Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

«Θλίβεται», «Πονάει» και «Αγανακτεί»!

Σε συνέντευξή του, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μεταφέρει την θλίψη του για τις εξελίξεις! Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει ότι «αν η Ευρώπη δεν μπορέσει να λύσει τα προβλήματά της, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για όλους μας». «Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ» αναφέρει ο Πρωθυπουργός στην συνέντευξή του, εμείς βέβαια στην prionokordela έχουμε την λύση …εκλογές κύριε Πρωθυπουργέ, μην το κουράζουμε!

Στέλνουν στα δικαστήρια όσους χρωστούν στην εφορία ... όχι Τους Μεγαλοκαρχαρίες ..... αλλά εσάς τους φουκαράδες

Ήρθαν τα πρώτα χαρτιά στο τακα τακα ! τυχαίο; δεν νομίζω !

Τελικά είστε μεγάλη μαλάκες που τους ανέχεστε ακόμα, έμαθα περίπτωση από ιδιώτη που τον πάνε στα δικαστήρια γιατί έχει λέει οφειλές πάνω από 10.000 ευρώ ..όχι φόρο όχι ΦΠΑ, προστιματα γιατί δεν κατέθεσε στην ώρα του ΦΠΑ ας πούμε, όχι καθόλου αλλά καθυστέρησε, βλέπεις δεν του έτρεχαν απο τα πατσακια δηλαδή αέρα κοπανιστό ....ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ..... ΔΕΝ ΦΟΡΟ ΕΚΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΦΠΑ ΕΦΑΓΕ ΟΥΤΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΧΡΆΣΤΗΚΕ .... ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,ΑΠΛΑ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ δεν είχε φράγκα να κάνει διακοπή απο την εφορία γιατί και για αυτό λεφτά σου ζητάνε ! ! ! μια τρέλα παιδιά ! ! !

Σοκ στην κυβέρνηση, ανεξάρτητος ο Θωμάς Ρομπόπουλος;

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ενώ αρχικά είχε δηλώσει ότι προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή, τώρα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανεξαρτητοποιηθεί!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δέχεται πιέσεις από τους ψηφοφόρους του να μην παραιτηθεί. Του ζητούν μάλιστα να....
μείνει στη Βουλή και να παλέψει για να ανατραπεί η αντι-κοινωνική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες. Ο βουλευτής δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη, καθώς, όπως ανακοίνωσε, θα δημοσιοποιήσει την απόφασή του την ερχόμενη Δευτέρα στον Φίλιππο Πετσάλνικο.

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ>> 25%...!!

Δεν μπορεί η κυβέρνηση να συνεχίζει να είναι παρατηρητής των συναντήσεων ΣΑΡΚΟΖΙ-ΜΕΡΚΕΛ και να περιμένει την λυπητερή από τις αποφάσεις τους…!!!
Η Ελληνική κυβέρνηση που στα δύο προηγούμενα χρόνια μιλούσε για τιτανικούς και για περίστροφα στο τραπέζι, σήμερα δείχνει ανήμπορη όχι μόνο να πάρει οποιαδήποτε απόφαση αλλά να έχει άποψη σε θέματα που την.....
αφορούν…!!!

Τρέχουν να σώσουν τις τράπεζές τους

Η οικονομική κρίση και το ανεξέλεγκτο ελληνικό χρέος στην ουσία «αποκάλυψαν» ότι ο βασιλιάς ευρώ ήταν γυμνός. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε ένα τεράστιο έλλειμμα. Έλλειμμα εξουσίας, απουσία κοινής οικονομικής πολιτικής και ασυμφωνία… χαρακτήρων.
Οι χώρες της Ευρωζώνης βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε μια συμφωνία που θα επισπεύσει και την εφαρμογή του μόνιμου μηχανισμού διάσωσης, του ESM, κατά ένα χρόνο, ενώ είχε αρχικά προγραμματιστεί να μπει σε εφαρμογή το 2013.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

My beloved diary
Jeffrey Tsand Mineiko George Papandreou the priminister of bananistan
Date time Oct 13 2011 23.00

Μόλις γύρισα από το governor house , μου τι δίνει εκεί κάτω , φασαρία , κορναρίσματα , οι φάτσες τους , όλοι είναι με τα μούτρα κάτω I don’t understand τι σκατά έχουν ? κάθομαι στο private και έρχεται η mοm . Τι να σου φέρω να τσιμπήσεις μου λέει ? Οh mom θα έπινα ένα fulfat milk λέω . Shit μου κάνει , μ’ αρέσει που κάνεις και κανό και bicycle με αγριοκοιτάζει . Same as your father μου λέει . Δήθεν έπαιρνε σοβαρά μέτρα εδώ στο private και άδειαζαν με τον Κατσιφάρας τα Johnny μιλώντας για....
girls .

