Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Ας κοιμόμαστε ήσυχοι!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός
Ναι. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι τώρα…. Αφού χθες ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, για την εκδίκαση πράξεων διαφθοράς πολιτικών προσώπων και...
κρατικών αξιωματούχων κατά προτεραιότητα, καθώς και υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος δημοσίου συμφέροντος.Το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία και ο ΛΑΟΣ, υπερψήφισαν το νομοσχέδιο επί της αρχής, το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάχθηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια.
Και τώρα τι; Μόλις ψηφιστεί και από την Ολομέλεια της Βουλής και γίνει πλέον νόμος του κράτους, θα περιμένουμε για παράδειγμα να δούμε τις γρήγορες διαδικασίες που θα ακολουθηθούν π.χ. στις υποθέσεις που θα αφορούν τα κακουργήματα κρατικών αξιωματούχων (γενικοί και ειδικοί

Πεντάχρονη βρετανίδα ανακάλυψε αμμωνίτη 160 εκατ. ετών

Ήταν …οπλισμένη με ένα φτυαράκι για να φτιάξει κάστρα στην άμμο. Αλλά όχι για να κάνει αρχαιολογικές ανασκαφές. Κανείς δεν περίμενε επομένως από την πεντάχρονη Εμιλι Μπάλντρι να ξεθάψει ένα σπάνιο ορυκτό που πιστεύεται ότι είναι περισσότερο από 160 εκατομμυρίων ετών.
Η Εμιλι όμως έφερε πράγματι στο φως έναν αμμωνίτη σκάβοντας στο έδαφος του Κότσγουολντ Γουότερ Πάρκ στο Γκλόσεστερσαϊαρ της Βρετανίας.Ο αμμωνίτης, που έχει διάμετρο μεγαλύτερη από 40 εκατοστά είναι το κέλυφος ενός μαλακίου που ζούσε στους ωκεανούς κατά τη διάρκεια της Ιουράσιας περιόδου (συνυπήρξε δηλαδή με τους δεινόσαυρους).
Το απολιθωμένο πλάσμα της θάλασσας έχει κέλυφος σε σχήμα σπείρας με μακριές σκληρές τρίχες που προεξέχουν για να αποκρούει τις επιθέσεις από τους εχθρούς του, κάτι που ενέπνευσε την Εμιλι να του

Ανακαλύφθηκε ον που δεν πεθαίνει!

Σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει η είδηση πως εντοπίστηκε από επιστήμονες, μια μορφή ζωής που έχει καταφέρει να "νικήσει" τον θάνατο.
Ελιξήρια ζωής, η πηγή της νιότης και άλλοι φανταστικοί μύθοι υπόσχονταν την αιωνιότητα.
Τώρα όμως, ίσως να ανακαλυφθεί επιστημονικός τρόπος που θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα είδος υδρόζωου, μία μέδουσα, η οποία όταν φτάσει στο ώριμο ενήλικο στάδιο της ζωής της, γυρίζει και πάλι στο πρώιμο στάδιο, σε αυτό του πολύποδα, ξεκινώντας και πάλι την ύπαρξή της από το "σημείο μηδέν!" Το όνομα της συγκεκριμένης μέδουσας είναι Τurritopsis nutricula και οι επιστήμονες θεωρούν πως η εν λόγω μέδουσα αποτελεί το μόνο γνωστό είδος ζωής, το οποίο μπορεί συνεχώς να γυρίζει τον χρόνο από την αρχή.

VIDEO:Επίδομα τρίτεκνης λαμβάνει από τον Ο.Γ.Α. η Ελένη Μενεγάκη!


Βασικά εμείς δεν θα τα βάλουμε τόσο με την κυρία Μενεγάκη και αυτό όχι γιατί δεν της αξίζει, την στιγμή που κυνηγάει 170 ευρώ τον μήνα από το υπό πτώχευση κράτος, αντί να αφήσει να τα πάρει κάποιος που τα χρειάζεται και όχι εκείνη που αμείβεται με 80.000 € τον μήνα, αλλά θα τα βάλουμε με το ίδιο το κράτος που της το παρέχει το επίδομα.Όπως διακρίνεται από το σχετικό έγγραφο του ΟΓΑ, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στην Ελένη Μενεγάκη, και παρουσίασε στο δελτίο του το Star channel, κατά το οικονομικό έτος 2010 η γνωστή παρουσιάστρια εισέπραξε απολύτως νόμιμα το ποσόν των 3.192 ευρώ ως τρίτεκνη μητέρα! Μάλιστα το εν λόγω εισόδημα καταβάλλεται, ανεξαρτήτως του μισθού ή της σύνταξης ή της αποζημίωσης που λαμβάνει από άλλη εργασία η αιτούσα.

Πολιτική που απέτυχε, την αλλάζεις κύριε Πρωθυπουργέ…

Γράφει ο Παναγιώτης  Κοκκόρης

Αν θελήσει να κρίνει κανείς την παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην 76η ΔΕΘ, εκείνο που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση -περισσότερο ακόμη και από τα νέα σενάρια περί χρεοκοπίας, τις νέες πιέσεις της τρόϊκας και τα νέα ανάλγητα μέτρα-, είναι η ανυπαρξία λόγου, επιχειρημάτων και δικαιολογιών.

