Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Γιατί τόση ασφάλεια κ. Παπανδρέου;

Χάθηκε από προσώπου γης ο Γιώργος Παπανδρέου. Όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης έχουν επιστρέψει στις «έδρες» τους και έχουν πιάσει δουλειά, με συνεχείς συσκέψεις και υπουργικά συμβούλια, για να οχυρώσουν την οικονομία των χωρών τους.
Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αφήσει τους Έλληνες να βράζουν στο ζουμί τους και να προσπαθούν να τη βγάλουν με «τρεις και εξήντα» και εκείνος ακολουθεί το αγαπημένο του… island hopping. Το παίζει τουρίστας στην πατρίδα του(που λέει ο λόγος)… Από νησί σε νησί, από παραλία σε παραλία.

Οι Έλληνες πολίτες να υποθηκεύσουν τα σπίτια τους για να σωθεί η Ελλάδα!

Η τελευταία αυτή (Γερμανική) πρόταση, δείχνει τις πραγματικές διαθέσεις των επιθέσεων που γίνονται σε κρατικές οικονομίες. Φαίνεται πως οι "αγορές" αποφάσισαν την υλοποίηση της ολομέτωπης επίθεσής τους κατά των λαών και όχι απαραίτητα κατά των πολιτικών...
Όπως γράφαμε χθες η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου μείωσε την αξία και των ασημικών του δημοσίου που ορέγονται Γερμανοί και άλλοι. Και προφανώς μέσα στο γενικότερο κλίμα υποτίμησης θα έχουν πέσει και οι τιμές της… Ακρόπολης και των νησιών.

«Κλείνουν» Facebook, Twitter και Blackberry Messenger στη Βρετανία

Το πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση των ταραχών

Ενστάσεις εκφράζονται στη Βρετανία για την ενδεχόμενη διακοπή της λειτουργίας των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης στη διάρκεια των ταραχών, την ώρα που τα βρετανικά δικαστήρια ξεκίνησαν να εκδικάζουν τις πρώτες υποθέσεις των συλληφθέντων για τα βίαια επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Διαδηλώσεις τέλος, λόγω... δημοκρατίας

Οι διαδηλωτές εγγράφως θα αναφέρουν: σκοπό της συγκέντρωσης και τόπο κατοικίας τους!
Το δρακόντειο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις!
Με «στρατιωτικό νόμο» ετοιμάζεται η κυβέρνηση να ανακόψει το ογκούμενο κύμα κοινωνικής οργής και αγανάκτησης που εκδηλώνεται για τα πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά μέτρα λιτότητας.

ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ξυπνήστε Έλληνες, πριν να είναι πολύ αργά……

Γράφει ο Άναξ

Για όσους ακόμη επιθυμούν να σκέφτονται κομματικά ή απλά δεν μπορούν να σταματήσουν τον εαυτό τους από το να το κάνει, παρακαλώ κοιτάξτε αυτήν την υπέροχη φωτογραφία που υπάρχει ως συνοδεία προς το άρθρο.

Ο χρόνος «επιβραβεύει» τη στάση της ΝΔ

Ο χρόνος λένε είναι το καλύτερο φάρμακο. Μόνο στην περίπτωση της Ελλάδας, ο χρόνος αποδεικνύεται… φαρμάκι!Οι επιλογές της κυβέρνησης αποδεικνύεται ότι ήταν τραγικές και καταστροφικές για τη χώρα. Οι επιλογές που «επιβραβεύονται» είναι αυτές που κάνει η Νέα Δημοκρατία…
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση είχε κάνει, εξαρχής, λόγο για την ανάγκη ενόςο ευρωομολόγου και τώρα το συζητάει, μετά από μήνες, η Κομισιόν. Η ΝΔ έλεγε, εξαρχής, για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και τώρα αρχίζουν να το συζητούν και μεταξύ τους στο ΠΑΣΟΚ.

Απόψε, κοιτάξτε ψηλά…

Απόψε η νύχτα θέλει να έχουμε το κεφάλι ψηλά…Το φαντασμαγορικό φαινόμενο της βροχής των αστεριών απόψε φτάνει στο αποκορύφωμα του. Χιλιάδες πεφταστέρια, οι Περσείδες, θα πέφτουν βροχή από αργά απόψε  το βράδυ έως το ξημέρωμα του Σαββάτου, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα!

