Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Έταζαν σε ιερείς γρηγορότερη καταβολή του εφάπαξ

Στην Αμαλιάδα η άκρη του νήματος

Στα ίχνη κυκλώματος με «πλοκάμια» απλωμένα σε όλη τη χώρα, τα μέλη του οποίου εκμεταλλεύονταν ιερείς με την υπόσχεση να συντομεύσουν τη διαδικασία καταβολής του εφάπαξ τους, βρίσκεται η αστυνομία μετά την σύλληψη ενός μέλους στην Αμαλιάδα.Το κουβάρι του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται όταν καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Ηγουμενίτσας από ιερέα, ότι κάποιοι που δηλώνουν υπάλληλοι του Ταμείου Κληρικών του απέσπασαν περίπου 10 χιλιάδες ευρώ για να επισπεύσουν τις διαδικασίες γρήγορης καταβολής του εφάπαξ. Ο ιερέας ακολουθώντας τις οδηγίες τους κατέθετε τα ποσά που του ζητούσαν σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό.Η αστυνομία σε συνεργασία με την τράπεζα βρήκαν την άκρη του νήματος στην Αμαλιάδα.

Gazprom: Ενδιαφέρον για τα πετρέλαια της Κύπρου

Ενδιαφέρον για τα δύο θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου δείχνει η ρωσική Gazprom, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Καθημερινή».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα δύο οικόπεδα, ενόψει και του δεύτερου γύρου αδειοδοτήσεων, στις αρχές του 2012.
Η Κυπριακή Δημοκρατία θα.....
προκηρύξει διαγωνισμό για τα υπόλοιπα δώδεκα θαλάσσια οικόπεδα καθώς και για το 25% του οικοπέδου «Αφροδίτη», του οποίου τα δικαιώματα εξασφάλισε η Noble Energy κατά τον πρώτο γύρο αδειοδοτήσεων.

Ο κόσμος τώρα αρχίζει να εξαγριώνεταιΟ ελληνικός λαός τόσους μήνες έκανε υπομονή. Πίστευε ότι κάτι θα άλλαζε, πίστευε ότι θα δει κάποια στιγμή άσπρη μέρα. Είχε μάλιστα την εντύπωση ότι οι θυσίες του θα έπιαναν τόπο, αλλά τώρα που βλέπει ότι όλα πάνε στράφι, αρχίζει να εξαγριώνεται.Όταν το “ντου” στις αγορές, κατά τα λεγόμενα υπουργού μετατρέπεται σε “ντου” στις ήδη άδειες τσέπες των Ελλήνων, τότε μιλάμε για “άγριες μέρες” και “άγριες νύχτες” που έρχονται.

«Γιατί δεν πρόκειται να γίνει δικτατορία…», του Θ. Τζήμα


… έγραφε στο κύριο άρθρο του, το φύλλο της Αυγής, της 21ης Απριλίου, που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει. Ήθελαν προφανώς οι συντάκτες της να απαντήσουν στην εκστρατεία φόβου, που βασιζόταν στο επιχείρημα ότι ο λαός δεν έπρεπε να διαμαρτύρεται κατά του ανάπηρου και υπονομευμένου τότε ημί- δημοκρατικού καθεστώτος, προκειμένου να μην καταλυθεί εκείνη η έστω ανάπηρη δημοκρατία από μια ανοιχτή χούντα, όπως και τελικά έγινε. Το σκεπτικό τους ήταν απολύτως σωστό όπως αποδείχθηκε από τα πράγματα. Ο λαός έπρεπε να διεκδικεί με ακόμα μεγαλύτερο δυναμισμό τις δημοκρατικές ελευθερίες και μια σειρά κοινωνικών δικαιωμάτων και όχι να είναι δέσμιος του φόβου ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα. Από την άλλη ωστόσο, η δικτατορία έγινε και οι καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις μάλλον συνέτειναν στο να πιαστούν οι δημοκρατικές δυνάμεις στον ύπνο. 