Δυστυχώς, όπως εμμέσως υπαινίσσονται ή ανοιχτά σχολίασαν –ακόμη και τα φίλια προς την κυβέρνηση Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- ο απόηχος της σχεδόν… αόρατης και παντελώς άχρωμης πρωθυπουργικής φωνής στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο ωμός τρόπος με τον οποίο έδειξε ο ίδιος και η κυβέρνηση του να αντιλαμβάνονται τα πράγματα.

Παγωμάρα, αμηχανία και προβληματισμό, ακόμη και μεταξύ υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε η αποστροφή του Γιώργου Παπανδρέου ότι ο στόχος είναι σε κάθε οικογένεια να υπάρχει τουλάχιστον ένας εργαζόμενος και να μη μείνει χωρίς εισόδημα, ασχέτως αν....

Είναι η οικονομία των Παπούα το νέο μοντέλο για την Ελλάδα;

Τα τελευταία δύο χρόνια η Ελλάδα τρέχει έναν εξαντλητικό μαραθώνιο με στόχο την εξυπηρέτηση του χρέους... της και τη μείωση των ελλειμμάτων της. Μισθοί και συντάξεις κόβονται, έμμεσοι φόροι αυξάνονται, έκτακτες εισφορές επιβάλλονται, η ανεργία απογειώνεται, τα εισοδήματα και οι καταθέσεις μειώνονται, ενώ η συρρίκνωση του ΑΕΠ είναι τόσο μεγάλη που κατατάσσει τη χώρα στη 212η χειρότερη θέση μεταξύ των 215 κρατών του κόσμου. Έχοντας πλέον γίνει απ' όλους κατανοητό και παραδεκτό πως το χρέος θα παραμείνει, στην καλύτερη περίπτωση, δυσβάσταχτο για πολλά χρόνια και με το πρόβλημα της εξυπηρέτησης του να επιδιώκεται να λυθεί μέσω των δύο πακέτων 'διάσωσης', από τα οποία το δεύτερο συμπεριλαμβάνει και μέτρα εθελοντικής αναδιάρθρωσης, το βάρος μοιάζει να πέφτει όλο και περισσότερο σε μια, πάση θυσία, προσπάθεια επίτευξης

Και επίσημα πλέον έχουμε «σκιώδη πρωθυπουργό»…


Έναν-έναν τους έχει πάρει τους υπουργούς της κυβέρνησης ο «σκιώδης πρωθυπουργός». Ο λόγος για τον Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης  της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα, κ. Horst Reichenbach, ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με τους κ. Βενιζέλο, Χρυσοχοϊδη και Πάγκαλο και συνεχίζει τις επαφές χωρίς καθυστερήσεις.

ΚΕΘΕΑ: Κλείνει ο δρόμος της επιστροφής για χιλιάδες εξαρτημένους

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησε εχθές στην Αθήνα το ΚΕΘΕΑ με αφορμή τη δραματική περικοπή της φετινής... του επιχορήγησης, βάσει πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών. Για τις επιπτώσεις της περικοπής στους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους αλλά και ευρύτερα στον τομέα αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, μίλησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ Γεράσιμος Νοταράς, ο Διευθυντής του οργανισμού Χ. Πουλόπουλος, ο Δ. Γεωργιάδης, ως εκπρόσωπος των 14 Συλλόγων Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ, οι οποίοι αριθμούν περισσότερα από 10.000 μέλη σε όλη την Ελλάδα, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ Θ. Τζιούμπας.Η απόφαση του Υπουργείου μείωσε την επιχορήγηση προς το ΚΕΘΕΑ από τα 23 εκατομμύρια ευρώ στα 11.270.000, περικοπή που αντιστοιχεί σε 51%. Τα 11.270.000 είναι το ποσό που έχει ήδη λάβει το ΚΕΘΕΑ φέτος μέχρι και τον Ιούλιο και αφορά τις ανάγκες του πρώτου

Παρουσία των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Νίκου Τσούκαλη και Γρηγόρη Ψαριανού στην ακρόαση του δικαστηρίου της Χάγης για τις γερμανικές αποζημιώσεις

  Στην ακρόαση του δικαστηρίου της Χάγης για  τις γερμανικές αποζημιώσεις παραβρέθηκαν σήμερα... οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός. Είχαν συνεργασία με τους νομικούς παραστάτες του ελληνικού δημοσίου Αντώνη Μπρεδήμα και Στέλιο Περράκη. Οι δυο τελευταίοι ανέπτυξαν επαρκέστατα τις θέσεις της ελληνικής πλευράς με αναλυτικές εισηγήσεις, στέρεα νομικά επιχειρήματα, που στηρίζονται στις διεθνείς συνθήκες, στο εθιμικό διεθνές δίκαιο, αλλά και στις ανάλογες εμπειρίες εγκλημάτων πολέμου σε άλλες περιοχές της γης. Η σχετική αναφορά ήταν αρκούντως χρήσιμη δεδομένου ότι το 15μελές δικαστήριο αποτελείται από δικαστές όλων των ηπείρων, που έχουν εμπειρία από αντίστοιχα γεγονότα.

