Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

10 σημάδια ότι η κοπέλα σου είναι λίγο…πεταχτούλα!


Μήπως όταν βγαίνετε έξω την χαιρετάνε μόνο άντρες; Το συρτάρι στο μπάνιο της είναι γεμάτο προφυλακτικά, λιπαντικά και τεστ εγκυμοσύνης;


Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Άμα σου μπει το μικρόβιο της υποψίας, δύσκολα βγαίνει χωρίς να το ψάξεις.
Αν λοιπόν νομίζεις ότι η κοπέλα που μόλις γνώρισες είναι αυτό

5 περίεργοι οίκοι ανοχής !!!

Τα πάντα γύρω μας αλλάζουν και συνεχώς εκσυγχρονίζονται.Γιατί λοιπόν η βιομηχανία του αγοραίου έρωτα να μείνει στάσιμη και μίζερη…περιορίζοντάς μας στις κλασσικές απολαύσεις;
Τα περισσότερα πορνεία στον κόσμο φροντίζουν

Διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη

Διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη

Το κυβερνών κόμμα έμεινε με 153 βουλευτές

Με επιστολή του πρωθυπουργού που έφτασε πριν από λίγο στα χέρια του Προέδρου της Βουλής, διαγράφηκε η Λούκα Κατσέλη από την κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα το κυβερνών κόμμα να μένει με 153 βουλευτές.

Αιτία φυσικά της απόφασης του πρωθυπουργού είναι το «όχι» της πρώην υπουργού στο άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου.

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιοΤο καταψήφισε η Λούκα Κατσέλη, με 153 βουλευτές το ΠΑΣΟΚ
Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση κατά την οποία ανέβηκαν οι τόνοι αρκετές φορές, το πολυνομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με 154 ψήφους υπέρ. Η κυβερνητική βουλευτής Λούκα Κατσέλη καταψήφισε τελικά το άρθρο 37 (το οποίο ψηφίστηκε με 153 ψήφους υπέρ) και διεγράφη από την ΚΟ ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, Του Πάνου Παναγιώτου

Στη μαύρη επέτειο των δύο ετών από την έναρξη της 'ελληνικής κρίσης' τα στοιχεία για την οικονομία της Ελλάδας είναι τόσο δραματικά χειρότερα απ' ότι πριν την κρίση που μπορεί κανείς να κάνει λόγο για δύο εντελώς διαφορετικές χώρες.
Με βάση τα όσα μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστά από τα ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ, τον Οκτώβριο του 2009 η Ελλάδα αποφάσιζε, ήδη, την προσφυγή της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ώστε να προετοιμαστεί ένα σχέδιο 'διάσωσης' της. Λίγους μήνες αργότερα το σχέδιο 'διάσωσης' είχε καταρτιστεί και η Ελλάδα υπέγραψε το Μνημόνιο με την Τρόικα το οποίο θα έλυνε τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και θα άνοιγε το δρόμο της ανάπτυξης εντός δύο με τριών ετών. Σήμερα, γνωρίζουμε πως η Ελλάδα όχι μόνο δε σώθηκε αλλά βούλιαξε σε μία βαθιά ύφεση, ενώ υπέστη δραματική χρηματοπιστωτική, χρηματιστηριακή, τραπεζική και κοινωνική βλάβη.

ΠΑΠΑΤΖΟΥ!

Όλη την εβδομάδα μας παραμύθιαζε και πριν λίγο από το βήμα της βουλής είπε πως θα ψηφίσει τελικά το άρθρο 37. Μεγάλη παπατζού λέμε!

30+1 πράγματα που πρέπει να πεις πριν πεθάνεις!


Κάθε άντρας θα περάσει από τις φάσεις του,τα στάδια της ζωής που θα τον διαμορφώσουν.Αυτό που τελικά θα μείνει να θυμάται (ή να τον θυμούνται) είναι μόνο τα λόγια που βγήκαν από το στόμα του.

