Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Λιάνης: Tο ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να γίνει από μεγάλη πόλη, φτωχό χωριό

«Tο ΠΑΣΟΚ δεν απειλείται με διάσπαση, αλλά με τριχοτόμηση ίσως και κάτι περισσότερο», υπογράμμισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λιάνης, μιλώντας στον Real fm, προσθέτοντας μάλιστα ότι το κόμμα κινδυνεύει να γίνει, όπως είπε, από μεγάλη πόλη φτωχό χωριό. Για τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τις πρόσφατες δηλώσεις του, ο κ. Λιάνης είπε ότι «πιο τραγική ομολογία αποτυχίας δεν έχω ακούσει» και συμπλήρωσε ότι πρέπει να φύγει μαζί με τον κ. Παπανδρέου.

Η Ευρώπη δεν έχει όραμα

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Η Ευρώπη δεν έχει όραμα. Αυτό είναι πλέον αποδεκτό ακόμα και από εκείνους-συμπεριλαμβανομένων και του υπογράφοντος- που ταυτίστηκαν με τις αρχές και τις αξίες της. Ας είμαστε ρεαλιστές. Να την αλλάξουμε δεν μπορούμε. Το βέβαιο είναι ότι θα μας αλλάξει. Καμία αντίρρηση. Προς ποια όμως κατεύθυνση; Θέλουμε, εμείς και οι άλλες χώρες του νότου, να ανήκουμε σε μια Ευρώπη την οποία συνδιαμορφώνουν η Γερμανία με τη Γαλλία; Μας αναλογεί και σε τελευταία ανάλυση μας αξίζει ο ρόλος του υποζύγιου;
Προσωπικά αυτή η Ευρώπη-νόμισμα δεν με εκφράζει.

... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Η ατάκα της ημέρας από τον Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλύνν ξαναχτυπά με μια απίστευτη ατάκα που έγραψε πριν λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter! Δείτε πιο κάτω τι είπε...

"Ας πούμε την αλήθεια μέσα από τα blogs" ...

Γράφει ο 29-26 για το Himaira blog

Αφού κανείς από τους επίσημους φορείς δεν βγαίνει επιτέλους να πει την πολυπόθητη αλήθεια στον ελληνικό λαό αποφάσισα να το κάνω εγώ. Ξέρετε η αλήθεια στα οικονομικά δεν είναι ούτε θέσφατο, ούτε κρυφή γνώση, φυλαγμένη για τους εκλεκτούς, ούτε όλες αυτές οι...

βλακείες που ακούγονται τριγύρω από τα πιο επίσημα -δυστυχώς- χείλη της χώρας. Απλά ανοίγεις τον Προϋπολογισμό - είναι στο ίντερνετ- και βλέπεις τα νουμεράκια.

Πάμε λοιπόν:

Αλήθεια Νο 1
Εισπράττουμε περί τα 40 δις ευρώ το χρόνο και ξοδεύουμε περί τα 60.
Κατ' αναλογία είναι σαν να βγάζω 1.000 ευρώ το μήνα και να χαλάω 1.500.

Ποσό που προκαλεί …ίλιγγο για πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με την είδηση πως το πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου στοίχισε 800.000 ευρώ.
Ο κ. Πάγκαλος, φρόντισε να ανακαλέσει τις αποσπάσεις και τους διορισμούς των Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και Μετακλητών Υπαλλήλων, που υπηρετούσαν στο Πολιτικό Γραφείο του «ομωνύμου» του Αντιπροέδρου της....
Κυβερνήσεως Παπανδρέου.
Στη συνέχεια, μαζί με τον έτερο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ενέκρινε την «Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως και ενιαίων θέσεων Ειδικών Συμβούλων – Συνεργατών, Μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και Αποσπασμένων Υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημόσιου Τομέα», από την οποία (σύσταση του παγκάλειου Πολιτικού Γραφείου) προκαλείται ετήσια επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά τι υψηλότερη των 800.000 €.

Ανέκδοτοοοοοοο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Ζωγραφίζει το γυφτάκι μια μύγα στον πίνακα. Την βλέπει ο δάσκαλος και νομίζει ότι ήταν αληθινή αφού ήταν τέλεια ζωγραφισμένη. Προσπαθεί να την διώξει, τη βαράει με το χάρακα αλλά αυτή εκεί, ακάθεκτη. Μόνο αφού άρχισαν να γελάνε τα παιδιά, κατάλαβε ότι κάτι τρέχει...
Παρατηρώντας την καλύτερα λοιπόν, διαπιστώνει ότι είναι....ζωγραφιά.
-Ποιός έκανε αυτή την τέλεια ζωγραφιά;
-Εγκώ ντάσκαλο, λέει το γυφτάκι.
-Μπράβο αγόρι μου! Τέλεια ζωγραφιά. Αύριο πες του πατέρα σου να έρθει, θέλω να του μιλήσω.

