Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειαςΉθελα να ξέρω που θα πάνε τώρα να κρυφτούν οι δικοί μας Χατζηαβάτηδες στο θέμα του Αιγαίου και του ορυκτού πλούτου που κρύβει, μετά το μάθημα εθνικής αξιοπρέπειας που τους έδωσε η μικρή αλλά γενναία Κύπρος.
Η Κύπρος με τσαμπουκά και απόλυτα νόμιμα βάσει των διεθνών κανόνων, αρχίζει την 1η Σεπτέμβρη έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της με την αμερικανική εταιρία Noble Energy για να ανακαλύψει τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου σε μία υποθαλάσσια λεκάνη που εφάπτεται με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη του Ισραήλ.

Σήμα κινδύνου για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνει το αίτημα ευρωπαϊκών χωρών προς την Αθήνα για παροχή εγγυήσεων με εμπράγματα δικαιώματα ότι τα δάνεια που θα προσφέρουν στην Ελλάδα θα αποπληρωθούν κανονικά, απειλώντας ευθέως ότι σε διαφορετική περίπτωση θα μπλοκάρουν το πακέτο βοήθειας των 109 δισ. ευρώ που αποφασίστηκε στις 21 Ιουλίου. Μάλιστα μετά τη νέα αυτή κρίση που θέτει σε κίνδυνο το σχέδιο για την ελληνική βοήθεια, η Αυστρία σήμερα προτείνει εναλλακτικό σχέδιο, βάσει του οποίου μπορούν να δοθούν εγγυήσεις σε πολλά μέλη της Ευρωζώνης χωρίς να εκτινάσσεται το κόστος,.

Süddeutsche Zeitung :«Ο Ε. Βενιζέλος δεν πρέπει να επιτρέψει τους εκβιασμούς»

«Ψήφος έναντι χρημάτων», είναι ο τίτλος του σχολίου της εφημερίδας ddeutsche Zeitung, η οποία σημειώνει: «Που θα βρουν τα ευρώ οι Έλληνες που βρίσκονται σε τόσο δυσχερή οικονομική θέση, ώστε να τα δώσουν στους Φινλανδούς; Τα χρήματα θα έρθουν από τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης. Το κύριο βάρος των πιστώσεων το φέρουν η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία ως οι μεγαλύτεροι πιστωτές της Αθήνας. Τώρα θέλει η Φινλανδία άλλες συμφωνίες.

Η οικονομική κρίση έπληξε ακόμα και τα παιδιάΜέχρι και τα παιδιά «χτύπησε» η οικονομική λαίλαπα που έφερε η κυβέρνηση…Όπως αποκαλύπτουν στοιχεία της εταιρίας μελετών και αναλύσεων ICAP η κρίση ώθησε τις οικογένειες στην αγορά φθηνότερων – και ενδεχομένως ακατάλληλων – παιχνιδιών για τα παιδιά τους!.

Διακοπές διαρκείας για ΚαραμανλήΣε διακοπές διαρκείας βρίσκεται ο πρώην  πρωθυπουργός   Κ. Καραμανλής.  Παρά το γεγονός ότι επικοινωνεί με στελέχη του επιτελείου Σαμαρά  για  την πορεία της Οικονομίας – τώρα αυτό καλό ή κακό είναι για τον Σαμαρά; – εν τούτοις δεν έχει επιστρέψει ακόμη στη Ραφήνα ένα  μήνα μετά την αναχώρηση του για το εξωτερικό.

Ποιήματα για την Ελλάδα έγραψε ο Γιώργος

Ποιήματα, εμπνευσμένα από την προσπάθεια σωτηρίας της Ελλάδας, έγραψε στη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του ο πρωθυπουργός. Ο Γ. Παπανδρέου, όταν δεν έκανε κανό και γυμναστική, όταν δεν μιλούσε με υπουργούς και ξένους ηγέτες, όταν δεν μελετούσε τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, ζητούσε χαρτί και στυλό. Και έγραφε ασταμάτητα. Προκειμένου να εκφράσει και να.....
αποτυπώσει στις λευκές κόλλες τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που βίωσε τους τελευταίους είκοσι μήνες.

