Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

ΑΝΕΚΔΟΤΟ- Μήτσο και αεροσακος


Ηταν μέσα στο αυτοκίνητο ένα ζευγάρι και τρέχανε με 60 km... Κάποια στιγμή λέει η γυναίκα: - Μήτσο μου, το ξέρω ότι είμαστε παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια, αλλά θέλω διαζύγιο...       
Ο Μήτσος δεν λέει τίποτα, απλώς      
αυξάνει ταχύτητα και φτάνει τα 70.      
Η γυναίκα του λέει:      
- Θέλω να χωρίσουμε επειδή τα έχω με τον καλύτερο φίλο σου και είναι και καλύτερος εραστής...      
Ο Μήτσος αρχίζει και θυμώνει αλλά δεν λέει τίποτα, απλώς αυξάνει      
ταχύτητα και φτάνει τα 80 χλμ. Η γυναίκα του συνεχίζει...      
- Θέλω το σπίτι και τα παιδιά...      
Ο Μήτσος δεν μιλάει και αυξάνει ταχύτητα στα 90 χλμ... - Θέλω όλες τις καταθέσεις και       
όλες τις πιστωτικές...      
Ο Μήτσος φουλάρει στα 100 και      
κατευθύνεται προς έναν τοίχο, οπότε      
και απορημένη η γυναίκα του τον ρωτάει...

Στήριξη στο έργο Παπαδήμου προσέφερε ο ΠαπανδρέουΟλοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 μ.μ. η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον προκάτοχό του και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου. Η συνάντηση διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και μετά από αυτήν δεν έγιναν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στο εγχείρημα της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου για τη διάσωση της οικονομίας.

Για πόσο επιτέλους θα συνεχιστεί αυτή η ανωμαλία


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Η χώρα, πτωχευμένη, καθημαγμένη και ταπεινωμένη, ζει μια από τις πλέον ανώμαλες περιόδους της Ιστορίας της.
Τουλάχιστον το 85% του λαού έχει απορρίψει το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό συνεχίζει να κυβερνά!
Μπορούμε επιτέλους να πληροφορηθούμε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους επιβλήθηκε ο σχηματισμός της παρούσας κυβέρνησης;
Πάει πάνω από ένας μήνας από την πανηγυρική ανακοίνωσή της και κοντεύουν δύο μήνες από τις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου.
Στο διάστημα αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!
Δεν έχει αλλάξει τίποτε, δεν έχει δημιουργηθεί ούτε μια αχτίδα φωτός, δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμιά προοπτική ανάκαμψης.
Ακόμη οργανώνονται συσκέψεις για τον… καλύτερο συντονισμό της, για το πώς θα προχωρήσουν οι (στοιχειωμένες) συγχωνεύσεις δημοσίων φορέων, για το πώς θα απορροφηθούν τα κοινοτικά κονδύλια, για το πώς θα έλθουν επενδύσεις.

Δεκάδες χιλιάδες παιδιά έζησαν τον εφιάλτη της κακοποίησης σε ιδρύματαundefined
Ένα πρωτοφανές σκάνδαλο συγκλονίζει την Ολλανδία. Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις έρευνας, σύμφωνα με την οποία δεκάδες χιλιάδες παιδιά έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης σε καθολικά ιδρύματα από το 1945 μέχρι σήμερα. Ένα στα πέντε παιδιά είχαν ζήσει τον εφιάλτη σε ιδρύματα, όπως ορφανοτροφεία και σχολεία.

Για να ξετυλιχθεί το κουβάρι σε αυτή την απίστευτης αγριότητας υπόθεση, χρειάστηκε να γίνουν έρευνες στις οποίες συμμετείχαν 34.000 χιλιάδες άνθρωποι. Τα στοιχεία φέρνουν στο φως ότι η Καθολική Εκκλησία αποσιώπησε τα

Συνάντηση με τον Α. Σαμαρά ζητά ο ΓκρούεφσκιΕπιστολή με την οποία τον καλεί σε συνάντηση απέστειλε στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ν. Γκρούεφσκι.

Στην επιστολή του, που δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη δημοσιότητα, ο κ. Γκρούεφσκι υπογραμμίζει ότι η ενσωμάτωση της ΠΓΔΜ στις ευρωατλαντικές δομές έχει ιδιαίτερη σημασία για τους πολίτες της χώρας του.

Τονίζει επίσης ότι για τα Σκόπια έχει «ιδιαίτερη σημασία και η συνεπής τήρηση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, καθώς και η εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στην εκκρεμότητα της ονομασίας».

Βαβέλ η κυβέρνηση για μέτρα και εκλογές«Θα γίνει ό,τι χρειαστεί»: Η συγκεκριμένη έκφραση, που υπονοεί την λήψη νέων μέτρων προκειμένου η Ελλάδα να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των δανειστών της, έχει εξελιχθεί σε καραμέλα στα χείλη των κυβερνητικών στελεχών, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, που χθες είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας και τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης κ.

Η πανουργία της Ιστορίας


 


Χάος στην Ευρώπη. Χάος στην Ελλάδα. Χάος παντού. 

