Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Μια ιστορική συμφωνία για το μέλλον

 Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, μπορούμε να ελπίζουμε ότι αυτή η χώρα θα πορευθεί στο επόμενο διάστημα και μέχρι τις εκλογές, επανακτώντας το κύρος και την αξιοπρέπειά της. Αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, δύο διαφορετικές νοοτροπίες και αντιλήψεις, που στηρίζονται κατ εξοχήν σε ιδεοληπτικά στερεότυπα από το παρελθόν, να συμπορευθούν προκειμένου να φέρουν σε πέρας την πιο δύσκολη αποστολή μετά τον εμφύλιο.

Παπαδήμος πρωθυπουργός, Βενιζέλος αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών...

Β' αντιπρόεδρος, πρόσωπο από τη Ν.Δ. , μάλλον ο Δήμας...

Όπως αποκάλυψε το nonews-NEWS, συμφώνησαν στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Ο Λουκάς Παπαδήμος θα είναι αυτός. Ο Σαμαράς φαίνεται πως απέσυρε τις όποιες ενστάσεις είχε για το πρόσωπό του.
Στη νέα κυβέρνηση θα υπάρξουν δύο αντιπρόεδροι. Ο ένας θα είναι ο Βενιζέλος, ο οποίος θα διατηρήσει και το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών και ο δεύτερος ένα πρόσωπο από τη Ν.Δ. , μάλλον ο Δήμας.
Αύριο θα διευκρινιστεί επίσης αν στη νέα κυβέρνηση θα πάρουν μέρος και ποιοι από...

τα άλλα κόμματα.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας- Συμφωνία για νέα κυβέρνηση συνεργασίας

Να συγκροτηθεί άμεσα μεταβατική ενιαία κυβέρνηση, συμφώνησαν οι δύο πλευρές με στόχο να οδηγηθούν σε εκλογές μετά την ολοκλήρωση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και ξεκαθαρίζει:
«Δεν θα ηγεθεί της νέας κυβέρνησης ο Γιώργος Παπανδρέου»
Aύριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση,  θα γίνει νέα συνάντηση Παπούλια-Παπανδρέου-Σαμαρά προκειμένου να καταλήξουν στο πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία της μεταβατικής κυβέρνησης.

Φεύγουν όλοι ευχαριστημένοι...

Ο Παπανδρέου στο Μαξίμου, ο Σαμαράς σπίτι του, στην Κηφισιά...

Και οι δυο αποχώρησαν ταυτοχρόνως. Πρώτος ο Παπανδρέου και δεύτερος, με μια μικρή καθυστέρηση (είχε το αυτοκίνητό του στο πίσω μέρος του Προεδρικού Μεγάρου) , ο Σαμαράς.
Και οι δυο κάλεσαν σε συσκέψεις συνεργάτες τους, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο, ο...Παπανδρέου στο Μαξίμου και ο Σαμαράς στο σπίτι του, στην Κηφισιά.
Στην ανακοίνωση της Προεδρίας, για να υπάρξει ικανοποίηση και των δύο πλευρών, συμπεριλαμβάνονται και οι εκλογές, σε σύντομο χρόνο, αλλά και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων, που πηγάζουν απ' τη δανειακή σύμβαση.

Περιμένοντας την ανακοίνωση του Προεδρικού Μεγάρου

Υπάρχει συμφωνία με τα επιτελεία των δύο αρχηγών και του Προεδρικού Μεγάρου αλλά αύριο θα έχουμε τα νεώτερα… Αναμένεται ανακοίνωση της Προεδρίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συμφωνούν στο να αναλάβει τα ηνία ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ κ. Λουκάς Παπαδήμας.

Συμφώνησαν για το πρόσωπο του πρωθυπουργού...

Αύριο νέα συνάντηση...

Παπανδρέου και Σαμαράς φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει στο πρόσωπο του πρωθυπουργού της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Σε λίγο αναμένεται ανακοίνωση της Προεδρείας.

"Βάρκιζα" για το Σαμαρά, απόψε η συμφωνία; ...

Ο Σαμαράς είναι βέβαιο ότι φεύγοντας απόψε από το Προεδρικό Μέγαρο, θα έχει στα χέρια του και το τρόπαιό του: το κεφάλι του Παπανδρέου.