Σε δύο δόσεις η Σύνοδος ΚορυφήςΜετά από αρκετό «μάδημα της μαργαρίτας» – δηλαδή θα γίνει ή δεν θα γίνει την Κυριακή – τελικά η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ θα γίνει σε δύο δόσεις : Και την Κυριακή και την Τρίτη (ήΤετάρτη)  – η δεύτερη  θα είναι συνέχεια της πρώτης . Και υτο διοτι υπάρχει απ ότι φαίνεται διότι υπάρχει μεγάλη κόντρα Γαλλίας -Γερμανίας εξαιτίας της στασιμότητας στις διαπραγματεύσεις για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του EFSF μέσω της λεγόμενης μόχλευσης.
Κάτι που αφορά άμεσα το ελληνικό θέμα του χρέους και της (πιθανής) εξυπηρέτησής του …Δηλαδή το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται για την Ελλάδα και η αγωνία μεγαλώνει…

12/8/1883: Η μέρα που ήρθε το τέλος του κόσμου (σχεδόν)

 
Ο Μεξικανός αστρονόμος Jose Bonilla είναι ο μοναδικός άνθρωπος στη Γη που είδε το τέλος να έρχεται, παρατηρώντας καθαρά μέσα από το τηλεσκόπιό του μια σειρά από κομήτες που θα αφάνιζαν τη Γη να περνούν ξυστά από πάνω της. Σχεδόν 220 χρόνια πριν.
Θυμίζει σενάριο sci-fi ταινίας με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis (ναι, το Armageddon), αλλά αυτό που μόλις διάβασες είναι το πόρισμα που βγήκε πριν από λίγες μέρες από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μεξικό, αφού ανέλυσαν ξανά τα ευρήματα του αστρονόμου Bonilla.

Ανησυχεί η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ

Mε  καρφιά κατά της κυβερνητικής πολιτικής και της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ συνοδεύει την πρόσκληση της για την συνάντηση στελεχών της η τάση «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει το Σάββατο 22Οκτωβρίου 2011, ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο Imperial (Πλ.Καραϊσκάκη).

«30 χρόνια μετά τις 18 Οκτώβρη του 1981:  Αγώνες που δικαιώθηκαν, προσδοκίες που διαψεύστηκαν».
Ετσι περιγράφουν τα στελέχη της Αριστερής Πρωτοβουλίας την σημερινή κατάσταση.
«Η χώρα, λένε, βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με την Τρόικα να απειλεί, να απαιτεί και να διαμορφώνει συνθήκες ενός σύγχρονου Μεσαίωνα, με τους εργαζόμενους να οδηγούνται σε μαζική φτώχεια, το δημόσιο πλούτο να εκποιείται σε τιμή ευκαιρίας και την Ελλάδα να βρίσκεται αντιμέτωπη με ενός νέου τύπου κατοχής.

Η Πατρίδα Δεν Εξαγοράζεται. Κερδίζεται. Γράφει ο Τυχαίος
Οι απόψεις μου περί των τρεχόντων είναι γνωστές, μέσα από την αρθρογραφία μου στο ιστολόγιο. Ναι, θεωρώ ότι μοναδική ορθή διέξοδος για τη χώρα είναι να ακολουθήσει αυτά που περιγράφονται στα προγράμματα προσαρμογής -γνωστά ως "Μνημόνιο"-  με μια ουσιαστική και θεμελιώδη διαφορά: Όπως έχουμε σημειώσει ήδη από την έναρξη αυτής της διαδικασίας, ήταν καταστροφική και εντελώς λανθασμένη η ενσυνείδητη πολιτική επιλογή να εμπλακεί στην εφαρμογή και επιβολή των εν λόγω προγραμμάτων ο ξένος παράγοντας. Η συγκεκριμένη πολιτική επιλογή ανήκει εξ' ολοκλήρου στην Κυβέρνηση, ενώ υποδαυλίστηκε και ενισχύθηκε από την αρνητική στάση της αντιπολίτευσης. Μείζονος και ελάσσονος. Επιπλέον, μεγάλο τμήμα του κοινωνικού συνόλου, για διαφορετικούς λόγους, συντάχθηκε εναντίον όχι.......
μόνο της ξένης παρουσίας αλλά και εναντίον του Μνημονίου και των προβλέψεών του συνολικά.

To ΙQ αλλάζει στην εφηβεία,

To ΙQ αλλάζει στην εφηβεία
Στην εφηβεία το IQ μπορεί να...ανέβει ή να κατέβει.Η ευφυΐα μπορεί να εμφανίσει βελτίωση ή και πτώση, γεγονός που δείχνει ότι δεν πρέπει να κρίνουμε αυστηρά τα παιδιά,

Το IQ των εφήβων μπορεί να πάρει την… ανιούσα ή αντιθέτως την κατιούσα σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από ό,τι νομίζαμε ως

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Τηλεφώνημα για βόμβα στη ΒουλήΤηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή

Επί ποδός η Αστυνομία

Πριν από λίγο άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και είπε ότι σε δέκα λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός που έχει τοποθετηθεί στο υπόγειο γκαράζ της Βουλής, ο άγνωστος πρόσθεσε

Έμεινες με 153 βο(υ)λευτές. Θα τηρήσεις ΜΙΑ φορά τον λόγο σου;