Ο πλούτος … συνταγή της κοινωνικής «αναισθησίας»

Τι αναφέρει αμερικανική έρευνα

Λίγο απασχολούν τους πλούσιους τα προβλήματα των άλλων σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, αφού η ενασχόλησή τους με τον εαυτό τους και τη δική τους ευημερία δεν τους αφήνει χρόνο να κοιτάξουν παραπέρα.
Ο ειδικός ψυχολόγος και κοινωνικός επιστήμονας Ντάκερ Κέλτνερ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ, υποστηρίζει ότι «τα πολλά χρήματα κάνουν τους πλούσιους ολίγον… αναίσθητους. Δεν δείχνουν κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, είναι λιγότερο αλτρουιστές και αρκετά εγωιστές».

Η "καυτή" λίστα με τους 11 Οργανισμούς που καταργούνται - συγχωνεύονται!

Ολοκληρώνεται το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα 

Οι τελευταίες πινελιές απομένουν για να ολοκληρωθεί το Προεδρικό Διάταγμα που καθορίζει τις λεπτομέρειες για το καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, στο οποίο θα τεθούν οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου των συγχωνευμένων ή καταργούμενων οργανισμών, που θα χαρακτηριστούν ως πλεονάζον προσωπικό.
Έτοιμη είναι και η λίστα με τους πρώτους 11 οργανισμούς που θα ενταχθούν άμεσα σε προγράμματα αναδιοργάνωσης, κατάργησης ή συγχώνευσης.
Ποιοι είναι αυτοί;

Δηλώσεις-σοκ βουλευτή ΠΑΣΟΚ: Είμαι Τούρκος και στην Ξάνθη είναι Τούρκοι!

Θυμάστε το βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, κ. Τσετίν Μαντατζί, για τον οποίο αποκάλυψαμε  ότι εγείρει θέμα τουρκικής μειονότητας στην Ξάνθη; Και εμείς εύλογα αναρωτηθήκαμε πώς είναι ποτέ δυνατόν ένας Τούρκος να διαφυλάξει τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή; Δεν προλάβαμε να το πούμε και δυστυχώς, ήρθε ο ίδιος, με τις δηλώσεις του, να μας επιβεβαιώσει, με το χειρότερο τρόπο…Στην ομιλία του στο χωριό Σέλερο της Ξάνθης, απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ και δήλωσε «Τούρκος» και πιστός στο κατευθυνόμενο από το προξενείο εξτρεμιστικό κόμμα της μειονότητας!

Ικανοποιημένη η τρόικα από την Πορτογαλία

Η τρόικα, η οποία εκπροσωπεί τους πιστωτές της Πορτογαλίας, δήλωσε ικανοποιημένη από την εφαρμογή του σχεδίου αποκατάστασης της χρηματοοικονομικής σταθερότητας το οποίο συμφωνήθηκε με τη... Λισαβόνα τον Μάιο, δήλωσε σήμερα ο πορτογάλος υπουργός Οικονομικών.

Υπάρχει κυβέρνηση;

Στο ξεκίνημα αυτής της ιστορίας των αποκαλύψεων για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, είχα μεγάλη περιέργεια να αποσαφηνιστεί ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του κυρίου Πιλάβιου. Ήθελα να εξακριβώσω, αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι μέρος του προβλήματος ή μοχλός της λύσης. Μετά το χθεσινό κωμικοτραγικό αποτέλεσμα της επιτροπής εφέσεων της ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος, ακόμη και ο πλέον καλόπιστος, που να διατηρεί ακόμη αμφιβολίες: Η ΕΠΟ και ο πρόεδρός της, ΕΙΝΑΙ το πρόβλημα.

Όλη η πικρή αλήθεια για την ύφεση

Η ύφεση της τάξης του 6,9%, που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ για το δεύτερο τρίμηνο του 2011, δεν είναι απλώς μία καταγραφή της κακής οικονομικής κατάστασης και του γενικότερου απαισιόδοξου περιβάλλοντος.Η άλλη μισή αλήθεια, που είναι πολύ πιο πικρή, είναι ότι στη μέτρηση για το δεύτερο αυτό τρίμηνο δεν έχουν συμπεριληφθεί τα επώδυνα μέτρα που ψηφίστηκαν στις… 30 Ιουνίου.

Έξαλλος ο Πεταλωτής με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο!