Κυβέρνηση "Εθνικής Ενότητας" με Καραμανλή;

Ποιος θα είναι ο "καταλληλότερος" αυτή την ώρα πολιτικός άνδρας - εν' ενεργεία - που θα μπορούσε να αποδεχθεί η πλευρά Σαμαρά και η Ν.Δ. ; Αν φυσικά το επιθυμεί και ο ίδιος... ο Κώστας Καραμανλής !

Ο τελευταίος, με τη μέχρι σήμερα στάση του, δεν έκρυψε ποτέ από το στενό του περιβάλλον ότι περιμένει την κατάλληλη στιγμή για τη θεαματική επιστροφή του. Η σημερινή ΝΔ δε θα....
μπορούσε από την άλλη να αρνηθεί τη στήριξη στον πρώην αρχηγό του κόμματος ενώ, με τον τρόπο αυτό θα απογύμνωνε όλα τα επιχειρήματα του Παπανδρέου κατά της προηγούμενης διακυβέρνησης και του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ. Παπανδρέου θα φαινόταν, για ακόμη μια φορά, ανακόλουθος και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως το κόμμα που προασπίζεται την πορεία της Ελλάδας στην ΕΕ.

Ποιος θα 'θελε, ακόμη, να σώσει τους Έλληνες; ...

Απόψε σε γερμανικό κανάλι οργανώνεται talk show, μ' αυτόν τον άκρως υποτιμητικό για μας, τίτλο.
Το...

μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA, Παντελής Βαλασόπουλος, μεταφέροντας και το εν γενεί εχθρικό κλίμα που υπάρχει σήμερα για τη χώρα μας, στη Γερμανία.

Η πιο κρίσιμη συνάντηση με δεκάδες «γκρίζες ζώνες»

Πρόκειται για την πιο κρίσιμη συνάντηση πολιτικών αρχηγών στην σύγχρονη ιστορία της χώρας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς καλούνται, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν για να καταλήξουν σε μία συμφωνία που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα.

Γ. Παπανδρέου - Αντ.Σαμαράς: Καταλήγουν σε Λ. Παπαδήμο

Γ. Παπανδρέου - Αντ.Σαμαράς: Καταλήγουν σε Λ. Παπαδήμο
Με αντιπροέδρους τους κ. Ευ. Βενιζέλο και Στ. Δήμα


Τελευταίες κινήσεις στη σκακιέρα της πολιτικής εξελίσσονται αυτή την ώρα καθώς εκπνέουν τα κάθε λογής τελεσίγραφα από Αμερική και Ευρώπη. Τα παιγνίδια εξουσίας στην κόψη του ξυραφιού φαίνεται να εξαντλούνται και κατά τα φαινόμενα φθάνει η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και των μεγάλων επιλογών.Οπως όλα δείχνουν ο κ.Παπανδρέου οδεύει προς παραίτηση ή προς μια ρητή σχετική διαβεβαίωση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Αντώνη Σαμαρά.

Από εκεί και πέρα θα ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του νέου συμμαχικού κυβερνητικού σχήματος,το οποίο θα αναλάβει να αποτρέψει την έναρξη των διαδικασιών εξόδου της χώρας όχι μόνο από την ευρωζώνη , αλλά και από την Ευρωπαική Ένωση. Κάτι που έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους σε Παπανδρέου και Σαμαρά ο κ. Σαρκοζί ,η κυρία Μέρκελ και οι εντολοδόχοι τους στις Βρυξέλλες κ.Μπαρόζο, Ρομπάι και Ολι Ρεν. Στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο τρέμουν στην ιδέα να μην υπάρξει αργά το βράδυ της Κυριακής κυβέρνηση κοινής αποδοχής στην Αθήνα και έχουν θέσει ως όριο το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου του Τόκυο, με την ελπίδα Οτι μια θετική είδηση από την Αθήνα θα αποτρέψει ένα νέο γύρο κατάρρευσης των διεθνών αγορών και μιάς γενικευμένης αμφισβήτησης του παγκόσμιου οικονομικού οικοδομήματος.