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011, Γεώργιος Α. Παπανδρέου
«Αν μείνω με 153 βουλευτές , θα προσφύγω αμέσως στις κάλπες»
Σάββατο 19 Ιουνίου 2010, Γεώργιος Α. Παπανδρέου
«Εγώ δεν κυβερνάω με 153-154 βουλευτές. Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν»

Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Είτε θα γράψει Ιστορία, είτε η Ιστορία θα τους «γράψει», του Γιώργου Πήττα

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, οι επόμενες μέρες, η επόμενη εβδομάδα, ο ερχόμενος μήνας, στέφονται επίμονα ως «οι πλέον κρίσιμες για το μέλλον του  τόπου».
Για σχεδόν δύο χρόνια, η Ελλάδα χρεοκοπεί, όχι δεν χρεοκοπεί, χρεοκοπεί, όχι δεν χρεοκοπεί και πάει λέγοντας.

Κόντεψε να γίνει και η χρεοκοπία είτε ελεγχόμενη, είτε ελεύθερης πτώσης, είτε μερικού ελέγχου, άλλο ένα έργο «φαντασίας» που προβάλλουν οι ειδήσεις καθημερινά για πολλά χρόνια τώρα, εθίζοντας τους θεατές στην ιδέα των μαζικών θανάτων, των πολέμων, των βομβαρδισμών, που πάντα, συμβαίνουν Αλλού, μακριά από μας.

A KILLER IN FRONT OF ME N02 ... Δείτε το !!!

Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία.
Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, 1918-2008, Ρώσος συγγραφέας, Νόμπελ 1970


Γιατί δεν αντιδρά ο λαός;;  Γιατί  ο Γιώργος κάνει ότι θέλει;; Είναι κακό για τον Γιώργο να είναι Έλληνας;; Είναι αδελφή ψυχή ο βενιζέλος;;

Το  γνωστό  σύνθημα « το παιδί

Η κυβέρνηση βγάζει την κουκούλα της!

Αποκαλύφθηκε στον ελληνικό λαό. Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, απέδειξε ποιά είναι πραγματικά. Αποκαλύφθηκε ποιό ήταν το σχέδιό της, και πού αποσκοπούσε ο εκβιασμός.
Πολυνομοσχέδιο ή τανκς. Σήμερα όμως, η κυβέρνηση βγάζοντας τη μαύρη κουκούλα απέδειξε ότι ο εκβιασμός ήταν… μαϊμού. Κατάφερε να συνδυάσει το πολυνομοσχέδιο με τα τανκς. Ξύλο, αίμα, και ΝΕΚΡΟΣ. Μην το ξεχνάμε αυτό… Έχουμε το ιερό καθήκον να το τονίζουμε και να το μεταφέρουμε για να το θυμόμαστε. Έχουμε και νεκρό. Αυτή η πολιτική της απόλυτης

Τέλος εποχής. Το παρόν πολιτικό σύστημα πέθανε. Το ΠΑΣΟΚ θα σβήσει τελείως μαζί με την Ελλάδα.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας Ελληνας πολίτης που να περιμένει κα δεί κάτι καλό από δαύτους. Τους γνωρίσαμε, δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και το αποτέλεσμα το ζούμε.

Υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί αλλά είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Η Ελλάδα είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν αρκεί μόνο η εντιμότητα κάποιων για να λύσει συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών. Η Ελλάδα πρέπει να.....
επιστρατεύσει χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας τους καλύτερους Ελληνες από όλα τα μέρη του κόσμου και απο αυτούς τους άριστους των αρίστων.

Η παγκόσμια οικονομία πρέπει να απομονώσει όσο το δυνατό γρηγορότερα εκείνους τους εκπροσώπους των αγορών που οδηγούν σε διάλυση το ευρώ, μέσα απο το Δουρειο ίππο που λεγεται Ελλάδα.

Το κρασί «ασπίδα» για την οστεοπόρωση,

Το κρασί «ασπίδα» για την οστεοπόρωση
Ενα ποτήρι κρασί την ημέρα ενισχύει τα οστά και προστατεύει από την οστεοπόρωση, σύμφωνα με νέα μελέτη,


Η με μέτρο κατανάλωσή του αυξάνει την οστική πυκνότητα σε σπονδυλική στήλη και ισχία,

Ενα ποτήρι κρασί την ημέρα «χτίζει» γερά οστά και μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης,

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ Η ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕΚαταψήφισε πριν μερικά λεπτά η Λούκα Κατσέλη το άρθρο 37. Διέσωσε την αξιοπρέπειά της αλλά διαγράφηκε με απόφαση του Παπανδρέου. Σε λίγο, μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία θα ανακοινωθεί και επισήμως η διαγραφή της από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο...