Παπανδρέου - Μαρινάκης μαζί τον 15Αυγουστο στη Σκιάθο

Ολιγοήμερες διακοπές τριών ημερών έκαναν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης...πριν μερικές μέρες στο καταπράσινο νησί του Παγασητικού, στην όμορφη Σκιάθο. Τα κότερά τους έφτασαν μαζί και οι εξορμήσεις στο νησί ήτανε πολύ περιορισμένες. Οι δυο τους φαίνεται είχανε πολλά να πούνε και προτίμησαν τη Σκιάθο για να συνδυάσουν χαλάρωση αλλά και δουλειά.

Μ. Χρυσοχοϊδης: Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα«Η Ευρώπη είναι μια δύσκολη υπόθεση. Μέχρι προσφάτως γίνονταν διανομή ευημερίας. Τώρα γίνεται διανομή προβλημάτων και χρεών και άρα κάποιοι καλούνται να καταβάλλουν ένα τίμημα αυτής της ένωσης. Άρα και σε εμάς αν ήμασταν στην αντίθετη θέση, θα υπήρχαν φωνές που θα έλεγαν τα ίδια πράγματα… που ακραία λένε σήμερα εθνικιστικά κόμματα που επιχειρούν να χαϊδεύουν τα αυτιά των Φιλανδών πολιτών με αυτές τις εύκολες και λαϊκίστικες κουβέντες.

Η αρχή του τέλους για το ΠΑΣΟΚΗ φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες. Ή τουλάχιστον, δεν θα είναι σαν τις περισσότερες από αυτές. Το κλίμα που βγαίνει από το Καστρί, από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και από τις χθεσινές κυβερνητικές συσκέψεις υποδηλώνει ότι στο καθιερωμένο αντάμωμα του πολιτικού κόσμου με την οικονομία, τους ανθρώπους της αγοράς αλλά και την κοινωνία, ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιχειρήσει να αλλάξει το κλίμα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ρε, πάρτε το χαμπαρι, ο άνθρωπος είναι ανίκανος, άχρηστος, κι επικίνδυνος! Μόνο για πολιτικός λούστρος της Μέρκελ κάνει!

«Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τις ανατροπές, με διάλογο και ανοιχτές διαδικασίες», τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες κυβερνητικών κύκλων, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, στη....
διάρκεια διαδοχικών συσκέψεων με κυβερνητικά στελέχη.

«Παραμένει πρόβλημα η τρομοκρατία στην Ελλάδα» ισχυρίζονται οι ΑμερικάνοιΣτην κατηγορία των χωρών που αντιμετώπισαν «αξιοσημείωτα τρομοκρατικά και εξτρεμιστικά περιστατικά μέσα στην περασμένη χρονιά» κατατάσσει την χώρα μας, η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις εξελίξεις στον τομέα της τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο.

Νέα μέτρα ετοιμάζει ο «τσάρος» Βενιζέλος

Πάντα κοντά μας με κάτι νέο, και φυσικά όχι αισιόδοξο, βρίσκεται ο κ.  Βενιζέλος. Με σημερινή του συνέντευξη ο «τσάρος» της οικονομίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων λιτότητας, λες και είχε κλείσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο αλλά τέλος πάντων. Η παγκόσμια οικονομία λέει ο κ. Βενιζέλος δε μας τα λέει καλά και οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για ύφεση 3,8% απέχουν πολύ από την πραγματικότητα που θέλει την ελληνική οικονομία να συρρικνώνεται με ρυθμό  4,5% και βάλε…

CAT STEVENS - LADY D'ARBANVILLE


Μην ζητάτε άλλες εγγυήσεις από την ΕλλάδαΟι χώρες-μέλη της ευρωζώνης δεν πρέπει να μιμηθούν το παράδειγμα της Φινλανδίας αξιώνοντας σκληρούς όρους σε αντάλλαγμα για την δεύτερη συμφωνία δανεισμού της Ελλάδας, δήλωσε ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα οικονομίας Όλι Ρεν.Αφού η Ελλάδα και η Φινλανδία συμφώνησαν στους όρους την Τρίτη έγινε γνωστό ότι και άλλες χώρες της ευρωζώνης, όπως  η Ολλανδία, η Αυστρία, η Σλοβακία και η Σλοβενία θέλουν να λάβουν παρόμοιες εγγυήσεις, κάτι που ίσως καθυστερήσει σημαντικά την διαδικασία εφαρμογής της συμφωνίας.