Ο λαός θέλει να διορθώσει το λάθος του!

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πλέον σε αποσύνθεση. Έχει χάσει τον προσανατολισμό του, έχει χάσει τον κοινωνικό του προσδιορισμό, αλλά το πιο σημαντικό, έχει αρχίσει και χάνει την πολιτική του νομιμοποίηση!
Έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία. Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οδεύει σχεδόν προς… διάλυση, ενώ ο ελληνικός λαός απαιτεί εδώ και τώρα εκλογές. Θέλει να διορθώσει το λάθος που έκανε πριν δύο χρόνια.
Ο κόσμος θέλει να κάνει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και μήνες:

ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΝΤΟΡΑ!

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΄ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ΄ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ!
ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο π.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ Μ.ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
Από τα απίστευτα που συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χθες σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης ΄Παναγίτσας΄ Π. Φαλήρου ήταν....
κεντρικός ομιλητής το στέλεχος της ΔΗΣΥ και δήμαρχος Π.Φαλήρου Δ.Χατζηδάκης...

Όσιος ΓΑΠ ο ΔΝΤμάρτυρας: «ήρα στις πλάτες μου αμαρτίες άλλων για να μην αφήσω τη χώρα να χρεοκοπήσει»

"Όσιος ΓΑΠ" ο ΔΝΤμάρτυρας!

«Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μια άμεση λύση, μια καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ!!» λέει στο «Πρώτο Θέμα» ο πρωθυπουργός, σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Προσθέτει πάντως ότι...


θα κάνει τα πάντα για να μην ζήσει η χώρα μια χρεοκοπία!

Ο Παπανδρέου λέει ότι «αν η Ευρώπη δεν μπορέσει να λύσει τα προβλήματα της, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για όλους μας στην Ευρώπη».

Τι υπόσχοταν ο Γιωργάκης στις 1/10/2009; ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;


«Πριν από 2 χρόνια, ο Λαός μας ζήτησε να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας από βάρη και δουλείες. Ζήτησε Επανάσταση. Την Επανάσταση του αυτονόητου! Να κάνουμε όλες εκείνες τις μεγάλες τομές που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητές της. Αυτό κάνουμε. Αυτό προσπαθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να ξεφύγουμε όλοι από τους περιοριστικούς ορίζοντες του μικρόκοσμού μας και να κοιτάξουμε το κοινό μας συμφέρον. Το καλύτερο για όλους»
Γιώργος Α. Παπανδρέου
netakias.wordpress.com
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 37, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΣΟΚ
Αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος
Ημ. Δημοσίευσης : 01/10/2009 21:48 http://www.pasok.gr/
3.1. Πλήρης απασχόληση και αξιοπρεπής εργασία για όλους
3.2. Ένα δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα
3.3. Στήριξη της οικογένειας και κοινωνική προστασία

Ετοιμάζουν «Αναγέννηση» από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ


Παίρνει την τύχη της χώρας στα χέρια του το κίνημα των «αγανακτισμένων» στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Βλέποντας ότι η χώρα πηγαίνει με κλειστά τα μάτια στην καταστροφή, ετοιμάζει την μεγάλη ανατροπή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου τύπου, από το «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ οργανώνεται ένα κίνημα, εντός του κόμματος, με την ονομασία «Αναγέννηση». Είναι, άλλωστε, αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση. Να αναγεννηθεί.