Φαντάζεστε να σπάγαν τη περιφρούρηση του ΠΑΜΕ, και να μπαίναν μέσα στη βουλή, που θα βρισκόμασταν απόψε το βράδυ...

Συνοδοιπόρος, εκ περιστάσεως, της Αλέκας - την οποία μέχρι τώρα την χαρακτήριζε κάτοικο άλλου πλανήτη- ο Ντερμπεντέρης...

Μέγας κινδυνολόγος, βρέθηκε απόψε στο στοιχείο του: Δεν ξέρω τι γίνεται στη Βαγδάτη ή στη Καμπούλ γιατί δεν έχω παει άλλα αυτό που ζήσαμε στην Αθήνα ήταν μια εμπόλεμη κατάσταση.
Και... αμέσως μετά έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό της Αλέκας λέγοντας ότι "η νομιμότητα περιφρουρήθηκε από τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ".

Το πολυνομοσχέδιο «περνάει» με έναν νεκρό…

Ντροπή! Με έναν νεκρό, θύμα των κατοχικών δυνάμεων των δανειστών μας, το πολυνομοσχέδιο περνάει από τη Βουλή… Ένας νεκρός στην ύστατη μάχη του ελληνικού λαού για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».
Δεν γνωρίζουν, δεν καταλαβαίνουν, ότι με τον νεκρό αυτό, άνοιξαν ένα νέο κύκλο αντίδρασης του κόσμου. Ο ελληνικός λαός εξοργίζεται… Ο νεκρός θα «οδηγήσει» τους Έλληνες στα άκρα. Η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο της πρωτεύουσας.

H Eλλάδα διαδηλώνει και η χώρα παίρνει δώρα δισ.ευρω!


Σχόλιο-προειδοποίηση από την εφημερίδα Frankfurter Allgemeine με τίτλο «Πέρα από τα σύνορα»: «Ενώ στην Ελλάδα οι δημόσιοι υπάλληλοι διαδηλώνουν, η χώρα τους παίρνει δώρα δισεκατομμυρίων για να ξεπεράσει την κρίση, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να συγχρηματοδοτεί πλέον τα έργα υποδομής της Ε.Ε. Αυτό ενοχλεί ιδιαιτέρως τη γειτονική Βουλγαρία, το πιο φτωχό κράτος-μέλος. Γι αυτό ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας προτείνει να μειωθούν οι ελληνικές συντάξεις και ασφαλιστικές εισφορές σε επίπεδα Βουλγαρίας, ώστε το πρόβλημα να λυθεί δια μαγείας.

Ο Παπανδρέου πάει στις Βρυξέλλες χωρίς εθνική γραμμή

Ο κ. Παπανδρέου είχε να επιλέξει ανάμεσα στο σωστό ή το λάθος, το καλό ή το κακό, δυστυχώς επιμένει σε μια συνταγή που δεν βγάζει τη χώρα από την κρίση, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης και συνέχισε:
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς το έλεγε από την αρχή.
Το επιβεβαιώνουν, σήμερα, όλα τα επίσημα στοιχεία. Το επισημαίνουν -και μάλιστα με φωνές αγωνίας- κορυφαίοι οικονομολόγοι, έντυπα διεθνούς     εμβέλειας και ιστορικοί ηγέτες της Ευρώπης, όπως ο Ζακ Ντελόρ και ο Ρομάνο Πρόντι.
Προχθές ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζακ Ντελόρ, σε συνέντευξή του στη «Le Monde» τόνιζε: «Μαθαίνουν τις χώρες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά   προβλήματα να πεθαίνουν δημοσιονομικά υγιείς».Ότι δηλαδή στη συνταγή που εφαρμόζεται, ισχύει η λογική … «η θεραπεία πέτυχε, ο  ασθενής απέθανε!!!».

To τέλος του κόσμου έρχεται...αύριο σύμφωνα με προφητεία

Ο προφήτης της συντέλειας του κόσμου Harold Camping άλλαξε γνώμη μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πρόσφατα.
Ο 90χρονος κύριος Camping που είναι παραγωγός σε χριστιανικό ραδιόφωνο της Καλιφόρνια και αριθμολόγος της Βίβλου είχε προβλέψει αρχικά πως η μέρα της Κρίσης θα έρθει στις 21 Μαΐου, στις 6 η ώρα το απόγευμα ακριβώς, χτυπώντας τον πλανήτη με αλλεπάλληλους σεισμούς.
Βέβαια επειδή τίποτα από αυτά που προέβλεψε ο Camping δεν συνέβη, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον περασμένο Ιούνιο επανήλθε με νέα πρόβλεψη.

