Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Ο λόγος τους συμβόλαιο...


Διαθέτει πολλά προσόντα η κυβέρνηση.
Αλλά το βασικό είναι η συνέπειά της: κάθε τρεις μήνες αφ' ενός σώζει τη χώρα και αφ' ετέρου παίρνει νέα μέτρα. Από τότε μάλιστα που ανέλαβε την οικονομία ο πρωθυπουργεύων Βενιζέλος, η σωτηριολογική αλφάβητος απέκτησε φινέτσα και χάρη. Το 'χει αυτό ο φιλόδοξος υπουργός: μπορεί να μιλάει επί παντός, με την ίδια άνεση που μιλάει για το κρασί ένας πεπειραμένος οινολόγος (... Απλώς, φαίνεται να μην καταλαβαίνει πού βρίσκεται το όριο μεταξύ της πειστικής ρητορείας και της οξειδωτικής φλυαρίας) 

****Η συνέπεια είναι το φόρτε τους. Το 'παμε... Χθες η δωρική «Εστία» υπενθύμισε τι έλεγε ο κ. Παπανδρέου στις 17 Νοεμβρίου 2010, στο BBC: «Καμμία απόλυση στο Δημόσιο»!

Μαθήματα σεξ από το Γιωργάκη (pics)

Η Ελλάδα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας; Η κυβέρνηση κόβει το επίδομα σε πολυτέκνους. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τη φοροδιαφυγή; Η κυβέρνηση ρίχνει το αφορολόγητο στις 5.000 το χρόνο. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη; Η κυβέρνηση μειώνει την αγοραστική δύναμη των πολιτών. Τα παραδείγματα είναι πολλά και δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε όλα για να αναδείξουμε την επικίνδυνη ανικανότητα της κυβέρνησης.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως φταίμε κι εμείς σε τεράστιο ποσοστό. Το ατομικό συμφέρον και η έλλειψη συλλογικότητας που μας διακατέχει, μας οδήγησαν σ’αυτήν εδώ την κατάσταση. Εμείς ψηφίσαμε όλους αυτούς που σήμερα βρίζουμε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Και η μία μεγάλη απαίτησή μας είναι να σταματήσει η κυβέρνηση να λειτουργεί τόσο ηλίθια. Να μην προσπαθεί να διορθώσει μια βλακεία με μια άλλη, μεγαλύτερη.

Τρέμουν τα γουνάκια της εσχάτης προδοσίας και μας εκβιάζουν με την Αργεντινή!


Τη τελευταία του ζαριά ρίχνει το σύστημα καθώς διαπιστώνει πως τα μέτρα του δεν περνάνε κι ο χρεοκοπημένος λαός τη βροχή δεν τη φοβάται.

-Θα γίνουμε Αργεντινή μας απείλησε ο Βενιζέλος!

...λοιπόν γράψεΟ soter σκιτσάρει για το καφενείο

Θα ξαναπάει στο γυμνάσιο ο γΑΠ;Βεβαίως, αγόρασε και φωτοτυπικό δαπανώντας 11.316€ από τον κρατικό προϋπολογισμό  για να τυπώσει τα βιβλία!

«Ειδική περίπτωση» η Ελλάδα!


Στο κανάλι Bloomberg ακούστηκε κι αυτό για την Ελλάδα…
Ο  Thomas Mirow, προέδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο  Bloomberg  με τίτλο «Απολογισμός» εξέφρασε την άποψη πως η Ελλάδα είναι «πολύ ειδική περίπτωση».

Έτερον εκάτερον…


thumb
Εντύπωση έκανε σε όσους βρέθηκαν στο Βελλίδειο την περασμένη Κυριακή η απάντηση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για τον πρώην υπουργό Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο. Ακόμα και οι άσπονδοι... φίλοι του πρώην υπουργού σχολίαζαν ότι δεν είναι δυνατόν από τη μία να ανα­γνωρίζει στις κυβερνήσεις Καραμανλή ότι καλά έπραξαν με όσα έκαναν τα προηγούμενα χρόνια και να δίνει αγώνα για να αποκατασταθεί το όνομα του τέως πρωθυπουργού και από την άλλη να είναι τόσο απόλυτα αφοριστικός με τον Θ. Ρουσόπουλο.