«Τα πήρε στο κρανίο» ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Γ. Πεταλωτής, διαβάζοντας την επιστολή  του μητροπολίτη Αμβρόσιου, με την οποία ζητά άδεια να επισκεφθεί τον πραξικοπηματία Νικ. Ντερτιλή στον Κορυδαλλό.Ο μητροπολίτης, στο μεταξύ, στην επιστολή του, μόνο άγιο δεν τον έβγαλε τον Ντερτιλή, καθώς τον περιέγραφε ως «πρότυπο ζωής», «γενναίο Έλληνα και αδερφό» και  «πολιτικό κρατούμενο»! Έξαλλος ο Πεταλωτής, σε συνέντευξη του, σήμερα, ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν ένας ιεράρχης να απευθύνει ένα έγγραφο προς έναν υπουργό της ελληνικής δημοκρατίας, αυτής της ελληνικής δημοκρατίας, η οποία έχει υποφέρει επί 7-8 χρόνια από τη χούντα και να αποκαλεί έναν πρωταίτιο της Χούντας, ήρωα….

Mango - Come Monna Lisa (live)

Η Ελλάδα, το... κακό παιδί της Ε.Ε.

"Το μεγαλύτερο προβληματικό παιδί της Ευρωζώνης δεν τα βγάζει πέρα με την κρίση" λέει το SPIEGEL! 

Ελεγκτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εξήρε την αποφασιστικότητα της Πορτογαλίας να εφαρμόσει το πρόγραμμα λιτότητας. Από την άλλη πλευρά η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε βαθιά ύφεση που συρρικνώθηκε στο δεύτερο τρίμηνο κατά σχεδόν 7%.

The Animals - Paint it Black (album) & All is One


Toto - Rosanna (HQ Audio)


Χωρίς τέλος οι κομπίνες με επιδόματα μαϊμού

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι τα φαινόμενα κρουσμάτων είσπραξης επιδομάτων για παθήσεις-μαϊμού. Έτσι όπως αποκαλύφθηκε, μετά τους δήθεν τυφλούς στη Ζάκυνθο, οι έλεγχοι του υπουργείου Υγείας αποκάλυψαν και μαϊμού - ασθματικούς στη Βοιωτία. Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι και η καταγραφή όλων των δικαιούχων συνεχίζεται με βαριές κυρώσεις για όσους παίρνουν προνιακά επιδόματα χωρίς να τα δικαιούνται. Συνεχίζονται οι καταγγελίες που φθάνουν στο υπουργείο Υγείας για χορηγηση επιδομάτων-μαϊμού.

Θετική αντίδραση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Κέρδη 1,53% κατέγραψε ο γενικός δείκτης

Με κέρδη έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 991,14 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,53%. Η συνολική αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 54,04 εκατ. ευρώ.

Το «Βατερλό» του Άκη

Τέτοιο χουνέρι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα περίμενε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πήγε ο άνθρωπος την Πέμπτη στην  κηδεία του Σάκη Πεπονή και οι παλιοί σύντροφοί του, στην πλειοψηφία τους, έκαναν πως δεν τον ήξεραν! Ποιον; Αυτόν που για λίγο δεν έγινε πρωθυπουργός! Αυτόν που κάποτε προσκυνούσαν όσοι σήμερα δεν θέλουν να τον ξέρουν…

"Πρόεδρος ΠΑΕ δώρισε αυτοκίνητο στον Βασσάρα"!

Ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του Κύρου Βασσάρα, καταγγέλλοντας τον υπεύθυνο ορισμού των διαιτητών της Superleague οτι πήρε δώρο αυτοκίνητο από πρόέδρο ομάδας...

"Ο Βασάρας διέγραψε τον Τσινιάρη από τον πίνακα γιατί έκανε ένα λάθος στις γραπτές εξετάσεις. Ο πρώτος που έπρεπε να διαγραφεί είναι ο Βασάρας που τον Απρίλιο έλαβε δώρο ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel από πρόεδρο ΠΑΕ.

Οι Ιταλοί συσκέπτονται, οι Έλληνες… παραλία

Εμείς είμαστε μέσα στο βούρκο. Ίσα-ίσα που βγάζουμε έξω το κεφαλάκι μας για να πάρουμε καμία ανάσα. Κι όμως… η κυβέρνηση είναι στον κόσμο της. Παραλία, ταβερνάκια, και Άγιος ο Θεός… Οι Ιταλοί, από την άλλη, βλέποντας το παγόβουνο μπροστά τους, τρέχουν με συσκέψεις και υπουργικά συμβούλια να βάλουν μία τάξη στα του οίκου τους. Η ελληνική κυβέρνηση, όπως συνηθίζει, τα φορτώνει στον κόκορα!

Πού μας πάνε;

του Σταύρου Χριστακόπουλου
Πέρα από κάθε πανηγυρισμό ή ανάθεμα, στην πολιτική αυτό που έχει σημασία είναι η πραγματικότητα.
Όχι όπως την αντιλαμβάνεται ο κάθε κρετίνος – πάσης ιδεολογικής αποχρώσεως και προσωπικής προκαταλήψεως – αλλά όπως τη βιώνουν αυτοί τους οποίους αφορά: οι πολίτες μιας χώρας – εν προκειμένω της δικής μας, η οποία, ατυχώς για πολλούς, ακόμη εξακολουθεί να ονομάζεται... Ελλάδα.

Στο άρθρο 99 ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER

Mε απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου της Αθήνας υπάγεται στο άρθρο 99 ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER. Η υπ. αρίθμ. 861/2011 απόφαση με πρόεδρο τον κ. Σπύριδωνα Σταύρου εκδόθηκε χθες το μεσημέρι και κάνει δεκτή την αίτηση του τηλεοπτικού σταθμού για την υπαγωγή του στο άρθρο 99 ενώ παράλληλα ορίζει ως μεσολαβητή οικονομολόγο.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Η Πρόεδρος και οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ε. στην Λευκάδα, σας καλούν στην συγκέντρωση μελών και φίλων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με νομική μορφή, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια να γνωρίσουμε τα μέλη και τους φίλους της Ε.Ε.Ε. με επισκέψεις και συναντήσεις στα Επτάνησα.
Σκοπός των συναντήσεων είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εκπροσώπων του Δ.Σ. και των μελών της στα νησιά του......
Ιονίου Πελάγους, η ενημέρωση των σκοπών, ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και η εγγραφή νέων μελών.

Η ανεργία «σκοτώνει» μία ολόκληρη γενιά

Αυτό που λέει ο επιστημονικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ, κ. Γιώργος Ρωμανιάς, είναι όλη η αλήθεια για την ανεργία. Αυτή που δεν αναφέρει κανείς… Όλοι μιλούν για ποσοστά. Η αλήθεια είναι οι πραγματικοί, απόλυτοι, αριθμοί.Όπως αναφέρει ο κ. Ρωμανιάς «η μέτρηση της ΕΛ. ΣΤΑΤ από τη στιγμή που υπακούει στους περιορισμούς των μετρήσεων της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, δεν γράφει όλο τον αριθμό των ανέργων»! Οι περιορισμοί αυτοί έχου να κάνουν με τους ημιαπασχολούμενους και τις ώρες απασχόλησης ανά εβδομάδα.

«Σε μακρά έρημο πορεύεται η οικονομία»

Δήλωση του Χ. Σταϊκούρα για την ύφεση του β’ τριμήνου του ΑΕΠ

Η μείωση της τάξης του 6,9% που παρουσίασε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2011, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010, σύμφωνα με τα διορθωμένα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΣΤΑΤ, προκάλεσε την αντίδραση της Ν.Δ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα τρία από τα υπόλοιπα μέλη, που πρωταγωνίστησαν και στο χθεσινό επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση αστυνομικών στην Φθιώτιδα για την σύλληψη των νεαρών που απειλούν τον Απόστολο Γκλέτσο.
Συνελήφθη από άντρες της Αστυνομίας ένας 20χρονος Ρουμάνος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος είναι μέλος της περίφημης συμμορίας που τρομοκρατεί την περιοχή της Στυλίδας και απειλεί τον Δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα τρία από τα υπόλοιπα μέλη, που πρωταγωνίστησαν και στο χθεσινό επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο, να κινούνται με μηχανάκια, αλλά κατάφεραν να διαφύγουν την σύλληψη.