"«Πωλούνται» και «Ενοικιάζονται» πρωθυπουργοί... "

Της Ζέζας Ζήκου

Αυτό που πέτυχε η ελίτ του βρόμικου κατεστημένου.μια ιδιότυπη κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο– δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα της χώρας. Οι αφόρητες πιέσεις προς τον
Α. Σαμαρά, η εκβιαστική εκμαίευση της συναίνεσης για τη συμφωνία της 26ης/27ης....
Οκτωβρίου, το παιχνίδι με την έκτη δόση κατέληξαν στην επιστράτευση εξωκομματικών προσώπων, όπως ο κ. Παπαδήμος –ή ο κ. Μόντι στην Ιταλία–, ως ανάγκη δήθεν να ανταποκριθεί η χώρα στις νέες «πολεμικές» πολιτικές συνθήκες. Κατά βάθος, οι πάντες γνωρίζουν ότι όλο αυτό που γίνεται είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένα θέατρο, δυστυχώς, δε, του παραλόγου. Και περισσότερο από ποτέ ισχύει η ρήση του Τσόρτσιλ που ήταν κάπως έτσι: Μπορείς να ξεγελάς λίγους για πολύ καιρό ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι πολλούς για πολύ καιρό.

Οι Έλληνες σηκώνουν τα λεφτά απο τους λογαριασμούς

Υπο τον φόβο ότι η χώρα θα βγει από την Ευρωζώνη, πολλοί Έλληνες “στεγνώνουν” τις αποταμιεύσεις τους, διότι είναι άνεργοι και έχουν να αντιμετωπίσουν την αύξηση των φόρων. Αλλά με τις πολλαπλές αναλήψεις, αναγκάζουν τις τράπεζες να προχωρήσουν σε δανεισμό, και επιδεινώνουν την...ύφεση. Αυτό αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το γερμανικό περιοδικό Spiegel, ου επικαλείται τις δηλώσεις του Γιώργου Προβόπουλου, διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος έκανε λόγο για 14 δισ. ευρώ μείωση των καταθέσεων τον Οκτώβριο, αλλά και ακόμη μεγαλύτερη μείωση το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Επίδειξη δύναμης από την νεολαία..

Από τον Παντελή Πασπαλά

Η αλήθεια είναι ότι διαχρονικά και σε παγκόσμια κλίμακα, όταν αποφασίζει η νεολαία να ..πατήσει γερά στον δρόμο... σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι κρατούντες ακόμα και αν έχουν τον ισχυρότερο στρατό καταστολής.
Στην Ελλάδα τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 απλά ήταν η επιβεβαίωση της παραπάνω διαπίστωσης.
Χθες 6-12-2011 οι νέοι όλης της χώρας για τρίτη συνεχή χρονιά κατέβηκαν δυναμικά στους δρόμους τιμώντας εν μέρη την μνήμη του δολοφονημένου Α.Γρηγορόπουλου, δηλώνοντας όμως και την....παρουσία τους ενάντια στον καθημερινό βιασμό της αξιοπρέπειας όλων μας, τις καθημερινές προσαγωγές, συλλήψεις, και φυλακίσεις όσων αντιστέκονται η αναπτύσσουν δράσεις σε ανάλογη κατεύθυνση, τον άγριο ξυλοδαρμό και τις δολοφονικές επιθέσεις της αστυνομίας με γκλοπ και χημικά ενάντια σε όσους διαδηλώνουν.

Σεισμό 7.2 R και τσουνάμι στη Λέσβο προβλέπει Τούρκος σεισμολόγος

Σεισμό 7,2 Ρίχτερ στο τρίγωνο μεταξύ Μυτιλήνης, Καράμπουρουν και Φώκαιας προβλέπει ο καθηγητής του Πολυτεχνείου της Κωνσταντινούπολης και σύμβουλος της Ένωσης Γεωλόγων Τουρκίας, κ. Αχμέτ Ερτζάν: «Είχα τονίσει πως μετά το σεισμό στην πόλη Βαν, θα συμβεί σεισμός 7.2 Ρίχτερ στο τρίγωνο ανάμεσα στη Μυτιλήνη, Καράμπουρουν και Φώκαιας. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο (προχθεσινός) σεισμός 5.1 Ρίχτερ είναι ένα δείγμα αυτού του σεισμού που περιμένω. Δεν μπορώ να πω πως είναι ο προπομπός, αλλά ο προειδοποιητικός. Το Αιγαίο μας λέει τώρα «προσέξτε εγώ τεντώνομαι, θα κάνω σεισμό 7.2 Ρίχτερ και σας έστειλα πρώτα τον σεισμό 5.1 Ρίχτερ» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας  στα τουρκικά μέσα σχετικά με τον σεισμό μεγέθους 5.1 Ρίχτερ που έγινε προχθές κοντά στη Σμύρνη.

Για γέλια και για κλάματα...

Ο, κατά τον-που τον θυμηθήκαμε τώρα! -μέγιστο Άκη Πάνου, Ταψής έχει ένα πρόβλημα. Δεν ξέρει αν θα πρέπει να...γελάσει, ή να κλάψει γι' αυτά που κάνει η κυβέρνηση και ιδιαίτερα με το θέμα της εφεδρείας.

Το Γενάρη έρχεται το δεύτερο κύμα εφεδρείας

Στις αρχές Ιανουαρίου θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το δεύτερο κύμα εφεδρείας. Πρόκειται για περίπου 19 χιλιάδες υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου που εργάζονται στο στενό δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Από αυτούς οι 12 χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται κοντά στην συμπλήρωση των συντάξιμων χρόνων έχουν δηλαδή 33 χρόνια υπηρεσίας, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας και άλλοι 7 χιλιάδες εργάζονται σε φορείς που θα συγχωνευτούν ή θα καταργηθούν.