Όταν το Τέλος Γίνεται Ορατό

Κωνσταντίνος Βλαχοδήμος

Κανείς θα ήταν ευτυχής αν αυτή η διαπίστωση ήταν λανθασμένη αλλά όλες οι ενδείξεις την υποστηρίζουν. Ακόμη και τα μεγάλα ΜΜΕ που είναι γνωστά για τους δεσμούς τους με το πολιτικό κατεστημένο αρχίζουν να αποστασιοποιούνται σαν να πηδούν από το βυθιζόμενο καράβι Ελληνική Δημοκρατία. Από πού να αρχίσει κανείς και που να.....
τελειώσει.
Πέρα από όλους τους λαϊκισμούς και τις κυβερνητικές φωνασκίες καμία από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε η χώρα δεν τηρείται και η ομάδα των τεχνοκρατών που μας επιβλέπει απεχώρησε τελευταία με σαφή πρόθεση να ενεργοποιήσει τους πολιτικούς μηχανισμούς που βρίσκονται πίσω της για μια νέα θεώρηση εναλλακτικών κινήσεων όπου πλέον η περίπτωση να εγκαταλειφτεί η Ελλάδα στην τύχη της είναι προφανής όσον και επίπονη για αυτούς. Το οικονομικό αλλά κυρίως το πολιτικό κόστος για το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα εκτιμάται με σοβαρότητα και ανάλογες προετοιμασίες για να το προστατεύσουν από το σοκ είναι καθοδόν, ευδιάκριτες για όσους θέλουν να τις δουν.

Ας ζυγώσουν να κόψουν το ρεύμα από τα σπίτια… ε ρε γλέντια…

Αυτός ο κύριος ονόματι Αρθούρος Ζερβός τυγχάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, με μισθό κάτι χιλιάρικα τον μήνα. Ο τύπος αυτός λοιπόν δηλώνει πως η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος για όποιους δεν πληρώσουν το ειδικό τέλος.
Χα…ας ζυγώσουν να κόψουν το ρεύμα από τα σπίτια….ε ρε γλέντια…

Lemonheads Mrs Robinson a Musique video

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΦΤΥΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?

Οι δημοσιογράφοι-ανάμεσά τους κι από ξένα τηλεοπτικά δίκτυα- αναζητούν απεγνωσμένα τη γυναίκα υπάλληλο του υπ. Οικονομικών που έφτυσε ο Βενιζέλος. Γαργάρα έκανε το μιντιακό κατεστημένο τις αποδοκιμασίες σε βάρος του.Μπορεί οι χθεσινές εφημερίδες και οι ηλεκτρονικές τους εκδόσεις να ενημέρωσαν το κοινό τους για τις αποδοκιμασίες και τις φραστικές επιθέσεις υπαλλήλων του υπουργείου οικονομικών κατά του πρώην τσάρου της οικονομίας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου την περασμένη Δευτέρα, αποσιώπησαν όμως τις αποδοκιμασίες στον νυν τσάρο, Ευάγγελο Βενιζέλο!

The Cranberries - Zombie

Ενεργοποιήθηκε το σύμφωνο στρατιωτικής συμμαχίας με Ισραήλ!

Άκρως ανησυχητικές πληροφορίες για «περικύκλωση» της Μεγίστης (Καστελόριζο) από τουρκικά φωτο-αναγνωριστικά και μαχητικά αεροσκάφη τις τελευταίες 48 ώρες μετέδωσε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους επικοινωνία, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές στο defencenet.gr.
Αποτέλεσμα αυτών των πληροφοριών ήταν να.....
συμφωνήσουν άμεσα στην ενεργοποίηση της μυστικής στρατιωτικής συμφωνίας που υπεγράφη πριν από 12 ημέρες από τον Π. Μπεγλίτη στο Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες "Ο Γ.Παπανδρέου ξεκίνησε την συζήτηση για τις ναυτικές δυνάμεις (σ.σ.: που αποκάλυψε χθες το defencenet.gr) ότι έχουν συγκεντρωθεί μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης και προσέθεσε ότι: «Ανησυχούμε ιδιαίτερα γιατί τις τελευταίες 48 ώρες οι ισραηλινές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει αυξημένες πτήσεις αναγνώρισης («observation flights») γύρω από την Μεγίστη". Από εκσυγχρονισμένα φωτοαναγνωριστικά RF-4.

Ελληνική απάντηση στην πρόκληση της Τουρκίας για ΑΟΖ με τα Κατεχόμενα


Του Μενέλαου Τασιόπουλου

Η Τουρκία σε μία ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει τον προγραμματισμό των γεωτρήσεων στην ΑΟΖ της Κύπρου, πραγματοποίησε σήμερα σύσκεψη σε υψηλότατο πολιτικό επίπεδο με τη συμμετοχή και των «υπουργών» Εξωτερικών και Ενέργειας της κατεχόμενης Βορείου Κύπρου, αλλά και της ενεργειακής της κρατικής εταιρείας TPAO , στην οποία προέκρινε, κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου , τον ορισμό ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και ΤΔΒΚ, που θα συνδέονται μεταξύ τους. Στην περιοχή αυτή στη συνέχεια θα προχωρήσει σε έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Ά. Τσιγκρής: «Με Αέρα Νίκης στη ΔΕΘ ο Σαμαράς…»


Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη δημοσιοποίηση των τριών πρώτων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται μετά το καλοκαίρι - έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι τρείς πρώτες δημοσκοπήσεις (MRB για τη “Real News” - Alco για το “Πρώτο Θέμα” - Κάπα- Research για “Το Βήμα”) που δημοσιεύονται μετά το καλοκαίρι συμφωνούν στα κύρια ευρήματά τους:
1. Η Ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι η διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, τα δύο τελευταία χρόνια, υπήρξε παταγωδώς αποτυχημένη και αρνητική σε όλα τα επίπεδα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Της ΛΩΡΗΣ ΚΕΖΑ/ΒΗΜΑ

Στην Ιεράπετρα πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο του δημάρχου. Για όσους υποθέτουν ότι λύθηκε κάποια προσωπική διαφορά, επειδή στην Κρήτη έτσι λύνουν τις διαφορές τους, να εξηγήσουμε ότι πρόκειται για πολιτική πράξη. Δράστης ένας 54χρονος γιατρός που θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Ορισμένοι θα σπεύσουν να διαχωρίσουν την καλή βία από την κακή βία. Θα αναγνωρίσουν τον ηρωικό χαρακτήρα ενός βομβιστή της επταετούς χούντας και θα καταδικάσουν τις αλητείες που διαπράττονται επί των ημερών μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης. Εμείς θα κάνουμε έναν άλλο διαχωρισμό: υπάρχει η βία της ιδεολογίας, δηλαδή του μυαλού και η βία της απόγνωσης, δηλαδή του θυμικού.

Πολιτική συναίνεση. Λάθος πόρτα!


thumb

του Αντώνη Δελλατόλα 

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, από τη στιγμή που «σφίξανε τα γάλατα» στην οικονομία, άρχισε το γαϊτανάκι από ορισμένους πολιτικούς και κυρίως επιχειρηματικούς κύκλους για την ανάγκη πολιτικής συναίνεσης, στην κυβερνητική πολιτική για το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο.
Η πίεση αυτή ασκείται κυρίως στον Σαμαρά, ενώ ο Καρατζαφέρης μπαίνει στο θέμα θετικά ή αρνητικά ανάλογα με την επικαιρότητα.
Όμως, όλοι αυτοί που μπαίνουν σε αυτό το "πολιτικό κόλπο", όχι μόνο χτυπάνε λάθος πόρτα, αλλά ξεκινάνε και με λάθος βάση.

... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣΟ... ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ

Διαβεβαιώσεις Βενιζέλου για το τραπεζικό σύστημα«Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι διπλά εγγυημένο με ρευστότητα και με κεφαλαιακή επάρκεια» επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, απαντώντας στο ερώτημα που έθεσε η πρόεδρός της Βάσω Παπανδρέου για το αν έχουν υπολογιστεί οι επιπτώσεις στο τραπεζικό σύστημα σε περίπτωση που υπάρξει αδυναμία πληρωμής των οφειλετών που προχώρησαν σε ρυθμίσεις με τις τράπεζες.

Γιατί πρέπει να είσαι προετοιμασμένος!!!

Έχοντας γράψει διάφορα άρθρα για τον τρόπο προετοιμασίας και αποθήκευσης σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα (που θα πάνε) παρατήρησα την αντίδραση διάφορων σχολιαστών και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η ανάγκη προετοιμασίας και αποθήκευσης μπορεί να....
συμβεί μόνο σε περίπτωση καταστροφής του πολιτισμού!!
Και αυτή η άποψη είναι απόλυτα επικίνδυνη , αυτή η άποψη μπορεί να φέρει την ζωή σας και τις οικογένειες σας σε θανάσιμο κίνδυνο! Για αυτό θα σας αναλύσω ένα υποθετικό σενάριο μη καταστροφής πολιτισμού που μπορεί να συμβεί άμεσα στην Ελλάδα .

Ο διεθνής Τύπος για την τηλεδιάσκεψη Μέρκελ, Παπανδρέου και Σαρκοζί


Διαβεβαιώσεις ότι θα βοηθήσουν την Ελλάδα να αποφύγει την χρεοκοπία, εφόσον όμως τηρήσει τις δεσμεύσεις της, παρείχαν στον Έλληνα πρωθυπουργό οι Νικολά Σαρκοζί και Άγκελα Μέρκελ, γράφει σήμερα ο διεθνής Τύπος. 
«Σαρκοζί και Μέρκελ κάλεσαν την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» γράφει η Le Monde. «O Γάλλος πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος ζήτησαν από τον Έλληνα πρωθυπουργό την πλήρη εφαρμογή των μέτρων οικονομικής ανάκαμψης που έχουν αποφασιστεί στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής βοήθειας», επισημαίνει.