Το ημερολόγιο ενός φτωχού πλην τίμιου Έλληνα

Αγαπητέ Γιωργάκη,

Θα ήταν αναισθησία εκ μέρους μου, αν έλεγα πως δεν καταλαβαίνω την κακεντρέχεια και τη μνησικακία σου για τον ελληνικό λαό. Αυτός ο λαός είχε το θράσος να μη σε εκλέξει πρωθυπουργό δυο συνεχόμενες φορές και, μάλιστα, τη μία με εξευτελιστικό τρόπο, αναγκάζοντάς σε να ικετεύεις στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, για να μη σε απολύσουν από πρόεδρο, αλλά να σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Καταλαβαίνω πόσο σε εκνευρίζει το ότι ακόμη και στα 60 σου χρόνια κι ενώ είσαι πρωθυπουργός οι Έλληνες εξακολουθούν να σε αποκαλούν "Γιωργάκη". Καταλαβαίνω, επίσης, πόσο εξοργιστικό είναι για σένα το γεγονός ότι, ενώ έχεις επιβάλει τόσες συμφορές στον ελληνικό λαό, αυτός εξακολουθεί όχι μόνο να......
γελάει με τα στραμπουλήγματα της γλώσσας σου - που στο κάτω - κάτω δεν είναι η μητρική σου, damn it! -, αλλά και να σκαρώνουν ανέκδοτα με σένα πρωταγωνιστή, λες και είσαι ο Τοτός!
Καταλαβαίνω, επίσης, τα ίδια συναισθήματα του αντιπροέδρου σου, του κ. Βενιζέλου, επειδή οι φίλαθλοι - οπαδοί ήθελα να πω - του ΠΑΣΟΚ δεν εξέλεξαν αυτόν πρόεδρο, αλλά ένα Γιωργάκη!

Ποιοι είναι ο επιχειρηματίας, ο τραπεζίτης και ο βιομήχανος που αποκαλύπτει ο "Ριζοσπάστης" ;


thumb
Τη στιγμή που η κυβέρνηση βάζει χέρι ακόμη και στα εισοδήματα των 300 ευρώ τον μήνα, που φορολογεί ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε, που κάνει εκκλήσεις στον πατριωτισμό μας, κάποιοι κάνουν πλάκα. Στο σημερινό φύλλο (22.9.11) του «Ριζοσπάστη»  ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος αποκαλύπτει – όπως γράφει – τις φορολογικές δηλώσεις τριών μεγαλοεπιχειρηματιών της χώρας, που έχουν δηλώσει για το έτος 2010 (βλέπε φωτοτυπίες) προσωπικό εισόδημα από 1.800 μέχρι 32.000 ευρώ (!!) πληρώνοντας αστεία ποσά για φόρο εισοδήματος, με τον ένα μάλιστα να του αναλογεί επιστροφή φόρου 250 περίπου ευρώ!!!

Η Γερμανία πρέπει να πληρώσει στην Ελλάδα τις προ πολλού οφειλόμενες υποχρεώσεις της

Ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε πρόσφατα ότι η Γερμανία χρωστάει περισσότερα στην Ελλάδα από ότι η Ελλάδα στην Γερμανία.
του Κώστα Τζάνου, Δρ Πυρηνικής Τεχνολογίας- Forum Hellenic Professors andPhDs

Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την....
απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941.

Άντε ρε στο διάολο κοπρίτη επιτέλους ! ! !

Την ίδια μέρα της ανακοίνωσης των ληστρικών μέτρων της κυβέρνησης για το «καλό μας», ο αντιπρόεδρός της, Θεόδωρος Πάγκαλος, παραχώρησε συνέντευξη σε δύο ελβετικές εφημερίδές χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες ως κλέφτες, οι οποίοι ζουν από το κράτος και υποστηρίζοντας ότι το φούσκωμα του δημόσιου τομέα είναι η βασική αιτία του δημοσιονομικού ελλείμματος. Επίσης αναφέρει ότι πιθανότατα θα ....
καταργηθούν συνολικά 70.000 θέσεις εργασίας από τις δημόσιες επιχειρήσεις και δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι η εκκλησία θα έπρεπε να δώσει… το καλό παράδειγμα και να πληρώσει όπως όλοι οι άλλοι. 

VIDEO: Η Κανέλλη, το γάλα, το ψωμί και οι «παπάρες»


Η Λιάνα Kανέλλη καταφέρνει με κάθε της ομιλία στη Βουλή να φέρνει… αναστάτωση σε όσους βουλευτές «καταδέχονται» να γεμίσουν τα έδρανα… Με κάθε της εμφάνιση σε τηλεοπτικό σταθμό, φέρνει και τηλεθέαση.Λες και έχει κάτι το «ιδιαίτερο». Δυστυχώς για πολλούς βουλευτές, ή ακόμη και υπουργούς, η Λιάνα Κανέλλη απλά μιλάει στην καρδιά του Έλληνα. Αυτό που έκανε σήμερα στη Βουλή είναι μοναδικό στα χρονικά…
Παραστατική όπως πάντα, έβγαλε μία φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα, και ρώτησε τους συναδέλφους της αν μπορεί μία τετραμελής οικογένεια να ζήσει μόνο με γάλα και ψωμί… Απαντώντας μάλιστα στους αμήχανους συναδέλφους της, οι οποίοι άρχισαν να “αντιδρούν”, είπε το απίστευτο: Αν βουτήξεις το ψωμί στο γάλα, το κάνεις και παπάρα!
Απολαύστε την Λιάνα Κανέλλη στο video που ακολουθεί…

Αγωνία για το που το πάει ο Σαμαράς


thumb
Κορυφαίοι πρώην υπουργοί των κυβερ­νήσεων Καραμανλή δεν έκρυβαν όλο το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη την αγωνία τους για το πού το πάει ο Σαμαράς. Θεωρούν ότι η τόσο μεγάλη εθνικιστική στροφή θα έχει οδυνη­ρές συνέπειες για τον τόπο, αφού με τη λογική των συνεργατών του Αντ. Σαμαρά η πατριωτική στροφή στο παρελθόν είναι επιβεβλημένη και αναγκαία προκειμένου να επιβιώσουμε ως έθνος, εξ ου και η επιστροφή στο 1821. Οι πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο να λανσάρει ως στολή του κόμματος τα τσαρούχια και τη φουστανέλα ελέγχονται ως ανακριβείς...