Καταλήψεις και στο Δικαστικό Μέγαρο από ΔευτέραΚαταλήψεις και στο Δικαστικό Μέγαρο από Δευτέρα
Στην κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου θα προχωρήσουν από Δευτέρα οι δικαστικοί υπάλληλοι της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα...
τη Δευτέρα 17, Τρίτη 18 και Παρασκευή 21 Οκτωβρίου οι δικαστικοί υπάλληλοι θα προχωρήσουν σε τρίωρες καταλήψεις του δικαστηρίου, από τις 07:00 έως τις 10:00. Οι δίκες θα ξεκινούν, κατόπιν συνεννόησης με τους δικαστές μετά τις 10:00.
Από την πλευρά του ο

Σε μια κλωστή κρέμεται η επόμενη μέρα


Τον πόλεμο στους Ευρωπαίους πολιτικούς κηρύσσουν οι τραπεζίτες, με επικεφαλής Τρισέ και Άκερμαν. Κόκκινο πανί αποτελούν τα σχέδια για υψηλότερο «κούρεμα» στα ελληνικά ομόλογα, και πολύ αυστηρότερη εποπτεία στο τραπεζικό σύστημα. Ο συνδυασμός των δύο οδηγεί σε υποχρεωτική ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ουσιαστικά, σε αναγκαστική μερική κρατικοποίησή τους.

4 ναυτιλιακές βλέπουν την εξώπορτα της Wall Street!


Ναυτιλιακές εταιρείες αντιμέτωπες με το φάσμα της αναδιάρθρωσης ή της χρεοκοπίας. Αρχικά, ήταν μόνο μια προειδοποίηση από αναλυτές και ειδικούς της ναυλαγοράς, που έβλεπαν ότι η κατάσταση δεν θα καλυτερέψει, ούτε το 2012. Τώρα πια, είναι ένα γεγονός, ένα δεδομένο που οι εφοπλιστές πρέπει να αντιμετωπίσουν. Πρόσφατα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Norton Rose δήλωσε στο Reuters ότι τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, θα βρεθούν προ των πυλών της

Και δύο Έλληνες πέταξαν στο air show του Breitling Jet Team!Φωτογραφίες!

Δύο Έλληνες πιλότοι της ΠΑ,οι πιλότοι των Demos Teams των F-16 και Τ-6 πέταξαν στο Air Show του Breitlong Jet Team στο Τροκαντερό! Μοναδική εμπειρία χωρίς αμφιβολία για τους δύο πιλότους της ΠΑ.

Το air show ήταν εντυπωσιακό και για να καταλάβετε τι εννοούμε δείτε μια σειρα εντυπωσιακών φωτογρφιών.

Εντοπίστηκε μονόφθαλμος καρχαρίας!Ένας μονόφθαλμος καρχαρίας έχει προελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων στο Μεξικό.

Το καρχαριάκι, που πρέπει να είχε συγγένεια με τον… Κύκλωπα, έχει μόνον ένα μάτι στην μέση του μετώπου του. Η δυσμορφία αυτή, έχει παρατηρηθεί και άλλες φορές τόσο στο ζωικό βασίλειο, όσο ακόμη και σε ανθρώπους.

Το καρχαριάκι εντοπίστηκε στο Μεξικό και έχει μήκος 56

«Η πρώτη μου εμπειρία με γυναίκα ήταν τρομακτική αλλά και υπέροχη»Οι σταρ του Hollywood έχουν βαλθεί να μας «στείλουν αδιάβαστους». Είναι δεδομένο αυτό. Αυτή τη φορά, η Evan Rachel Wood μίλησε για την… διαφορετική σεξουαλικότητά της και την πρώτη της εμπειρία με… γυναίκα:

«Ήταν υπέροχη, αν και στην αρχή δεν σου κρύβω πως η

G20: Το ΔΝΤ θα έχει επαρκή κεφάλαιαΤη δέσμευση ότι το ΔΝΤ θα έχει επαρκή κεφαλαία για την σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας, ανέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου, στο κοινό ανακοινωθέν τους, οι υπουργοί οικονομικών του G20 που συναντώνται στο Παρίσι.Είχαν προηγηθεί οι πιέσεις της Γαλλίας η οποία ζητούσε από το ΔΝΤ να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο στις προσπάθειες να σταματήσει η

Σγουρός: Δεν θέλω να πάθουμε χολέρα...

Ο Σγουρός επισείοντας τον κίνδυνο της χολέρας μίλησε για μπάχαλο που κρατάει 30 χρόνια και φόρτωσε τις ευθύνες στον Καμίνη.
"Είναι ... δουλειά του να μαζέψει τα σκουπίδια" είπε και επανέλαβε αυτό που είχε πει στη πρωινή εκπομπή του ΜΕGΑ "εγω δεν είμαι το μακρύ χέρι της κυβέρνησης.