Ο Μιχαλολιάκος αντιστέκεται στην εργασιακή εφεδρεία


Ο δήμαρχος Πειραιά, πρώτος σηκώνει το λάβαρο της αντίστασης, κατά της πρόθεσης της κυβέρνησης για την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας και στους δήμους, μεταξύ των οποίων και το δήμο Πειραιά.Από τους πρώτους που αντέδρασαν δυναμικά ήταν ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος μάλιστα εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, ενώ αναφέρει ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού και όχι «πλεόνασμα»

Στο σκοτάδι λόγω χρεών τουριστικό θέρετρο!Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί εδώ και μία βδομάδα περίπου η παραθαλάσσια πόλη Κοΐν στην Costa del Sol κοντά στην Μάλαγα της Ισπανίας καθώς ο δήμος χρωστά στην Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Εndesa, τουλάχιστον 280.000 ευρώ.

Η Κοΐν, είναι μία από τις εκατοντάδες πόλεις της Ισπανίας που είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας με χρέη ύψους 30 εκ. ευρώ!!!

Ο οίκος Fitch μάλιστα υποβάθμισε πέντε από αυτές.

Μηνύματα και εκπλήξεις από τον Α. Σαμαρά στην Δ.Ε.Θ.

Κομίζοντας το αίτημα των εκλογών, με στόχο την αυτοδυναμία της ΝΔ και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη αύριο το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς.
Σήμερα θα πραγματοποιηθούν και οι τελευταίες κομματικές συσκέψεις αλλά και οι....
συνεργασίες του Προέδρου της ΝΔ με τους στενούς του συνεργάτες, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την τριήμερη επίσκεψη του κ. Σαμαρά στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ σκοπεύει να απευθυνθεί ταυτόχρονα σε δύο ακροατήρια. Στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το μήνυμα που επιδιώκει να εκπέμψει προς τους πολίτες είναι «ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για έξοδο από την κρίση με αναμόρφωση του κράτους και των θεσμών με έμφαση σε αναπτυξιακά μέτρα που θα βγάλουν την οικονομία από την επικίνδυνη τροχιά της ύφεσης.» Ταυτόχρονα όμως θα απευθυνθεί και προς την διεθνή σκηνή, στις ηγεσίες των κρατών μελών της ΕΕ και τους επικεφαλής των θεσμικών φορέων για να καταστήσει σαφές ότι, ως ο επόμενος πρωθυπουργός , «είναι αξιόπιστος συνομιλητής αλλά και σκληρός διαπραγματευτής.»

Στα δικαστήρια για χρέη μας σέρνει η Τουρκία

Στο χείλος του γκρεμού φαίνεται να κρέμεται πλέον η οικονομία, αλλά και το κύρος της χώρας, καθώς πληροφορίες θέλουν την Τουρκία και ειδικότερα την κρατική εταιρεία εκμετάλλευσης των πετρελαιαγωγών να καταθέτει μήνυση στα ελβετικά δικαστήρια, προκειμένου να....
υποχρεώσει την Ελλάδα στην καταβολή του ποσού των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, έναντι ποσοτήτων φυσικού αερίου που προμηθεύθηκε η ΔΕΠΑ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδες ΖΑΜΑΝ.

Είναι πολλά τα ακίνητα!!

Απο το νέο χαράτσι της κυβέρνησης με τα ακίνητα, δεν γλιτώνουν και οι πολιτικοί!! Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές και υπουργοί που έχουν πληθώρα ακινήτων στην κατοχή τους, γεγονός που θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τα στοιχεία είναι απο το πόθεν έσχες των πολιτικών. Συγκεκριμένα..


- Νίκος Νικολόπουλος 50 ακίνητα

Μάρτιν Σούλτς: "Κερδισμένη η Γερμανία από την σταθεροποίηση της Ελλάδας και του Ευρώ"

Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους και οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρωζώνη είναι το αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ). Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ευρωβουλευτών και τις προσδοκίες από τις σημερινές ομιλίες των κκ. Μπαρόζο και βαν Ρομπέι στο Στρασβούργο, μίλησε νωρίτερα το πρωί στο....
γερμανικό ραδιόφωνο SWR ο επικεφαλής των Σοσιαλιστικής Ομάδας στο ΕΚ, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος, σημειωτέον, είναι πλέον και επίσημα υποψήφιος των Σοσιαλιστών για τη θέση του προέδρου του κοινοβουλίου.