Οι νέες ριζικές αλλαγές στην φορολογία ακινήτων

Οι νέες ριζικές αλλαγές στην φορολογία ακινήτων
Περιθώριο μέχρι τα Χριστούγεννα για “ρυθμίσεις” στην κατανομή ακινήτων στις οικογενειακές περιουσίες ετοιμάζεται να δώσει το ΥΠΟΙΚ μέσω των ριζικών αλλαγών που ετοιμάζει στην φορολογία των ακινήτων στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης.
Με στόχο την αύξηση των φορολογικών εσόδων, την απλοποίηση του συστήματος φορολόγησης αλλά και την διευκόλυνση της “προσαρμογής” σε επίπεδο οικογενειακού προϋπολογισμού, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σοβαρά μέτρα όπως τη μείωση των αφορολόγητων ορίων για όλους τους φόρους μεταβίβασης ακινήτων καθώς και τη θέσπιση αντικειμενικών τιμών δυο ταχυτήτων, δηλαδή υψηλότερων για τους φόρους κατοχής ακινήτων και χαμηλότερους για τους φόρους μεταβίβασης.

Η φοροδιαφυγή δεν πάει διακοπές

Φτάνει το 70% σε δεκαπέντε νησιά

Παρά τις προειδοποιήσεις του υπουργείου Οικονομικών για παραδειγματική τιμωρία των φοροφυγάδων και την αυστηροποίηση των κυρώσεων, τα στοιχεία του ΣΔΟΕ από τους ελέγχους σε νησιά δείχνουν ότι κατά μέσον όρο το ποσοστό παραβατικότητας άγγιξε το 70% και ο κάθε ελεγχόμενος είχε υποπέσει κατά μέσον όρο σε 30 παραβάσεις.

Ο αισίοδοξος κ. Βενιζέλος

Αύξηση καταθέσεων από Έλληνες παρατηρείται από τα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο  ανάφερε ο υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος, στηριζόμενος σε στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Μιλώντας για την φυγή καταθέσεων από τις Τράπεζες που συνέβαινε είπε ότι  αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα και για το τραπεζικό σύστημα. «Είναι κρίμα να φεύγουν καταθέσεις για να πάνε, που;

Χ. Αντωνοπούλου: Το καλοκαίρι της κρίσης!

Αυτό το καλοκαίρι το κάθε άτομο έχει ανάγκη έστω και δυο ημέρες προκειμένου να ανανεώσει το DNA του. Το DNA της σκέψης του και των συναισθημάτων του.
Χρειαζόμαστε να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά περισσότερο εικονικές και που δημιουργούν μια συναισθηματική ανασφάλεια.

Θ. Κουτρούκης: Ανεργία - Εφιάλτης στο δρόμο με τα λουκέτα

Ενώ πριν από τριάντα χρόνια βιώναμε την ανεργία στα λεγόμενα «φυσιολογικά επίπεδα», φτάσαμε σήμερα να αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο ως ένα εκρηκτικό κοινωνικό πρόβλημα που τείνει - ελέω της ύφεσης- να αγγίξει το 20%.
Πράγματι, όπως αναφέρεται στην πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, στην Ελλάδα σημειώνονται ολοένα υψηλότερα ποσοστά δομικής και μακροχρόνιας ανεργίας, ιδίως μετά το 2008.

Κάτσε ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα!!!

Τόσο ξύλο, τόσα χημικά, τόσα ξενύχτια, τόσες μούτζες (γελούν και τα πλακάκια) και πάλι σε πηδάνε ανελέητα.... Καταστρέφουν το μέλλον σου, κλέβουν τα λεφτά σου, ξεσκίζουν τα όνειρά σου, αδειάζουν το πορτοφόλι σου κι εσύ ακόμη είσαι στο σπίτι και αναπολείς τις μέρες του Ιούνη. Μπράβο γίδι νεοέλληνα, συγχαρητήρια.

Α.Νικολούλη: Λάθος δομημένο το οικοδόμημα της δημοσιογραφίας

Είναι δεδομένο ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σοβαρά το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η διαφορά είναι πλέον αισθητή σε βάρος της ποιότητας.

Δυστυχώς, το οικοδόμημα της δημοσιογραφίας ήταν στηριγμένο πάνω σε μια «φούσκα». Αποδείχθηκε ουσιαστικά ότι ήταν λάθος δομημένο.

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Κοκορομαχούν στις πλάτες των ανέργων

Προκλητικός πόλεμος ανακοινώσεων με αφορμή τα κατάπτυστα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας

Την ίδια ώρα που σε καθημερινή πλέον βάση χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να έχουν κανένα μέτρο ουσιαστικής προστασίας, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που απορρίπτουν τις προτάσεις του ΚΚΕ για την προστασία των ανέργων, κοκορομαχούν για «προσλήψεις με κομματικά κριτήρια», στο πλαίσιο των κατάπτυστων προγραμμάτων «κοινωφελούς εργασίας», που πρόσφατα εξήγγειλε η κυβέρνηση και τα οποία διαχειρίζονται Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).