Σεισμική δόνηση στο Ρίο


Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 22:20 στην περιοχή του Ρίου.
Το μέγεθος της δόνησης ήταν 3,5 βαθμοί της κλίμακας ρίχτερ, το εστιακό βάθος 

Μεγάλη οικολογική καταστροφή στην λιμνοθάλασσα Πρόκοπος


Εκτεταμένη καταστροφή με χιλιάδες νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν στο διβάρι του Πρόκοπου.
Τη σχετική αναφορά έκαναν χθες Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου οι αλιείς της περιοχής και σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Πολιτικής Γ. Αγγελόπουλος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους του Δήμου Δυτικής Αχαΐας Κ. Κανελλόπουλο και Γ. Παλαιολόγο καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες μετέβησαν στον Πρόκοπο.
Διαπιστώθηκε πράγματι η τεράστια έκταση της καταστροφής, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αλιέων μπορεί να προσεγγίζει τους 15 τόνους αλιευμάτων. Ταυτόχρονα λήφθηκαν δείγματα νεκρών ψαριών που στάλθηκαν ήδη στην Αθήνα για πλήρη εργαστηριακό έλεγχο ενώ επίσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απέστειλε επιγόντως έγγραφό προς τον ΕΛΓΑ προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες κάλυψης της ζημιάς.

Οι Τούρκοι ανήγγειλαν έρευνες μαζί με την Αίγυπτο στην ΝΑ Μεσόγειο!


Τραγική, αλλά αναμενόμενη η στάση των Αμερικανών, τουλάχιστον για όσους αναγνωρίζουν τον… ρόλο τους στην Μεσόγειο! Οι Αμερικάνοι… άλλαξαν γνώμη, όπως άλλωστε το συνηθίζουν αυτό και… ζήτησαν «ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για το οικόπεδο 12» στην Κυπριακή ΑΟΖ, επιβραβεύοντας ουσιαστικά τις «πομφόλυγες» του Τούρκου πρωθυπουργού! Ήταν να μην το ακούσει αυτό ο Ερντογάν και έτσι νωρίτερα σήμερα η Τουρκία ανακοίνωσε, μέσω του υπουργού Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, ότι ξεκινά σύντομα έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ν.Α, μαζί με την Αίγυπτο!

Άκυρη η απόλυση λόγω εμπάθειας

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή καταγγελία υπαλλήλου για σεξουαλική παρενόχληση

Υπόθεση που άγγιζε τα όρια σεξουαλικής παρενόχλησης έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο. Οι ανώτατοι δικαστές δικαίωσαν υπάλληλο, κρίνοντας ότι είναι άκυρη η απόλυσή της που έγινε για λόγους εμπάθειας, επειδή εκείνη δεν... ανταποκρίθηκε στις συνεχείς παρενοχλήσεις του διευθυντή προσωπικού της εταιρείας.Οι αρεοπαγίτες ανέτρεψαν την απόφαση του εφετείου , που είχε απορρίψει την αγωγή της εργαζόμενης, η οποία είχε προσληφθεί στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας το 1976 και απολύθηκε τον Οκτώβριο του 2004.Έτσι, τώρα πια η υπόθεση θα κριθεί εκ νέου από το Εφετείο υπό το... πρίσμα όμως, της αρεοπαγιτικής απόφασης.Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις σελίδες της απόφασης η ιστορία έχει ως εξής.Τον Αύγουστο του 2003 στην εν λόγω επιχείρηση προσελήφθη νέος διευθυντής

Κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

«Η ΝΔ φόρτωσε στο Δημόσιο πάνω από 150.000 υπαλλήλους, με διαδικασίες πελατειακές»

«Κοίτα ποιος μιλάει! Η Νέα Δημοκρατία που "φόρτωσε" το Δημόσιο στα πέντε χρόνια της τελευταίας διακυβέρνησής της με πάνω από 150.000 υπαλλήλους, με διαδικασίες πελατειακέΌλοι θυμούνται ότι ακόμη και παραμονές των εκλογών του 2009 προχώρησε σε χιλιάδες προσλήψεις, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες με εκθέσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή. Αυτές οι υποθέσεις γεμίζουν τώρα τα Δικαστήρια.Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που θεμελίωσε το ΑΣΕΠ, επέκτεινε πρόσφατα την εφαρμογή των διαδικασιών του παντού, ακόμη και στις συμβάσεις έργου.
Όσα αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Ο συντονισμός της κυβέρνησης δεν είναι αυτός που θα έπρεπε»

Κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε ο Νάσος Αλευράς

Ευθύνες για την έλλειψη συντονισμού της κυβέρνησης απέδωσε στον Γ. Παπανδρέου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάσος Αλευράς, ασκώντας παράλληλα κριτική στην οικονομική πολιτική.«Ο συντονισμός της κυβέρνησης δεν είναι αυτός που θα έπρεπε να είναι, και κανείς δεν εξαιρεί τον πρωθυπουργό από τις ευθύνες του», ανέφερε ο βουλευτής μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.Ο βουλευτής απέδωσε τις κυβερνητικές καθυστερήσεις στον υπερβολικό φόβο για το πολιτικό κόστος: «Είναι φοβάμαι ένας υπερβολικός φόβος απέναντι στο πολιτικό κόστος που είναι αναμφισβήτητα μεγάλο, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει το κόστος των αποφάσεων που ακούγονται