Οι Ισπανοί είπαν το "ναι" στο δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την χώρα μας

Το ισπανικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα με συντριπτική πλειοψηφία το δεύτερο σχέδιο βοήθειας της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, το πακέτο βοήθειας της Ε.Ε. για την Ελλάδα εγκρίθηκε από το ισπανικό κοινοβούλιο με 331 ψήφους υπέρ και μόνον 4 κατά. Το σχέδιο αυτό βοήθειας "ανακουφίζει" το οικονομικό βάρος όχι μόνον την....

Είμαι Πολιτικός κρατούμενος...


Πολιτικό κρατούμενο θεωρεί εαυτόν ο Μάκαρος, οποίος σιδηροδέσμιος , αρκετά αδυνατισμένος και με γενειάδα, οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ.
"Δεν... έχω καμιά σχέση με τα στημένα" δήλωσε

Για να μην ξεχνιόμαστε... ξέρετε τα προνόμια ενός βουλευτή;Kι εσύ απλέ Έλληνα πολίτη πορέψου με ότι περισσεύει!
Πρωτεύοντα προνόμια βουλευτών
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της ... επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.

Κόβονται συντάξεις, μειώνονται οι επικουρικές

Την επιτάχυνση και τη διενέργεια ενδελεχούς ελέγχου των αναπηρικών συντάξεων και την επανεξέταση όλων των προνοιακών επιδομάτων, αλλά και όσων δικαιούνται να τα εισπράττουν, αποφασίστηκε στην κυβερνητική σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το απόγευμα.
Όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ενημερώνοντας τους....
συναδέλφους του και τον πρωθυπουργό, από τον επανέλεγχο θα υπάρξει εξοικονόμηση 250 εκατομμυρίων για το 2012, σύμφωνα με τη δέσμευση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, ενώ ακολουθεί η μείωση των εοικουρικών συντάξεων.

Κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον της Ελευθεροτυπίας
Tην Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ της Μάνιας Τεγοπούλου και εκπροσώπων της Alpha Bank, για το μέλλον της Ελευθεροτυπίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως... οι δύο πλευρές έχουν βρει λύση για την χρηματοδότηση της εφημερίδας, στα πρότυπα του ΔΟΛ, δηλαδή το buck leasing.

Η Alpha Bank θα πάρει το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η

Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πεθαίνει


http://antistachef.wordpress.com/
Δωρεάν σεμινάρια προς αδέξιους πολιτικούς, αρχάριους πολιτευτές και υποψιασμένους πολίτες παραδίδει η Κυβέρνηση. Της βάζει η τρόικα το μαχαίρι στο λαιμό για νέα μέτρα. Υψώνει το ανάστημα της και διώχνει τους κακούς τροϊκανούς με το πρώτο αεροπλάνο. Και αρχίζει το βιολί: κινδυνεύει η 6η δόση, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει συντεταγμένα, θα φαλιρίσει ανεξέλεγκτα, θα απολυθούν εκατοντάδες επί χιλιάδων, σεισμοί, λιμοί , καταποντισμοί. Και έρχεται σαν «θεία δίκη» το τσουνάμι των μέτρων: ακίνητα, εφεδρείες, μειώσεις μισθών.
Ξαφνικά, μετά τα μέτρα το κλίμα αλλάζει: Ο

Έχει πλάκα να ..ξηλώσει και τον Πρωθυπουργό!!!


Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, ξήλωσε το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής επειδή δεν του άρεσε η έκθεση του.
Την Κυριακή ..ξήλωσε τις τσέπες μας!
Σήμερα, με νέα τροπολογία, ξήλωσε και τη Διοίκηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Η οποία υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητη!
Επειδή λέει είχαν κακές προσωπικές σχέσεις!
Έχει πλάκα, με τη φόρα που πήρε ο

Δεν υπάρχει εθνική πολιτική χωρίς την εξάρθρωση του συστήματος ΠΑΣΟΚ


Στην ειδησεογραφία, λένε, μια φωτογραφία αξίζει 1000 λέξεις.
Θα το προεκτείνουμε.
Κάποτε, και μια είδηση αξίζει 1000 αναλύσεις.
Επειδή «φωτογραφίζει» μια αδιάψευστη πραγματικότητα.
Ξεκινήσαμε να γράψουμε για τις προσδοκίες που γεννούν οι αναμενόμενες εξαγγελίες Σαμαρά στη ΔΕΘ, όταν «πέσαμε πάνω» στην καταγγελία του Σταμάτη Κραουνάκη.
«…οι άνθρωποι επί ΝουΔου που τσεπώνανε ποσοστό από επιδοτήσεις ήταν ΠΑΣΟΚοι κι αυτό το ΠΑΣΟΚ, που κάνει τον αλώβητο, το γνωρίζει καλά».