Όχι από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ, στα σχέδια του υπουργείου Παιδείας

Ηχηρή πράσινη διαφοροποίηση στον υπό κατάθεση νόμο πλαίσιο για την Τριτοβάθμια, που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας. Ο Γραμματέας της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Πανταζής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ant1, τόνισε πως – παρά τις καλές ρυθμίσεις, όπως η αξιολόγηση και τα ασυμβίβαστα- ο νόμος πλαίσιο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεγάλη μεταρρύθμιση.

Νέο χαμηλό δεκαπενταετίας για το ΧΑ

Σε επίπεδα του Οκτωβρίου του 1996 η αγορά

Το ΧΑ μπορεί να υποχώρησε σε νέο χαμηλό 15ετίας στις 961,96 μονάδες με απώλειες -1,5% αλλά η αντίδραση που έλαβε χώρα στο τέλος της συνεδρίασης και συνοδεύτηκε από επανάκαμψη της Wall Street και των ευρωπαϊκών αγορών καθώς και από την είδηση για διάσωση της Proton από τις μεγάλες τράπεζες αποτελεί θετική εξέλιξη.

Τελικά αν αυτό δε λέγεται βλακεία, τότε τι λέγεται;

Η συμφωνία Ελλάδας-Φινλανδίας φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη και άλλων χωρών της ευρωζώνης.
Από χθες θεωρείται πια πιθανόν ότι θα ζητήσουν εγγυήσεις τουλάχιστον άλλες τέσσερις χώρες.

Τελικά η συμφωνία Ελλάδας-Φινλανδίας για την καταβολή εγγυήσεων, έτσι ώστε η Φινλανδία να επιτρέψει την εκταμίευση του μεριδίου της στο ευρωπακέτο στήριξης, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Το παράδειγμα της Φινλανδίας ακολούθησε χθες η Αυστρία και από χθες βράδυ η Ολλανδία, η Σλοβενία και η Σλοβακία.

Ποιος να πιστέψει ότι θα γίνουν διαφανείς προσλήψεις;Μέχρι το τέλος του Αυγούστου αναμένεται  να ξεκινήσουν τα προγράμματα απασχόλησης μεσω των «Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων» (ΜΚΟ) είπε ο υπουργός Απασχόλησης κ. Γιωργος Κουτρουμάνης .Και μέχρι τότε, υποσχέθηκε, «θα έχουμε απόλυτη διασφάλιση της αντικειμενικότητας» όσον αφορά τις προσλήψεις. «Αυτή τη στιγμή βάζουμε συγκεκριμένους κανόνες ώστε αυτά τα προγράμματα να υλοποιηθούν με απόλυτη αντικειμενικότητα και διαφάνεια.

Η Εκρηκτική κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία, το "Σύνδρομο της Lehman Brothers" και οι πιθανές εξελίξεις στην ευρωζώνη υπό την πίεση των αγορών

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες συνεδριάσεις, με τη νευρικότητα και τις μεγάλες διακυμάνσεις στις αγορές να συνεχίζονται, μετά και τη χθεσινή κατάρρευση των παγκοσμίων δεικτών. Η πορεία λοιπόν των διεθνών χρηματιστηρίων αναμένεται να δώσει τον τόνο και στην ελληνική αγορά, ενώ τα βλέμματα όλων των επενδυτών του κόσμου θα είναι στραμμένα στις εξελίξεις στην παγκόσμια και ειδικά την ευρωπαϊκή οικονομία, από όπου θεωρούμε ότι προέρχεται και το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος.

Πρός γενικευμένο κράχ οικονομίας και πολιτικής;

H οικονομική κρίση έχει προκαλέσει βαθιά πολιτική κρίση.Στην τρέχουσα φάση, το πολιτικό τέλος των Μέρκελ, Σαρκοζί και Ομπάμα... δε θα θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν και αρκετοί έχουν αρχίσει να το θεωρούν πιθανότερο μέρα με τη μέρα..Οι πολίτες σε εγρήγορση.. Τις δραματικές αυτές εξελίξεις παρακολουθούν με εξαιρετική προσοχή, ετοιμότητα και σοβαρότητα πολίτες σε όλες τις ευρωπαικές χώρες,ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο.Κάθε μέρα που περνάει ενισχύει την πεποίθηση ότι ο κόσμος μας χρειάζεται νέους μηχανισμούς οικονομικής και πολιτικής λειτουργίας που θα αντικαταστήσουν το χρεοκοπημένο μοντέλο που φαίνεται ότι αργά η γρήγορα μας αποχαιρετά..

Άλλο φρούτο … καλοκαιρινό!Η "εθνική αφήγηση" του Γιώργου και τα... πράσινα άλογα!Στον... κόσμο του ο πρωθυπουργός που θέλει να δείξει στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ και στη ΔΕΘ μια άλλη εικόνα της Ελλάδας 

Σε άλλο... κόσμο φαίνεται να ζεί ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει τόσο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, όσο και στη ΔΕθ μια άλλη εικόνα... μαγική της Ελλάδας.

Ήλθον, είδον και απήλθονΉλθε (απ΄ τη Σκιάθο), τους είδε για λίγο, ( τους υπουργούς) και… απήλθε για την Κρήτη. Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της… νησιωτικής Ελλάδας, που δεν έχει αφήσει παραπονεμένη, φέτος, καμία περιοχή που διαθέτει θάλασσα!Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου μετά από ένα… κουραστικό 24ωρο στην Αθήνα κι αφού προηγουμένως έκανε κάποιες συσκέψεις για να δείξουν ότι δουλεύουν, ήταν προγραμματισμένο να πάρει την Πέμπτη το απόγευμα, το αεροπλάνο να πάει στην Κρήτη για να… ξεκουραστεί!

Αρχισαν τα όργανα...θύελλα αντιδράσεων στην Ολλανδία για την ειδική συμφωνία Ελλάδας-Φινλανδίας

Ανοιξαν οι ασκοί του αιόλου Μπένυ my friend ... Από χθες το πρωί όλα τα ολλάνδικα ΜΜΕ σχολιάζουν με έκπληξη και ειρωνικά σχόλια την κίνηση των Φιλανδών να επιδιώξουν μόνοι τους ειδική συμφωνία με την Ελλάδα και φέρνουν προ των ευθυνών του τον φιλελεύθερο Ολλάνδο πρωθυπουργό Mark Rutte (λείπει και αυτός σε....
διακοπές και τον κατηγορούν ότι πιάστηκε στον ύπνο), ενώ κατατέθηκαν και ερωτήσεις βουλευτών στην Ολλανδική Βουλή. Παράλληλα και η Αυστρία ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει και αυτή παρόμοια ειδική συμφωνία.

Υπεροχή, των πυρκαγιών στο Ιόνιο και των καμένων εκτάσεων στο Αιγαίο

Έρευνα: Ανδριανού Γκουρμπάτση, Αντιστράτηγου Π.Σ, ε.α, νομικού

Σύμφωνα με πρόσφατη Έρευνα*,το χρονικό διάστημα (2000 μέχρι 17 Αυγούστου 2011) εκδηλώθηκαν στα νησιά του Ιονίου συνολικά (6.499) πυρκαγιές, ενώ στα νησιά του Αιγαίου .......
(5.280) πυρκαγιές δηλαδή παρατηρείται μία αύξηση των πυρκαγιών στο Ιόνιο σε ποσοστό 23,1%.

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που λυμαινόταν την αγορά αυτοκίνητου


Στα χνάρια της σπείρας που είχε εξαπατήσει τουλάχιστον 9 ιδιοκτήτες οχημάτων και μοτοσικλετών κατά τους τελευταίους 3 μήνες έφθασε η αστυνομία.