Στους καταναλωτές οι πρώτοι λογαριασμοί με το χαράτσι


Εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα, προβλέπει πως πρώτα θα πληρώσουν το νέο τέλος για τα ακίνητα και μετά θα ζητήσουν να εξαιρεθούν από αυτό, όσοι απαλλάσσονται της νέας φορολογίας ή υπάγονται σε χαμηλότερους συντελεστές.
Οι πολίτες έχουν περιθώριο το πολύ 40 ημέρες (από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού της ΔΕΗ) για να εξοφλήσουν το ποσό, αλλιώς απειλούνται με διακοπή

Πέθανε ο Καντάφι. Η Λιβύη πανυγηρίζειΠέθανε ο Καντάφι. Η Λιβύη πανυγηρίζει
Νεκρός είναι ο έκπτωτος ηγέτης της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι μετά την κατάληψη της Σύρτης από δυνάμεις της μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα που επικαλούνται υψηλόβαθμους αξιωματούχους της, ωστόσο το ΝΑΤΟ δεν το έχει επιβεβαιώσει. Συγκεχυμένες

Προαναγγέλει «κούρεμα» ο Παπανδρέου...

Σοβαρές και αποτελεσματικές αποφάσεις ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση για την κρίση χρέους. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πηγαίνει στη σύνοδο κορυφής του σαββατοκύριακου «με τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία, αλλά και...

προετοιμασία» και άφησε να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένη να συζητήσει το κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Μιλώντας ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι στρατηγική απόφαση της κυβέρνησης είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, ενώ αφετηρία των συζητήσεων θα είναι "όλα τα θετικά στοιχεία" της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου.

Τι μας επιφυλάσσει το αύριο μετά το πολυνομοσχέδιο; Στιγμές “Αποκάλυψης”!

Αναμφίβολα θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, όπως έγινε και με το μεσοπρόθεσμο και όλες τις υπόλοιπες μνημονιακές ρυθμίσεις. Η κυβέρνηση δε θα πέσει, θα μείνει εδώ μέχρι να μας ρουφήξει κάθε σταγόνα αίματος που μας έχει απομείνει. Η εθνική κατάθλιψη, η πείνα και η ανεργία θα εξαπλωθούν και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα έκτακτα μέτρα!
Τι και αν χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους; Δεν έχει σημασία, δυστυχώς δεν....
έχει καμία απολύτως σημασία. Κανείς δεν ακούει. Σε λίγο θα βλέπεις νεκρούς από την πείνα να κείτονται δίπλα στα άλλοτε χλιδάτα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Διαπραγματεύσεις ΠΑΣΟΚων για μεγαλύτερα ανταλλάγματα

Διάφορες ζυμώσεις γίνονται από χθες το απόγευμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Βάρτζελη και Αθανασάκης έχουν επικοινωνήσει με όλους τους βουλευτές ανεξαιρέτως πιστεύοντας ότι δεν θα υπάρξουν… ατυχήματα στην απογευματινή ψηφοφορία. Από το πρωί της Πέμπτης όμως σε δύο γραφεία παλαιών βουλευτών του....
κυβερνώντος κόμματος γίνονται τηλεφωνήματα με διαφορετικό περιεχόμενο από τη «γραμμή» του Μαξίμου.

Ο Γιώργος «ξεπουπούλιασε» τη Βάσω

Χρειάστηκε ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να…πειστεί η Βάσω Παπανδρέου να ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου. Η πρώην υπουργός με μια δήλωση στη βουλή … αλά Βασιλάκη Καίλα, εξήγησε γιατί θα ψηφίσει το άρθρο.
Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να μην....
δοθεί η η 6η δόση, είπε η Βάσω Παπανδρέου. «Ψηφίζω και έχω συνειδησιακό πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας κι αυτή πως είναι «η τελευταία φορά».

Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

Οι προβοκάτορες και οι γνωστοί-άγνωστοι δεν θα μας κρατήσουν ούτε σήμερα μακριά από την πλατεία Συντάγματος. Δεν θα φοβηθούμε ούτε τον πετροπόλεμο, ούτε τις προκλήσεις. Με ειρηνική διαδήλωση, με παλμό, και σύνθημα “ΑΕΡΑ” θα πούμε το δικό μας μεγάλο “ΟΧΙ” στους κατακτητές του 4ου οικονομικού Ραϊχ. Δεν θα επιτρέψουμε οι “μπαχαλάκηδες” να κάνουν το παιχνίδι τους. Δε θα τους επιτρέψουμε να αλλοιώσουν τη σημερινή διαδήλωση.
Σήμερα, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά φωνάζουμε το δικό μας “ΟΧΙ” σε όσους επιβουλεύονται την καταστροφή μας, την ιστορία μας, το μέλλον μας. Σήμερα είμαστε εμείς που τρομοκρατούμε! Τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες των αγορών, τρομοκρατούμε τους γνωστούς- άγνωστους “τρομοκράτες”. Σήμερα βουλιάζουμε το Σύνταγμα, και δίνουμε τη δική μας μάχη.

Το «όχι» των Ελλήνων στους Γερμανούς μέσα από ένα γήπεδοΕνας ιππότης με ερυθρόλευκη σημαία ο οποίος καταφέρνει ένα καίριο χτύπημα στη Γερμανία ήταν ζωγραφισμένος στο τεράστιο κορεό που ξεδίπλωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που παρακολούθησαν τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ από τη θύρα 7 του Καραϊσκάκη.

Αλέξης Κούγιας: " Η δικαίωση πλησιάζει, κάντε υπομονή, είναι πολύ κοντά..."

Μια ακόμη ημέρα, η σημερινή, πέρασε άπρακτη για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αχαϊας και όχι μόνο, που παρέμενε προσηλωμένος στο σαίτ της ΕΠΟ, περιμένοντας να δει αν η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της Ομοσπονδίας θα ανακοίνωνε την απόφασή της για την έφεση της Παναχαϊκής σχετικά με την πρωτόδικη "εξωφρενική" απόφαση περί υποβιβασμού της λόγω δωροδοκίας του ουραγού στη Γ΄ εθνική Ολυμπιακού Χερσονήσου και μετά από μια και μόνο καταγγελία του Π. Σταθάκη.
Παρόλα αυτά όμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την εν λόγω επιτροπή, με την αγωνία λογικά πλέον, να κορυφώνεται θέλοντας οι πάντες να δουν την Παναχαϊκή να "βγαίνει καθαρή" από μια νέα μεγάλη ταλαιπωρία που περνάει (οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τη Δευτέρα ότι θα ανακοινωθεί η απόφαση).

Α1 Βόλεϊ: Λόγω...ναυτεργατών, αναβλήθηκε το ματς της ΕΑΠ στη Σύρο με Φοίνικα

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ και λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτκής Ομοσπονδίας για το διάστημα 21-23 Οκτωβρίου, ο αγώνας Φοίνικας Σύρου - ΕΑ Πατρών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 εθνικής, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Σάββατο και ώρα 17.00, αναβάλλεται.
Επίσης, η Επιτροπή Πρωταθλήματος έκανε δεκτό το αίτημα του ΓΣ Λαμία για αναβολή του αγώνα Άρης - ΓΣ Λαμία, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί επίσης αύριο Σάββατο και ώρα 19.00 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, λόγω αδυναμίας επιστροφής της ομάδας της Λαμίας

Βία με νεκρό και δεκάδες τραυματίες στο συλλαλητήριο του Συντάγματος

Βία με νεκρό και δεκάδες τραυματίες στο συλλαλητήριο του Συντάγματος


Ενας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της βίας που επικράτησε στο συλλαλητήριο του Συντάγματος. Μεταξύ των 50 τραυματιών και ο 53χρονος Δημήτρης Κοτσαρίδης, συνδικαλιστής της ΔΕΗ,  ο οποίος διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό με κολπική μαρμαρυγή και τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε. Ο νεκρός δεν έφερε τραύματα αλλά εκτιμάται ότι εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα χημικών. Κλεφτοπόλεμος μεταξύ κουκουλοφόρων  και δυνάμεων των ΜΑΤ εξελίχθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα και πάλι στην πλατεία Συντάγματος.

Στέλεχος του ΚΚΕ ο νεκρός

Πέθανε ο άτυχος διαδηλωτής

Κατέληξε από ανακοπή καρδιάς

Κατέληξε πριν από λίγο ο 53χρονος βαριά τραυματισμένος διαδηλωτής που είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις  από χτύπημα πέτρας.
Το θύμα ήταν οικοδόμος και στέλεχος του ΚΚΕ.