Έχει μονάχα μια επιλογή…


ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Σε μια χώρα, όπως η δική μας, όπου ο ενθουσιασμός μετατρέπεται εύκολα και γρήγορα σε απογοήτευση, ήταν αναμενόμενο όλα τα πυρά να στρέφονται πλέον εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου. Πρώτα απ’ όλα από τους άσπονδους φίλους του καθώς και τους αντιπάλους του εντός του ΠΑΣΟΚ. Εν συνεχεία από όλους όσοι θεωρούσαν ότι ο θεσσαλονικιός πολιτικός θα κατάφερνε να ξεκλειδώσει τις «χειροπέδες» που μας είχε φορέσει ο προκάτοχός του. Και ασφαλώς όλοι εκείνοι που στο πρόσωπό του έβλεπαν, ο καθένας για λογαριασμό του, την προσωπική τους σωτηρία.

Μέτρα – σφαγείο επειδή απέτυχαν σε όλα, αλλά επιμένουν!

Σοφία Βούλτεψη

Σε πραγματικό σφαγείο, που όλοι οι γνωρίζοντες από οικονομία εκτιμούν ότι και πάλι δεν θα οδηγήσει πουθενά, εξελίχθηκε το θρίλερ της αποχώρησης της τρόικας από την Αθήνα στις 2 Σεπτεμβρίου – με αποκλειστική ευθύνη της.....
κυβέρνησης.

Το αποτέλεσμα ενός βιαστικού, αντιαναπτυξιακού και κακοσχεδιασμένου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, μιας πρωτοφανούς απραξίας και της επί δύο χρόνια συστηματικής απροθυμίας να συγκρουστεί το ΠΑΣΟΚ με την πηγή της αιμορραγίας, δηλαδή τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ, οδηγεί σήμερα στην ληξιαρχική πράξη θανάτου της Ελλάδας.

Χρεοκοπήσαμε; Μα, τι λες τώρα….


thumb
Του Αλέξανδρου Μερκούριου

«Όπως συμβαίνει σε έναν κακό γάμο που οδεύει στον τελικό χωρισμό, έτσι και τώρα είναι καλύτερα να υπάρξουν κανόνες που θα κάνουν το διαζύγιο λιγότερο δαπανηρό και για τις δύο πλευρές».
Νουριέλ Ρουμπινί
Από την περασμένη Τρίτη, ημέρα κατά την οποία (υποτίθεται) ομαλοποιήθηκαν οι σχέσεις με την Τρόικα, και άνοιξε ο δρόμος για τα νέα μέτρα, άρχισαν να βγαίνουν δειλά - δειλά και οι πρώτες διαρροές, για την …αλήθεια που έρχεται. Οι Γερμανοί είπαν προ ημερών ότι η χρεοκοπία δεν είναι ταμπού, και σπεύσαμε να τους κατακεραυνώσουμε. Αστείο και τραγικό μαζί, γιατί η αλήθεια που δεν μας αρέσει είναι ότι στην πραγματικότητα έχουμε χρεοκοπήσει εδώ και μήνες.

Λιντζέρης: Υπάρχει μελαγχολία και στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Ο βουλευτής Δημήτρης Λιντζέρης μας έλυσε μία απορία: Αλήθεια, αναρωτιόμαστε τόσο καιρό αν κάποιοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟκ έχουν ιδία αντίληψη για το τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία σήμερα. Όλοι μας αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που να έχουν μία επαφή με τον “έξω κόσμο”.Όπως σημειώνει ο κ. Λιντζέρης, “αυτό που υπάρχει στην κοινωνία, υπάρχει και στην κοινοβουλευτική ομάδα… Υπάρχει μελαγχολία, υπάρχει μία πολύ μεγάλη αίσθηση ευθύνης και υπάρχει και μία συγκεκριμένη διατύπωση πολλών απόψεων όσον αφορά τη δυσλειτουργία, την αποτελεσματικότητα, τις παλινδρομήσεις που παρατηρούνται και δεν οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα.