Ότι πιο παράξενο κυκλοφορεί στους δρόμους !


Θαυμάστε μερικά ακόμη δείγματα κινητής τρέλας!

Κοροβέσης, Μακριδάκης, Μίσσιος, Τατσόπουλος, Φάρος για τη φοροδιαφυγή της εκκλησίας


Εν μέσω της εφαρμογής της έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα και της σχετικής συζήτησης για τις εξαιρέσεις της εκκλησίας, 5 προσωπικότητες σχολιάζουν στο tvxs.gr και την Κρυσταλία Πατούλη τη στάση της πολιτείας απέναντι στον κλήρο.

Η sexy και απρόσεχτη Cameron Diaz.


Η Camerοn Diaz παρ' ότι είναι πλέον 39 ετών εξακολουθεί να διαθέτει ένα τέλειο σώμα αλλά είχε ένα μικρό ατυχηματάκι αποκαλύπτοντας λίγο από τα προσόντα της...

Ότι πιο απίθανο και ευτράπελο στο US open.


Την εβδομάδα που πέρασε ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις Us Open στην Αμερική με νικητή ... ποιόν άλλον ... τον Novak Djokovic. Ας δούμε μέσα από τον φακό του Eurosport και Watts Zap απίθανους πόντους αλλά και χιουμοριστικές καταστάσεις που συνέβησαν εκεί.

Ή πληρώνεις ή το σπίτι σου "σκοτώνεις"


thumb

Από το Μαρικάκι

Μετά από δύο χρόνια ληστείας μέσω εισοδηματικών περικοπών, φόρων, περαιώσεων, κ.λπ. η κυβέρνηση επιβάλλει και το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω ΔΕΗ, μέτρο με ακραίο εκβιασμό, σχεδόν τρομοκρατικό θα έλεγε κανείς. Ως γνωστόν οι φόροι σε μια ευνομούμενη Πολιτεία συλλέγονται από το κράτος για την άσκηση κοινωνικής κι εθνικής πολιτικής. Αλλά σήμερα που μας κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο, προσπαθώντας οι «δάσκαλοι» του γένους να μας συμμορφώσουν και να μας μάθουν να πληρώνουμε τους φόρους εμάς τους άξεστους γραικύλους, αυτό συμβαίνει στη βάση της κατάργησης οποιασδήποτε άσκησης πολιτικής. Δεν υπάρχει πολιτική που να εγγυάται την επιβίωση και τη συνέχιση της κοινωνίας και της χώρας, υπάρχει μόνο είσπραξη υπέρ των δανειστών. Είσπραξη σε χρήμα και σε είδος.

Πτώση 1,02 % στο ΧρηματιστήριοΠτώση 1,02 % σημείωσε σήμερα ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που έκλεισε

Ετοιμαστείτε και για την Γαλλική «κατοχή»!


Αυτό που δεν πρόκειται να μάθουμε επίσημα από ελληνικά χείλια είναι ότι στην τηλεδιάσκεψη συμφωνήθηκε η επίσπευση των μεταρρυθμίσεων στην ελληνική οικονομία. Η γαλλίδα υπουργός Προϋπολογισμού Βαλερί Πεκρές, με δηλώσεις της στο τηλεοπτικό σταθμό LCI μίλησε για συμφωνία που θα οδηγήσει την Ελλάδα στο σωστό δρόμο. Μόνο που μετά προσέθεσε και μία λεπτομέρεια…

Οι Ελβετοί οι πλουσιότεροι του κόσμου!Τα σκήπτρα του πλούτου κρατούν οι Ελβετοί, καθώς σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής ασφαλιστικής εταιρείας Allianz, το 2010 είχαν κατά κεφαλήν περιουσία 207.393 ευρώ. Με άλλα λόγια αύξησαν τον πλούτο τους κατά 4,2%.

Οι ΗΠΑ έρχονται δεύτερες με 111.897 ευρώ και η Ιαπωνία τρίτη με 111.598 ευρώ.Οι χώρες με τις δύο μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρωζώνης, είναι σε σχετικά μέτριες θέσεις, αφού η Γαλλία καταλαμβάνει την 15η θέση με 63.774 ευρώ κατά κεφαλήν περιουσία και η Γερμανία την 17η με 60.123 ευρώ.