Διακοπές ....απο τι ;;;

Γράφει ο harrytsopanos

Εδω ο κοσμος καιγεται και ο διαχειριστης μας το ετησιο βιολι του,διακοπες,απο το ενα νησι στο αλλο παλι και φετος,και μολις πριν λιγο καιρο....θυμαστε τοτε που μας εσωζε δεν μας ελεγε και σε μας και στους υπουργους της πλακας που εχει οτι θα εργαστουν ολο το καλοκαιρι χωρις σταματημο?

Ακομα και εδω ψεματα ρε γαμοτο...μια αληθεια ποτε θα πει?

Διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης στην Πάτρα

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος που εισάγει και εμπορεύεται ποσότητες κοκαΐνης, εκτιμούν ότι βρίσκονται οι διωκτικές αρχές, μετά την σύλληψη δύο αλλοδαπών στο λιμάνι της Πάτρας, οι οποίοι μετέφεραν ενάμισι κιλό κοκαΐνης.
Η επιχείρηση για την σύλληψη των δύο αλλοδαπών έγινε από άνδρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής, σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα της Δυτικής Ελλάδος και οι

Δεν θα καταργηθεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών

Τη διατήρηση 70 αυτοτελών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου που ανήκουν σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών, αναγνωρίζοντας τη δραστηριότητά τους, το εξειδικευμένο αντικείμενό τους, τη μακροχρόνια απόδοση έργου και την γενικότερη καταξίωση της προσφοράς τους.Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου:

Ειδύλλιο ανάμεσα σε ιερέα και ανήλικη!

Τυφλωμένη από έρωτα η 15χρονη

Μία απίστευτη ιστορία συνέβη στην Κόρινθο με πρωταγωνιστές ένα παπά και μία ανήλικη κοπέλα.

Το 15χρονο κορίτσι γοητεύτηκε από έναν ιερέα, που συστήνεται και ως καθηγητής Πανεπιστημίου, και έφυγε μαζί του για... άλλη γη κι  άλλα μέρη χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της, ώστε την αφήσουν να ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της.

Δέκα μύθοι για τον σακχαρώδη διαβήτη


Διαψεύδοντας 10 διατροφικούς μύθους για τον σακχαρώδη διαβήτη...

1) Η κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει διαβήτη!
Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύνδεση ανάμεσα στην κατανάλωση
ζάχαρης και στην εμφάνιση σακχαρώδους διαβήτη στη διεθνή βιβλιογραφία,
άποψη που υποστηρίζουν βέβαια και όλοι οι επιστημονικοί σύλλογοι, όπως ο
Αμερικάνικος Διαβητολογικός Σύλλογος.

Π. Δήμαρχος ταχυδρόμησε πιστόλι

Πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας βρέθηκε στα κρατητήρια της τοπικής αστυνομίας όλη την νύχτα, από μια κεραία που ήταν πιστόλι. Σύμφωνα με το Crimes on air ο πρώην δήμαρχος ταχυδρόμησε στα Ιωάννινα με  ιδιωτική εταιρεία,πακέτο που περιείχε μια κεραία, την οποία και επέστρεφε σε κατάστημα, από το οποίο  την είχε αγοράσει.
Ο καταστηματάρχης όμως αντί για την κεραία «μετ’ επιστροφής» φέρεται να  έλαβε ένα 32αρι πιστόλι με 47 σφαίρες. Ο

... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

thumb

Τι φόραγαν οι γυναίκες τη δεκατία των super model και των Spice Girls;Τι φόραγαν οι γυναίκες τη δεκατία των super model και των Spice Girls;

ΑΠΟΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ...- ΔΙΑΪΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


Δημοσκόπηση από 13- Ιουλίου - 12 ΑυγούστουΜε δείγμα κοντά στα χίλια άτομα (891), η απογοήτευση και η αποστροφή των πολιτών στα δύο μξεγάλα κόμματα είναι πλέον εμφανής...

Τα σχόλια δικά σας

Στον αέρα οι προβλέψεις της κυβέρνησης μετά τη «βουτιά» 6,9% του ΑΕΠ

Ύφεση της τάξης του 6,9% κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2011, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010 αποτυπώνεται στα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, επιβεβαιώνοντας την κρίση που μαίνεται στην αγορά.