Οι «αγορές» επιτίθενται διψώντας για περισσότερο αίμα, για πιο πολύ κέρδος. Το ευρώ υποτιμάται, οι ευρωπαϊκές τράπεζες υποβαθμίζονται ως προς την πιστοληπτική τους ικανότητα, τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης τρίζουν, ενώ οι

Άγγελος Τσιγκρής: «Εφιάλτης το 53,2% των Μακροχρόνια Ανέργων…»
Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την κατακόρυφη αύξηση της καταγεγραμμένης ανεργίας- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι μακροχρόνια άνεργοι, αποτελούν το 53,2% του συνολικού αριθμού των ανέργων στη χώρα μας!
Το ποσοστό ανεργίας στο τρίτο τρίμηνο του 2011 έφτασε στο 17,7%, από 16,3 το προηγούμενο τρίμηνο και 12,4% το γ’ τρίμηνο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

To Chrome 15 «είναι πλέον ο δημοφιλέστερος browser σε παγκόσμιο επίπεδο»


ΔH έκδοση 15 του Google Chrome κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο  

Για πρώτη φορά στην κορυφή

H έκδοση 15 του Google Chrome κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο  
Ουάσινγκτον
Στα τέλη Νοεμβρίου, η έκδοση 15 του Google Chrome εκθρόνισε τον Internet Explorer 8 από τη θέση του δημοφιλέστερου browser σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων.

Κρυφές κάμερες στο σπίτι του Μαντέλα


Κρυφές κάμερες στο σπίτι του Μαντέλα

Δυο κρυφές κάμερες που κατέγραφαν για μεγάλο χρονικό διάστημα το σπίτι του Νέλσον Μαντέλα εντόπισε η αστυνομία της Νότιας Αφρικής στο πατρικό σπίτι του ηγέτη της Νότιας Αφρικής όπου και διαμένει το τελευταίο διάστημα.

Οι Αρχές πιθανολογούν ότι οι κάμερες εγκαταστάθηκαν στο σπίτι του Μαντέλα για να καταγράφουν την πιθανή επιδείνωση της υγείας του νοτιοαφρικανού ηγέτη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ανάποδα η Ελληνική σημαία στη συνάντηση Σαμαρά-Πέρες;


Στην αρχή νομίζαμε ότι δεν βλέπαμε καλά.Παρατηρώντας όμως καλύτερα τη φωτογραφία από τη συνάντηση Σαμαρά-Πέρες στο Ισραήλ,βεβαιωθήκαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την Ελληνική σημαία που ήταν υψωμένη πίσω από το Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Είναι ...ανάποδα με το Σταυρό κάτω! Απόδειξη ότι ακόμη και στα πολύ,πολύ οργανωμένα κράτη όπως το Ισραήλ,γκάφες γίνονται.

Έρχεται νέα ηχηρή αποχώρηση από τον κλάδο των super markets;


Εντείνονται οι ψίθυροι στην αγορά των super markets ότι ένας ακόμα μεγάλος, ξένος, παίκτης, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την χώρα μας. Ήδη τα ονόματα των πιθανών αποχωρούντων έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, αν και απ΄ την πλευρά του επικρατέστερου εκφράζεται δυσαρέσκεια για το γεγονός, καθώς λέγεται και ξαναλέγεται ότι δεν είναι στις προθέσεις του.

Onalert-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Όλη η πρόταση του ΓΕΣ για το νέο ειδικό μισθολόγιο.Ποιοι χάνουν


Το Onalert αποκαλύπτει όλη την πρόταση του ΓΕΣ για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών.
Στην πολυσέλιδη πρότασή του του ΓΕΣ ξεκινά με μία αναγκαία επισήμανση:
“Οι αποδοχές των στρατιωτικών υπέστησαν τις σχετικές μειώσεις ...χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση ,παρόλη την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος και τις ειδικές συνθήκες στις οποίες εργάζονται...
Ανεστάλησαν οι μισθολογικές προαγωγές και επίδομα χρονου υπηρεσίας (ΕΧΥ) με αποτέλεσμα μία επιπλέον μεγάλη μείωση των αποδοχών των Στρατιωτικών,μη αντίστοιχη μ΄ αυτή των άλλων Δημοσίων Υπαλλήλων,καθόσον το ΕΧΥ και οι μισθολογικές προαγωγές αποτελούν κατ΄ ουσία την καρδιά του ειδικού μισθολογίου των Στρατιωτικών...

«Δεν θέλαμε να θίξουμε τους Ελληνες»


«Δεν θέλαμε να θίξουμε τους Ελληνες»

Ο εκδότης και οι πέντε δημοσιογράφοι του περιοδικού FOCUS", οι οποίοι δικάζονται για το γνωστό εξώφυλλο που απεικόνιζε το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία, τόνισαν πως τρέφουν εκτίμηση και σεβασμό για την Ελλάδα και δεν είχαν καμία πρόθεση να θίξουν τους Έλληνες.
Με τη δήλωσή τους, η οποία αναγνώσθηκε στο δικαστήριο από την πληρεξούσια δικηγόρο τους, οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση και προσβολή συμβόλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι τρέφουν εκτίμηση και σεβασμό προς την Ελλάδα, χωρίς όμως αυτό να τους εμποδίζει να ασκούν κριτική στο πλαίσιο της άσκησης των

Ο τηλεφωνητης της …..γιαγιας!


Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της γιαγιάς:*

-Καλημέρα, αυτή τη στιγμή απουσιάζω, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο beeeeeppp .
- Εάν είσαι ένα από τα παιδιά μου πίεσε 1 ή 2 (ανάλογα ποιο παιδί είσαι) και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις επόμενες επιλογές :
-εάν θέλεις να κρατήσω τα παιδιά πίεσε 2
-εάν θέλεις να σου πλύνω τα
ρούχα και να σιδερώσω πίεσε το 3
-εάν θέλεις να κοιμηθούν τα παιδιά εδώ πίεσε 4

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για το φόνο του Α. Χατζηκωστή


Αναβλήθηκε η εκδίκαση  για το φόνο του Α. Χατζηκωστή

Αναβλήθηκε σήμερα για τις 12 Ιανουαρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του Διευθύνοντος Σύμβουλου του συγκροτήματος ''Δίας'' και της τηλεόρασης ''Σίγμα'' Αντη Χατζηκωστή. Το Κακουργιοδικείο συνεδριάζει με τον Πρόεδρο Δικαστηρίου Χάρη Σολομωνίδη, τον Ανώτερο Επαρχιακό Δικαστή Νικόλα Σάντη και τον Επαρχιακό Δικαστή Νίκο Γιαπανά.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση του φόνου του Αντη Χατζηκωστή, παραμένοντες υπό κράτηση, είναι οι Ανδρέας Γρηγορίου, Αναστάσιος Κρασοπούλης και Ελλη Κρασοπούλη - Σκορδέλλη, οι οποίοι κατηγορούνται για

Καποιος μας δουλευει…….


Δηλ. μέχρι να διοριστεί πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, ήτανε διορισμένος σύμβουλος του ΓΑΠ. σωστά?

Απαράδεκτο! Παιχνίδι απεικονίζει την Ακρόπολη να φλέγεται

Πέρα από κάθε όριο προκαλεί ένα παιχνίδι στρατηγικής στο διαδίκτυο, με τον τίτλο eRepublik. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι πολίτες επιλέγουν μια υποθετική χώρα –η οποία όμως αναλογεί πρακτικά σε μια πραγματική χώρα που υπάρχει στην περιοχή- και από εκεί και πέρα ξεκινούν το ατέρμονο ταξίδι στον κόσμο της εναλλακτικής ανοησίας.

Χωρίς ίχνος ιστορικής παιδείας οι σχεδιαστές ξεπέρασαν τα όρια διαπομπεύοντας τα ιστορικά μας μνημεία. Ξεκινώντας με μότο αυτό του «what if», «τι θα συμβεί» δηλαδή «εάν η οικονομική κρίση πάει πραγματικά στραβά;», παρουσιάζουν την Ακρόπολη να παραδίδεται στις φλόγες και Τούρκους στρατιώτες να σηκώνουν την τουρκική σημαία στον Ιερό βράχο.
Η απαράδεκτη αυτή αναπαράσταση του υποθετικού τους κόσμου, όχι μόνο προσβάλλει το ελληνικό έθνος, αλλά και την ίδια την ιστορία. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η συγκεκριμένη απεικόνιση φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από την κεντρική σελίδα του ιστολογίου. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την αποκαθήλωση του εξωφρενικού παιχνιδιού.

Τσίπρας: Μετά από 2 χρόνια θυσιών είμαστε υπό το μηδέν«Μετά από δύο χρόνια θυσιών είμαστε υπό το μηδέν», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, στην ώρα του πρωθυπουργού. «Όλοι οι στόχοι δεν έχουν υλοποιηθεί, η συνταγή απέτυχε».

Όπως είπε ο κ Τσίπρας «μία μη εκλεγμένη κυβέρνηση καλείται να προχωρήσει στην άμεση λήψη μέτρων» , ενώ ο λόγο για τον οποίο σχηματίστηκε ήταν η υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, η οποία όμως «είναι στον αέρα».

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, τον ρώτησε «γιατί η κυβέρνηση

Πάμπτωχη γιαγιά χάρισε σε γηροκομείο 2 εκατ. ευρώ και πολλά ακίνητα!Θείο δώρο ήταν για γηροκομείο στην Λάρισα, η προσφορά μιας ηλικιωμένης, η οποία όσο απίστευτο και αν φαίνεται άφησε στο ίδρυμα 2 εκατ. ευρώ και δεκάδες διαμερίσματα και καταστήματα ανυπολόγιστης αξίας.

Η γυναίκα ζούσε φτωχικά όλα τα χρόνια της ζωής της. Με αξιοπρέπεια, αλλά χωρίς πολλά λούσα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έπεσαν όλοι από τα σύννεφα, όταν μετά τον θάνατο της ενημερώθηκαν πώς η τεράστια περιουσία της περνάει στο ίδρυμα, το οποίο κινδύνευε με «λουκέτο».

Τροπικός παράδεισος με 30 πισίνες το αγροτικό... Κιλελέρ!Κουράστηκαν τ' αυτάκια μας να ακούνε κάθε μέρα για τη "Λερναία Ύδρα" της φοροδιαφυγής, που "αναγκάζει" όσους κυβερνούν να παίρνουν συνέχεια μέτρα με θύματα τα συνήθη υποζύγια -μισθωτούς και συνταξιούχους-. Ταυτόχρονα, βάζουν και νέα βέλη στη "φαρέτρα" για την καταπολέμησή της, όμως ακόμη αποτελέσματα δεν είδαμε.