To επικρατέστερο σενάριο για τη νέα κυβέρνηση

Αρχίζει να μορφοποιείται το σχήμα της κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Πληροφορίες της prionokordela.gr  αναφέρουν ότι το πιθανότερο όνομα για Πρωθυπουργός είναι αυτό του Πρώην αντιπροέδρου της  Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που επιστρέφει από τις ΗΠΑ – κ. Λουκά Παπαδήμα.
Το νέο σχήμα θα έχει δύο αντιπροέδρους – επικρατέστερα ονόματα είναι αυτό του σημερινού αντιπροέδρου κ, Ευ. Βενιζέλου και του αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ Σταύρου Δήμα. Kαι τα δύο με  ισχυρό πολιτικό  και κομματικό στάτους.

Στον «αέρα» και η παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη Σένγκεν;Την ώρα που η ανησυχία περιστρέφεται γύρω από τον υπάρχει ή όχι υπό συζήτηση σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, η χώρα πιθανόν να διακινδυνεύει άλλη μία αποβολή.

Οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν με δυσπιστία την ικανότητα της Ελλάδας να ασκήσει αποτελεσματικό έλεγχο στα σύνορά της με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η παραμονή της χώρας στη ζώνη Σένγκεν.

Θα ανήκουμε πια στην Ανατολή...

...και όχι στη Δύση...

Το δόγμα ανήκουμε στη Δύση κινδυνεύει να γίνει "ανήκουμε στην Ανατολή και... η Ελλάδα χώρα της δραχμής" είπε η Άννα Διαμαντοπούλου μόλις ολοκληρώθηκε το υπουργικό συμβούλιο.
Από που προέρχεται αυτός ο κίνδυνος?

ΟΧΙ στη νέα κατοχή !!!Η συμφωνία των Βρυξελλών της 26ης Οκτωβρίου είναι βέβαιο ότι επιτείνει παραπέρα την εξάρτηση της Ελλάδας, η οποία παίρνει πια χαρακτήρα μιας νέου τύπου κατοχής από τον γερμανικό ιμπεριαλισμό.
Η κατοχή αυτή δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνον στην Ελλάδα αλλά θα επεκταθεί

Σ. Κασσιμάτης: Κρατούν μυστικούς, από τον Ελληνικό λαό, τους όρους των δανειακών συμβάσεων !!! (Δείτε το Βίντεο)
Ενας επιστήμονας «υπεράνω πάσης υποψίας», ο Συνταγματολόγος, Γ. Κασσιμάτης –για χρόνια υπεύθυνος του νομικού γραφείου του Αντρέα Παπανδρέου- έστω και «στρογγυλεμένα» είπε ότι ξεπεράσαμε το καθεστώς της αστικής δικτατορίας και έχουμε περάσει σε χουντική διακυβέρνηση.

Μπορεί να έδωσε βαρύτητα, ο Γ. Κασσιμάτης ότι σήμερα έχουμε «oυσιαστικό εξευτελισμό του πολιτεύματος. Η κοινοβουλευτική ομάδα

Στις 20.30 η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο

Για τις 20.30 προγραμματίστηκε τελικά η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Περιμένοντας κάτι που τελικά δεν έρχεται...
ακόμη περιμένω...
Ακόμα περιμένω.. αυτό που δεν έρχεται..
Σε αναμονή των εξελίξεων μετά την συνάντηση του Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναρωτιέμαι γιατί όλοι αυτοί βρίσκονται στις θέσεις αυτές, αφού δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος και ο λαός της.
Ύστερα από τόσες μέρες κολλημένη στην οθόνη της τηλεόρασης περιμένοντας κάτι που τελικά δεν έρχεται, αναρωτιέμαι σε τι χώρα ζω και ποιοι είναι όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες που μας κυβερνάνε.

Ο καθένας για τους δικούς του λόγους κάθεται σε μια καρέκλα και αποφασίζει για μένα, χωρίς όμως εμένα. Γιατί; Του το ζήτησα εγώ; Και αν ναι γιατί δεν ακούει τις φωνές μου; Γιατί δεν κάνει αυτό που του λέω;
Ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις…

Το πολιτικό σύστημα σε όλο του το μεγαλείο,

Απόψε η λύση...

Δεν θα 'μαι εγώ ο πρωθυπουργός...