Οι δράστες με τη χρήση πλαστών εξουσιοδοτήσεων, υπεξαιρούσαν  πολυτελή αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που

Φυλακισμένοι σε παράδεισο οι Έλληνες!

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Δεν χρειάζεται να κατέχεις μάστερ στα οικονομικά για να καταλάβεις ότι τα σκληρά οικονομικά μέτρα που...
παίρνει συνεχώς η κυβέρνηση (κάτω από την προστατευτική ασπίδα της τρόικας) όπως η αύξηση της φορολογίας και του ΦΠΑ, είναι αναποτελεσματικά και φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα, σε σχέση μ’ εκείνα που υποτίθεται προσδοκούν να επιτύχουν, αφού συμβάλουν στη δημιουργία όλο και μεγαλύτερης ύφεσης στην αγορά.

Νταλάρας: Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του

Συνέντευξη που θα συζητηθεί και στην Ελλάδα  έδωσε στην τουρκική  εφημερίδα Hurriyet… (στο ένθετο Kelebek) ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για συναυλία τον τίτλο «Μήνυμα από τον Νταλάρα: Το Αιγαίο δεν είναι ούτε δικό μας ούτε δικό σας. Είναι των ψαριών».Η εφημερίδα γράφει ότι ο πρέσβης καλής θέλησης του ΟΗΕ Γ. Νταλάρας μεταξύ άλλων  απάντησε και στους ισχυρισμούς ότι έχει πει πως «Επ’ ουδενί δεν βγαίνει στην σκηνή στην Τουρκία» και ότι είναι «εχθρός των Τούρκων».

Ν.Ε.Π.: Και επίσημα "γάμος" με Αναστασόπουλο

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λάμπρο Αναστασόπουλο για τη νέα σαιζόν.

Κοντά στο ναι η ΑΕΚ για σούπερ φιλικό στην Αγυιά

Πολύ πιθανά το μεγάλο φιλικό που θέλει η Παναχαϊκή εντός έδρας 3 ή 4 Σεπτέμβρη να το δώσει με αντίπαλο την Ευρωπαία ΑΕΚ.

Δεύτερο μεγάλο μεταγραφικό μπαμ ετοιμάζει η Παναχαϊκή!!!


«Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» λέει ο λαός μας και αυτό ακριβώς ισχύει στην ομάδα της Παναχαϊκής. Έγκυρες πληροφορίες κάνουν λόγο

Μην πείτε στη μητέρα μου ότι είμαι λογογράφος του πρωθυπουργού...Νομίζει ότι είμαι πιανίστας σε μπουρδέλο....

thumb
Της Τζένης Κ.
Εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ αλλά και ενόψει της ετήσιας εμφάνισης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, συμπάσχουμε, συναισθανόμαστε…, θρηνούμε ξεμαρλούκωτες και ξεμαρλούκωτοι, την απώλεια της ψυχικής ισορροπίας, της εργασιακής επάρκειας και της συνήθους ιδεόρροιας του μέσου, ανώνυμου, πρωθυπουργικού λογογράφου… Μόλις εχθές το βράδυ, ενεθυμήθημεν  ότι ο Αύγουστος τελειώνει κι έρχεται ο Σεπτέμβρης… ο μήνας ο σκληρός. Τότε ήταν… που αναδύθηκε από το πανταχού παρόν υποσυνείδητό μας το απόφθεγμα του Μαρκ Τουέην: « Μην πείτε στη μητέρα μου ότι ασχολούμαι με την πολιτική.

Μιχελάκης:«Ο Βενιζέλος παραδέχτηκε το Βατερλώ»


Σφοδρή κριτική στις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου, σύμφωνα με τις οποίες η ύφεση θα αγγίξει το 4,5% για το 2011, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης.

«O κ. Βενιζέλος που πίστευε ότι έβαλε πάτο στο βαρέλι του χρέους, ομολογεί σήμερα το Βατερλώ του:

· Ομολογεί, ότι η ύφεση, που η πρόβλεψη στο μεσοπρόθεσμο ήταν για 3,5%, θα ξεπεράσει το 4,5%, αποτέλεσμα της εμμονής της κυβέρνησης στη λανθασμένη πολιτική.