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο είχε νωρίτερα το συντονιστικό όργανο των ομοσπονδιών και σωμάτων κοινωφελών οργανισμών και φορέων χωρίς όμως τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Οι εργαζόμενοι παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα του κλάδου τους στον υπουργό Οικονομικών  και τα οποία έχουν να κάνουν με την υπαγωγή τους στην εργασιακή εφεδρεία, όμως δεν πήραν τις απαντήσεις που ήθελαν.

Προαναγγελία αύξησης των ασφαλίστρων μέχρι και 60%

Προβλήματα βιωσιμότητας επικαλούνται οι Ασφαλιστικές

Αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων μέχρι και 60%, θα φέρουν τα προβλήματα ρευστότητας του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων. «Είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος το Επικουρικό Κεφάλαιο να οδηγηθεί σε στάση πληρωμών και διακοπή της λειτουργίας του», ανέφεραν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.Το Επικουρικό, είναι το κεφάλαιο που χρηματοδοτείται από τις ασφαλιστικές εταιρείες, με εισφορά 5% των καθαρών ασφαλίστρων, και η εισφορά αυτή βαρύνει 70% τις εταιρείες και 30% τους ασφαλισμένους. Σκοπός του, είναι να παράσχει χρηματοδότηση σε ασφαλιστικές εταιρείες που πτωχεύουν. «Μετά την απόσυρση των ρυθμίσεων που αφορούν τα ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης των πιστωτικών ιδρυμάτων, το Επικουρικό, σύντομα θα είναι αδύνατον να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του»,

Ελεύθερος χωρίς περιορισμούς ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στη μαύρη τρύπα του δήμου Θεσσαλονίκης

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον β’ ειδικό ανακριτή, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε για το σκάνδαλο της λεγόμενης «Παγίας Προκαταβολής» του δήμου, το έλλειμμα της οποίας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 534.000 ευρώ.Ο Β. Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, απολογούμενος, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Υποστήριξε ότι ο ίδιος ήταν αυτός που αποκάλυψε την υπόθεση και κίνησε τις διαδικασίες για τη διενέργεια ελέγχων στο εν λόγω δημοτικό κονδύλι, ενώ απομάκρυνε άμεσα από τις θέσεις τους

ΔΕΚΟ: Κατάλογος ντροπής για πολιτικούς και πλούσιους κοσμικούς

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Με μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια αναμένουμε να δούμε με ποιον τρόπο θα εφαρμοστεί η εγκύκλιος του ειδικού γραμματέα ΔΕΚΟ, δια της οποίας καλούνται οι διάφοροι οργανισμοί (151, ζωή νάχουν) να αποστείλουν καταλόγους με το πλεονάζον προσωπικό τους-καταλόγους προγραφών κατ΄ουσίαν-που πρέπει να αποτελεί τουλάχιστον το 10% του προσωπικού.

Πώς δηλαδή μέσα σε.....
έναν χώρο εργασίας θα γίνει αυτή η επιλογή – και με ποια κριτήρια;

Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θύελλα έχει ήδη ξεσπάσει σ’ αυτούς τους οργανισμούς – ένα ετερόκλητο συνονθύλευμα, ένας αλφαβητικός κατάλογος που σε κάνει να αναρωτιέσαι κατ’ αρχήν για ποιον ακριβώς λόγο κάποιοι από αυτούς τους οργανισμούς θεωρούνται γενικώς ΔΕΚΟ.

Οι 30 γκαουλάιτερ έπιασαν δουλειά στα υπουργεία


Έπιασαν δουλειά οι «τοποτηρητές» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι οποίοι αναλαμβάνουν ουσιαστικά να βάλουν… τάξη στην ελληνική οικονομία. Μέχρι τα τέλη του μήνα, η 30μελής ειδική Ομάδα Δράσης, ή task force, θα έχει εγκατασταθεί στα υπουργεία της χώρας, προκειμένου να επιβλέψει την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου και κυρίως να λειτουργεί πυροσβεστικά όπου απαιτείται η λήψη των μέτρων που συμφωνήθηκαν μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας.
«Δουλειά μας είναι να υποστηρίξουμε τους Ελληνες, ώστε να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα που συμφώνησαν, μέσω τεχνικής βοήθειας. Και για μένα η σημαντικότερη δουλειά είναι να συντονίσω αυτή την τεχνική βοήθεια και να φέρω έτσι στους Ελληνες ένα σημάδι ελπίδας.