Οι Γάλλοι παρουσιάζουν " Το πειραματόζωο Ελληνας"....(VIDEO)Η σάτυρα των Γάλλων είναι πικρή και καυστική αλλά και πόσο αληθινή ....
Μας κρούει το καμπανάκι του κινδύνου ...
Το ακούμε;

Άλλη μια εβδομάδα-θρίλερ για την κυβέρνηση εν όψει ψήφισης του πολυνομοσχεδίου...

Άλλη μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για την κυβέρνηση, καθώς την Πέμπτη ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που φέρνει τεράστιες αλλαγές για τους δημοσίους υπαλλήλους. Το πολυνομοσχέδιο, που εισάγει την ... εργασιακή εφεδρεία, το νέο μισθολόγιο, αλλά και τις νέες φορολογικές κλίμακες, συναντά μεγάλες αντιστάσεις, οι οποίες κορυφώνονται με την 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη και την Πέμπτη και δεκάδες άλλες απεργίες, που καταδεικνύουν τον κοινωνικό αναβρασμό.

Η διαπλοκή παίζει ρέστα


thumb

Στην εποχή της τρόικας θα πε­ρίμενε κάποιος ότι η εγχώρια διαπλοκή θα ζούσε τις καλύ­τερες μέρες της. Οι επιτηρη­τές της ελληνικής οικονομίας - συχνά με τη χρήσιμη συμβολή επιχειρηματι­ών, μιντιαρχών και «προθύμων» από το πολιτικό σκηνικό, όπως σαφέστατα περιγράψαμε στο περασμένο φύλλο -έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν τα πιο τρελά τους όνειρα:

♦ Διάλυση του κράτους και παράδοση των λειτουργιών του, ακόμη και των πιο ζωτικών,

Καθημερινότητα


Ο Φόρος του Αγαθιάρη


Ένας, μωρέ, δεν υπάρχει;
Μού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι πού οι ‘εθνοπατέρες’ μας δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σκεφτούν το αυτονόητο. Πώς οι βολευτές μας δεν βλέπουν την σίγουρη καταστροφή και επιμένουν να νοιάζονται μόνο για την καρέκλα τους. Πώς δήθεν προσπαθούν να μας σώσουν όταν είναι προφανές ότι μας εξαφανίζουν από τον χάρτη. Η καταστροφή είναι πια θέμα ημερών. Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε να ακούσουμε μέχρι το τέλος του μήνα τον τρόπο της εκτελέσεως μας. Το υποτιθέμενο δίλημμα είναι τόσο απλό:
Ο ένας δρόμος είναι να συνεχίσουμε την ίδια

Πάμε για “κούρεμα” 60%…


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Το τελικό ύψος του «κουρέματος» που θα αποφασισθεί για το ελληνικό χρέος, προκειμένου να καταστεί αντικειμενικά βιώσιμο, και να απομακρυνθούν οι συστημικοί κίνδυνοι για την ευρωζώνη και την παγκόσμια οικονομία, παραμένει ακόμη… καλά κρυμμένο μυστικό. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ποσοστό 50%, καθώς σε αυτά τα επίπεδα έχει υπολογιστεί ότι οι γερμανικές τράπεζες οι οποίες είναι εκτεθειμένες στο ελληνικό χρέος, δεν κινδυνεύουν να υποστούν απώλειες που θα ισοδυναμούσαν με… σαράκι για τη ρευστότητά τους.

Πώς η Γερμανία ευελπιστεί να μεταμορφώσει τους ΈλληνεςΔιαδηλώτρια σε συλλαλητήριο έξω από τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης στην οποία ήταν παρόντες η Ανγκέλα Μέρκελ και ο Γιώργος Παπανδρέου (27/09/2011)

Γερμανικό όνειρο ελληνικής νυκτός

Του Karl de Meyer
για το γαλλικό ιστολόγιο Les Echos

Με την λήξη των συζητήσεων της τρόικας με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με τα

O Ψυχάρης ανέθεσε στο Κουρή τη βρώμικη δουλειά...

Και ξαφνικά εγένετο φως. Η αποκάλυψη! Και από ποιον?
Από τον πιο ανυπόληπτο εκδότη και την εφημερίδα, την "Αυριανή", που δεν πληρώνει τους εργαζόμενους και... αντιμετωπίζει προβλήματα με τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Ο Ψυχάρης - σιγά που δεν το 'ξερε- δεν ήθελε να βγει ο ίδιος με τις εφημερίδες του και το κανάλι που κουμαντάρει, το MEGA, μπροστά. Σιγά που θα βγαζε αυτός το σαλέ του Πετσάλνικου! Κι έβαλε το Κουρή.

ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ ο κ.Μπαλασόπουλος;


Στα τέλη Μαϊου, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα του Τύπου, η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ λόγω Μνημονίου κτλ. Επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ είναι ο σημερινός πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ.Μπαλασόπουλος.

Επί...Μνημονίου πάντως, ο κ.Μπαλασόπουλος αγωνίστηκε για να λάβει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο της Γλυφάδας, με το ΠΑΣΟΚ να επιλέγει τελικά το σημερινό δήμαρχο κ.Κοκόρη.

Θα μπορούσε λοιπόν να μας ενημερώσει κάποιος πχ ο

Υπουργοί-φαντάσματα


Με ρώτησε ένας φίλος με αφορμή την προηγούμενη ανάρτηση (εδώ) που στο καλό θυμήθηκα τον εξαφανισμένο Κώστα Σκανδαλίδη γι'αυτό και νομίζω ότι έχει μια αξία να σας θυμίσω...την ύπαρξη ορισμένων μελών της σημερινής κυβέρνησης:

- Γιώργος Πεταλωτής, υφυπουργός Δικαιοσύνης
- Γιάννης Δριβελέγκας, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
- Χρήστος Αηδόνης, υφυπουργός Υγείας
- Μιχάλης Τιμοσίδης, υφυπουργός Υγείας
- Γιάννης Κουτσούκος, υφυπουργός Εργασίας
- Φώφη Γεννηματά, αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας
- Θάνος Μωραϊτης, υφυπουργός Ανάπτυξης
- Κώστας Σπηλιόπουλος, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
- Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αναπληρώτρια

Δεν μπορεί (να εγγυηθεί)


Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά τον Γιώργο Παπανδρέου να χρησιμοποιεί τόσο πολύ σε μια συνέντευξη του το πρώτο ενικό πρόσωπο. Μοιάζει να επιχειρεί να διαχωρίσει τον εαυτό του από την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης που ο ίδιος συγκρότησε.Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στον τόπο να τονίζει ότι "δεν μπορώ να εγγυηθώ μια λύση". Μπορώ να καταλάβω το "δεν μπορώ να βρω μια...

Eπεισόδια στη Ρώμη στην πορεία των ΑγανακτισμένωνΔείτε ΦΩΤΟ

- Γυαλιά καρφιά έκαναν δρόμους της πόλης ομάδες νεαρών
- Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μπήκαν στη διαδήλωση των Αγανακτισμένων
- Πάνω από 100.000 οι διαδηλωτές...

- Πνίγηκε στα δακρυγόνα η Ρώμη

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ Η.....[ κυβέρνηση ] !!!

Επειδή ζούμε σε καιρούς επικίνδυνους όπου το τοπίο είναι θολό προκαλώντας σύγχυση παρά κατανόηση, παρουσιάζονται με κοινό νου και απλή λογική, τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία η Κυβέρνηση είτε παραβαίνει ή αγνοεί επιδεικτικά.

Άρθρο 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού...


Οι συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων αγαθών σε ιδιωτικές εταιρίες, βλ. διόδια, θα έπρεπε να εξασφαλίζουν ότι η τιμολογιακή τους πολιτική δεν θα λειτουργεί εις βάρος του Λαού. Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν γίνονται ιδιωτικοποιήσεις χωρίς εξασφάλιση της προστασίας του Λαού, σημαίνει ότι έχουν παραχωρηθεί κρατικές εξουσίες εις βάρος κι όχι υπέρ του Λαού.
Άρθρο 4 παρ. 5 Οι (...) πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Άμεση Δημοκρατία και Οικονομία !!!
Η Άμεση Δημοκρατία δεν είναι απλώς μια τεχνική διαβούλευσης και απόφασης, ούτε στενά πολιτειακό και συνταγματικό ζήτημα.
Είναι ένα ριζικά διαφορετικό από το υπάρχον μοντέλο πολιτικής, που επιχειρεί να υπερβεί κάθε μορφή κομματικής και ιδεολογικής αλλοτρίωσης, ιεραρχίας και αντιπροσώπευσης, επανασυστύνοντας την πολιτική ως συνεργασία πρόσωπο με πρόσωπο, όπως στις πλατείες, ως δημιουργία και υπεράσπιση των «κοινών».