Νέες διώξεις για το σκάνδαλο των στημένων στο ποδόσφαιρο. Αστέρας Τρίπολης , ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννενα κατηγορούνταιΑνακοινώθηκαν οι νέες διώξεις σε ομάδες για τη συμμετοχή σε στημένους αγώνες. ΠΑΣ, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης είναι οι ομάδες από τη Super League Καιρό είχαμε να μάθουμε κάποια εξέλιξη για τα στημένα, αλλά πλέον ήρθε η ώρα. Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ άσκησαν νέες διώξεις σε ομάδες
και μεταξύ των οποίων είναι o ΠΑΣ και ο ΟΦΗ, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ συμπεριλαμβάνονται και ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας που διεκδικούν τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα. Οι διώξεις αφορούν τη δικογραφία που ετοίμασε ο 9ος τακτικός ανακριτής

Ο Πάγκαλος “φουσκώνει” τις απολύσεις


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η ανακοίνωση των επώδυνων μέτρων στα οποία κατέληξε η Κυβέρνηση, προκειμένου να… κατευνάσει την τρόικα, και να βελτιώσει τις πιθανότητες να εισπραχθεί κανονικά η 6η δόση του δανείου, προκαλεί υποψίες ότι… θα ακολουθήσουν κι άλλα, στην ίδια κατεύθυνση και με ανάλογη σφοδρότητα. Την εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνει ουσιαστικά ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, με όσα είπε σε ελβετικές εφημερίδες, αναφορικά με τις προσπάθειες τις οποίες καταβάλλει η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, για να περιστείλει τις δημόσιες δαπάνες. Και να συμμαζέψει τα δημοσιονομικά.

Έφεραν εκατομμύρια και… περιμένουν


REPORTER

Την ώρα που η κυβέρνηση ψάχνει στις τσέπες μας να βρει ό,τι μας έχει απομείνει, την ίδια στιγμή που ανακοινώνει επώδυνα μέτρα σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων, την ίδια ώρα καθυστερούν επί μήνες να εγκρίνουν επενδύσεις μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Το Statesmen γνωρίζει ότι ένας μεγάλος επενδυτικός όμιλος, αμερικάνικων συμφερόντων, αναμένει μήνες να επενδύσει άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ εξασφαλίζοντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας- μια και πρόκειται για εξαγορά μεγάλης βιομηχανίας- και δημιουργώντας νέες, αλλά εμποδίζεται από ανώτατο τραπεζικό στέλεχος.

Κρ. Λαγκάρντ: Η Ελλάδα δεν είναι ΑργεντινήΑτυχείς χαρακτήρισε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κρίστιν Λαγκάρντ, τις συγκρίσεις της Ελλάδας με την Αργεντινή, τονίζοντας σε συνέντευξη Τύπου ότι «δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό που έγινε στην Αργεντινή με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα».
Τόνισε μάλιστα ότι η σύνδεση ενός νομίσματος με το δολάριο είναι πολύ διαφορετικό πράγμα από το να είσαι ενταγμένο μέλος σε μια ισχυρή νομισματική ένωση και πρόσθεσε ότι ευρωπαίοι εταίροι

Goldman Sachs: Το χρέος της Ελλάδας αυξάνεται επιθετικά...


«Μία μεγάλη απειλή» αποτελεί για την Ευρωζώνη η κατάσταση στην Ελλάδα και «είναι αναπόφευκτη μια πιο δραστική αναδιάρθρωση του χρέους της», δήλωσε ο Πρόεδρος του χρηματοπιστωτικού οίκου Goldman Sachs International, Πέτερ Σάδερλαντ.
«Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο πως θα υπάρξει μία περίοδος μεγάλης αναδιάρθρωσης, η οποία είναι αναγκαία για την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σάδερλαντ στο Δουβλίνο,

Ούτε ΣΟΚ και ΔΕΟΣ , Ούτε ΙΛΙΓΓΟΣ ...


Μόνο ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...

Αυτό φέρνουν τα ΝΕΑ, ΝΕΑ , ΝΕΑ , ΝΕΑ, ΝΕΑ Μέτρα που θα μας ..."σώσουν" (ξανά...) ...

Τα ΝΕΑ, ΝΕΑ , ΝΕΑ , ΝΕΑ, ΝΕΑ Μέτρα που δεν είχαν το θάρρος να τα ανακοινώσουν κοιτώντας στα μάτια τον Ελληνικό λαό, από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υπουργό...

Μοναδική ελπίδα για τους Έλληνες απέμεινε η πιθανή ΥΠΕΥΘΥΝΗ κίνηση κάποιου από τους πυλώνες της Ελληνικής πολιτικής σκηνής...

Επειδή ΔΕΝ δίνουμε ούτε μία πιθανότητα στο σενάριο να παραιτηθεί ο πρόεδρος της δημοκρατίας ώστε να

Επιτέλους Σωθήκαμε !!! Έβγαλε ανακοίνωση ο... Αντιπρόεδρος !!! (της Ν.Δ...)


Μπορούμε σήμερα να ησυχάσουμε λίγο ...
Ο Αντιπρόεδρος (Α΄ είναι Β΄είναι δεν ξέρω , θα σας γελάσω...) της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Δήμας, έκανε την ακόλουθη (σκληρή και αδυσώπητη) δήλωση:

«Την ώρα που η κοινωνία δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ των τελευταίων σκληρών μέτρων, η κυβέρνηση προαναγγέλλει, με την ίδια προχειρότητα, νέα.

Μπόλαρης: Είμαστε σε πόλεμο!