Θα βρούμε λύσεις και για την Ελλάδα και για το ευρώ, τονίζει η Μέρκελ

Σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος είχε θέσει θέμα ελεγχόμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας πήρε για μία ακόμη φορά η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, ενώ επανέλαβε τη βούληση του Βερολίνου να....
υπερασπιστεί το ευρώ.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο μετά τη συνάντησή της με τον Φινλανδό πρωθυπουργό Γίρκι Κατάινεν, η κ. Μέρκελ αναφερόμενη στην Ελλάδα, υπογράμμισε ότι πρέπει όλες οι ενέργειες να είναι ελεγχόμενες με επίγνωση των συνεπειών. Ειδάλλως, προειδοποίησε, «πολύ γρήγορα μπορεί να διαμορφωθεί μια κατάσταση στην Ευρωζώνη, την οποία κανείς μας δεν θέλει και η οποία για όλους μας θα είχε πάρα πολύ δύσκολες συνέπειες».

Ο Γιωργάκης άλλαξε κουρτίνες!


«Εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν», το έχετε ακούσει; Ένας άνθρωπος δίνει υπόσταση στη συγκεκριμένη φράση και μόνο με την ύπαρξη του! Και βέβαια, δεν πρόκειται για άλλον, από τον πρωθυπουργό μας, κ. Γιώργο Παπανδρέου.Μπορεί να μας έχουν πνίξει οι φόροι, μπορεί τα παιδιά μας να μην έχουν ούτε βιβλία, μπορεί όλη η Ελλάδα να χορεύει σε ρυθμό εντατικών κινητοποιήσεων, αλλά ένας άνθρωπος έχει πολύ πιο σημαντικές ασχολίες: Αγοράζει κουρτίνες!
Διότι τί άλλο χρειαζόταν, άραγε, να αλλάξει στο Μέγαρο Μαξίμου, εκτός από τις κουρτίνες; Αφήστε καλύτερα, μην απαντήσετε…
Πόσο κόστισαν; Αν και πρόκειται για ένα ευτελές ποσό, άντε να σας το αποκαλύψουμε… Μόλις 2.214 ευρώ!

Οι Καμικάζι της Ουάσιγκτον


thumb
Του Δημήτρη Μυ

Αν η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε έναν ευρύτερο νομισματικό πόλεμο όπως δήλωσε την περασμένη  Δευτέρα από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, τότε  μάλλον μοιάζει με καμικάζι που είναι έτοιμη να θυσιαστεί για τα συμφέροντα των…ΗΠΑ.
Καθώς, λοιπόν, η κυβέρνηση μιλά πια  ανοιχτά για πόλεμο και ζητά θυσίες μήπως πρέπει να κάνει και κάποιες στοιχειώδεις αποσαφηνίσεις; Ποια είναι τα αντίπαλα στρατόπεδα αυτού του πολέμου; Εμείς, ως χώρα, με ποιους είμαστε; Για ποιους τελικά πολεμάμε;

Παναχαϊκή - Γλυφάδα (φιλικό)


Τελείωσε ο αγώνας στο γήπεδο της Αγυιάς με μια "φιλική" ήττα για την Παναχαϊκή.
Τελικό αποτέλεσμα: Παναχαϊκή - Γλυφάδα 0 - 1.
Το γκολ για την Γλυφάδα ο Φέτσης στο
35ο λεπτό.

Η χώρα βουλιάζει κι ο Γιώργος κάνει …κανό στον Σχoινιά!Μετά την δραματική, για το μέλλον της Ελλάδας, συνεδρίαση της Τρίτης στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός… χαλάρωσε σε θάλασσα της Αττικής. Άλλο ένα περιστατικό που δείχνει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι στον κόσμο του… Χθες, λοιπόν, ενώ σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες φούντωναν τα σενάρια περί πτώχευσης και οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και στην Αμερική η κυβέρνηση Ομπάμα ήταν σε νευρικότητα, εξαιτίας της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, λόγω Ελλάδας, ο πρωθυπουργός σκεφτόταν πως θα… ξεπεράσει τον εαυτό του στο αγαπημένο του άθλημα, το κανό!…

Ο Πρόεδρος έμαθε…


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Κάθε συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου, στα όρια της θεσμικής αγωνίας ως προς το περιεχόμενο της κουβέντας. Και κυρίως, στο τι έπεται. Ειδικά λοιπόν σε μια κρίσιμη, σχεδόν οριακή συγκυρία σαν τη σημερινή, λίγες ώρες πριν από την τηλεδιάσκεψη με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί, από την οποία η Ελλάδα… και οι αγορές προσδοκούν μια χειροπιαστή δέσμευση για πολιτική επίλυση της κρίσης χρέους της Αθήνας, ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να συναντηθεί αιφνιδιαστικά με τον Κάρολο Παπούλια.

Οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης εισπράττουν 2 μισθούς το μήνα


Την ώρα που η κυβέρνηση επιβάλλει χαράτσια και κεφαλικούς φόρους στους πολίτες, αδυνατεί να ελέγξει τις δημόσιες δαπάνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αντιμισθίες των αιρετών της αυτοδιοίκησης. Με το νόμο 3966/2011 η κυβέρνηση υποχρέωνε τους αιρετούς της...