Ο Παπανδρέου εξέφρασε στο υπουργικό συμβούλιο την ελπίδα του να δοθεί απόψε η λύση. Όπως χαρακτηριστικά ειπε "θα... ήταν καλό σημερα να βρεθει η λύση.

Παραιτήθηκε ο Παπανδρέου...

Ο Παπανδρέου έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του ελληνικού λαού.
Το... αποκάλυψε πριν από λιγο η Άννα Διαμαντοπούλου λέγοντας πως τώρα την επόμενη κίνηση πρέπει να τη κάνει ο Σαμαράς.
Πρέπει άμεσα να υπάρξει λύση διαφορετικά πάμε αμέσως σε εκλογές και κινδυνεύουμε να γίνουμε η χώρα της δραχμής...

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε απάντηση από το Προεδρικό Μέγαρο και ετοιμάζεται εκ νέου να επισκεφτεί στο Προεδρικό Μέγαρο.
Από την πλευρά της ΝΔ ακόμα το τοπίο είναι θολό.

Πατριωτισμός και υπερεθνικισμός.Άρθρο του Α.ΚακαράΤου ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ*


Ο πατριωτισμός δεν έχει καμία σχέση με τον υπερεθνικισμό. Έχει αποδειχτεί στην πράξη πως όσοι από τους συνεργάτες των Γερμανών, από τους κουκουλοφόρους, από τους μαυραγορίτες κλπ παραπέμφθηκαν στα

Χάος:Το οπλοστάσιο της Λιβύης,αφρούρητο,πωλείται στις προσευχές της Παρασκευής!


Αφρούρητες παραμένουν τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών σε εκατοντάδες κρατικές αποθήκες στην ανατολική Λιβύη, παρά τις δεσμεύσεις της μεταβατικής κυβέρνησης ότι προτίθεται να εγγυηθεί την ασφάλεια του τεραστίων διαστάσεων οπλοστασίου της χώρας.Η υπεραφθονία όπλων και πυρομαχικών, που είναι διαθέσιμα στους πάντες σε μια περιοχή όπου οι μάχες σταμάτησαν από το καλοκαίρι, αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο, το οποίο λέει ότι αποκαθιστά την τάξη μετά την ανατροπή του Μουάμαρ Καντάφι.Στον Παπούλια, Παπανδρέου - Σαμαράς...

Το ΜΕGA επαλήθευσε την είδηση, που πριν λίγο είχε διαψεύσει...

Όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τους μετέδωσε την είδηση, η δημοσιογραφάρα ο Στραβελάκης έβαλε τον Φουρλή να το διαψεύσει, λέγοντας του μάλιστα να κάνει μέσα από το στούντιο το τηλεφώνημα.

Άθλια σενάρια για τις Ένοπλες Δυνάμεις.Άρθρο-άποψη
Του ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ*
Υποστράτηγος ε.α


Σημαντικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και έγκυρες εφημερίδες του εξωτερικού όπως η γαλλική Liberation συνέχισαν και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, να αναφέρονται στο σενάριο περί απειλής στρατιωτικού πραξικοπήματος και εκτροπής και να τα συνδέουν με το δημοψήφισμα του κ. Παπανδρέου που δεν έγινε.

Εγκόσμια και... παραδείσια!
Εγκόσμια και... παραδείσια!
Τα εγκόσμια είναι γι’ αυτούς, που εκ των προτέρων γνωρίζουν
ότι έτσι και αλλιώς δεν θα πάνε με τίποτα στον παράδεισο!
Δια χειρός Αλιθέρση.

Ποιοι επιθυμούν διακαώς την ψήφιση της λεγόμενης «δανειακής σύμβασης»;
Οι τραπεζίτες ναι!
Οι καναλάρχες ναι!
Οι έχοντες και κατέχοντες ναι!
Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» εναγωνίως ναι!
Οι Αμερικάνοι «σύμμαχοι» επίσης ναι!
Το ΠΑΣΟΚ ναι!
Η ΝΔ ναι!
Οι… δορυφορίσκοι τους ναι!
Η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ… έχουν μέρες να εκφραστούν!

Απόλυτος πολιτικός διασυρμός Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ.