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε «εμπόλεμη κατάσταση».
Ο κ. Μπόλαρης δεν έκρυψε ότι η περίπτωση της ελληνικής οικονομίας είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, ωστόσο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ξεχνάει κάτι βασικό: Κατάφερε μέσα σε περίπου δύο χρόνια διακυβέρνησης να βρεθεί σε πόλεμο με την ίδια την ελληνική κοινωνία!

Πώς γίνεται κάποιος πράκτορας στην ΕΥΠ;Οι προϋποθέσεις και τι γίνεται όταν θέλει να αποχωρήσει από την υπηρεσία...

Πριν από δύο χρόνια το 2009, όταν ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία προκηρύχτηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη περίπου 80 έως 90 πολιτικών υπαλλήλων στην ΕΥΠ. Θα ήταν οι νέοι..
πράκτορες της υπηρεσίας. Νέα

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην απιστία


Σκηνή ζηλοτυπίας ή αδιαφορία;


Περίεργες σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας ότι κάτι «τρέχει» τον τελευταίο καιρό στη ζωή του συντρόφου σας. Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουμε όλοι μας..
κατά καιρούς, γύρω από την ερωτική απιστία και τον τρόπο που αντιδρά κάθε ζώδιο. Οι αντιδράσεις ποικίλλουν και έχουν να

Όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια!Για τα καλά τα άκουσε από τον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος του Mega, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος που είχε καλύψει για λογαριασμό του καναλιού πριν μία εβδομάδα τη συνέντευξη τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου. Αιτία; Ο ... τρόπος που ο δημοσιογράφος αντιμετώπισε την επιθετική διάθεση του επιχειρηματία απέναντι στο

Χρειάζονται δύο μόνο μέτρα


Ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είναι διατεθειμένος να δεχθεί και το γιαούρτωμα, αφού όπως είπε είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν οι πολιτικοί για όσα δεν έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.
Για το μόνο που δεν μπορεί να παραπονεθεί κανείς αυτήν την εποχή είναι ότι υπάρχει στασιμότητα στις εξελίξεις.

ΣτΕ: Η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα


(Ανανεωμένο). Η ΔΕΗ και οι ιδιωτικοί πάροχοι ενέργειας δεν δικαιούνται να εισπράξουν φόρους και να διακόψουν την παροχή ρεύματος, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτό σημαίνει ότι η ΔΕΗ δεν θα κόψει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι που βάζει η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Στην Ισπανία για διακοπές ο Σημίτης

Την αποφράδα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, που ο Παπανδρέου και το υπουργικό του συμβούλιο ανακοίνωναν από τη Θεσσαλονίκη, με θεατρινίστικο τρόπο, τα νέα μέτρα, ο Κώστας Σημίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews.gr, έπαιρνε μαζί με τη σύζυγό του Δάφνη το αεροπλάνο, από το Ελ. Βενιζέλος, με.....
προορισμό την πανέμορφη Ισπανία, στην οποία παρέμειναν για δέκα ημέρες.

Όχι θα κάτσει να σκάσει ο Σημίτης για την τραγωδία που ζει η χώρα και για την οποία έχει βάλει κι ίδιος το χεράκι του ως πρωθυπουργός.

Εισηγήσεις για διαγραφή Ανδρουλάκη

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μίμης Ανδρουλάκης «ενοχλεί» το Μέγαρο Μαξίμου και την Ιπποκράτους, με τις αιρετικές απόψεις τις οποίες διατυπώνει για την πολιτική κατάσταση της χώρας, και τις πρωτοβουλίες που θα έπρεπε να αναληφθούν, προκειμένου να βγει η....
Ελλάδα από την κρίση.

Ο άλλοτε θεωρητικός της ανανεωτικής Αριστεράς άλλωστε, υπήρξε πάντα «αιρετικός», και αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητάς του τον έφερε κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου, στην αμφίπλευρη διεύρυνση που επιχείρησε ο σημερινός Πρωθυπουργός στο ΠΑΣΟΚ το 2004, με τον Μίμη Ανδρουλάκη και τη Μαρία Δαμανάκη από την Αριστερά, ως αντίβαρο στις προσχωρήσεις του Στέφανου Μάνου και του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.

Γ. Παπανδρέου προς βουλευτές: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος


Γ. Παπανδρέου προς βουλευτές: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος


 Συνάντηση με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, τους οποίος ενημέρωσε σχετικά με την αναγκαιότητα των οικονομικών μέτρων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι μια διαφορετική πορεία θα είχε βαριές επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.
Μιλώντας στους βουλευτές από τα Ιόνια Νησιά και την Κρήτη, ανέφερε πως βρισκόμαστε στη μέση μιας προσπάθειεας και πως εάν δεν λαμβάνονταν τα μέτρα θα πήγαιναν χαμένες οι θυσίες των πολιτών.Κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια για να κλειδώσουν οι αποφάσεις της 21ης Μαρτίου, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, ενώ παραδέχτηκε πως η κατάσταση είναι δύσκολη. Τώρα είναι η πιο κρίσιμη μάχη, κατέληξε.

