δικογραφία για σωματεμπορία σε βάρος ενός 40χρονου Αλβανού σχηματίστηκε από την ασφάλεια Πατρών. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο αλλοδαπός έβγαζε στην πορνεία μία 29χρονη Ρωσίδα, από το 2003 ως και σήμερα.

Η 29χρονη εργαζόταν σε μπαρ της Αθήνας και της Κρήτης, ενώ από το 2008 έως σήμερα εργάζεται σε οίκο ανοχής της Πάτρας, κατέχοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Ο 40χρονος αλβανός , με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, εξανάγκαζε την 29χρονη όλο αυτό το χρονικό διάστημα να του παραδίδει ή να του καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό, χρήματα που προέρχονταν από το επάγγελμα της.