Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Πυροσβέστης να σου πετύχει...


Σίγουρα όλοι κάνουμε λάθη και στη δουλειά μας και παντού , αλλά αυτό που έκανε ο πυροσβέστης του video της γειτονικής μας χώρας Τουρκία, δεν έχει προηγούμενο!

Θα διεκδικήσουμε, επιτέλους, τις γερμανικές αποζημιώσεις;

Μπορεί η χώρα μας επίσημα να μην τολμάει να διεκδικήσει ευθέως τις νόμιμες αποζημιώσεις για τις ναζιστικές θηριωδίες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ωστόσο η λύση, μέσω Ιταλίας, έχει φτάσει να συζητείται ήδη από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η διαδικασία, με την Ελλάδα στις 14/9 να παρίσταται, έχοντας έννομο συμφέρον.

Ήταν βιαστικός...!

Δείτε το βιντεο...

Υποχρεωτικά θα δηλώνονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί στην εφορία

Μετά τα ακίνητα και οι τραπεζικές καταθέσεις θα δηλώνονται υποχρεωτικά στις φορολογικές μας δηλώσεις, εάν το υπουργείο Οικονομικών υιοθετήσει σχετικές προτάσεις...
Υπό μελέτη είναι η υποχρεωτική καταγραφή καταθέσεων και άλλων κινητών αξιών (π.χ. μετοχές) σε ειδικό έντυπο της φορολογικής δήλωσης, που θα....
δημιουργηθεί κατά τα πρότυπα του Ε9, στο οποίο ήδη καταγράφεται η ακίνητη περιουσία των φορολογουμένων.

Θερμό καλοκαίρι για τις τράπεζες

Η υποχρέωση των τραπεζών να αυξήσουν τον δείκτη της κεφαλαιακής τους επάρκειας και το κόστος που θα προκύψει από το roll-over των...
ομολόγων φέρουν τους τραπεζίτες αντιμέτωπους με δύσκολες αποφάσεις, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν στα σχέδιά τους. Στην ατζέντα: αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, εκδόσεις ομολογιακών δανείων, πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων και αναγκαστικές συγχωνεύσεις.

Τι «παίζουν» οι εφημερίδες της Κυριακής

Τα πρωτοσέλιδα του αυριανού Τύπου

Για κόκκινο συναγερμό στην Αθήνα από το ντόμινο της κρίσης και για τη μάχη που θα δοθεί για τη σωτηρία του ευρώ κάνουν λόγο οι περισσότερες Κυριακάτικες εφημερίδες.

Από παλια κρουαζιερα πρωην πλουσίων της περιοχής μας!!!!!

κάνετε κλικ στη φωτογραφία....εχει κι άλλο

Εγώ, ο γάιδαρος Έλληνας

Κρίση που δείχνει αξεπέραστη όσα δις ευρώ και να μας δανείσουν... Κρίση που δεν είναι μόνο λογιστική, κρίση που δεν αποτυπώνεται μόνο σε οικονομικά μεγέθη, αλλά είναι κρίση βαθύτατη και ριζωμένη πια στις ζωές όλων μας. Είναι κρίση αξιών, νοοτροπίας και ήθους. Είμαι ένας πολίτης που ζω και εργάζομαι στη χώρα αυτή και θεωρώ τον εαυτό μου μοναδικό και αναντικατάστατο, σπάνιο είδος της ανθρώπινης αλυσίδας που όλοι πρέπει να φροντίζουν για μένα γιατί... έχουμε δημοκρατία. 

Σταματούν να πληρώνουν κοινόχρηστα οι Έλληνες

Μεγάλο κανόνι έρχεται από αρκετές εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών καθώς πλέον αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα άρνησης πληρωμής από ενοίκους πολυκατοικιών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, κάτι που έχει ως συνέπεια την διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το σέξι άσπρο μπικίνι της Ριάνα

Μετά από τη σέξι στολή για καρναβάλι, η Ριάνα ανεβάζει τη θερμοκρασία στα Μπαρμπέιντος με ένα αντίστοιχασέξιμπικίνι...


Η 23χρονη μάλλον το έχει πάρει απόφαση πως φέτος το καλοκαίρι θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τα εντυπωσιακά πόδια και τις θελκτικές καμπύλες της.

Δείτε την εμφάνιση που έκανε σε παραλία της πατρίδας της:

Ο George Clooney και η αθλήτρια...της πάλης!


Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει από την Elisabetta Canalis και το περιοδικό Life and Style δημοσίευσε άρθρο για την σχέση του με την νέα...
του αγαπημένη, Stacy Keibler, 32 ετών, μοντέλο, παρουσιάστρια ΚΑΙ επαγγελματίας αθλήτρια της πάλης!

Είναι άσος στις γυναίκες, πάει και τελείωσε. Το σπορ το κατέχει όσο λίγοι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή.

Δείτε το διάφανο αεροπλάνο του μέλλοντοςΜε την διάφανη καμπίνα του νέου αεροπλάνο.� της Airbus, οι επιβάτες του μέλλοντος θα έχουν πραγματικά ένα παράθυρο στον κόσμο, κατά την διάρκεια της πτήσης τους!

Η άκρως φουτουριστική...
ιδέα για τα ταξίδια μετά από 40 χρόνια παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο από την Airbus και ενθουσίασε πολλούς. Σίγουρα, δεν θα έλειψαν όμως κι εκείνοι που τρόμαξαν με το νέο σχέδιο.

Πως μια μέλισσα προκάλεσε τροχαίο!Άγιο είχε ο οδηγός

Μια μέλισσα ήταν η αιτία για να τουμπάρει το αυτοκίνητο ενός 35χρονου...
Ο οδηγός κατευθυνόταν από την Εύβοια στη Χαλκίδα όταν μια μέλισσα μπήκε στο αυτοκίνητο του από το ανοιχτό παράθυρο.

Φωτιά στα... σπίτια μας

Νέο σύστημα αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών και δραστικές αλλαγές στον φόρο μεταβίβασης ακινήτων επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, όπως προκύπτει από το εγχειρίδιο φορολογικής μεταρρύθμισης που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η....

Μεγάλη ανατροπή στο εργασιακό τοπίο

Μεγάλη αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις επιφέρουν οι ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο υπό ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση του ΣΕΠΕ καθώς και οι αλλαγές που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Οι κυριότερες αλλαγές που θα επέλθουν για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις είναι οι εξής:

Η Ντόρα προκαλεί και μιλά για «δήθεν» αγανακτισμένους

Μάλλον χαμένα πρέπει να τα έχουν εκεί στο κόμμα της Ντόρας, όταν μιλούν για «δήθεν» αγανακτισμένους κι όταν βγάζουν, σαν λογιστές, ανακοινώσεις για τις «ζημιές» που έγιναν στο Σύνταγμα. Εκτός πάλι, αν εν αγνοία της οι φωστήρες που έχει στο επικοινωνιακό τιμ έβγαλαν αυτή την απαράδεκτη ανακοίνωση που σε τελική ανάλυση μόνο κακό της έκανε.

Ηγέτες με νεροπίστολα

Με τίτλο "Η αβάσταχτη ελαφρότητα των ηγετών", οι Financial Times επικρίνουν τη σύγχυση και τον πανικό των Ευρωπαίων και όχι μόνο ηγεσιών απέναντι στην επέλαση των αγορών.

Η βρετανική εφημερίδα ασκεί έντονη κριτική στην αναποφασιστικότητα των ηγεσιών και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού να....
ορθώσουν ανάστημα στις αγορές.

Ο Γιώργος παρέδωσε τον έλεγχο της χώρας

Έρχεται η υπερκυβέρνηση

Οι ξένοι αποκτούν για μία ακόμα φορά στην ιστορία μας την διακυβέρνησης της χώρας. Η κυβέρνηση αδυνατώντας να συγκρουστεί με την πραγματικότητα και με τις ανάγκες, παραδίδει τον έλεγχο και την υλοποίηση των νέων όρων στην τρόικα, στις Βρυξέλλες στο ΔΝΤ και τελικώς στο....

2012-13 Ήρθε το τέλος!

Στην Ελλάδα οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες έχασαν την περιουσία τους σε μια νύχτα.
Οι άνεργοι δεν έχουν πλέον περιουσία.
Οι μισθωτοί, συνταξιούχοι,δημόσιοι υπάλληλοι απ το Σεπτέμβρη θα έρχονται σιγά σιγά στην μοίρα τον προηγούμενων.
Οι λεφτάδες εντός των συνόρων θεωρούνται φτωχοί διότι η περιουσία τους είναι στο εξωτερικό και δεν σκοπεύουν να την επιστρέψουν.

«Εγκώμια» για τον Ε. Βενιζέλο στον Guardian

Το «εγκώμιο» του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, πλέκει - εμμέσως πλην σαφώς - η δημοσιογράφος, Έλενα Σμιθ, ανταποκρίτρια της εφημερίδας «The Guardian», στην Ελλάδα.
Σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε χθες η δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ως έναν από τους καλύτερους ρήτορες της χώρας. Τονίζει ότι οι επικριτές του μιλούν για.....
«νέο αέρα» που φυσάει στο υπουργείο, και αναφέρει ότι του πιστώνουν πως έχει προσδώσει μια βαρύτητα στο αξίωμα, κάτι που έλειπε από τον λιγότερο επικοινωνιακό προκάτοχό του.

«Οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας είναι καλυμμένες»

Καθησυχαστικός παρά τη ρευστότητα που επικρατεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Καθησυχαστικός ότι παρά την κρίση που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ε.Ε., οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας για τους επόμενους μήνες είναι εξασφαλισμένες, εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής».

Παγκόσμιο νόμισμα ζητά η Κίνα.

Υποβάθμιση ΗΠΑ από τη Standard & Poor's.
http://tvxs.gr
Διασφαλίσεις ζητά το Πεκίνο, μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's. Η Κίνα, που έχει στην κατοχή της 1 τρισ. δολάρια σε αμερικανικά ομόλογα, ζήτησε από την Ουάσινγκτον να δώσει λύση στο πρόβλημα χρέους που....

Συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε τσιτσίδι στα Μάλια

Με την κατηγορία της πρόκλησης... σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις συνελήφθη τα ξημερώματα στα Μάλια ένας 20χρονος βρετανός  Όπως έγινε γνωστό,

Guardian: To ελληνικό σύστημα υγείας στα όρια της καταστροφής

Με ένα άρθρο γύρω από τη γνωστή στους Έλληνες κατάσταση του συστήματος υγείας, η Guardian κάνει λόγο για την εξαθλίωσή του λόγω της οικονομικής κρίσης, αναφέροντας μάλιστα και αρκετά παραδείγματα της οδύσσειας που ζούν στα νοσοκομεία συμπολίτες μας.
Με συνεντεύξεις από ασθενείς αλλά και γιατρούς η βρετανική Guardian περιγράφει τον πραγματικό ''εφιάλτη της γραφειοκρατίας'' που επικρατεί στα νοσοκομεία, την έλλειψη προσωπικού, φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και τα ''ατέλειωτα έντυπα τα οποία πρέπει να συμπληρώσει κανείς'', όπως αναφέρει το ρεπορτάζ χαρακτηριστικά.

Άρειος Πάγος: παραγράφηκε η παθητική δωροδοκία Τσοχατζόπουλου

Με ομόφωνο βούλευμά του το πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου τάσσεται υπέρ της παραγραφής του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας, για το οποίο παραπέμφθηκε από τη Βουλή ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Aκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων.

Συμφωνούν οι Τούρκοι για τον φράχτη

Από χθες είναι και επίσημη πλέον η συγκατάθεση της Τουρκίας στην κατασκευή του φράκτη στη βορειοανατολική πλευρά του Έβρου.

Μια επιτροπή που αποτελούνταν από ανώτερα στελέχη των υπουργείων Εσωτερικών και Εξωτερικών αλλά και ανώτεροι αξιωματικοί της Τουρκικής Αστυνομίας επισκέφθηκαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συναντήθηκαν με έλληνες ομολόγους τους από τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη και ενημερώθηκαν για τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει η ελληνική πλευρά για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

«Το φάρμακο είναι λάθος για την Ελλάδα»

Η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα Guardian

«Ένας απρόσμενος αντίπαλος των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδας. Ένας πρώην συγκάτοικος του Πρωθυπουργού. Ο Αντώνης Σαμαράς, οικονομολόγος απόφοιτος του Harvard και αρχηγός της κεντροδεξιάς αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει ότι το φάρμακο είναι λάθος για την Ελλάδα».

Ένα παλιό ελαιουργείο μετατρέπεται σε Μουσείο

Σε μουσείο Σύγχρονης Τέχνης μετατρέπεται ένα παλιό ελαιουργείο στα Δρομόνερο Χανίων. Στο λιοτρίβι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζυμπραγού, που έχει πάψει να λειτουργεί από το 1980, εγκαινιάζεται

Οριστική η αναστολή έκδοσης του «Ελεύθερου»

Οριστική φαίνεται ότι είναι η αναστολή έκδοσης της εφημερίδας «Ελεύθερος», αφού η ίδια η εκδότρια Κατερίνα Μάστορα στο κεντρικό της άρθρο στο σημερινό φύλλο την ανακοινώνει.