Σε διωγμό οι «σορτάκηδες»

Την πλήρη απαγόρευση των «ανοιχτών πωλήσεων» (short selling) σε όλα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ζητά η γερμανική κυβέρνηση, χαιρετίζοντας την κίνηση της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και του Βελγίου να προχωρήσουν σε ανάλογες αποφάσεις.

«Δεσμευόμαστε σε μια πλήρη απαγόρευση των

Η…μετάλλαξη

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΔΕΝ είναι το ΠΑΣΟΚ του Πεπονή, του Γεννηματά και του Κακλαμάνη. Το…φρόντισαν οι μεταγενέστεροι, το γέρασε ο χρόνος κι άντε να το φωνάξεις δυνατά πως «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά». Και, βέβαια, το ΄ξερε η πονήρω η δεξιά πως θα’ ρθει καιρός που οι γενιές θ’ αλλάξουν. Τα κατορθώματά της θα γίνουν παρελθόν κι η ίδια δεν θα χωράει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
ΚΙ έγινε τόσο αργά και…..
σταθερά η αλλαγή της αλλαγής (διάβαζε μετάλλαξη) του ΠΑΣΟΚ, που κάποιοι νεοσσοί κατάφεραν το Κίνημα «σαν Κίνημα να μη μοιάζει». Το τραβολόγησαν μια ‘δω μια ΄κει, με την ιδεολογία στο (πίσω) τσεπάκι και την επανεκλογή τους όνειρο και ζητούμενο.

Βουλή Πολιτών; Διαφωνώ κύριε Καθηγητά, ακούστε με

 Γράφει ο Τάσος Φούντογλου
Διαβάζοντας το κείμενο-παρέμβαση του συνταγματολόγου, Κώστα Χρυσόγονου, περί της ανάγκης συγκρότησης μιας (δεύτερης) Βουλής κληρωτών πολιτών με δικαίωμα αρνησικυρίας επί του νομοθετικού έργου της αιρετής Βουλής, μου ήρθε αμέσως στο μυαλό η εριστική συμβουλή του Σοπενχάουερ: «Όταν ο αντίπαλος χρησιμοποιεί ένα διάτρητο επιχείρημα είναι καλύτερο να απαντήσεις με ένα εξίσου διάτρητο αντεπιχείρημα για να τον εξουδετερώσεις».

Oι εφτά πληγές της Ελλάδας

Έλλειμμα, ανεργία, μείωση του τζίρου, λουκέτα, φόροι- ΦΠΑ, κατασχέσεις και… άστεγοι αποτελούν τις εφτά πληγές της σύγχρονης Ελλάδας.

Ο Αύγουστος του 2011 θα μείνει στην ιστορία γιατί το έλλειμμα διογκώθηκε, η ανεργία πέρασε το 16%, ο τζίρος των εκπτώσεων έπεσε κατά 25%, τα λουκέτα πύκνωσαν, έγιναν εκατοντάδες κατασχέσεις και οι άστεγοι πύκνωσαν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων. Ακολουθεί η αύξηση του ΦΠΑ που θα φέρει έως και 120.000 νέους ανέργους ενώ το χρηματιστήριο αποδεικνύεται βαρέλι χωρίς πάτο, καθώς έπεσε κάτω από τις....... 1000 μονάδες, επιστρέφοντας στα επίπεδα του… 1997!

Ποδήλατο, κανό και σαλπάρει για Κρήτη ο πρωθυπουργός

Ακόμη δεν τελείωσαν οι διακοπές στη Σκιάθο κι ο Παπανδρέου έχει ήδη κάνει τα σχέδια του για το επόμενο νησί που θα απολαύσει: Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις φύγει από τη Σκιάθο, o επόμενος προορισμός των διακοπών του θα είναι η Κρήτη.

Κίνημα ...του σορτς εναντίον ισλαμιστών στη Τουρκία!


Αντίδραση-διαμαρτυρία εναντίον των θρησκόληπτων ισλαμιστών οργανώνουν για αύριο Σάββατο, νεαρές κοπέλες στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για συμπαίκτριες της Νουρτσάν Ιμπραϊμογλου, παίκτριας βόλλεϋ ,η οποία γρονθοκοπήθηκε μέσα σε λεωφορείο από άνδρα,ο οποίος…την τιμώρησε μ΄ αυτό το τρόπο,επειδή τόλμησε να φορέσει σορτς!!!