Η σέξι φωτογράφηση της Alessandra Ambrosio για τη Victoria’s Secret


Η Alessandra Ambrosio έκανε μία σέξι φωτογράφηση για λογαριασμό της Victoria’s Secret, σε παραλία της Χαβάη,... τραβόντας πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.

Η Βραζιλιάνα καλονή, φοράει ένα ροζ μπικίνι και εμείς σας αφήνουμε να την απολαύσετε...

Ευτυχώς που ο Σαμαράς θα μας έσωζε με την συνταγή της Πορτογαλίας !!! [: ρε δεν πάτε να.....όλοι σας! ]


Θυμάστε τι μας έλεγε ο Αντωνάκης και Ν.Δ για το μνημόνιο της Πορτογαλίας;
Θυμάστε που μας τα είχε πρήξει με την "λάθος" συνταγή του Ελληνικού και την "σωστή" του Πορτογαλικού;
Θυμάστε το περίφημο ΖΑΠΕΙΟ ΙΙ με την επανεκκίνηση της οικονομίας και τους χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές της Πορτογαλίας;

Λιβύη: Νέες φονικές μάχες στην ΤρίποληΣύμφωνα με αξιωματούχο
Σφοδρές μάχες μαίνονται από χθες στην Τρίπολη της Λιβύης για πρώτη φορά αφού η πρωτεύουσα ελέγχεται από το Εθνικό...
Μεταβατικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της προσωρινής κυβέρνησης μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί δύο πιστοί στον Καντάφι μαχητές και ένας από τον στρατό της λιβύης, στην περιοχή Αμπού Σαλίμ όπου ξέσπασαν οι ταραχές.

Αξιόπουστο - Ελληνο-Γκαπικό...ερμηνευτικό λεξικό !!!
Τα σαρδάμ δεν είναι πάντα αθώα. Ιδίως τα σαρδάμ των πολιτικών.
Τις περισσότερες φορές πίσω από το σαρδάμ ενός πολιτικού κρύβεται μία βαθύτερη σκέψη του, κρύβεται δηλαδή η αλήθεια.
Συνήθως όλοι μας μένουμε στην επιφανειακή φαιδρότητα των σαρδάμ και τα προσπερνάμε χαμογελώντας. Σ’ αυτό το ποστ ( έργο σε διαρκή εξέλιξη) θα συλλέξουμε τα πιο χαρακτηριστικά σαρδάμ του Γ.Α.Παπανδρέου και θα αποκαλύψουμε τις αλήθειες που κρύβονται πίσω από αυτά. “In the mind of G.A.P” λοιπόν ή με άλλα λόγια “γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει”.
Ξεκινάω το Ελληνο-Γκαπικό ερμηνευτικό λεξικό με λίγα σαρδάμ του Γ.Α.Π που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου.
“Αξιόπουστα” : (Λέξη που ο Έλληνας πρωθυπουργός χρησιμοποίησε αντί της λέξης
“αξιόπιστα”).
Τι είχε πραγματικά στο μυαλό του : Είμαστε άξιοι και ικανοί να κάνουμε οποιαδήποτε

Kim Kardashian με μπούργκα ?


\
Τι να πρωτοκαλύψει με τη μπούργκα η Kim Kardashian?
Η Kim Kardashian βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ντουμπάι μαζί με τη μητέρα της και δεν παρέλειψε να έρθει όσο πιο κοντά μπορούσε στον τοπικό πολιτισμό.
Μέσω της μόδας φυσικά. Αποφάσισε λοιπόν να καλύψει τις διάσημες καμπύλες της κάτω από το παραδοσιακό ρούχο των μουσουλμάνων! Όλα τα είχαμε δει…αλλά και αυτό!