Νέο τελεσίγραφο έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενους από το Προεδρικό Μέγαρο, με την απαίτησή του για άμεση παραίτηση Παπανδρέου, εξευτελίζοντας έτσι έναν πρωθυπουργό που μόλις πριν από μια μέρα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή του «λεφτά υπάρχουν»... Σε απόλυτο πολιτικό διασυρμό λοιπόν τόσο ο «λαοπρόβλητος» Παπανδρέου, που θα φύγει πολιτικά ταπεινωμένος, όσο και το «αυτοδύναμο» σοσιαλιστικό και υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε στη σημερινή κατάσταση.

ΣΟΚ: Η έκτη δόση, ούτως ή άλλως, είναι «στον αέρα»!!!


Μπορεί κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία να «ερίζουν» για το μέλλον της Ελλάδας και το ενδεχόμενο να βρεθούμε μπροστά σε νέα «εκρηκτικά» δεδομένα ωστόσο τα γεγονότα τρέχουν με… ταχύτητα φωτός.

Από την ημέρα που ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στις Κάνες, με ένα δημοψήφισμα στις βαλίτσες του, και ερώτημα προς ψήφιση «ευρώ ή όχι ευρώ», άρχισε να φουντώνει στην ευρωπαϊκή οικογένεια η σεναριολογία για το ενδεχόμενο να μας…
αφήσουν εκτός Ευρωζώνης.

Πράγματι κ. Σαμαρά, έπεσαν οι μάσκες !!!Α. Σαμαράς: “Είχα πει επίσης ότι άλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση – δηλαδή πόσα δανειζόμαστε, πότε και με πιο επιτόκιο θα τα επιστρέψουμε – από τα μέτρα πολιτικής που τη συνοδεύουν. Εμείς από την εποχή του αρχικού Μνημονίου ακόμα,διαφωνήσαμε με τα μέτρα πολιτικής, ή μάλλον με κάποια απ’ αυτά, με το μείγμα πολιτικής. Όχι με την αρχική δανειακή σύμβαση.

Σκληρή διελκυστίνδα!

Η σκληρή διελκυστίνδα, που παίζεται τις τελευταίες ημέρες και δραματικά τις τελευταίες ώρες, έχει πολλές πιθανότητες, αντί για λύσεις να οδηγήσει σε καταστροφή!
Είναι πολύ λογικό τα βλέμματα όλης της Ευρώπης να έχουν πέσει πάνω μας αυτή την ώρα, αφού η παραμικρή άστοχη κίνηση στην Αθήνα θα οδηγήσει σε ένα άνευ προηγουμένου πολιτικό και οικονομικό ντόμινο κατάρρευσης όλη την Ευρώπη.
Είναι τεράστια η ευθύνη,  που κουβαλούν στις πλάτες τους αυτή την ώρα οι ηγέτες των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας, τόσο για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας όσο και για το παρόν και το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης!

Να γιατί τα «συμφέροντα» πολεμάνε τον ΓΑΠΈχω πλέον την βεβαιότητα ότι κάποιοι στην Ιπποκράτους και στου Μαξίμου περνιούνται για υπερβολικά έξυπνοι. Ασφαλώς, δεν αμφισβητώ τις ικανότητες τους. Και μόνο που κατάφεραν να μας κυβερνά ο ΓΑΠ για δυο (2) χρόνια είναι άθλος.
Και να μη μιλήσω για την ανέλιξη του μέσα στο κόμμα.
Αλλά βρε σύντροφοι δεν είμαστε τόσο «χάπατα» όσο νομίζετε. Έχουμε και λίγο μυαλουδάκι.
Το τελευταίο επιχείρημά σας ότι πολεμάνε τον ΓΑΠ εκδοτικά,

Υποδούλωση !!! [: το φαινόμενο «μεταδημοκρατία» ]Το δημοψήφισμα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ένας ωμός εκβιασμός. Τι ήταν, όμως, η παρέμβαση του Γαλλο-γερμανικού άξονα επ’ αυτού;
Μία ωμή αντιδημοκρατική επέμβαση στα εσωτερικά κυρίαρχου κράτους. Εντούτοις, υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που θεωρούν ότι αυτές οι παρεμβάσεις είναι νόμιμες από τη στιγμή που επιθυμούμε να είμαστε στη ζώνη του ευρώ.
Αλλά οι κύριοι αυτοί σκόπιμα αγνοούν ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη δεν συμμετέχουμε

Ριχνει λάδι στη φωτιά ο καραγκιόζης Γκιουλέκας...