Τα blogs στο επίκεντρο νομοπαρασκευαστικής επιτροπής

Ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τον εξορθολογισμό των διατάξεων που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα και την αποτελεσματική προστασία των θυμάτων συστήνεται με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή θα ασχοληθεί με την ταυτοποίηση των διαχειριστών blogs και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.

Οι πέντε τύποι του φλερτ

Φλερτ
Μια μελέτη σε δείγμα 5.000 (Hall, 2010) ανδρών και γυναικών διαπίστωσε πως υπάρχουν 5 διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους φλερτάρουμε.

1) Το σωματικό φλερτ επικοινωνεί σεξουαλικό ενδιαφέρον στο άλλο πρόσωπο. Οι άνθρωποι που φλερτάρουν με αυτόν τον τρόπο συνήθως κάνουν γρήγορα σχέσεις, με περισσότερη «χημεία» και πιο έντονο συναισθηματικό δέσιμο.
2) Το παραδοσιακό φλερτ είναι αυτό κατά το οποίο ο άνδρας προσεγγίζει

Πολλοί άνδρες θα εγκατέλειπαν τη σύντροφό τους, αν πάχαινε

Χωρισμός
Οι άνδρες προβληματίζονται περισσότερο με το σώμα των συντρόφων τους σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά φαίνεται ότι βάζουν πιο ψηλά από εκείνες την αξία της οικογένειας, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.

Σχεδόν οι μισοί από τους 70.000 ερωτηθέντες απάντησαν ότι θα εγκατέλειπαν τη σύντροφό τους αν πάχαινε, ενώ το ποσοστό αυτό για τις

Βενιζέλος σε ρόλο Παπανδρέου

Τις τελευταίες ημέρες, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, όσοι δεν τα πάνε καλά με τα αξιώματα και τα ονόματα, εύκολα θα νόμιζαν ότι πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος!Για τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν ξέρω τι εντύπωση θα είχαν, αλλά σίγουρα όχι την εικόνα του πρωθυπουργού…

Πλωτό θέρετρο απίστευτης χλιδής

Πλωτό θέρετρο απίστευτης χλιδής (1)
Ένα νέο «αμφίβιο» ξενοδοχείο ετοιμάζεται στο Κατάρ, Θα κοστίσει 465 εκατομμύρια δολάρια και θα περιλαμβάνει υποθαλάσσιες σουίτες και ένα υποβρύχιο «σαλόνι- ενυδρείο».

Ταξί Η κούρσα που ζάλισε το ΠΑΣΟΚ

Κέρδη και ζημίες από τη σύγκρουσή της με τους ταξιτζήδες μετράει η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας ότι η παρατεταμένη απεργία τους ανέσυρε στην επιφάνεια ανοιχτούς λογαριασμούς και μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Η ανακωχή που επήλθε σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών δίνει προσωρινά μία ανάσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ωστόσο άπαντες εκτιμούν ότι μολονότι το καλοκαιρινό μπουρίνι πέρασε, η μεγάλη καταιγίδα ενδεχομένως να εκδηλωθεί περί τα τέλη Αυγούστου, όταν και θα παρουσιαστούν οι επίσημες προτάσεις από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

«Bad Bank» σχεδιάζει η κυβέρνηση

Τη δημιουργία μιας Bad Bank εξετάζει η κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας. Με βάση πληροφορίες, η κυβέρνηση σχεδιάζει… την επόμενη μέρα στο τραπεζικό σύστημα. Ή, ακριβέστερα, η

Για «ξέπλυμα» παραπέμπεται ο Άκης

Στην τακτική Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, που κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων.
Το Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου υιοθέτησε ομοφώνως την πρόταση του ανακριτή Βασίλη Λαμπρόπουλου και του εισαγγελέα Νικόλαου Μαύρου.