Τα μακιαβελικά τεχνάσματα των δημοσκοπήσεων

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι η φιλοσοφία των δημοσκοπήσεων, συνίσταται στην κατάφορη παραχάραξη και αλλοίωση της πραγματικότητας.

Αυτή η «φιλοσοφία» της παραχάραξης, σήμερα έχει πάρει ολοκληρωτικές και αυθάδεις διαστάσεις, με «έδρα» την κεντρική προπαγανδιστική μήτρα της παραχάραξης και της απάτης: τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, Τα ΜΜΕ και το...τηλεθέαμα.

ΣΗΜΕΡΑ, η «επιστήμη» της απόκρυψης και αλλοίωσης της πραγματικότητας, καθώς και της θηριώδους απάτης, έχει φτάσει να κατασκευάζει και να σκηνοθετεί δημοσκοπικά θεάματα, ολοκληρωτικά υποταγμένα στις άμεσες ανάγκες των «νταβάδων» του καθεστώτος.

"Ανόητο όνειρο η έξοδος της Ελλάδας απο το ευρώ"

H καταστροφή του ευρώ θα σημαίνει καταστροφή και της Ευρώπης, όπως και η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή είναι ένα «ανόητο όνειρο», επεσήμανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας και πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Μπερνάρ....Κουσνέρ. Μιλώντας στην πρώτη εκδήλωση, που διοργάνωσε το Harvard Club of Cyprus, στη Λευκωσία, με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου με θέμα: «Τα στρατηγικά συμφέροντα της Ευρώπης στην Ανατολική Μεσόγειο. Το φυσικό αέριο και η Αραβική Άνοιξη», ο κ. Κουσνέρ διετύπωσε την εκτίμηση ότι η πιθανότητα εξεύρεσης υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ δεν αποτελεί μόνο οικονομική, αλλά και πολιτική ευκαιρία για διευθέτηση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Είτε θα χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι, είτε το κεφάλι σας στον τοίχο

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Το πρόβλημα δεν είναι ότι διαλύεται η ευρωζώνη. Το πρόβλημα είναι ότι σε διάλυση οδηγείται η ίδια η Ευρώπη.

Η απεχθής εικόνα που εμφανίζει το δίδυμο Μέρκελ – Σαρκοζί, αν και αποτέλεσμα – αντίδραση στην υπόγεια δραστηριότητα έξωθεν δυνάμεων με τοποτηρητές εντός της Ευρώπης, είναι απεχθέστερη και αυτού του....

προδοτικού ελληνικού χρέους.

Με αλαζονικό ύφος υποστήριξαν πως αποφάσισαν να συνασπιστούν (και όποιος θέλει ακολουθεί) επειδή αυτές οι δύο χώρες, η Γερμανία και η Γαλλία, καλούνται να πληρώσουν τα χρέη των άλλων.

Σαρκοζί: Η Ευρώπη κινδυνεύει να «εκραγεί» αν δεν υλοποιηθεί η γαλλογερμανική συμφωνία...

«Κίνδυνος έκρηξης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης ελλοχεύει εφόσον δεν υλοποιηθεί η συμφωνία στην οποία κατέληξαν την Δευτέρα η Γαλλία και η Γερμανία, προειδοποίησε ο γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί. «Η Ευρώπη δεν έχει βγει από την κρίση. Εγκυμονεί κίνδυνος έκρηξης όσο δεν... ενεργοποιούνται οι αποφάσεις που ελήφθησαν από κοινού με την Άνγελα Μέρκελ», είπε ο κ. Σαρκοζί, μιλώντας σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος UMP.

Να που πάνε τα λεφτά!

Αμέλεια ή εσκεμμένη καθυστέρηση; Αν και απομένει λιγότερο από ένας μήνας για να αφήσουμε πίσω μας το 2011, είναι αρκετά τα εκλεγμένα πρόσωπα στους δήμους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει, δήλωση της περιουσιακής τους κατάστασης, όπως υποχρεούνται να κάνουν από φέτος, σύμφωνα με τον «Καλλικράτη».
Συνεπείς ωστόσο φαίνεται να είναι οι ίδιοι οι δήμαρχοι η πλειονότητα των οποίων έχει ήδη αναρτήσει τα στοιχεία στο διαδίκτυο. Αντίθετα, μια περιήγηση στις ιστοσελίδες των δήμων αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι αυτήν τους την υποχρέωση δεν έλαβαν σοβαρά υπ’ όψιν τους οι υπόλοιποι αιρετοί οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι επίσης να δημοσιοποιούν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Σχέδιο κατά της γαλάζιας αυτοδυναμίας καταγγέλλει η Ν.Δ.

Αποφασισμένος να συγκρουστεί με όσους θεωρεί ότι επιδιώκουν να ψαλιδίσουν την προοπτική της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής ομολόγων και.........
ενόψει της προεκλογικής περιόδου αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους.