Κι αν νομίζετε ότι όλοι αυτοί που φοροδιαφεύγουν είναι σούπερ-ήρωες με φοβερές ικανότητες, κάνετε λάθος! Κάποιοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και για την ακρίβεια του διπλανού αγροκτήματος. Αγρότες

Ελεύθεροι οι φυλακισμένοι λόγω... κρίσης! Το υπουργείο μειώνει τις ποινέςΔεν μας έφτανε ο φόβος από την αύξηση της εγκληματικότητας, το υπουργείο Δικαιοσύνης ετοιμάζει… εκπτώσεις στις ποινές των κρατουμένων.

Σύμφωνα με την τροπολογία του υπουργείου, που θα παρουσιαστεί σήμερα στην Βουλή κρατούμενοι, οι οποίοι εκτίουν ποινές μέχρι και 10 χρόνων θα έχουν το δικαίωμα να φεύγουν στα τρία χρόνια (!), με τον όρο να… μην πράξουν αδίκημα για τρία χρόνια!!
Εγκληματίες και κακοποιοί που έχουν καταδικαστεί για 10 χρόνια, θα μπορούν να είναι έξω στα 3,5, ενώ καταδικασθέντες για ποινές 3 έως 5 ετών, θα αφήνονται ελεύθεροι μετά από

Σενάρια ανασχηματισμού & στο βάθος παράταση ζωής για κυβέρνησηΠιο έντονα έχουν αρχίσει να βαρούν τα τύμπανα του ανασχηματισμού από χθες μετά και τις τοποθετήσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη.
Το θέμα είχε ανοίξει την προηγούμενη εβδομάδα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό και επανέφερε χθες ο κ. Καρατζαφέρης κάνοντας λόγο για «ανασύσταση» και «πιο ευέλικτο σχήμα». Παράλληλα, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έδωσε και γραπτώς στον πρωθυπουργό τις προτάσεις του.

Άλλες 6 τράπεζες υποβάθμισε η FitchΤη μακροπρόθεσμη διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας έξι τραπεζών, υποβάθμισε η Fitch Ratings, αποσύροντας τις αξιολογήσεις τους από το "καθεστώς παρακολούθησης". Παράλληλα, υποβάθμισε τη διαβάθμιση βιωσιμότητας δύο τραπεζών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο οίκος υποβάθμισε την πιστοληπτική διαβάθμιση των Bank of America, Barclays, BNP Paribas, Credit Suisse, Deutsche Bank και Goldman Sachs Group. Επίσης, υποβάθμισε τη διαβάθμιση

Γ. Χριστόπουλος: "Αρχιτέκτονας" στο βόλεϊ της ΕΑΠ, αλλά και...απλήρωτος!!!

Η φετινή ανανεωμένη ΕΑΠ στο βόλεϊ την οποία καμαρώνουν όλοι στην Πάτρα και δικαιολογημένα, δεν μπορεί όμως ο "αρχιτέκτονας" αυτού του σκηνικού να είναι...απλήρωτος και μάλιστα επί χρόνια! Δηλαδή τι άλλο πρέπει να πετύχει για να μπορέσει να περάσει από το ταμείο άραγε;
Το κεφάλαιο Χριστόπουλος στην ΕΑΠ είναι κάτι που θα το γράψει η ιστορία όχι μόνο για τη χρυσή αγωνιστική διαδρομή, αλλά για την αχαριστία που συνάντησε ο ίδιος από πολλούς και διάφορους και δη, από την διοικητική κορυφή της πυραμίδας του συλλόγου.
Και η φετινή ομάδα που έχει "χτιστεί", εκτός από τις αγωνιστικές τις ικανότητες που παρουσιάζονται απλόχερα σε κάθε παιχνίδι της, είναι και από τις πιο φθηνές της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας.
Ακόμη και έτσι όμως, τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα είναι πολλά

Έρχεται το plan B: Απολύσεις με σφραγίδα Task Force & εφεδρεία για 50άρηδεςΑπολύσεις με σφραγίδα Task Force και εφεδρεία… νούμερο 2 για τους 50άρηδες στο Δημόσιο ετοιμάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η αποτυχία του μέτρου της εφεδρείας και οι πιέσεις της τρόικας για συρρίκνωση του Δημοσίου φέρνουν «Αρμαγεδδών» στο Δημόσιο με στόχο τη μείωση των υπαλλήλων στο μισό με αξιολόγηση από Task Force και εξαίρεση των εκπαιδευτικών και των ένστολων.

Γίνεται λόγος για πρώτη φορά για «καθαρόαιμες» απολύσεις

Άρης Κορωνίδης: "Διαφορετικά θα νιώσω στο ματς της Πάτρας..."