Εκεί που όλοι περιμένουν με αγωνία να τελειώσει αυτό το μαρτύριο των συνεννοήσεων, ο Γκιουλέκας από τα παράθυρα του ΜΕGΑ άρχισε να βρίζει το πρωθυπουργό σαν γνήσιος κάφρος:
- Είναι τυχοδιώκτης, είναι επικίνδυνος , είναι ανήμπορος , είναι γαντζωμένος στη καρέκλα του...

ΚΑΙ η Elisabetta Canallis βγήκε με το σουτιέν έξωΔεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον θα είναι η νέα τάση της μόδας και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι.

Όλο και περισσότερες διάσημες σταρ το τελευταίο διάστημα βγαίνουν έξω με το… σουτιέν!

Η ονοματολογία των τελευταίων ωρών και ο ελάχιστος χρόνος που απομένει

Τα ονόματα που ακούγονται ως νέοι πρωθυπουργοί είναι του Π. Μολυβιάτη, του Σ. Δήμα, που έχει διαρρεύσει αρκετά τις τελευταίες ώρες, του Λ. Παπαδήμου, αλλά και του καθηγητή Β. Μαρκεζίνη.
Όλα δείχνουν, ότι με τον έναν τρόπο ή τον άλλον, μέχρι την νύχτα ο Πρωθυπουργός θα έχει και επίσημα παραιτηθεί και θα έχουν καταλήξει οι επικεφαλής των δύο μεγάλων κομμάτων σε έναν προτεινόμενο για νέο και προσωρινό Πρωθυπουργό!

"Αποστάτες" και "δικτάτορες" στην Ελλάδα του 2011!Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Το αστείο παρατράβηξε. Και δεν είναι πια καθόλου αστείο. Μεγάλες και έγκυρες εφημερίδες της Ευρώπης,όπως η Liberation,επιμένουν να αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόφασή του για δημοψήφισμα ,λέγοντας στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι φοβόταν για την εκδήλωση στρατιωτικού πραξικοπήματος!!!

Αυτό ήταν και το σενάριο “κύκλων” που

Απίστευτο:Μοιράζουν την Ελλάδα στους ευρωπαίους φορολογούμενους

Αν είναι δυνατόν! Την ώρα που οι μισοί ευρωπαίοι θέλουν να μας στείλουν στην δραχμή, κάποιοι άλλοι θέλουν να μας πάρουν την Ελλάδα!!!

Σε ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο οι ιδρυτές καλούν τους ευρωπαίους φορολογούμενους να επιλέξουν ποιο «κομμάτι» θέλουν να πάρουν, αφού… τους ανήκει!

«Οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει πολλά για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ξεπληρώσει το χρέος της, οι

"Όλο και πιο κοντά μια επίθεση κατά Ιράν",επιμένει ο Σιμόν Πέρες


Μια επίθεση εναντίον του Ιράν είναι "όλο και πιο πιθανή", προειδοποίησε ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, λίγο πριν την δημοσιοποίηση έκθεσης για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης από την Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ)."Οι υπηρεσίες πληροφοριών διαφόρων χωρών που παρακολουθούν το Ιράν ανησυχούν και πιέζουν τους ηγέτες τους να προειδοποιήσουν ότι το Ιράν είναι έτοιμο να αποκτήσει ατομικά όπλα", υπογράμμισε ο Πέρες μιλώντας στο Κανάλι Δύο της ισραηλινής τηλεόρασης. 2 στους 3 Γερμανούς,λένε ότι η Ελλάδα δεν έχει μέλλον στην Ευρωζώνη,η οποία έχει μέλλον;


Δύο στους τρεις Γερμανούς εκτιμούν ότι η Ελλάδα δεν έχει μέλλον στην ευρωζώνη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το περιοδικό Focus. Ειδικότερα, στην ερώτηση «Έχει, κατά τη γνώμη σας, μέλλον η Ελλάδα στην ευρωζώνη», 68% των 1007 ερωτηθέντων απάντησαν «όχι» και 27% «ναι». 


Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν η ελληνική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να διεξάγει δημοψήφισμα σχετικά με το νέο ευρωπαϊκό σχέδιο βοήθειας της χώρας. 


Εξάλλου, 71% των Γερμανών θέλουν να ζητηθεί η γνώμη τους σε περίπτωση που θα πρέπει να ληφθεί

Ο Παπανδρέου στον Παπούλια...

Αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο...
Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μετά το τέλος του άτυπου υπουργικού συμβουλίου θα πάει στο πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Δεν .... έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες..

Λύση στο .....αδιέξοδο ΥΠΑΡΧΕΙ.......Βούληση απαιτείται


Υπάρχει έξοδος

Με την προχθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης, των 153 βουλευτών, μπορεί η Ελλάδα να ξέφυγε προς στιγμή ,την αποπομπή της απο την Ευρωζώνη, εκείνο που παραμένει ως ζητούμενο όμως, είναι η Νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει, να είναι ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, που θα μεταφέρει αρχικά στους εταίρους μας στην Ε.Ε,πως το βασικότερο στοιχείο της κρίσης που δημιουργήθηκε και που οδήγησε και στην μοιραία διέξοδο, του δημοψηφίσματος, τον Γιώργο Παπανδρέου, ήταν η ΑΠΟΦΑΣΗ — ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ σκληρού και πέρα απο κάθε λαική αντοχή ,ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ προγράμματος.

Δείτε την εξέλιξη της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια...Είναι εμφανέστατο το ...τι έγινε ...
Δείτε την εικόνα!

Πραγματική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!


Από: taxaliaΚρατούν μυστικούς από τον Ελληνικό λαό τους όρους των δανειακών συμβάσεων (βίντεο)...


Ένας επιστήμονας «υπεράνω πάσης υποψίας», ο Συνταγματολόγος, Γ. Κασσιμάτης –για χρόνια υπεύθυνος του νομικού γραφείου του Αντρέα Παπανδρέου- έστω και «στρογγυλεμένα» είπε ότι ξεπεράσαμε το καθεστώς της αστικής δικτατορίας και έχουμε περάσει σε χουντική διακυβέρνηση.

Μπορεί να έδωσε βαρύτητα, ο Γ. Κασσιμάτης ότι σήμερα έχουμε «oυσιαστικό εξευτελισμό του πολιτεύματος. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει γίνει περίγελος, το ίδιο και η βουλή το ίδιο και...
η Ελλάδα απέναντι στον κόσμο», αλλά αυτό δεν είναι το βασικό.

Επιθεώρηση η Ωραία Ελλάς… η κάθαρση,όμως, άνήκει στην τραγωδία…..1epitheo

Δυστυχώς για τους πολιτικούς αναλυτές (στους οποίους ο υπογράφων ΔΕΝ επιθυμεί να συμπεριλαμβάνεται) το Πολιτικό Σύστημα,μετά και την χθεσινή παράσταση δεν μπορεί πια να αποτελεί αντικείμενο μελέτης και σχολιασμού παρά μόνο από θεατρικούς συγγραφείς και Επιθεωρησιογράφους.....
Σε πλήρη πανικό λόγω του επερχόμενου θανάτου,οι άνθρωποι πού από το 1974 και μετά , οδήγησαν τη χώρα

Μήπως θα έπρεπε να το δούμε αλλιώς…;
Κάθε ημέρα και χειρότερα. Οι ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα, είτε προέρχονται από το εσωτερικό, είτε από το εξωτερικό, είναι η μία χειρότερη από την άλλη. Ο δρόμος προς την «Ιθάκη» που επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου, αποδεικνύεται ο χείριστος, αφού –σύμφωνα με τις εξελίξεις- αποδεικνύεται πως ούτε χάρτη είχε, ούτε σχέδιο για να φτάσει, αλλά δεν ήξερε ούτε από «ναυτικά» ταξίδια, ο κατά τα άλλα πολυταξιδεμένος, βραβευμένος κ.λ.π. και επιτυχημένος (αλλά υπό παραίτηση) πρωθυπουργός της Ελλάδας.