Τα πρώτα προειδοποιητικά πυρά έστειλε ο πρόεδρος της Ν.Δ με την ομιλία του στην συζήτηση του Προϋπολογισμού αλλά οι επίμαχες φράσεις του δεν "πέρασαν" στα ΜΜΕ και δεν διαχύθηκαν προς τους αναγνώστες, τους ακροατές και τους τηλεθεατές, γεγονός που προκάλεσε αρνητικά σχόλια από στελέχη του κόμματος.

Ας της δώσει κάποιος ένα καθρέφτη…

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους στη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. «Καλωσορίζω τον Αντώνη Σαμαρά στον κόσμο της λογικής» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο για «παρέλαση μνηστήρων» αναφερόμενη σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν από το βήμα της Βουλής.
Δηλαδή τον εαυτό της που τον τοποθετεί η Ντόρα Μπακογιάννη;

Ισραηλινό ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης

Με το βλέμμα στα πιθανολογούμενα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου νοτίως της Κρήτης έρχονται μέσα στην εβδομάδα υψηλόβαθμα στελέχη της ισραηλινής εταιρείας «Anver Oil Exploration», μέλους του ομίλου «Delek», που ειδικεύεται στις έρευνες υδρογονανθράκων και μετέχει στην κοινοπραξία εκμετάλλευσης του....
Λεβιάθαν.
Η «Avner Oil Exploration» φέρεται να έχει εκδηλώσει ανεπίσημα ενδιαφέρον να μελετήσει την περιοχή νοτίως της Κρήτης, μια περιοχή που σύμφωνα με μερίδα πανεπιστημιακών -κυρίως γεωλόγων- θεωρούν ότι παρουσιάζει συγγένεια με άλλες δομές της Ανατολικής Μεσογείου όπου έχουν εντοπιστεί κοιτάσματα, και ειδικότερα με τη λεκάνη του «Λεβαντινίου» που περικλείει τόσο το κοίτασμα Λεβιάθαν στο Ισραήλ όσο και το κοίτασμα Αφροδίτη (Οικόπεδο 12 της Κύπρου).

Το πείσμα είναι κακός σύμβουλος Γιώργο…

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής πρέπει να αναμένουμε το φως στο τούνελ του ΠΑΣΟΚ. Τότε φαίνεται πως θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του ο Γιώργος, προσπαθώντας ωστόσο, να διαφυλάξει την όποια «υστεροφημία» του και να στηρίξει μέχρι τέλους τα κυβερνητικά του πεπραγμένα.
Μετά τα «καρφιά» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έμοιαζε πεισμωμένος, να .. αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Αποκάλυψη: Καραμανλής – Off the record

Tα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, σπάνε το δημοσιογραφικό απόρρητο για τον πρώην πρωθυπουργό… Ένα βιβλίο 500 σελίδων, υπό τον εύγλωττο τίτλο Καραμανλής – Off the record, πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Μέσα από τις σελίδες του, οι αναγνώστες θα γνωρίσουν αθέατες αλλά σημαντικές πτυχές....της πενταετούς διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, το παρασκήνιο αποφάσεων που στιγμάτισαν την πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας, ανέκδοτα περιστατικά από συναντήσεις και συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικής σκηνής μέσα από το βλέμμα του ίδιου του Κώστα Καραμανλή, όπως τις εκμυστηρεύτηκε στο γνωστό δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη.

Η πτώση της στάθμης του Ρήνου αποκάλυψε το εκρηκτικό μυστικό

Πυροτεχνουργοί στην πόλη Κόμπλεντς της Γερμανίας εξουδετέρωσαν επιτυχώς δύο βόμβες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου που ανακαλύφθηκαν στην κοίτη του Ρήνου όταν η στάθμη του ποταμού έπεσε εξαιτίας της ξηρασίας. Η μεγαλύτερη από τις δύο βόμβες ζυγίζει 1,8 τόνους και την είχε ρίξει η βρετανική RAF στο διάστημα 1943 - 1945. Η μικρότερη ζυγίζει 125 κιλά και την είχαν ρίξει οι αμερικανικές δυνάμεις - οι ειδικοί έλεγαν ότι ήταν και η....πιο επικίνδυνη από τις δύο.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Κόρινθο

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Κόρινθο

Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Στο νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκε ένας αστυνομικός που δέχτηκε τα πυρά ενός κακοκοποιού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην περιοχή των Ταρσινών.Τρία άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη για τη σύλληψή τους. Φορώντας κουκούλες ο ένας από τους κακοποιούς δεν δίστασε να στρέψει το όπλο του κατά του αστυνομικού και να τον πυροβολήσει.Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Φύσηξε άνεμος βοριάς…

Φύσηξε άνεμος βοριάς…

Για να μας φανερώσει όσα βλέπαμε ήδη!

Η Victoria Hervey, «μέλος» της υψηλής κοινωνίας της Βρετανίας, αποφάσισε να παρευρεθεί στο πάρτι των Emporio Armani & Cardi Black Box Gallery, που διοργανώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στο Miami Beach της Φλόριντα των ΗΠΑ.
Μόνο που η επιλογή της στο φόρεμα ήταν επιεικώς… απαράδεκτη!Εκτός του ότι δεν την κολάκευε καθόλου, ήταν άκρως… αποκαλυπτικό και σε συνδυασμό με το αεράκι που φύσηξε… δεν άφησε τίποτα στη φαντασία των παρευρισκομένων και των φωτογράφων!

Μα να της πέφτει όποιο μαγιό φοράει!

Μα να της πέφτει όποιο μαγιό φοράει!

Αφού δεν σου κάνει κανένα γιατί δεν παίρνεις καινούριο;

Η Ιταλο-παραγουανή Claudia Galanti προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία του Μαϊάμι, καθώς όποιο μαγιό και να φορούσε δεν γλύτωνε το… «ατύχημα».

Το «θέαμα» εκτός από τον σύντροφό της Pietro Tavallini και τη φίλη της Aida Yespica απόλαυσαν και οι υπόλοιποι λουόμενοι!

Θα μαστιγωθεί γιατί βλασφήμησε!

Θα μαστιγωθεί γιατί βλασφήμησε!

Αυστραλός καταδικάστηκε στη Σαουδική Αραβία

Πεντακόσιες φορές θα μαστιγωθεί ένας 45χρονος Αυστραλός που καταδικάστηκε στη Σαουδική Αραβία γιατί παραβίασε τον αυστηρό νόμο περί βλασφημίας κατά τη διάρκεια του Χατζ τον περασμένο μήνα.Ο άνδρας καταδικάστηκε επίσης σε ένα χρόνο φυλακή. Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη του 45χρονου Mansor Almaribe, πατέρα πέντε παιδιών.Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πρεσβείας, ο πρέσβης επικοινώνησε με τη σαουδαραβική κυβέρνηση ζητώντας επιείκεια. Στη φωτογραφία είναι η οικογένεια του 45χρονου.
 

Στα 180.000 ευρώ το «κασέ» του Αθεμπίγιο

Στα 180.000 ευρώ το «κασέ» του Αθεμπίγιο

Υποτίθεται πως θα εκπονούσε αμισθί το «master plan» του Ελληνικού

Στα 180.000 ευρώ ανήλθε ο μισθός του Ισπανού αρχιτέκτονα, Χοσέ Αθεμπίγιο που ανάλαβε το αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού, τη στιγμή που η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε διαμηνύσει ότι ο αρχιτέκτονας θα παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες δωρεάν καθώς ήταν προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού.Η αποκάλυψη έγινε δια στόματος του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Παναχαϊκή: Ραντεβού με τέσσερις ποδοσφαιριστές για...αποχώρηση!

Ένα δημοσίευμα σε συγκεκριμένο σάιτ που κάνει λόγο περί επιστροφής στην δικαιοσύνη για νέα διερεύνηση της γνωστής ιστορίας με την καταγγελία του Σταθάκη περί δωροδοκίας της Παναχαϊκής στο περσινό ματς με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, από την οποία ΠΑΕ Παναχαϊκή και Αλέξης Κούγιας έχουν αθωωθεί παμψηφεί και πανηγυρικά έκανε τον τελευταίο μιλώντας σε συνεργάτες του σήμερα , να μην χάνει το...χιούμορ του.
«Όλα αυτά είναι γελοιότητες και κωμικοτραγικά και δεν ξέρω πως και από που εκπορεύονται και τι θέλουν να πετύχουν. Εγώ το μόνο

Ποιοι θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων

Ποιοι θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων

Πώς υπολογίζεται και πότε καταβάλλεται

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας, σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου, δικαιούνται να λάβουν δώρο τα Χριστούγεννα. Ολόκληρο το δώρο, δικαιούνται οι εργαζόμενοι, που η σχέση εργασίας τους στον ίδιο εργοδότη, είχε διάρκεια χωρίς διακοπή, από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Για τον υπολογισμό, λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Αλέξης Κούγιας: "Νά πάνε κάποιοι ολοταχώς στον...ψυχίατρο!"

Ένα δημοσίευμα σε συγκεκριμένο σάιτ που κάνει λόγο περί επιστροφής στην δικαιοσύνη για νέα διερεύνηση της γνωστής ιστορίας με την καταγγελία του Σταθάκη περί δωροδοκίας της Παναχαϊκής στο περσινό ματς με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, από την οποία ΠΑΕ Παναχαϊκή και Αλέξης Κούγιας έχουν αθωωθεί παμψηφεί και πανηγυρικά έκανε τον τελευταίο μιλώντας σε συνεργάτες του, να μην χάνει το...χιούμορ του.
«Όλα αυτά είναι γελοιότητες και κωμικοτραγικά

ΕΠΣ Αχαϊας: Ο Κοζιώρης συνεχίζει ως απλό μέλος στο δ.σ.

Ο Γιάννης Κυριτόπουλος είναι ο νέος Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ μετά την απόφαση του ΔΣ. Μέσα πάντως σε κλίμα έντασης για μια ακόμα φορά έγινε το συμβούλιο της Ένωσης με κύριο χαρακτηριστικό, τις ευθείες βολές του Οδυσσέα Χριστόπουλου (β’ αντιπρόεδρου) κατά του Θανάση Πλώτα, γενικού γραμματέα.
Όσον αφορά την Επιτροπή των Μικτών ομάδων αποφασίστηκε από 3μελές θα γίνει 5μελή με την προσθήκη των Πλώτα και Σαρρή.
Μάλιστα, ο Γιάννης Κοζιώρης που ήταν ως τώρα ο Α’ Αντιπρόεδρος σε επιστολή του τονίζει μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Αφού προχωρήσατε σε μια απόφαση που μέσα από ψέματα, σκοπιμότητες και εκβιασμούς είχατε

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Πλήρες πρόγραμμα υπάρχει με αγώνες "φωτιά"

Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η, θα ολοκληρωθεί σήμερα επιστρέφοντας και πάλι στη συνηθισμένη ημέρα διεξαγωγής των αγώνων και με τον πρωτοπόρο και αήττητο Υπερίωνα να φιλοξενεί στην Αμαλιάδα τα Αραχωβίτικα σε ματς με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Συνοπτικά όλα τα σημερινά παιχνίδια είναι τα παρακάτω:
Γηπ. Ροϊτίκων 7μ.μ., Ιτιές-Ίφιτος, Μπούσιας και Κανελλόπουλος
Γηπ. Ροϊτίκων 9μ.μ., Αχαιός Σαρ.-Αχαιός΄47, Μπούσιας και Κανελλόπουλος
Γηπ. Αλεξιώτισσας 8.30μ.μ., Προφ. Ηλίας-Ροϊτικα, Λογοθέτης και Ελ Άνυ
Γηπ. Β. Τόφαλος 8μ.μ., Πανελλήνιος-Σπόρτιγκ, Κρεσταινίτης και Βλάχος
Γηπ. Περιβόλας 9μ.μ., Σφήκα-Δικέφαλος, Τσούνας και

Ν. Βετούλας: "Κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με τους Ικάρους Σερρών"

Δεύτερη σερί ήττα για τον Απόλλωνα στην Α2 εθνική μπάσκετ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (70-68) και απώλεια της πρώτης θέσης για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της διοργάνωσης.
Παρόλα αυτά, η πατρινή ομάδα έστω και με τριπλή ισοβαθμία, παραμένει στην 2η θέση που οδηγεί στην επιστροφή στην Α1, είναι όμως ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να έχει μια πολύ μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και στα 40' ενός αγώνα με αντίπαλο ομάδα του γκρουπ των πρωτοπόρων.
Γιατί και στην Ελευσίνα οι «μελανόλευκοι» έκαναν επίδειξη ισχύος για 36' αλλά στο τέλος έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο.
Τι έφταιξε; Το ανέλυσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας. «Είμαστε πολύ καλοί για 36-37 λεπτά, με πολύ καλό μπάσκετ που μας πήγαινε για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη αλλά στο τέλος τα χαλάσαμε μόνοι μας.
Χάσαμε τα σουτ που κάναμε, οι αντίπαλοί μας πέτυχαν τέσσερα τρίποντα στο φινάλε της αναμέτρησης από αμέλεια δική μας στο αμυντικό κομμάτι και έτσι ήλθε η ήττα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, κοιτάμε

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Έλλειψαν οι εκπλήξεις στην 9η αγωνιστική

Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η μετά και την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής, με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα να νικάει εντός τον Γλαύκο 75-62 και να συνεχίζει να παρακολουθεί κατά πόδας την αήττητη και πρωτοπόρο Ζάκυνθο.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η πρώτη νίκη της Αγυιάς και μάλιστα εκτός έδρας επί του Πυρσού με 62-49, αλλά και το επιβλητικό 79-42 της Νίκης Πρ. στο Αέθλειο επί των Λεχαινών.
Πιο αναλυτικά είχαμε:
- Λεχαινά – Νίκη Πρ. 42-79
Τα 10λεπτα: 10-19, 09-20, 11-16, 12-24
ΑΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ:Στεφανίδης 8 (2), Κεπενός 7, Βασιλόπουλος, Παλαδινός 4, Μοσχονάς 1, Μάρκου, Σούλης 5 (1), Κακολύρης 8, Συναδινός 9 (2).
ΝΙΚΗ ΠΡ.: Στάμος 15 (3), Τυροπάνης 2, Χατζής 10 (2), Ρέλλας 14 (4), Χουλιάρας 7 (1), Σίψας 8,

Οι 20 ατάκες αθλητών που έμειναν στην ιστορία...

Οι 20 ατάκες αθλητών που έμειναν στην ιστορία...

Επειδή δε χρησιμοποιούν όλοι... ξύλινο λόγο!

Ναι, υπάρχουν και παίκτες που τα καταφέρνουν με τα λόγια... Όλοι τους γκράντε αστέρες στο άθλημά τους, δέσποζαν στα γήπεδα και μάγευαν τα πλήθη. Άσε που μπορούσαν να μιλήσουν κιόλας, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στη γραμματική και το συντακτικό!Οι παίκτες αυτοί μας άφησαν κληρονομιά όχι μόνο τα κατορθώματά τους, αλλά και τις μεγάλες κουβέντες τους. Δεν μάσησαν ποτέ, πόσο μάλλον στα λόγια! Να και οι 20 καλύτερες ατάκες τους...

Μεταγραφικά πλάνα ενίσχυσης υπάρχουν στην Παναχαϊκή

Μπορεί από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής να ξεκίνησαν την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, στην Αγυιά με αντίπαλο τον Θρασύβουλο, είναι όμως γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, ότι το μυαλό των Αλέξη Κούγια και Ηλία Φυντάνη είναι στραμμένο και στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
Εκεί όπου θα κληθούν κι οι δυο με τις καλύτερες δυνατές των κινήσεων, να ενισχύσουν την ομάδα στο δρόμο για μια πολύ καλύτερη πορεία σε βαθμολογικό επίπεδο από το σημερινό.
Μετά το πρώτο βήμα που έγινε με τον τερματοφύλακα Πουρή, αναμένονται με την πάροδο του χρόνου και οι άλλες τέσσερις (τουλάχιστον) προσθήκες που θα γίνουν στο «κοκκινόμαυρο» έμψυχο δυναμικό.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο περί ανίχνευσης και της ξένης μεταγραφικής αγοράς ειδικά

Στο «τραπέζι» οι εγγυήσεις του Δημοσίου προς τις τράπεζες

Στο «τραπέζι» οι εγγυήσεις του Δημοσίου προς τις τράπεζεςΣτοιχεία από τον υπουργό Οικονομικών ζητά ο Παπαδημούλης
Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με την απουσία στοιχείων για το ύψος των εγγυήσεων του δημοσίου προς τις τράπεζες από την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2012 κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2012, περιγράφεται ο τρόπος ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών μέσω εγγυήσεων του ελληνικού δημοσίου, ωστόσο, απουσιάζουν τα στοιχεία για το ύψος των εγγυήσεων που έχουν δοθεί μέχρι 31-12-2011 από το δημόσιο στο

Σαμαράς: Προτεραιότητα η ανάκαμψη

Σαμαράς: Προτεραιότητα η ανάκαμψη

«Θα αποκαταστήσω τις αδικίες στους συνταξιούχους»

Σε μία προεκλογικού τύπου ομιλία από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς ανέλυσε τους λόγους που στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου και υπερψηφίζει τον προϋπολογισμό, παράλληλα όμως κατέθεσε «οδικό χάρτη» όπως χαρακτηριστικά είπε «προσαρμογής» για την έξοδο από την κρίση.Όπως επισήμανε ο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «ο προϋπολογισμός αυτός δεν περιέχει νέα μέτρα, καθώς αυτά έχουν ήδη ψηφιστεί με το μεσοπρόθεσμο».Τόνισε όμως ότι η ΝΔ θα αντιταχθεί σε νέους φόρους και χαράτσια, ενώ θα προχωρήσει σε μείωση φορολογικών

«Η πανάκριβη καραμπόλα προκλήθηκε επειδή έτρεχα»

«Η πανάκριβη καραμπόλα προκλήθηκε επειδή έτρεχα»

Τι είπε ο 60χρονος «πρωταγωνιστής» του τροχαίου στην Ιαπωνία

Ένας 60χρονος επιχειρηματίας είναι ο «δράστης» της... πανάκριβης καραμπόλας που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε αυτοκινητόδρομο της νότιας νομαρχίας Γιαμαγκούτσι, στην Ιαπωνία.Όπως είπε ο 60χρονος στους αστυνομικούς υπερέβη το όριο ταχύτητας με την κόκκινη Ferrari του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.Το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο 60χρονος προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα με μεγάλη ταχύτητα, και λόγω και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό.

«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει μέχρι τον Σεπτέμβριο»

«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει μέχρι τον Σεπτέμβριο»

Μόσιαλος: Ψάχνουμε σενάρια συνωμοσίας και χάνουμε την ουσία της πολιτικής

Απάντηση στην επιστολή 12 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (μεταξύ των οποίων και ο Χάρης Καστανίδης) με την οποία έκαναν λόγο για «ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου εκ των έσω» έδωσε ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Μόσιαλος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ.«Ψάχνουμε σενάρια συνωμοσίας και χάνουμε την ουσία της πολιτικής» είπε αρχικά ο κ. Μόσιαλος.Επισήμανε ότι ο ίδιος, ο κ. Ραγκούσης, ο κ. Λοβέρδος και η κ. Διαμαντοπούλου είχαν έντονη μεταρρυθμιστική προσπάθεια και στήριξαν το κυβερνητικό έργο, ενώ το ίδιο διάστημα δεν υπήρχε αντίστοιχη στήριξη του κυβερνητικού έργου από άλλους υπουργούς και βουλευτές. «Τώρα κάποιοι ανακαλύπτουν ότι υπονομεύτηκε ο πρωθυπουργός. Αυτό είναι ειρωνεία» δήλωσε εμφατικά.

Η Μονόπολη των Ναζί

Η Μονόπολη των Ναζί

Το δημοφιλές επιτραπέζιο... στην υπηρεσία των νεοναζί στη Γερμανία

Τα μέλη μιας νεοναζιστικής οργάνωσης εμπνεύστηκαν από το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι Μonopoly και έφτιαξαν ένα επιτραπέζιο το όνομά του οποίου είναι Pogromly, σύμφωνα με τη εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και οδοί, έχουν αντικατασταθεί από στρατόπεδα συγκέντρωσης και θαλάμους αερίων τα οποία οι παίκτες αγωνίζονται να αγοράσουν. Στην αφετηρία του παιχνιδιού, είναι ζωγραφισμένη μια σβάστικα, ενώ στα διάφορα τετράγωνα που κινούνται οι παίκτες είναι ζωγραφισμένο το πρόσωπο του Χίλτερ.

Στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ

Στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ

Κατηγορείται για βιασμό

Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ Moshe Katsav, όπου θα εκτίσει ποινή εφτά ετών. Ο Katsav κατηγορείται ότι βίασε δύο φορές μία υπάλληλό του όταν ήταν υπουργός Τουρισμού το 1998 και άλλες δύο γυναίκες όταν ήταν πρόεδρος του Ισραήλ.Δηλώνει αθώος και αμφισβητεί το σύστημα, στο οποίο αφιέρωσε όλη του τη ζωή. «Θα πληρώσω για κάτι που δεν έχω κάνει» λέει σε συνέντευξή του στους New York Times.

Ένα 9χρονο παιδί στα επεισόδια της Πάτρας

Ένα 9χρονο παιδί στα επεισόδια της Πάτρας

Στην... πράξη το παιχνίδι «κλέφτες και αστυνόμοι»

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες ενός 9χρονου παιδιού που συμμετείχε στα χθεσινά επεισόδια στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης, πλέον, πορείας στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού.Μαζική ήταν η πορεία και στην Πάτρα όμως τα βλέμματα όλων τράβηξε ένα 9χρονος πιτσιρικάς που φορούσε ένα μαντήλι στο πρόσωπο, πετούσε μπουκάλια και άναβε φωτιές σε κάδους. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν πόσο μίσος και οργή μπορεί να κρύβει ένα παιδί 9 μόλις χρόνων που αντί να παίζει μπάλα με τους

Στον εισαγγελέα 20 νεαροί για τα χθεσινά επεισόδια

Στον εισαγγελέα 20 νεαροί για τα χθεσινά επεισόδια

Κατηγορούνται για επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα είκοσι νεαροί που κατηγορούνται για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή την τριετή επέτειο από το θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Οι κατηγορούμενοι νεαροί μερικοί εκ των οποίων είναι φοιτητές και μαθητές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται περιλαμβάνουν επιθέσεις με πέτρες, ξύλα και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Στο «τραπέζι» οι εγγυήσεις του Δημοσίου προς τις τράπεζες


Στο «τραπέζι» οι εγγυήσεις του Δημοσίου προς τις τράπεζες

Στοιχεία από τον υπουργό Οικονομικών ζητά ο Παπαδημούλης

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με την απουσία στοιχείων για το ύψος των εγγυήσεων του δημοσίου προς τις τράπεζες από την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2012 κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2012, περιγράφεται ο τρόπος ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών μέσω εγγυήσεων του ελληνικού δημοσίου, ωστόσο, απουσιάζουν τα στοιχεία για το ύψος των εγγυήσεων που έχουν δοθεί μέχρι 31-12-2011 από το δημόσιο στο τραπεζικό σύστημα καθώς και οποιαδήποτε πρόβλεψη για το ύψος της ενίσχυσης που θα λάβει το τραπεζικό σύστημα κατά τη διάρκεια του 2012.

Η μείωση αφορολογήτου σπρώχνει άλλους 2 εκατ. Ελληνες στη φτώχεια......

Αλλοι 2 εκατ. Ελληνες, ακόμη και εργαζόμενοι, κινδυνεύουν να πέσουν κάτω από το τυπικό όριο της φτώχειας λόγω των πολιτικών του Μνημονίου.

Το συμπέρασμα αυτό προέρχεται από...
την Εκθεση της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ), που εδρεύει στη Γενεύη, αναφορικά με τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Η ΔΟΕ επισκέφθηκε τη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπειτα από καταγγελίες της ΓΣΕΕ για «παραβίαση διεθνών συμβάσεων μέσω των εφαρμοζόμενων πολιτικών του Μνημονίου δανεισμού».

Είσαι Έλληνας; Δεν θέλω δουλειές μαζί σου!

Θηλιά που πνίγει το λαιμό των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην διεθνή αγορά ή προμηθεύονται υλικά από το εξωτερικό αποτελεί η άρνηση μεγάλων ευρωπαϊκών, αμερικανικών αλλά και αραβικών επιχειρήσεων να δεχτούν εγγυητικές επιστολές των....ελληνικών τραπεζών.

Η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας προκαλεί ντόμινο αρνητικών εξελίξεων και δυσκολεύει ακόμη και εκείνους τους επιχειρηματίες που αψηφώντας την βαθιά ύφεση στην Ελλάδα δίνουν την μάχη της επιβίωσης στο εξωτερικό.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις προμήθειες στην Εθνική Φρουρά

Οι κομπίνες με τις προμήθειες, ιδιαίτερα στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι διαχρονικές…
Στην Εθνική Φρουρά αποκαλύφτηκε πρόσφατα πως  ενώ πληρώνονταν για την προμήθεια βοδινού κρέατος προμήθευαν μονάδες της Εθνικής Φρουράς με χοιρινό. Η ιστορία «ξεσκεπάστηκε», μετά και την αντικατάσταση αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς.  Σύμφωνα με το Κυπριακό κανάλι «Σίγμα» το  Υπουργείο Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, αναφέροντας πως έχει επιβάλει χρηματικό πρόστιμο σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου αναφορικά με το περιστατικό.