Ξεχωριστή ιδιαιτερότητα στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι του Απόλλωνα στο Πέραμα με τον τοπικό Ερμή, θα είναι αναμφίβολα η αγωνιστική παρουσία με τη φανέλα των γηπεδούχων του Άρη Κορωνίδη. Αθλητής που τα τελευταία προηγούμενα δυο χρόνια φόρεσε με εξαιρετική επιτυχία τη φανέλα των “μελανόλευκων” και έγινε πολύ αγαπητός από τους περισσότερους στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Αυτή τη φορά όμως ο Κύπριος διεθνής πλέι-μέηκερ θα τεθεί αντίπαλος του Απόλλωνα για πρώτη φορά, κάτι όμως που δεν φαίνεται να τον προβληματίζει ιδιαίτερα, σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε μιλώντας για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι.
“Σίγουρα θα νιώσω κάπως περίεργα θα έλεγα ή και διαφορετικά, αλλά τα συναισθήματα αυτά δεν θα έχουν να κάνουν με το παιχνίδι στο Πέραμα,

Πανδαισία αγωνιστικής δράσης στο τοπικό μπάσκετ

Πλούσιο θα είναι το αγωνιστικό πρόγραμα το Σαββατοκύριακο στο χώρο του τοπικού μπάσκετ, με το πλήρες πρόγραμμα των δυο ημερών να είναι το παρακάτω:
Σάββατο
Α2 ΕΣΚΑ-Η: Κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου, 2μ.μ.: Ληξούρι-Αχαιός (Βαρδάλος και Κολλάρος).
Β΄ ΕΣΚΑ-Η: Βοηθ. «Τόφαλος», 6μ.μ.: Παναχαϊκός-Σείριος (Τσακαλογιάννης και Βλάχος). Βοηθ. «Τόφαλος», 8μ.μ.: ΝΕΠ-ΕΑ Παραλίας (Τσακαλογιάννης και Βλάχος).
ΠΑΙΔΙΚΟ: Κλειστό γυμναστήριο Κεφαλλονιάς, 7.30μ.μ.: Κεφαλλονιά-Απολλωνιάδα (Βαρδάλος και Κολλάρος). Κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου, 5μ.μ.: Ληξούρι-ΠΓΕ (Βαρδάλος και Κολλάρος).
ΕΦΗΒΙΚΟ: Βοηθ. «Τόφαλος», 2μ.μ.: Αραχωβίτικα/Ακταίο-Ολυμπιάδα (Καρακάσης και Ελ Ανύ). Κλειστό γυμναστήριο ΠΓΕ, 6.30μ.μ.: ΠΓΕ-Ακράτα (Δαρλαμήτσος και Κοτσίρης). Κλειστό γυμναστήριο Απόλλωνα, 5μ.μ.:

Παράδειγμα προς μίμηση ο Ίφιτος Πατρών στον αθλητισμό!

Η ομάδα πινγκ πονγκ του Ίφιτου Πατρών είναι ένα καινούριο ξεκίνημα για το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Μάλιστα για πρώτη φορά συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας φέτος, ενώ εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι έχει στο δυναμικό της έμπειρους παίχτες όπως Αντώνη Παπαευγενίου, Βασίλειο Μπιθέλη, Ιωάννη Τζαβέλα και Παναγιώτη Γιώτη.
Εκτός όμως από τη συμμετοχή της στη Β Εθνική στον Ίφιτο πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση προπονήσεις (6.00-9.30 μ.μ.) για παιδιά μικρότερης ηλικίας, με την έδρα της Πατρινής ομάδας να βρίσκεται στο 6ο Λύκειο, Νόρμαν 57. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι η επίβλεψη των προπονήσεων γίνεται από τον τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Γιώτη.
Ο τελευταίος μίλησε σήμερα στην αθλητική ζώνη του ράδιο "Γάμμα"

Προς παράταση η ηλεκτρονική υποβολή του Ε9

Προς παράταση η ηλεκτρονική υποβολή του Ε9

Η αρχική προθεσμία λήγει στις 22 Δεκεμβρίου

Την παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου στοιχείων ακινήτων Ε9 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012 εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών. Η αρχική προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων φυσικών και νομικών προσώπων εκπνέει στις 22 Δεκεμβρίου 2011. Με την υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής των Δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 προσφέρονται ιδιαίτερα σημαντικές δυνατότητες, μεταξύ των οποίων:

Συμφωνία Παπανδρέου-Καρατζαφέρη καταγγέλλει η ΝΔ

Συμφωνία Παπανδρέου-Καρατζαφέρη καταγγέλλει η ΝΔ«Παρατηρούνται αυτή τη στιγμή αξιοπερίεργα φαινόμενα»
Σχέδιο πίεσης του Α.Σαμαρά προκειμένου να συμφωνήσει σε παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, καταγγέλλει η ΝΔ .Μετά την κατηγορηματική δήλωση Σαμαρά χθες από το βήμα του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου η ΝΔ σήμερα επανέρχεται «δείχνοντας» σχέδιο με μετέχοντες τον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Καρατζαφέρη. Σε δήλωση του ο γραμματέας της ΝΔ κ. Α. Λυκουρέτζος μιλά για« αξιοπερίεργα φαινόμενα» που βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να περάσει η λογική της παράτασης του βίου της κυβέρνησης.

Βόλεϊ: Προσκλήσεις ταλαντούχων στις μικρές εθνικές ομάδες

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΠΕ, σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΠ και τον περιφερειακό προπονητή Σταύρο Γεράνιο, τα ονόματα αγοριών και κοριτσιών, που θα συμμετάσχουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, προκειμένου να συγκροτηθούν οι Εθνικές ομάδες Παίδων- Κορασίδων.
Μεταξύ αυτών κλήθηκαν απο την περιοχή μας οι ακαφώνη Γλυκερία (ΑΣ Απόλλων Πατρών), Μπρούμα Ελπίδα (Παναχαϊκή ΓΕ), Τσακούμη Νικολίτσα (ΕΑ Πατρών), Κοτσώρη Βερονίκη (Πυργέας), Ηλιόπουλος Βασίλης (ΑΕΠ Ολυμπιάς), Ασημακόπουλος Γιώργος (ΕΑ Πατρών), Αναγνόπουλος Ιωάννης (ΑΣ Κόροιβος), Παύλου Κων/νος (ΑΟ Ομόνοια Ναυπάκτου).
Προσκλήσεις που δείχνουν για μια ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά

Δίνουν στους Λιμενικούς τα οδοιπορικά του 2005!

Δίνουν στους Λιμενικούς τα οδοιπορικά του 2005!

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των στοιχείων

Οδοιπορικά από το 2005, ύψους 6,6 εκατ.ευρώ , αναμένεται να κατατεθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Λιμενικών.Η επεξεργασία των παραστατικών των οδοιπορικών 2005 - 2010 έχει ήδη ολοκληρωθεί σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.Ο Χρήστος Παπουτσής, είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου στις 22 Νοεμβρίου, ότι καταβαλλόταν κάθε προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί από το 2005 έως τον 8ο μήνα του 2011, πριν τα οδοιπορικά των λιμενικών ενταχθούν στην ενιαία αρχή πληρωμών.Η ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε ότι οι Λιμενικοί δικαιούνται τα αναδρομικά οδοιπορικά έξοδα.

"Φωνάζει" η ΝΕ Πατρών για απουσία αθλητριών της στην εθνική ομάδα!

Διαμαρτυρία εξέδωσε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ, με αφορμή την μη κλήση αθλητριών της στο Εθνικό μας συγκρότημα εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν (16-29 Ιανουαρίου). Συγκεκριμένα, αναφέρει:
"Από την ίδρυσή της το 2005 έως σήμερα, η ΝΕΠ έχει καταφέρει να κάνει μια άκρως επιτυχημένη διαδρομή σε πόλο και κολύμβηση, η οποία την έχει εδραιώσει δικαιωματικά ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους του ελληνικού ναυταθλητισμού.
Σε ό,τι αφορά το γυναικείο τμήμα πόλο της ΝΕΠ, αυτό έχει να επιδείξει μόνο επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την συμμετοχή των «δελφινιών» στα ημιτελικά του Len Trophy της σεζόν 2009-΄10 (με άδικο αποκλεισμό από τον τελικό της διοργάνωσης σε εκείνο του αλήστου μνήμης παιχνίδι με την Κάντι Μανζίσκ στην Δυτική Σιβηρία), αλλά και την σταθερή παρουσία τους σε προημιτελικές

ΕΔΕ για τη διακοπή της συνέντευξης Παπαδήμου

ΕΔΕ για τη διακοπή της συνέντευξης Παπαδήμου

Εργαζόμενοι είχαν εισβάλει στο κτίριο της ΕΡΤ

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για τη διακοπή της απευθείας μετάδοσης της συνέντευξης Τύπου του Λουκά Παπαδήμου, την περασμένη Παρασκευή στις Βρυξέλλες, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ. Εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης είχαν εισβάλει στον τρίτο όροφο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, όπου βρίσκεται η ροή του προγράμματος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ζωντανή μετάδοση.

ΕΑΠ: Για καθαρή νίκη αύριο εντός με την Κηφισιά

Μια μέρα έχει απομείνει για το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ η οποία το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου (αύριο) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας, την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φετινής Volleyleague.
Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με απουσίες αθλητών λόγω προβλημάτων τραυματισμού αλλά παρολαυτά ο στόχος μας δεν αλλάζει και είναι η νίκη απέναντι στην Κηφισιά. Ο αντίπαλος μας είναι ιδιαίτερα δυνατός, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι αν δείξουμε καλό πρόσωπο μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της ΕΑΠ-με εξαίρεση τον Τζόρτ Παπαδόπουλο που έχει ενοχλήσεις στο πόδι και είναι αμφίβολος- θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η 12αδα που θα απαρτίζει την αποστολή στο παιχνίδι με την Κηφισιά.
- Ο κεντρικός της Πατρινής ομάδας, Μίλαν Γιούρισιτς εξάλλου, είπε

Η σχέση του καφέ με τα φάρμακα

Η σχέση του καφέ με τα φάρμακα

Η καφεΐνη αλληλεπιδρά με φαρμακευτικές ουσίες

Για πολλούς από εμάς, η σκέψη του πρωινού ξυπνήματος δίχως καφέ είναι αβάσταχτη. Υπολογίζεται πως περισσότεροι από ένας στους δύο ενηλίκους πίνει καθημερινά τρία φλιτζάνια καφέ κατά μέσον όρο.Ο περισσότερος κόσμος σπανίως σκέπτεται πως η συνήθεια αυτή μπορεί να έχει ανεπιθύμητες ενέργειες, πέρα από νευρικότητα ή δυσκολία στον ύπνο. Εντούτοις, τα υπάρχοντα στοιχεία δείχνουν πως το πιο δημοφιλές ρόφημα του πλανήτη δεν «ταιριάζει» με ορισμένα φάρμακα, επειδή εμποδίζει την απορρόφησή τους ή εντείνει τη δράση τους, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Προπονητικό καμπ Κορασίδων από το Ν.Ο. Πατρών

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει προπονητικό Τουρνουά Πόλο Κορασίδων (γεννηθ. 1998 και νεώτερων) με την συμμετοχή των ομάδων ΝΕ Πατρών, Εθνικού Πειραιά και ΝΟ Πατρών και ΝΟ Πατρών (αγόρια 2000+)
Οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο ΠΕΑΚ Πεπανός από αύριο έως τη Κυριακή μεσημέρι. Το πρόγραμμα των αγώνων είναι αναλυτικά το παρακάτω:
Σάββατο
11.00 ΝΟΠ (αγόρια) - ΝΟΠ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)
12.00 ΝΕΠ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)
18.00 ΝΟΠ (αγόρια) - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)
19.00 ΝΕΠ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ) - ΝΟΠ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ).
Κυριακή
11.00 ΕΘΝΙΚΟΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ) - ΝΟΠ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)
12.00 ΝΕΠ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ) - ΝΟΠ (αγόρια).
Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών (ΝΟΠ), εξάλλου σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» οργανώνει

Ένας τόνος κοκαΐνης στον Άγιο Δομίνικο


Ένας τόνος κοκαΐνης στον Άγιο Δομίνικο

Το φορτίο προοριζόταν για το Βέλγιο

Δύο Ευρωπαίους, τον Νίκολας Τζοάνες Μαρία από την Ολλανδία και τον Έντγκαρ Ρόουσον από τη Βρετανία, καθώς και 15 ντόπιους αστυνομικούς για συμμετοχή στην αποστολή φορτίου κοκαΐνης στην Ευρώπη, συνέλαβαν οι αρχές της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Το φορτίο με τον έναν τόνο κοκαΐνης εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Λα Ρομάνα και είχε προορισμό την Αμβέρσα του Βελγίου, ενώ γίνονται έρευνες για συλλήψεις αρκετών Λιβανέζων πολιτών.
Οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν εργάζονταν στην υπηρεσία μετανάστευσης και στη δίωξη ναρκωτικών.

Η Ορμή πανέτοιμη στο ντέρμπι κορυφής με Νέα Ιωνία

Αύριο Σάββατο στις 7μ.μ. θα ξεκινήσει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ των δυο κατά γενική ομολογία καλύτερων ομάδων του Ελληνικού γυναικείου χαντ-μπολ στην Α1 εθνική γυναικών, με την Ορμή να έχει και φέτος το προβάδισμα, αλλά και την Νέα Ιωνία πάντα επικίνδυνη και ικανή για τη ζημιά, αν δεν προσεχθεί όπως απαιτείται.
Η διοίκηση του πατρινού συλλόγου περιμένει πολύ κόσμο στις εξέδρες του “Τόφαλος” και τόσο η διοίκηση, όσο και το τεχνικό τημ αλλά και οι αθλήτριες της Ορμής καλούν τους πατρινούς φιλάθλους στο κλειστό των Μποζαϊτίκων για να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με την ευχή και προσδοκία ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά και θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια σπουδαία νίκη, στο δρόμο για έναν ακόμη

H Morgan Stanley σχεδιάζει 1.600 απολύσεις το 2012

H Morgan Stanley σχεδιάζει 1.600 απολύσεις το 2012

Αιτία η κάμψη στα έσοδα και η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη

Την περικοπή 1.600 θέσεων εργασίας μέσα στο 2012 σχεδιάζει η Morgan Stanley, η έκτη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Bloomberg. Όπως αναφέρει το πρακτορείο, η χρηματιστηριακή αξία της μετοχής της έχει πλέον περιοριστεί κατά 45%, συγκριτικά με τα τέλη του 2008. Στην ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρεται πως πέραν της κάμψης εσόδων κατά το γ' τρίμηνο του 2011, καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για περικοπές έπαιξε η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

Αλέξης Κούγιας: "Καμία παρανομία ανεκτή στην ανάπλαση της Αγυιάς"

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας τα τελευταία συμβαίνοντα γύρω από την ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς η οποία παραμένει στο προσκήνιο και με τη διοίκηση της ερασιτεχνικής, να προσπαθεί να "ανατρέψει" την αρχική απόφαση του ΣΧΟΠ που απορρίπτει τα όποια τέτοια πλάνα.
Μάλιστα, η εν λόγω απόφαση όπως είναι γνωστό, βρίσκεται ήδη στο ΦΕΚ για να δημοσιευτεί και να αποτελέσει νόμο του κράτους, αν και οι άνθρωποι της Παναχαϊκής Γ.Ε. ψάχνουν απεγνωσμένα μήπως και αλλάξει το όλο τοπίο έστω στο παραπέντε.
Από την δική του πλευρά, ο κ. Κούγιας έχει ενημερωθεί για τις τελευταίες συσκέψεις και επαφές που έχουν γίνει στην Πάτρα για το θέμα αυτό και στην δήλωσή του προς το ράδιο "Γάμμα", ήταν και πάλι κατηγορηματικός.
“Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερα συμφέροντα παρότι εδώ και πέντε

Ο... ανοιξιάτικος Δεκέμβρης φέρνει ιώσεις

Ο... ανοιξιάτικος Δεκέμβρης φέρνει ιώσεις

Πώς να προστατευτείτε

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση των εποχιακών ιώσεων οι οποίες προσβάλλουν πλέον άτομα κάθε ηλικίας, και όχι μόνο τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες όπως τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι.Σύμφωνα με τους επιστήμονες σημαντικό ρόλο σε αυτή την έξαρση παίζει και ο αλλοπρόσαλος καιρός. Οι εποχές πλέον δεν υπάρχουν με την κλασσική έννοια που ξέραμε. Έτσι το φθινόπωρο μπορεί να διαρκέσει μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη και οι χειμώνας μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Η υγρασία αλλα και οι συχνές εναλλαγές κρύου και ζέστης βοηθούν στην συντήρηση αλλά και την εξάπλωση των λεγόμενων εποχιακών ιώσεων.

Β' εθνική: Ο Πανθρακικός το απόγευμα εντός με Ηρακλή Ψαχνών

Στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής ο Πανθρακικός υποδέχεται σήμερα (19:00 OTE TV) τον Ηρακλή Ψαχνών και δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης.
Η ομάδα της Κομοτηνής έπειτα από δύο σερί νίκες γνωρίζει πολύ καλά ότι αν το...καλό τριτώσει απέναντι στους «πράσινους», έστω και προσωρινά θα πατήσει στη 2η θέση. Από την άλλη, βέβαια, δεν φαίνεται να αποπροσανατολίζεται από τη βαθμολογική θέση του Ηρακλή Ψαχνών. Εξάλλου, οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει ότι αν κανείς τους υποτιμήσει θα το «πληρώσει». Πώς, λοιπόν, η αυλαία της 8ης αγωνιστικής να μην είναι ενδιαφέρουσα;
Οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αποστολή λίγο πριν την έναρξη του ματς, ενώ η ομάδα της Εύβοιας ταξίδεψε στην ακριτική πόλη με αρκετές απουσίες.

Η ΔΕΗ επιμένει για αυξήσεις 15%-20%

Η ΔΕΗ επιμένει για αυξήσεις 15%-20%

Η «γραμμή» Παπακωνσταντίνου στο 10%

Η ΔΕΗ επιμένει για αυξήσεις 15-20% ώστε να καλύψει τις μαύρες τρύπες στα οικονομικά της και να εξασφαλίσει έσοδα ώστε να αποπληρώνει ομαλά τα τοκοχρεολύσιά της, ενώ η «γραμμή» Παπακωνσταντίνου είναι οι αυξήσεις να περιοριστούν σε επίπεδα κοντά στο 10%, κάτι που ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί.Οι τελικές αποφάσεις για τις αυξήσεις που θα ισχύσουν στα τιμολόγια της ΔΕΗ από το νέο έτος αναμένεται συζητηθούν και να εγκριθούν από το υπουργικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα, αφού προηγηθεί ενημέρωση του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών.

Δύσκολα ο Βιρίγεβιτς θα παίξει αύριο με τον Απόλλωνα

Μαζεμένοι οι τραυματισμοί ήλθαν στον Απόλλωνα και ευτυχώς που έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος. Πάντως, το κρούσμα με τον Βιρίγεβιτς είναι σημαντικό, όπως και η απουσία του (μαζί με αυτή του Πετρόπουλου) αύριο στο Πέραμα και κόντρα στον Ερμή για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής.
Ο Βιρίγεβιτς πάντως ζήτησε έστω και εμφανώς με πρόβλημα, να βοηθήσει την ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο, καθώς πιθανή υποτροπή μπορεί να του επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση σε λίγο στην Περιβόλα,

Ο Άγιος Βασίλης είναι... γενναίος!

Ο Άγιος Βασίλης είναι... γενναίος!

Φωτογραφίες από τον Άγιο να δίνει δώρα σε... κροκόδειλους

Στις Φιλιππίνες τα Χριστούγεννα είναι μία πολύ μεγάλη γιορτή που διαρκεί πολλούς μήνες: τα κάλαντα αρχίζουν από τον Σεπτέμβριο και οι εορτασμοί κορυφώνονται το Δεκέμβριο.
Έτσι, ο Άγιος Βασίλης έχει όλο το χρόνο να... βάλει στολή δύτη και να ταΐσει τα ψάρια στα ενυδρεία αλλά και να πάρει... κουράγιο και να φέρει τα δώρα του στους κροκόδειλους.

«Παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής»

«Παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής»

Για τη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η Σοφία Σακοράφα

«Πέραν από αυτή την αδήριτη ανάγκη, για εμένα, με εμένα, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει γίνει περί εκλογικού ψηφοδελτίου», δήλωσε σχετικά με την συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην βουλευτής Β' Αθήνων του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητη, Σοφία Σακοράφα, μιλώντας στο Marconi Radio 96,1 F.M. του Βόλου.«Επειδή μου τέθηκε το θέμα αν είναι μια προεκλογική συνεργασία, οφείλω να πω ότι από την στιγμή που θέλεις να ανατρέψεις την κυβέρνηση της δημοκρατικής εκτροπής του κ. Παπαδήμου, φυσικά

Παραιτήθηκε ο Γιαννακόπουλος

Πάτρα: Παραιτείται ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Γιαννακόπουλος Το ανακοίωσε μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Δημαρά

Με επίσημο τρόπο, σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων ανακοίνωσε νωρίτερα την παραίτησή του από την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ο γιατρός Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε σε "σοβαρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους"  που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ διευκρίνισε ότι  δεν άπτονται θέματος υγείας δεδομένου ότι σχετικά πρόσφατα είχε περάσει μία περιπέτεια με την καρδιά του.