Με την επαναδιαπραγμάτευση… ανά χείρας πάει στο ΕΛΚ ο Σαμαράς

«Σας τα λέω τόσο καιρό και με κατηγορούσατε. Εδώ που φτάσατε τα πράγματα είτε το θέλετε είτε όχι, αν εκλεγώ πρωθυπουργός θα πάω αμέσως σε επαναδιαπραγμάτευση». Στη φράση αυτή περικλείεται το κεντρικό νόημα της ομιλίας Σαμαρά το Σάββατο στο ΕΛΚ. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε στο ελάχιστο από τις θέσεις που έχει ήδη διατυπώσει εδώ και 1,5 χρόνο στα....
ευρωπαϊκά φόρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews ετοιμάζει δυναμική ομιλία από την οποία θα προκύπτει η αποφασιστικότητα του για άμεση αλλαγή των όρων του Μνημονίου στα πρότυπα των όσων έχουν αποφασιστεί για την Ιρλανδία η οποία σιγά – σιγά ετοιμάζεται να διώξει την τρόικα.

Κατέληξε ο 45χρονος τραυματίας

Οπως μεταδίδει τώρα ο Sky κατέληξε πρίν από λίγο ο 45χρονος συνδικαλιστής που χτυπήθηκε από πέτρα κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνθρωπος είχε και πρόβλημα καρδιάς.

Το χάος ηττήθηκε από την “εθνική οργή”

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Ένα μόρφωμα εξουσίας το οποίο καταφεύγει διαρκώς στον αποπροσανατολισμό, ως τακτική διαχείριση και αντιμετώπιση της πραγματικότητας με την οποία καλείται να συμβιώσει, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία μια εξουσία… αναχωρητής.

Κάτι που επιβεβαιώνεται πλήρως για τη σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη χθεσινή ογκώδη σε πλήθος και....
πάθος συγκέντρωση στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, που επιχειρήθηκε να… γρατζουνιστεί, μέσω της υπερπροβολής και εστίασης στα σοβαρά επεισόδια, τα οποία για άλλη μια φορά προκλήθηκαν.

Η Βάσω Παπανδρέου μπέρδεψε το ΟΧΙ με το ΝΑΙ που θα ψηφίσει τελικά

Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου ανήκει κι αυτή στους δίφατσους, σ΄αυτούς δηλαδή που τη μια μέρα λένε όχι και την άλλη λένε ναι.
Τώρα τελευταία φάνηκε ότι θέλει να παραστήσει την «αντάρτισσα» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, μήπως και ανεβάσει έστω και με κάποιους δήθεν εκβιασμούς τα ποσοστά της και ίσως να διαπραγματεύθηκε με το αφεντικό της κάποια υπουργοποίηση με το να ψηφίσει ΝΑΙ απόψε στο πολυνομοσχέδιο, όπως έφερνε διάφορες αντιρρήσεις και σε παλαιότερες ψηφοφορίες και τελικά ψήφιζε θετικά. Η γελοιότητα στο ζενίθ.

Τρεις τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση

Τρεις τραυματίες σε σοβαρή κατάστασηΑποχώρησε το ΠΑΜΕ από την πλατεία Συντάγματος
Τρεις τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση από τον πετροπόλεμο ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και διαδηλωτές και νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό ενώ άλλοι 40 είναι ελαφρά τραυματισμένοι.
Οι τραυματίες έχουν δεχτεί χτυπήματα στα πόδια και στο κεφάλι από πέτρες και ξύλα.
Σκηνικό πολέμου θύμιζε το Σύνταγμα όταν ομάδες αναρχικών επιδόθηκαν σε έναν πρωτοφανή πετροπόλεμο με μέλη του ΠΑΜΕ. Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού στην πλατεία Συντάγματος για διαδηλωτή που φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω πτώσης από ύψος και ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

ΚΚΕ: Άνοιξαν λογαριασμούς με το εργατικό λαϊκό κίνημα

Έντονη ήταν η αντίδραση του Περισσού για την επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή
Εντονότατη ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ για την επίθεση κουκουλοφόρων, εναντίον της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ, σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Βουλή.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για “δυνάμεις εχθρικές στο εργατικό και λαϊκό κίνημα επιχείρησαν να χτυπήσουν και να προβοκάρουν τη μεγάλη διαδήλωση έξω από τη Βουλή. Το ΠΑΜΕ, τα σωματεία, οι εργαζόμενοι και η νεολαία, τους αντιμετώπισαν με αποφασιστικότητα”.

Πεδίο μάχης οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα

Πεδίο μάχης οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα
Σκηνικό πολέμου θυμίζει η πλατεία Συντάγματος καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν εξαπολύσει επίθεση με εκτεταμένη χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους κουκουλοφόρους. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ρίξει χημικά ακόμα και στους γύρω δρόμους στην Ερμού και την Μητροπόλεως με την κατάσταση να είναι αποπνικτική, με αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν . Οι ομάδες των κουκουλοφόρων απαντούν με ρίψεις βομβών μολότοφ και πετρών ενώ έχουν ανάψει δεκάδες φωτιές.