Το BBC αναρωτιέται: “Κι αν οι Έλληνες πουν όχι στη λιτότητα;”Την έντονη ανησυχία που επικρατεί στο εξωτερικό για τις δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις και την κοινωνική οργή εκφράζει με άρθρο του το BBC, επισημαίνοντας ότι… “εκτός από τις Συνόδους Κορυφής, στην Ελλάδα υπάρχουν και οι δρόμοι”. Στην ανάλυσή του, το βρετανικό δίκτυο επισημαίνει ότι με την συρρίκνωση που υφίσταται η ελληνική οικονομία, το χρέος της χώρας “γίνεται βουνό”, ενώ χαρακτηρίζει “τραυμοπλαστ” την 6η δόση των 8 δισ. ευρώ, που αναμένεται να εκταμιευθεί προς την Ελλάδα στα μέσα Νοεμβρίου

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ


ΑΠΟ ΤΟ "ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ" ΣΤΟ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΛΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ"!!!
Στο κλάμα το γύρισε ο Παπανδρέου. Εκεί που δεσμευόταν ότι θα διασωθούμε τώρα μας λέει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί μια "άμεση λύση σήμερα"! Τότε γιατί παραμένει πρωθυπουργός; Για να μας εγγυηθεί μια λύση όταν θα έχει φύγει για τις ΗΠΑ και θα έχει έρθει...

Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ - ΚΑΤEΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΑ


Ρεπορτάζ : Ειρήνη Σακελλάρη
(από την Ημερησία)
Πολλά funds κυρίως της κεντρικής Ευρώπης, σκανδιναβικά αλλά και γερμανικά, με θέσεις τετραετίας τουλάχιστον στις ελληνικές τράπεζες αποσύρονται, καταγράφοντας, έστω και αυτήν την ώρα, μεγάλες απώλειες στο ενεργητικό τους. Η αγορά παρακολουθεί...
με κάποια διαλείμματα το φαινόμενο της ελεύθερης πτώσης που προκαλεί κατάρρευση της αξίας των μετοχών.
Την ίδια στιγμή οι τράπεζες ανά την Ευρώπη, ασφαλώς και οι ελληνικές, θα κληθούν να πραγματοποιήσουν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου σημαντικού ύψους στο πλαίσιο ενός «κουρέματος» των ελληνικών ομολόγων που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ασφαλώς υψηλότερο του 21%, που προέβλεπε η απόφαση του Ιουλίου.

Διπλή τραγωδια στα Χανιά με έναν νεκρό κι έναν σοβαρά τραυματία!...Στα Τσικαλαριά για μία παρεξήγηση 'μίλησαν' τα όπλα!...
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..
Διαπληκτισμό είχαν το πρωί δύο 18χρονοι, για μικροδιαφορές. Ο καβγάς άναψε και η μία κουβέντα έφερε την άλλη ενώ έπεσαν και μερικές 'ψιλές'.

Επιστρέφοντας στο...

Γιατί ο Πούτιν δεν θέλει να δει τον Γιώργο;


ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

Η πληροφορία της επικείμενης επίσκεψης του Ντιμίτρι Μεντβέντεφ στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, και να διατρανώσει τη στήριξη της Ρωσίας προς την Ελλάδα, στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, σκόρπισε ικανοποίηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Ρώσος Πρόεδρος άλλωστε γίνεται ο πρώτος σημαντικός ξένος ηγέτης που επιλέγει να επισκεφτεί την Αθήνα, από τη στιγμή που η κρίση χρέους της Ελλάδας έφτασε στην κορύφωσή της, απειλώντας όχι μονάχα την ευρωζώνη, αλλά συνολικά την παγκόσμια οικονομία.

Haute couture Βενιζέλος


Μεροκαματιάρηδες, μισθωτούς και συνταξιούχους, καθώς και πληρώματα εμπορικών πλοίων στοχεύει ο διπλός κεφαλικός φόρος για το 2011 και το 2012, που θα πληρωθεί το επόμενο έτος.
Κατάληψη του ΥΠ.ΟΙΚ. από εργαζομένουςΜε την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή χθες από τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ξεκαθαρίζεται η διαδικασία πληρωμής του διπλού χαρατσιού, ενώ προχωρούν αναδρομικά από 1ης/1/2011 και στην κατάργηση της απαλλαγής από φόρο εισοδήματος των κερδών μέχρι 30.000 ευρώ που είχαν οι νέοι επιτηδευματίες έως 35 ετών για τα πρώτα τρία χρόνια άσκησης της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.