Εισαγγελική έρευνα για το σχέδιο δολοφονίας ΚαραμανλήΤην παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η αποκάλυψη των «Επικαίρων» για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και τέθηκε σε εφαρμογή με τη συμμετοχή Ελλήνων.

Αξιοπιστία μηδέν...

thumb

Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Η ιστορία των δανείων του ελληνικού κράτους είναι κατ’ εξοχήν... πονεμένη. Όσοι αυτή την περίοδο ασχολούνται με αυτό το θέμα θα έχουν διαβάσει:
Το πρώτο δάνειο που πήρε η Ελλάδα από την Αγγλία το 1824 ήταν αξίας 800.000 λιρών. Στα χέρια των Ελλήνων έφτασαν μόνο... 308.000 και εφό­δια αξίας 11.900.
Το δεύτερο δάνειο, το 1825, ήταν αξίας 2.000.000 λιρών. Απ’ αυτά οι Έλληνες παρέλαβαν μόνο 1.100.000. Έναντι προηγούμενων δανείων πα­ρακρατήθηκαν 529.000. Τα υπόλοιπα φαγώ­θηκαν σε τόκους, μεσιτικά και διάφορα άλλα... έξοδα.

Eκεί που σταματάει η λογική,ξεκινάει η Κυβέρνηση...

Από τον Γρηγόρη Ζωγραφάκη

Aπό το Πρωθυπουργό της Ελλάδας των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών καταλήξαμε στο Πρωθυπουργό των 2 κανώ και των 5 ποδηλάτων…

Εξαγγελία-έκπληξη ετοιμάζει ο Σαμαράς για τη ΔΕΘΣύμφωνα με  πληροφορίες του  kentrinews, ο Σαμαράς από το βήμα  της ΔΕΘ  στις  17 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται να δεσμευτεί για την  αποκατάσταση των  μισθών και των συντάξεων   μέχρι το τέλος της πρώτης  θητείας της  Ν.Δ. ως  κυβέρνησης  και παράλληλα για την  αποκατάσταση  όλων των εισοδημάτων έως  1.000  ευρώ.

Ο Ηρακλής Ψαχνών ζήτησε επίσημα τον Πάγκαλο

Πρόταση για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Πάγκαλου έγινε από την ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών στην Παναχαϊκή.

Η ανθρώπινη πλευρά του Αλέξη Κούγια...

Ποιος λέει ότι τα χρήματα μόνο, ή η δόξα κάνουν τον άνθρωπο; Ο πρέοδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας για μια ακόμη φορά έδειξε τον ανθρώπινο χαρακτήρα του,

Πέντε νέες αποχωρήσεις στην Παναχαϊκή

Το ράδιο "Γάμμα" το είχε αποκαλύψει από χθες και σήμερα το πρωί, η ΠΑΕ Παναχαϊκή το δικαίωσε πανηγυρικά.

Για τους μαϊμού υπουργούς δεν λυπάμαι

Γράφει ο Τάσσος Παπάς
 
«Πήξαμε» το τελευταίο διάστημα στις αποκαλύψεις σχετικά με τα χίλια κακά της μοίρας μας. Μάθαμε για παράδειγμα, ότι το όμορφο νησί του Ιονίου, η Ζάκυνθος, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στον αριθμό των τυφλών [700], οι οποίοι φυσικά παίρνουν αναπηρικές συντάξεις. Μάθαμε, επίσης, ότι στο ίδιο «άθλημα» σημαντικές επιδόσεις έχουν κι άλλες περιοχές της χώρας.

Χαντ-μπολ: Πήραν Ραυτόπουλο οι Ελπίδες

Ο Ιωάννης Ραυτόπουλος είναι μια ακόμη προσθήκη στην περίοδο των αποδεσμεύσεων που πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα

Μπιτς βόλεϊ για όλους στον Καστελόκαμπο

Το Τμήμα Αθλητισμού της Δ/νσης Προγραμματισμού του Δήμου Πατρέων, διοργανώνει το 3ο open μικτό τουρνουά Beach Volley,

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Νίκη Πρ. φιλόδοξη κι ενισχυμένη...

Την Παρασκευή 26/8 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη προετοιμασίας με αγιασμό και γνωριμία παιχτών-προπονητή-διοίκησης στις εγκαταστάσεις της Νίκης Προαστίου

Ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί; Κι’ αν η Τουρκία ενεργοποιούσε το casus belli;

Τελικά η ελληνική κυβέρνηση μόνο με τους Έλληνες διαφωνεί. Δεν υπάρχει περίπτωση – ούτε ελπίδα – να διαφωνήσει με κάποιον αλλοδαπό – έστω και με ευρωπαϊκή ιθαγένεια.

Συμφωνεί με τους Γερμανούς που μας θεωρούν τεμπέληδες και φοροκλέφτες – κι’ ας εργάζονται αυτοί λιγότερο κι’ ας κάνουν περισσότερες διακοπές κι’ ας είναι μανούλες στην μεταφορά μαύρων χρημάτων στο Λιχτενστάιν και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους.

Συμφωνεί με τους Γάλλους, που, ως γερμανική ηχώ, μας θεωρούν «άτακτους» - κι’ ας βρίσκονται κι’ αυτοί αντιμέτωποι με την υποβάθμιση από τους διεθνείς οίκους.

Χορηγική ενίσχυση στον Απόλλωνα

O Απόλλων, στα πλαίσια της χορηγικής προσπάθειας που κάνει για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ανακοίνωσε το ξεκίνημα

Σημάδια βελτίωσης για την Ορμή

Πραγματοποιηθήκαν οι δύο φιλικές αναμετρήσεις τις Ορμής Λουξ στο Πρίλεπ των Σκοπίων με την τοπική ομάδα και στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη μεγάλη δοκιμασία

Ο Σεροπιάν αποκαλυπτικός για τη νέα Παναχαϊκή

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε στην αθλητική εκπομπή του ράδιο "Γάμμα" "Μπάλα είναι και γυρίζει" το μεσημέρι και στον Μίλτο Σπυρόπουλο, ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής Μουράτ Σεροπιάν.
Μίλησε για τη μεταγραφή Χλωρού, για τη δουλειά στη Νάουσα, για τους παίκτες που έφυγαν, για τα επόμενα φιλικά, για τον κόσμο, για όλους και για όλα στην Παναχαϊκή σε μια άκρως αποκαλυπτική και με...ειδήσεις συνέντευξη. ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Παναχαϊκή: Έκανε το μπαμ με την προσθήκη Χλωρού!

Σε μία (ακόμη) σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Παναχαϊκή, η οποία σήμερα το πρωί ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Χλωρού,

Ο…Δεσπότης

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΔΕΝ περίμενε τη χούντα ο ελληνικός λαός, αλλά
του…ήρθε. Μόνο εκείνοι που την προετοίμαζαν επιμελώς
και οι εντολείς τους το’ ξεραν. Οι μακρινοί εμπνευστές
που σχεδίαζαν να διχοτομήσουν την Κύπρο και οι ντόπιοι
στρατηγοί του βασιλιά, που τους πρόλαβαν οι.....
συνταγματάρχες. Διψασμένοι για εξουσία οι τελευταίοι
υπερέβησαν εαυτούς και οργίασαν. Ξύπνησαν συνειδήσεις
κι έπιασαν «δουλειά» χαφιέδες της κοινωνίας για χρόνια ανενεργοί, και
αντικομουνιστές ανεπάγγελτοι. Κατέβασαν το γείσο του καπέλου τους
ΕΣΑτζήδες μη τους κοιτάξεις στο πρόσωπο κι άρπαξαν το ρόπαλο.

Η «εθνική αφήγηση» του Γιώργου και τα… πράσινα άλογα!Σε άλλο… κόσμο φαίνεται να ζεί ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει τόσο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, όσο και στη ΔΕθ μια άλλη εικόνα… μαγική της Ελλάδας.