Οι αρετές του Έλληνα ...Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.

Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κι....
υπομονετικούς.

Για τους Έλληνες είπε:
- Θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο.

Όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου τον πλησίασε ο αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:
- Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές ενώ στους Ελληνες έδωσες τρεις.
Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.

Ας πουλήσουμε και μεις λίγη τρελίτσα..

Γράφει ο 29-26

Ας υποθέσουμε οτι μια μέση τιμή για ένα μέσο σπίτι στην Ελλάδα είναι 1.200 ευρώ ανά τ.μ. Ο μέσος όρος κτίσης είναι μια δεκαετία και το μέσο εμβαδό τετραμελούς οικογένειας στα 90 μέτρα. Αυτό ανεβάζει το νέο χαράτσι της ΔΕΗ στα 517,5 ευρώ. Έχουν τρελαθεί τελείως εκεί στο Υπουργείο Οικονομικών; Πιστεύουν οτι ο καθένας μπορεί να....
τους δίνει ένα πεντακοσάρικο το μήνα για να συντηρούν το τρισάθλιο κράτος που οι ίδιοι δημιούργησαν; Να πληρώνει ένα πεντακοσάρικο το μήνα την ανικανότητα να κάνουν την δουλειά που πρέπει επειδή κάποιοι ''μηχανισμοί'' γενικώς δεν έκαναν την δουλειά τους;

2,5 μήνες κλειστά τα ταμεία της ΔΕΗ στον Πύργο Hλείας

Ένας μήνας πέρασε μετά από την ένοπλη ληστεία στα ταμεία της ΔΕΗ στο Άργος. Σήμερα ανακοινώθηκε... από τη ΔΕΗ η επαναλειτουργία των ταμείων, ύστερα από την πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών.Στον Πύργο ανάλογη ληστεία πραγματοποιήθηκε πριν από δυόμιση μήνες. Τα ταμεία παραμένουν κλειστά και οι πολίτες ταλαιπωρούνται είτε περιμένοντας σε ουρές , είτε πληρώνοντας προμήθεια για την εξόφληση των λογαριασμών σε ορισμένες τράπεζες.Γιατί η ΔΕΗ δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία για την περίπτωση της Ηλείας; Εδώ δεν πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας; Ή οι πολίτες της Ηλείας είναι δεύτερης κατηγορίας; 

«Εχθρός του φθηνού είναι το φθηνότερο»...Ένα γνωστό χρηματιστηριακό ρητό λέει, πως «εχθρός του φθηνού είναι το φθηνότερο» και μάλλον ισχύει απόλυτα στην περίπτωση των ελληνικών μετοχών. Από τα στατιστικά στοιχεία της Morgan Stanley καταδεικνύεται πως οι ελληνικές μετοχές διαπραγματεύονται με το μεγαλύτερο discount σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές, κάτι το οποίο σημαίνει πως το Χ.Α. είναι η φθηνότερη αγορά.
Όμως δεν φαίνεται τα ελκυστικά θεμελιώδη με τα οποία διαπραγματεύεται το Χ.Α. να έλκουν τους ξένους διαχειριστές. Δυστυχώς στην

Δυό ξανθιές στο ασανσέρ!!!!!!!

Δυο ξανθιές στέκονται έξω από την πόρτα του ασανσέρ:
- Φώναξε το ασανσέρ, λέει η πρώτη.
- ΑΣΑΝΣΕΡ!!! φωνάζει η άλλη.
- Όχι έτσι! Mε το...

κουμπί την διορθώνει η πρώτη.
- ΑΣΑΝΣΕΡ!!! ξαναφωνάζει η δεύτερη, σκύβοντας στο κουμπί.
- Aχ, όχι έτσι. Mε το δάχτυλο!

Το ψηλότερο sexy μοντέλο στον κόσμο!!!!


Ονομάζεται Eve και είναι το ψηλότερο μοντέλο στον κόσμο…
Το ύψος της φτάνει τα 2 μέτρα και 5 εκατοστά!Ο λόγος για το...
ψηλότερο μοντέλο στον κόσμο, την Άμαζον Ιβ, η οποία προκαλεί τα αντρικά βλέμματα… και σχόλια. Στο πέρασμά της προκαλεί πανικό στα άλλα μοντέλα που δίπλα της μοιάζουν να είναι νάνοι.
Η 31χρονη Αμερικανίδα από την Καλιφόρνια μέχρι πρότινος ήταν παντελώς άγνωστη στο κοινό μέχρι που πέρυσι τον Νοέμβριο ένα περιοδικό την έκανε εξώφυλλο με αποτέλεσμα να γίνει περιζήτητη.