Άστεγοι, η νέα "γενιά" των Ελλήνων
Δεν έχουν "που την κεφαλήν κλείνει" οι νέες γενιές στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπου σύμφωνα με το Reuters οι άστεγοι αυξάνονται δραματικά.
Το δημοσίευμα παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ, με ιστορίες συμπολιτών μας οι οποίοι είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάζει άρδην η ζωή τους.
Ο ... Πέτρος Παπαδόπουλος είναι ένας από αυτούς. Ο 40χρονος, μέχρι πρότινος ήταν σεφ και έχει

60 εκατ. ευρώ πεταμένα στα σκουπίδια
Με πρωτοφανή αδιαφορία αντιμετωπίζονται οι θυσίες του ελληνικού λαού για την απόκτηση ιδιόκτητων εναερίων μέσων δασοπυρόσβεσης αλλά και τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για την ειδική εκπαίδευση των χειριστών των ελικοπτέρων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δύο εκατομμύρια ευρώ πληρώσαμε την ασφάλεια του Γιωργάκη στη ΔΕΘ!


Και όμως δεν είναι ψέμα! O ΓΑΠ χάλασε δύο εκατομμύρια ευρώ για να ανέβει στη ΔΕΘ και να μας πει πως πρέπει να σφίξουμε και άλλο το ζωνάρι! Απίστευτα πράγματα από έναν πρωθυπουργό που δείχνει πως είναι σε άλλο κόσμο, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις πλέον…Όλοι οι ξένοι βλέπουν την Ελλάδα στο γκρεμό και σε εμάς λέει για όμορφες κοιλάδες. Και αν η δική του ασφάλεια είναι εντάξει, αφού του την πληρώσαμε δύο εκατομμύρια ευρώ, για την δική μας ασφάλεια από τη χρεοκοπία, ποιός θα μας εγγυηθεί, άραγε;

Ούτε η Κίνα δεν μπορεί να σώσει τη κατάσταση

Η είδηση ότι ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Giulio Tremonti συναντήθηκε με Κινέζους αξιωματούχους, καθώς και με τον επικεφαλής της China Investment Corp. Lou Jiwei, έφερε ελπίδες στα χρηματιστήρια, αλλά ακόμη κι αυτό δεν είναι αρκετό.
Ακόμη και μια μεγάλη αγορά ιταλικών ομολόγων από πλευράς Κίνας, δεν φτάνει για να αποσοβηθεί η κρίση χρέους της Ευρώπης, ούτε να μπει σε τάξη το ελληνικό χάος, που έχει αναστατώσει τις παγκόσμιες αγορές.

Ά. Τσιγκρής: «Η Παράνομη Μετανάστευση Απαιτεί Λύσεις και Όχι Λόγια…»


Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την παντελή έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής στη χώρα μας και την απουσία από τις διεθνείς εξελίξεις- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση διαχειρίζεται το μεταναστευτικό με την ίδια προχειρότητα και τον ερασιτεχνισμό που τη διακρίνει και στους άλλους τομείς. Τις συνέπειες της προχειρότητας, αλλά και των ιδεολογημάτων της κυβέρνησης, η κοινωνία μας τις βιώνει με τρόπο δραματικό.
Με το νόμο για την ιθαγένεια, που έσπευσε να ψηφίσει η παρούσα κυβέρνηση, κατέστησε την Ελλάδα πόλο έλξης για νέους δυστυχείς μετανάστες από την Ασία και την Αφρική.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!


Το χθεσινό χαράτσι στα ακίνητα αποτελεί το "σχέδιο Β" της Γερμανίας και των εταίρων μας, ώστε να αρπάξουν, μετά τη γη και τα σπίτια μας!
Όλες οι κατοικίες θα ταυτοποιηθούν μία προς μία. Κάθε κατοικία δηλαδή θα αποκτήσει την ...
ταυτότητά της. Όπως μαρκάρουνε τα βόδια κατά τον....
ίδιο τρόπο θα μαρκάρουν και τα σπίτια!
Τα χαράτσια από 'δω και στο εξής θα πέφτουν βροχή στις κατοικίες. Με τον ...μπαμπούλα των επόμενων δόσεων και την επαπειλούμενη πτώχευσης της χώρας, έχοντας τη δήλωση Παπανδρέου "καλύτερα να χάσουμε όλοι από κάτι παρά να χάσουμε τα πάντα" ως οδηγό πλεύσης, τα σπίτια θα δέχονται τον ένα φόρο μετά τον άλλο! Η αξία των σπιτιών θα πέσει στο

Θα εξαιρεθεί η εκκλησία από το φόρο ακίνητης περιουσίας ;

Το ερώτημα πλανάται -και δικαίως- αλλά απάντηση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.Τα ακίνητα της Εκκλησίας αναμένεται να εξαιρεθούν...
...από τη φορολογία της ακίνητης περιουσίας με την έκτακτη εισφορά (εκτός έκτακτης εισφοράς θα μείνουν, όπως φαίνεται και τα ακίνητα των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και των αθλητικών συλλόγων).
Η Εκκλησία της Ελλάδος φέρεται -μεταξύ άλλων- να διαθέτει περίπου οκτακόσια (800) κτήρια με γραφεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, ακόμα και μισθωμένα βενζινάδικα. Χώρια τα ακίνητα των τοπικών Μητροπόλεων, χώρια τα ακίνητα των Ιερών Μονών, χώρια τα ακίνητα των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων...Μιλάμε για εκατομμύρια και όλοι αντιλαμβάνονται πως αν πληρωθούν αυτοί οι φόροι, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα πολλαπλώς...