Φωτογραφία του νεκρού Καντάφι από το Al Jazzera

Φωτογραφία του νεκρού Καντάφι από το Al Jazzera

Στη δημοσιότητα πριν από μερικά λεπτά

Φωτογραφία του νεκρού Καντάφι έδωσε πριν από μερικά λεπτά στη δημοσιότητα το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazzera.

«Άδειασε» τον εαυτό της η Βάσω και ψηφίζει το άρθρο 37...

Στροφή 180 μοιρών έκανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου, δηλώνοντας πως θα υπερψηφίσει τελικά το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου.

Οπως είπε από το... βήμα της Βουλής, έλαβε την απόφαση μετά από συνομιλία με τον πρωθυπουργό, που της είπε πως η 6η δόση δεν θα εκταμιευθεί αν έστω και ένα άρθρο δεν έχει λάβει την έγκριση της Βουλής.

Πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου της ζήτησε να του δώσει την ευκαιρία να διαπραγματευθεί καλύτερους όρους την Κυριακή.

Κατήγγειλε τις δολοφονικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων η Παπαρήγα

Κατήγγειλε τις δολοφονικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων η ΠαπαρήγαΕξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ
Η πρόεδρος του ΚΚΕ κατήγγειλε τις δολοφονικές όπως είπε επιθέσεις των κουκουλοφόρων εναντίον των μελών του ΠΑΜΕ και τόνισε ότι η συντονισμένη επίθεση απέτυχε. Παράλληλα τόνισε ότι η όποια επίθεση των κουκουλοφόρων που όπως είπε υποστηρίζονται από κρατικές και παρακρατικές οργανώσεις.
Επίσης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον συγκεκριμένων ΜΜΕ που έκαναν λόγο για εμφύλιο πόλεμο τονίζοντας ότι το ΠΑΜΕ προστάτευσε στην προκλητική στάση των κουκουλοφόρων.
Οξύτατη ήταν η επίθεση της κ. Παπαρήγα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχόλια του ρ/σ στο Κόκκινο (που πρόσκεινται στο συγκεκριμένο κόμμα), ότι το «Σύνταγμα δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ».

Μόνο οι Παπανδρέου μαζεύουν τόσο κόσμο

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

Δεν είναι φυσικά κολακευτική διαπίστωση για την Ελλάδα, το γεγονός ότι εδώ και τριάντα χρόνια, η… ιστορία της ζωής μας αφορά ένα κόμμα, έστω κι αν αυτοπροβλήθηκε ως κίνημα. Πόσο μάλλον… μια οικογένεια.

Το ΠΑΣΟΚ και ο παπανδρεϊσμός συνέδεσαν καθοριστικά το ιστορικό αποτύπωμά τους με την εξέλιξη της εθνικής διαδρομής, από το 1981, μέχρι και σήμερα. Από την Αλλαγή στον...
εκσυγχρονισμό, από εκεί στο «λεφτά υπάρχουν», και τελικά στο Μνημόνιο και την εθνική χρεοκοπία.

Μια διαδρομή που φυσικά θα αποτελέσει ερέθισμα για διαβούλευση, για τον ιστορικό του μέλλοντος, ο οποίος και θα κληθεί να θέσει το καίριο ερώτημα: Πως… παραπλανήθηκαν έτσι οι Έλληνες;

Αύριο οι νέες απολογίες ΠΑΕ και φυσικών προσώπων

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Football League θα βρεθούν αύριο Παρασκευή το πρωί οι τελευταίες ομάδες και τα φυσικά πρόσωπα στους οποίους ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Πρόκειται για τις ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, Πιερικός, Αναγέννηση Επανομής, Εθνικός Φιλιππιάδας, Δόξα Κρανούλας και Αετός Σκύδρας.
Παράλληλα, για την προσεχή Πέμπτη προγραμματίστηκε η εκδίκαση της έφεσης του Αγροτικού Αστέρα (πρωτόδικα του έχει επιβληθεί υποβιβασμός) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς και οι εφέσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά των αθωωτικών αποφάσεων για Δόξα Δράμας, Δόξα Κρανούλας και Αετό Σκύδρας.
Οι εκκρεμότητες που υφίσταντο πλέον, είναι το αν θα ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά της αθωωτικής απόφασης για τον Λεβαδειακό, ενώ αναμένεται και η απόφαση για την έφεση της Παναχαϊκής