Οι αγορές έχουν ψυχή. Αλλά και λογική...


undefined

Διαισθάνομαι ότι η όλη ιστορία «Ευρωπαϊκή Κρίση Χρέους» διέπεται από έναν απίθανο παραλογισμό, παρόμοιο με αυτό που συναντάει κανείς σε ασυνάρτητα Β-Movies και στις εκπομπές του Λιακόπουλου, αν στη θέση των Ελοχίμ βάλουμε τις αγορές και στη θέση των Νεφελίμ, τα spreads.
Αναμφίβολα, οι μηχανισμοί που την πυροδότησαν είναι ολότελα πραγματικοί, εξηγούνται με τη λογική και ερμηνεύονται,

Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας σε Κόρινθο -Τρίπολη - Σπάρτη

Ούτε ο Σίλβιο θα πάει διακοπές φέτος, τα ακούς Γιώργο…

Μετά το Θαπατέρο που δήλωσε ότι φέτος δεν έχει διακοπές, χθες ήταν η σειρά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να ανακοινώσει πως φέτος έχει μόνο 5 ημέρες ξεκούραση στους στενούς του συνεργάτες.Ο Καβαλιέρε έχει μπροστά του ένα βουνό από προβλήματα με την Ιταλία να είναι πλέον ο κύριος στόχος των κερδοσκόπων.

Ε. Βενιζέλος: «Η φοροδιαφυγή θα χτυπηθεί ανηλεώς»


undefined

Την διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να τηρήσει το λόγο της απέναντι στους εταίρους της, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα «Guardian». Παράλληλα ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει δραστικά φοροδιαφυγή και παραοικονομία λέγοντας: «Η φοροδιαφυγή θα αντιμετωπιστεί ανηλεώς».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «κινείται» στο πενταετές Στρατηγικό Σχέδιο 2011-2015 για την

Παγκόσμιος πανικός και αντιδράσεις για την υποβάθμιση των ΗΠΑ


undefined

Πολλαπλές αντιδράσεις προκαλεί η υποβάθμιση της οικονομίας των ΗΠΑ από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Standard & Poor’s, μια εξέλιξη που κράτησε μάλιστα ξάγρυπνο όλη νύχτα τον πρόεδρο Ομπάμα. Σε μια προσπάθεια να κατευναστούν οι αγορές και να συντονιστούν οι κινήσεις, εντός του

Έχουμε το ρεκόρ στους πνιγμούς

Περισσότεροι από 6.800 άνθρωποι έχουν πνιγεί στις ελληνικές θάλασσες από το 1987 μέχρι σήμερα. Αν και η χώρα μας διαθέτει χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής, τρία στα τέσσερα θύματα πνιγμού είναι Έλληνες!
Μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου, σε πολλές παραλίες δεν έχουν τοποθετηθεί ναυαγοσώστες, με αποτέλεσμα να έχουν

Ποια χρέη ρυθμίζονται στο Δήμο ΜεσολογγίουΤη δυνατότητα ρύθμισης για εξόφληση των χρεών τους δίνει στους πολίτες ο Δήμος Μεσολογγίου, έπειτα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τη ρύθμιση εξαιρούνται εκείνοι στους

Μπάσκετ: Η Ελλάδα το απόγευμα με Ισραήλ

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις στο τουρνουά της Κύπρου η εθνική ομάδα μπάσκετ, επικρατώντας 76-70 της Ιταλίας στο πρώτο

Η Ζάκυνθος για τίτλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Για τις 22 Αυγούστου ορίστηκε το νέο ραντεβού παικτών και τεχνικής ηγεσίας στο τμήμα του αντρικού μπάσκετ της ΑΓΕΖ ενόψει Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Μπάσκετ: Βουρνάς εις...διπλούν στην Λευκάδα!!!

Βουρνάς εις...διπλούν από τη νέα χρονιά στη νεοφώτιστη της Α2 εθνικής μπάσκετ Δόξας Λευκάδας, αφού μετά τον πατέρα-προπονητή,

Περνούν στην δεύτερη φάση τα έργα της Αγίου Ανδρέου

-Ποιες απαγορεύσεις και παρακάμψεις θα ισχύσουν την δεύτερη εβδομάδα των έργων επισκευής του ασφαλτοτάπητα

Παναχαϊκή: Σκληρή δουλειά στη Νάουσα

Μπορεί φιλικό παιχνίδι η Παναχαϊκή να μη δώσει αύριο με τη Νάουσα όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί από τον τεχνικό της Μουράτ Σεροπιάν, στα πλαίσια του βασικού σταδίου

Ο Μπουρδόπουλος στο προπονητικό σεμινάριο χαντ-μπολ

Με πολύτιμες γνώσεις πάνω στο σύγχρονο Χάντμολ και με την φιλοσοφία προπονητών υψηλού επιπέδου επέστρεψε από το πρόσφατο τριήμερο Διεθνές σεμινάριο προπονητών