Πιέσεις για συγκυβέρνηση


thumb
Μην ξαφνιαστείτε αν σήμερα, αύριο, μεθαύριο  ενταθούν σε επίπεδο ασφυκτικό οι πιέσεις από το εξω­τερικό για συγκυβέρνηση στην Ελλάδα. Μιλάμε, αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, για πραγματικό μπαράζ που θα φέρει σε δύσκολη θέση την... αντιπολίτευση! Τουτέστιν η πίεση θα ασκηθεί κυρίως στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς θεωρείται ότι δεν βάζει πλάτη για να καταρρακωθεί το ΠΑΣΟΚ ως κομματικός μη­χανισμός και να εισπράξει αυτός τα κέρδη. Τουτέστιν τον έχουν στην μπούκα «Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι»... 

5 κεντρικές τράπεζες αποφάσισαν να παράσχουν συντονισμένα ρευστότηταΠέντε μεγάλες κεντρικές τράπεζες θα παράσχουν συντονισμένα ρευστότητα σε δολάρια μέσω τριών δημοπρασιών ομολόγων έως τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας «αποφάσισε σε συνεργασία με την Federal Reserve, την Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας, την Τράπεζα της Αγγλίας και την Τράπεζα της Ιαπωνίας να πραγματοποιήσει τρεις πράξεις παροχής

Αντίο ΕΡΤ....

Για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης με την Άγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί, ενημέρωσε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός.
Στη συνέχεια εγκρίθηκε το νέο πειθαρχικό δίκαιο για τους δημοσίους υπαλλήλους, το οποίο ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τομή, καθώς βάζει τέλος στο καθεστώς της ατιμωρησίας που υπήρχε στο Δημόσιο.
Ακόμη αποφασίστηκε να κλείσουν με κοινή υπουργική απόφαση των κυρίων Βενιζέλου και Μόσιαλου το Ίδρυμα Οπτικοακουστικών Μέσων και το Αρχείο Οπτικοακουστικών Μέσων.Αναφορικά με την ΕΤ1 αποφασίστηκε:
• Να κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή με την οποία θα μπαίνει λουκέτο στην ΕΤ1

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης!

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής στα Νότια προάστια
 
Έπειτα από συντονισμένη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνελήφθη στα νότια προάστια των Αθηνών ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, Μάκης Ψωμιάδης.Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από ανακριτή των Αθηνών σχετικά με την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, για τους οποίους είχαν συλληφθεί 20 άτομα.Τότε με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος. Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τους Μπέο και Κακογιάννη, οι οποίοι σήμερα είναι προφυλακισμένοι για παράνομο στοίχημα.Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

Ξεκίνησαν οι πρώτες κινήσεις για το φυσικο άεριο στην Κύπρο


Συνεχίζουν ακάθεκτοι προς το στόχο τους Κύπριοι και Ισραηλινοί, παρά τις τούρκικες προκλήσεις. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε – μια εβδομάδα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία – η πλατφόρμα – γεωτρύπανο Νoble Ηomer Ferrington, από το σημείο που πραγματοποίησε γεώτρηση στο οικόπεδο ΝΟΑ του Ισραήλ, με προορισμό το σημείο γεώτρησης στο κυπριακό οικόπεδο «Αφροδίτη».  Ήδη η Νoble Εnergy έχει επεξεργαστεί τρία διαφορετικά σενάρια δράσης, σε περίπτωση κλιμάκωσης των τουρκικών απειλών, ενώ έως τώρα δεν υπάρχουν ανησυχητικές κινήσεις. Παρ’ όλα αυτά ο τουρκικός στόλος δείχνει σε επιφυλακή…

Αναβολή μέχρι το πτυχίο, όχι και για το μεταπτυχιακόΝαι μεν αναβολή μέχρι το πτυχίο, αλλά μετά απαραίτητα η στράτευση και στην συνέχεια οι μεταπτυχιακές σπουδές. Αυτό είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν τα «Νέα» ένα από τα σενάρια που εξετάζει το υπουργείο Αμυνας, ενόψει των αλλαγών στη θητεία που μελετώνται από πολλές πλευρές, συμπεριλαμβανομένου και του ενδεχόμενου της αύξησής της.

Σύμφωνα με το υπό εξέταση μοντέλο, για την κατεύθυνση του οποίου προϊδέασε ο ίδιος ο