Παπαρήγα: Η κρίση φταίει για τις απολύσεις στον 902

Την ανατροπή των ηγεσιών που συμβιβάζονται και είναι υποχείριο των μεγάλων δυνάμεων ζήτησε από το βήμα της ΔΕΘ η ΓΓ τη ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Τι απάντησε η κ. Παπαρήγα για την κρίση, τις απολύσεις στον 902 και τις καταγγελίες των εργαζομένων.
Μεταφέρει από τη ΔΕΘ ο Λευτέρης Ζαβλιάρης
Η Αλέκα Παπαρήγα, επανέλαβε ότι «είναι λαϊκή επιταγή, το χρέος και την κρίση να την πληρώσει η πλουτοκρατία» ενώ σημείωσε ότι είναι επιδίωξη να υπάρξει κίνημα λαϊκής εξουσίας και αυτοδύναμη πορεία της Ελλάδας.
Η κ. Παπαρήγα τόνισε επίσης, ότι η λαϊκή τάξη, θα πρέπει να εμπιστευτεί από δω και πέρα το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι μόνο με λαϊκή εξουσία υπάρχει διέξοδος από την κρίση.

Συνεχείς οι σεισμοί Νότια της Παλαιόχωρας

Μια νέα, ευτυχώς ασθενής σεισμική δόνηση, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην θαλάσσια περιοχή Νότια της Παλαιόχωρας αλλά πολύ κοντά στην ξηρά.Η σεισμική δόνηση κατεγράφει στις 14:39 και είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με το επίκεντρό της να είναι σε απόσταση 22 χιλιομέτρων Νοτιοανατολικά της Παλαιόχωρας και το εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα.Να σημειωθεί πως το τελευταίο 24ωρο έχουν πάρει «φωτιά» οι σεισμογράφοι με τις σεισμικές δονήσεις που καταγράφονται Νότια της Παλαιόχωρας, αλλά και Βόρεια της Κρήτης μέχρι την Νότια Πελοπόννησο.Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο υπεύθυνος καθηγητης του Εργαστηρίου Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης κ.Φίλιππος Βαλιανάτος " πρόκειται για μια φυσική σεισμική δραστηριότητα, για την περιοχή, την οποία όμως παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον".

Σπέκουλα Γερμανίας κατά της Ελλάδας


thumb
Της Μιχαλούς

Το βουλιάξαμε το καράβι πτωχεύουμε, τι γίνεται ρε παιδιά, ξέρει κανείς να μου εξηγήσει ήταν το ερώτημα που κυριαρχούσε από χθές το πρωί στα καφενεία και  στα πηγαδάκια στη δουλειά…  Η Γερμανική Βαβέλ έκανε και πάλι το θαύμα της. Και αυτή τη φορά  έπαιξε το σκληρό παιχνίδι πολιτικών ισορροπιών!!!
Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ τόνιζε ότι δεν αποκλείει πλέον μία συντεταγμένη πτώχευση της Ελλάδας προκειμένου να διασωθεί το ευρώ. Η Μέρκελ και Σόιμπλε  λίγο μετά ξεκαθάριζαν,  ότι πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία μια ανεξέλεγκτη ελληνική χρεοκοπία και ότι θα δοθεί στην Ελλάδα ο απαραίτητος χρόνος για τις μεταρρυθμίσεις.

Παναχαϊκή - Γλυφάδα (φιλικό)


Τελείωσε το 1ο ημίχρονο στην Αγυιά.
Παναχαϊκή - Γλυφάδα 0-1.

Φωτιά στο Αγρίνιο


Πυρκαγιά ξέσπασε μόλις πριν από λίγο στο Αγρίνιο δίπλα από το υπο κατασκευή κλειστό γήπεδο μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Εθνική Οδό στο ύψος της αερογέφυρας.
Όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες του agrinionews.gr, η πύρινη λαίλαπα βρίσκοταν σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια με αποτέλεσμα αυτά να κινδυνεύουν, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα αποπνικτική εξαιτίας των καπνών. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής θέτοντας τη φωτιά υπό έλεγχο και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Παναχαϊκή - Γλυφάδα (φιλικό)


Στο 35' με γκόλ του Φέτση η Γλυφάδα προηγείται της Παναχαϊκής(0-1).

Τετραήμερη εργασία για 11.000 υπαλλήλους του ΟΤΕ και «κούρεμα» μισθώνΚρίσιμο θεωρείται το αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ καθώς όπως όλα δείχνουν θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του tovima.gr, η εισήγηση του διευθύνοντος συμβούλου του οργανισμού κ. Μ. Τσαμάζ θα είναι η εφαρμογή τετραήμερης εργασίας για το σύνολο του προσωπικού ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο για ένα haircut της τάξης του 10% στις μηνιαίες απολαβές.