Δεν πληρώνω: Η πράξη που ενώνει και οργανώνει το λαό

Δεν μπορεί να αφήσουμε τα κυβερνητικά ανδρείκελα να μας αφανίσουν για να διασώσουν τα κέρδη των μαφιών του χρήματος.
Τα παραμύθια τους τέλειωσαν.
Κάθε τρεις μήνες μας βυθίζουν πιο βαθιά το μαχαίρι στο σώμα μας για τη …
σωτηρία μας!!!
Εδώ και ενάμιση χρόνο το ίδιο τροπάρι: Μόλις περνάνε τις δέσμες των εξοντωτικών μέτρων μας λένε ότι …σωθήκαμε και μετά από λίγο χάνεται η …σωτηρία μας και ζητούν νέα μέτρα για τη σωτηρία μας(!!!).
Τέτοιο κτηνώδες δούλεμα…

Μας είπαν: «Μνημόνιο ή χρεοκοπία». Επέβαλαν το μνημόνιο και ήρθε η χρεοκοπία του λαού
Πριν λίγους μήνες μας είπαν: «Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία»! Ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και οι θριαμβολογίες τους για τη σωτηρία μας (η νέα σωτηρία μας!!!) ήταν νέα άβυσσο χρεοκοπίας!!!

Ανατριχιαστικά ευρήματα ηλικίας 8.000 ετών


Τα ευρήματα είναι μοναδικά, σε σημείο να προβληματίζουν τους Σουηδούς αρχαιολόγους που βρέθηκαν μπροστά στην αναπάντεχη ανακάλυψη: Ξύλινοι πάσσαλοι τοποθετημένοι σε ανθρώπινα κρανία, που χρονολογούνται από την Εποχή του Λίθου.
«Πρόκειται για δύο κρανία που διατηρούσαν ακόμα τους ξύλινους πασσάλους, οι οποίοι εξείχαν μέσα από μια οπή στη βάση τους», δήλωσε ο επικεφαλής των ανασκαφών, αρχαιολόγος Φρέντρικ Χάλγκρεν, στην αγγλόφωνη σουηδική ενημερωτική ιστοσελίδα «The Local», για τα ανατριχιαστικά ευρήματα. Η ανακάλυψη, που έφερε στο φως πλήθος αρχαιολογικών ευρημάτων, όπως οστά άγριων ζώων, έγινε στην αρχαιολογική θέση Kanaljorden, στην πόλη Μόταλα της κεντρικής Σουηδίας.
Τα αποτελέσματα της χρονολόγησης με άνθρακα – 14, έδειξαν ότι τα κρανία είναι ηλικίας 8.000

Τι θέλουν επιτέλους; Χούντα ή εμφύλιο;


thumb

Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Χθες η κυβέρνηση της Ελλάδας, πιστή θεραπαινίδα του αδιαπραγμάτευτου δόγματος των τοκογλύφων και της τρόικας «Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο Γιώργος μας»*, ανακοίνωσε νέα δολοφονικά μέτρα για τη χώρα, την οικονομία και τον ελληνικό λαό, τα οποία, κατά παραδοχή του υπουργού Οικονομικών, είναι μέρος μόνον όσων θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Όμως τα μέτρα δεν τους αρκούν. Είναι μόνο η μία όψη της λεηλασίας.
Συνεχώς τις τελευταίες μέρες τόσο η κυβέρνηση όσο και ξένοι θεσμικοί και εξωθεσμικοί παράγοντες, μέσω αναλύσεων, απόψεων, «προτάσεων», «πλάνων» και ελάχιστα συγκαλυμμένων απειλών, εγείρουν σοβαρά ζητήματα αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας, πέραν των ήδη δεδομένων απωλειών για την Ελλάδα. Αλλά και αμφισβήτησης της ίδιας της δημοκρατίας. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

Κατέθεσε τη φραντζόλα στα πρακτικά!

Κραδαίνοντας μια φραντζόλα ψωμί κι ένα μπουκάλι γάλα εμφανίστηκε στην Βουλή η Λιάνα Κανέλλη, υποστηρίζοντας ότι μόνο γι΄αυτά τα δύο αγαθά μια τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ κάθε χρόνο.

Κατέθεσε τη φραντζόλα στα πρακτικά
Δείχνοντας το καρβέλι και το γάλα η Λιάνα Κανέλλη είπε: "0,60 και το γάλα 2 ευρώ. Σύνολο 2,60 ευρώ ημερησίως μόνο γι' αυτά. Τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο μόνο γι' αυτά.
Η Λ. Κανέλη επιχείρησε μάλιστα να... καταθέσει το καρβέλι στα πρακτικά της Βουλής: "Σας έφερα αυτά να τα δείτε γιατί με την εικόνα παίζετε. (...) Δε σώζεται η πατρίδα με πεθαμένους πολίτες. Θα κρεμαστείτε σε πολιτικό - ιστορικό πάσαλο! Σαν την εποχή Βουλγαροκτόνου, αφήνετε έναν αόματο ανά 6.000....Σας ευχαριστώ και μπορώ να σας διανέμω και το ψωμί και το γάλα που κάνει καλό στην οστεοπόρωση, και βιταμίνες έχει"

Τι να τρώτε για μυαλό «ξυράφι»


Ο εγκέφαλος αποτελεί ένα πολύ ενεργό, από μεταβολικής απόψεως, όργανο του νευρικού συστήματος. Υπάρχουν εκατομμύρια κύτταρα σε αυτόν, τα οποία έχουν ανάγκη να εφοδιάζονται συνεχώς με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να λειτουργούν επαρκώς και να διατηρούνται υγιή...

Κανένα άλλο σύστημα στον οργανισμό δεν έχει τόσο μεγάλη και άμεση εξάρτηση από τη συνεχή παροχή θρεπτικών συστατικών όσο το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ), τμήμα του οποίου αποτελεί ο εγκέφαλος. Ο εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος ακόμη και σε μικρής διάρκειας διαταραχές της αιμάτωσής του και μπορεί να υποστεί μόνιμες βλάβες. Επιπλέον, η παρουσία ή

Βγαίνει στο Αιγαίο ο Τουρκικός Στόλος!


του Κώστα Χαρδαβέλλα

Συναγερμός χτύπησε χθες στις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού που παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο, όταν τρεις φρεγάτες των Τούρκων, οπλισμένες πλήρως με πυραύλους ανάσχεσης αεροπορικών επιθέσεων, πέρασαν στις 3.10 μ.μ. τα Δαρδανέλια και ανοίχτηκαν στο Αιγαίο ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις.
Παράλληλα άλλες δύο τουρκικές φρεγάτες πλέουν στο Αιγαίο συνοδεύοντας το ερευνητικό σκάφος που πάει στην περιοχή του Καστελόριζου, όπου θα ποντίσει καλώδια στο βυθό της ελληνικής υφαλοκρηπίδας για να ξεκινήσουν σεισμικές έρευνες.

"Μαμάκιας" ετών 41! - Οι γονείς θέλουν να τον διώξουν από το σπίτι!


Ζευγάρι Ιταλών προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να διώξει από το σπίτι τον 41χρονο γιο τους.

"Μαμάκιας" ετών 41! - Οι γονείς θέλουν να τον διώξουν από το σπίτι!
Το ζευγάρι από τη Βενετία, των οποίων το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, υποστηρίζει ότι ο γιος έχει δουλειά, όμως όχι μόνο αρνείται να φύγει από σπίτι αλλά και απαιτεί να του πλένουν τα ρούχα και να του ετοιμάζουν φαγητό.
Οι απελπισμένοι γονείς στράφηκαν για βοήθεια στο νομικό τμήμα της οργάνωσης καταναλωτών Adico.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Αντρέα Κάμπι, ο γιος έλαβε μια επιστολή, η οποία του δίνει περιθώριο λίγες μέρες για να φύγει από το σπίτι, διαφορετικά

Δεν ξεχνάμε...

Ακούμε κάθε πρωί τον Γιώργο Τράγκα να αφορίζει με υστερική μανία την “γκιόσα του Βερολίνου”, ο σύντροφος και νυν κύριος Μόσιαλος, ανευθυνουπεύθυνος και μη προνομιούχος. να τα ρίχνει στην Νυχτομένη Διαχρονικά (ΝΔ), τους εκπροσώπους του κόμματος του αίματος και της προδοσίας να αφορίζουν τον καπιταλισμό και ότι άλλο κατεβάσει το μυαλό τους. Αυτή που με έφτιαξε κυριολεκτικά ήταν η Βάσω Παπανδρέου, ιστορικό στέλεχος της Πανελλήνιας Σοσιαλιστικής Οργάνωσης Καθαρμάτων που με περίσσιο θράσος μας είπε ότι πάμε για τα βράχια. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον νομίζοντας ότι οι Έλληνες έχουν κοντή μνήμη. Οχι λοιπον. Το δράμα ξεκινησε το.....
1981 την χρονιά που η μεγάλη δημοκρατική παράταξη με νταούλια και ζουρνάδες, ουρλιάζοντας “απόψε πεθαίνει η Δεξιά” , πυροβολώντας στα παράθυρα των γειτόνων τους καβάλησε την Ελλάδα.

Η μεγάλη γιορτή του Καρτ στην Πάτρα πλησιάζει...

Συνέντευξη τύπου με θέμα το 3ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ BP Ultimate, που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα το διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου 2011, παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τους διοργανωτές στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.
Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι: Πλάτων Μαρλαφέκας (πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας ΛΟΥΞ, εκ των βασικών χορηγών της διοργάνωσης),

Έρχεται εξεταστική για την οικονομία…


Πρόταση για την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση της δημοσιονομικής πορείας της χώρας – και ειδικά των στατιστικών στοιχείων – την τελευταία δεκαετία, θα καταθέσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.Όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου της ΚΟ, θα κατατεθεί η πρόταση «με πλήρη αίσθηση ευθύνης και προκειμένου να λάμψει η αλήθεια στο σύνολό της και να ξεκαθαριστεί, χωρίς συνομωσιολογίες, μια και για πάντα, το πώς φτάσαμε ως εδώ και τι ακριβώς συνέβη».

Τα 9 στάδια της μετάβασης στον άλλο κόσμο!!!


Ο Raymond Moody, είναι ο άνθρωπος που πρώτος ανακάλυψε και έκανε έρευνες στον τομέα των επιθανάτιων εμπειριών.Μίλησε για τις επιθανάτιες εμπειρίες (NDE) , τον Πλάτωνα, τα 9 στάδια του “ταξιδιού στον άλλον κόσμο” και για το πώς είναι “η ζωή μετά τη ζωή”! ...
Ο.Τ.: Σύμφωνα με την έρευνά σας υπάρχουν εννιά στοιχεία τα οποία είναι κοινά σε όλες τις επιθανάτιες εμπειρίες. Θα ήθελα να μας εξηγήσετε αυτά τα στάδια και να μας περιγράψετε τι συμβαίνει στο κάθε ένα.”Το πρώτο στάδιο σύμφωνα με τους ασθενείς μας που έχουν έρθει κοντά στο θάνατο είναι πως όταν σταμάτησε να χτυπά η καρδιά τους,

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ

Αυτοί, ναι να αποπεμφθούν άμεσα.Α, ναι , βεβαίως και αυτοί......

Νέα 48ωρη απεργία των ταξί την ερχόμενη εβδομάδα

Τραβούν χειρόφρενο Τρίτη και Τετάρτη

Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί, αντιδρώντας στο σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, 27 και 28 Σεπτεμβρίου.Μιλώντας σε ακροατήριο, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατηγόρησε τα ΚΤΕΛ του νομού Αττικής, ότι με εισιτήριο 5 ευρώ μεταφέρουν κόσμο στο αεροδρόμιο.Παράλληλα, χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα φύγουν με ελικόπτερο. Υπάρχει και το Γουδή».

Συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Γ. Παπανδρέου


Συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Γ. Παπανδρέου στο Καστρί, αυτήν την ώρα, όπως μεταδίδει ο REAL FM.

Σύμφωνα με το ίδιο, μια ομάδα 100 ατόμων συγκεντρώθηκαν, σήμερα το πρωί, και βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα στην εκκλησία της

Οι δέκα ακριβότεροι δρόμοι στον κόσμο

Φανταστείτε τι... χαράτσι θα πλήρωναν εάν ήταν στην Ελλάδα!

Η αγορά ακίνητης περιουσίας αποτελεί μια από τις πλέον διαδεδομένες οικονομικές επενδύσεις τόσο από τους «έχοντες» όσο και αυτούς με μικρότερη οικονομική άνεση. Η διαφορά βέβαια βρίσκεται στις περιοχές που οι δισεκατομμυριούχοι θα επιλέξουν για να αγοράσουν ακίνητη περιουσία.
Τα ακίνητα στους δρόμους που ακολουθούν, ξεκινούν από 18.000 δολάρια ανά τετραγωνικό μέτρο και φυσικά η αγορά μιας κατοικίας ή ενός καταστήματος εκεί δεν είναι διόλου απλή υπόθεση.
Ακολουθεί η λίστα με τους ακριβότερους δρόμους του κόσμου σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα «Financial News»:

«Τσουνάμι» πειθαρχικών διώξεων

Διώκονται 14 ομάδες, 18 παράγοντες, 6 διαιτητές, 4 ποδοσφαιριστές, 2 προπονητές

Κατά τριών ομάδων της Σούπερ Λίγκας (ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης) αλλά και δύο που διεκδικούν την άνοδό τους σε αυτή (Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας) ασκήθηκαν -μεταξύ άλλων- πειθαρχικές διώξεις από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ.Ωστόσο, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα το κατηγορητήριο. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα οριστεί δικάσιμος στα αρμόδια όργανα για τις 14 ομάδες, 18 παράγοντες, 6 διαιτητές, 4 ποδοσφαιριστές και δύο προπονητές που διώκονται!Αυτές τις πειθαρχικές διώξεις -αν εξαιρέσει κανείς τις περιπτώσεις Γιώργου Μποροβήλου και Αστέρα Τρίπολης- αφορούν ουσιαστικά παιχνίδια της Ηλιούπολης τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως χειραγωγημένα.Οι ομάδες βάσει των κανονισμών αντιμετωπίζουν την ποινή του υποβιβασμού (εκτός αν από την ΕΠΟ

Φορολογούνται και οι πάμπτωχοιΦόρο εισοδήματος ακόμα και για όσους ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας επιφύλαξε η κυβέρνηση, η οποία ρίχνει το αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ, κόβει μισθούς και συντάξεις, στέλνει στην... ανεργία 30.000 δημοσίους υπαλλήλους του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα μέσω της εργασιακής εφεδρείας, αυξάνει το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και διατηρεί τον ειδικό φόρο στα ακίνητα μέχρι το 2014.