Πάτρα: Συνελήφθη 25χρονος για αναβολικάΣυνελήφθη, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή αναβολικών ουσιών και πυρομαχικών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες που αφορούσαν την κατοχή αναβολικών ουσιών από τον 25χρονο, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
• Οκτώ αμπούλες με την ουσία «TESTOSTERONE»
• Διακόσιες ταμπλέτες με την ουσία «STANOZOLOL».
• Έντεκα αμπούλες με την ουσία «STANOZOLOL».

Η Microsoft παρουσίασε τα Windows 8!


Microsoft BUILD: Αυτό είναι το Windows 8! (7)
Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης Microsoft BUILD, η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου λειτουργικού συστήματος Windows 8.

Ουσιαστικά, είναι μια παρουσίαση-πρόσκληση-πρόκληση για τους προγραμματιστές έτσι ώστε να συνεισφέρουν στην ολοκλήρωση-ενίσχυση του. Όπως και να ΄χει, καλωσορίζουμε το Windows 8 και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα κυριότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που φέρνει μαζί

Αραλίκι...


thumb

Που είναι ο Πάγκαλος οέο; Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν είχε αναλάβει τη συγχώνευση των δημοσίων υπηρεσιών και γενικά το συμμάζεμα του Δημοσίου; Δεν φαίνεται όμως να σημείωσε και τρομερή πρόοδο, με αποτέλεσμα να αναλάβει τη διαδικασία ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Τώρα με τι ακριβώς ασχολείται αυτή την περίοδο ο έτερος αντιπρόεδρος; Μάλλον προετοιμάζει τον τρύγο του αμπελιού στην Τζια…

Που βρίσκονται σήμερα οι «σκληροί» των ’80s;


Που βρίσκονται σήμερα οι "σκληροί" των '80s; (1)
Οι ταινίες δράσης των ’80s καθιέρωσαν το απόλυτο πρότυπο του ήρωα, που “ξεχειλίζει” τεστοστερόνη και εξολοθρεύει χιλιάδες κακούς…με μια άγρια ματιά!
Sylvester Stalone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme και φυσικά ο υπέρτατος, ο τιτάνιος Chuck Norris, πρωτοστατούσαν στα ’80s. Που βρίσκονται όμως σήμερα όλοι αυτοί οι θρύλοι; Με τι ασχολούνται;
Εμείς ετοιμάσαμε ένα μικρό αφιέρωμα για 10 από αυτόύς.

Προτεραιότητες, μεσοπρόθεσμο και δαπάνες συζητά η κυβερνητικήΤις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο δίμηνο και την πορεία εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου συζητά αυτή την ώρα η κυβερνητική επιτροπή υπό την προεδρεία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίσθηκε το ζήτημα του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο να έρθει προς συζήτηση τη μεθεπόμενη εβδομάδα, σε ειδική συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα. Στην κυβερνητική επιτροπή τέθηκε ακόμη το ζήτημα της μείωσης των

Παρουσιάστρια με εισοδήματα εκατομμυρίων ευρώ,παίρνει επίδομα... τρίτεκνηςΕίναι πασίγνωστη παρουσιάστρια και απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης σε καθημερινή βάση. Τόσο η προσωπική της ζωή, όσο και τα επαγγελματικά της βήματα γίνονται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και πρώτο θέμα στις μεσημεριανές εκπομπές.

Σήμερα, το Star σας αποκαλύπτει μία ακόμη πτυχή της πολυτάραχης ζωής της γνωστής τηλεπερσόνας, οι αμοιβές της οποίας έχουν απασχολήσει δεκάδες φορές δημοσιογράφους και παπαράτσι που την

Ευρωβουλευτές προς Ε.Ε: φερθήκατε σαν δικτάτορες και… γάιδαροι στην Ελλάδα!Δριμεία κριτική προς τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την τακτική τους απέναντι στην Ελλάδα, άσκησαν ευρωβουλευτές από τις ομάδες των Σοσιαλιστών και των Οικολόγων, όπως και Βρετανός «ευρωσκεπτικιστής», κατά την σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ο Μάρτιν Σουλτς, επικεφαλής των Σοσιαλιστών στο ευρωκοινοβούλιο,

Έρχονται αυξήσεις στα ασφάλιστρα μέχρι και 60%Τα προβλήματα ρευστότητας του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων, θα φέρουν αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων μέχρι και 60%. Όπως τόνισαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, «Είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος το Επικουρικό Κεφάλαιο να οδηγηθεί σε στάση πληρωμών και διακοπή της λειτουργίας του».

Το Επικουρικό είναι το κεφάλαιο που

Τρελό γέλιο με την δήλωση του ΓΑΠ: "Ενας εργαζόμενος ανα οικογένεια"!!!!!

Η δήλωση του πρωθυπουργού πως «βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο» προκάλεσε κάθε είδους αρνητικές αντιδράσεις: από γέλιο μέχρι οργή.
Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η ομιλία, στο twitter το hashtag #enas_ergazomenos γέμισε με....
κάθε είδους σχόλια. Παραθέτουμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα: