Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Στην Κέρκυρα για διακοπές η πρώτη κυρία του Μαρόκου .

 

Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας η παραμονή της στο νησί

Για διακοπές στην Κέρκυρα βρίσκεται η πρώτη κυρία του Μαρόκο, σύζυγος του Βασιλιά Μοχάμεντ του 6ου.

Η Κβίτοβα κατέκτησε το Γουύμπλεντον .


Η Πέτρα Κβίτοβα έκανε την έκπληξη και κατέκτησε το Γουίμπλεντον νικώντας στον τελικό των γυναικών τη Μαρία Σαράποβα με 2-0 σετ, 6-3 και 6-4, σε 85 λεπτά. Η 21χρονη τενίστρια από την Τσεχία, νούμερο οκτώ στην παγκόσμια κατάταξη, κατακτά το πρώτο της τουρνουά Grand Slam στην παρθενική της συμμετοχή σε τελικό.

ΣΥΝ:"Επιθετική επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, με διαγραφή ενός μεγάλου μέρους"


"Επιθετική επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, με διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του και την υιοθέτηση μιας νέας αναπτυξιακής πολιτικής με κοινωνικά χαρακτηριστικά", ζητάει ο Συνασπισμός, ο οποίος καγηγορεί την κυβέρνηση ότι άσκησε "ωμό εκβιασμό" και έθεσε "τρομοκρατικά διλήμματα", προκειμένου να εκταμιευτεί η 5η δόση, ζήτημα που όπως υποστηρίζει, "ουδέποτε τέθηκε".

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνασπισμού Π. Σκουρλέτης, αναφέρεται: “Ο ωμός εκβιασμός και τα τρομοκρατικά διλλήματα, που στήθηκαν γύρω από την εκταμίευση της 5ης δόσης, παίρνει τέλος μέσα από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη των υπουργών οικονομικών. Στην πραγματικότητα, ουδέποτε τέθηκε ζήτημα μη εκταμίευσής της, διότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα των δανειστών μας και την σταθερότητα του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Πιο σημαντικό, όμως, αναδεικνύεται το γεγονός ότι, ενώ στην Ευρώπη συζητιέται αναλυτικά η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους, η κυβέρνηση είναι για άλλη μια φορά απούσα. Αφού υποθήκευσε τους τίτλους της δημόσιας περιουσίας με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου, σπρώχνοντας ακόμη πιο βαθιά το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας στην κοινωνική χρεοκοπία, αναμένει τις αποφάσεις των αγορών που θα οδηγήσουν αργότερα και στη τυπική χρεοκοπία. Από μεριάς της η ΝΔ, η οποία προφασίζεται την «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου» στη θέση της παλαιότερης άποψής της περί απεμπλοκής από το μνημόνιο, κατ’ ουσία υποστηρίζει μια απόχρωση της ήδη εφαρμοζόμενης πολιτικής.
Αντίθετα, τώρα είναι η ώρα μιας επιθετικής επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους με διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του και την εκ παραλλήλου υιοθέτηση μιας νέας αναπτυξιακής πολιτικής με κοινωνικά χαρακτηριστικά. Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την καταλυτική επίδραση του κινήματος των πλατειών διαμορφώνονται οι όροι για την διαμόρφωση ενός πολιτικού και κοινωνικού μετώπου που θα ακολουθήσει μια τέτοια πολιτική”.

Αργούν να ξεκλειδώσουν οι κρυφές καταθέσεις στην Ελβετία


Θολό είναι το τοπίο που επικρατεί για τη φορολόγηση των κρυφών - μη φορολογούμενων - ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία. Σε πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι από κοινού με την ελβετίδα ομόλογό του έθεσαν «το πλαίσιο μιας διακρατικής συμφωνίας κατά τα πρότυπα αυτής που συνάπτουν το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας» με την Ελβετική Συνομοσπονδία.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ελβετική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Θεμάτων, η συμφωνία με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει ολοκληρωθεί προς το παρόν, με αποτέλεσμα να μην έχουν κλειδώσει ούτε οι συντελεστές για τη φορολόγηση των καταθέσεων ούτε η ενδεχόμενη αναδρομικότητά της.

«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού πιστεύουμε ότι θα έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο για τη φορολόγηση των συγκεκριμένων (σ. σ.: κρυφών) κεφαλαίων. Μόνο όταν τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις και ολοκληρωθεί η συμφωνία με αυτές τις δύο χώρες, η Ελβετία θα αρχίσει επισήμως τις συζητήσεις και με άλλες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον όπως η Ελλάδα, η Αυστρία και κάποιες ακόμα, τις οποίες δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε σήμερα. Με τη χώρα σας γίνονται αρχικές συζητήσεις σε "χαμηλό επίπεδο" τεχνοκρατών», διευκρινίζει στα «Νέα» ο εκπρόσωπος της Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Θεμάτων της Ελβετικής Συνομοσπονδίας Μάριο Τούορ. Κύκλοι του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι η συμφωνία Ελβετίας - Ελλάδας για τη φορολόγηση των κρυφών καταθέσεων «θα ενεργοποιηθεί», οι φόροι θα αποδίδονται χωρίς να αποκαλύπτονται τα στοιχεία των καταθετών και πως απομένει να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες. Σύμφωνα πάντως με τον εκπρόσωπο της αρμόδιας Γραμματείας στην Ελβετία, το μοντέλο που θα εφαρμοστεί με άλλες χώρες - περιλαμβανομένων της Ελλάδας και της Αυστρίας - θα μοιάζει με αυτό της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασίλειου, δεν αποκλείονται όμως παρεκκλίσεις οι οποίες θα σχετίζονται με το εκάστοτε φορολογικό σύστημα. «Δεν γίνεται να εφαρμοστεί στην περίπτωση της Ελλάδας ακριβώς ό,τι συμφωνηθεί με τη Γερμανία καθώς υπάρχουν διαφορές στα φορολογικά συστήματα των δύο χωρών», είπε ο Τούορ.

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην Κορινθία - Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών αγνώστων οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής, με την απειλή όπλων λήστεψαν το βενζινάδικο στο Σπαθοβούνι Κορινθίας.Οι τρεις δράστες, μπήκαν σε βενζινάδικο με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους του πρατηρίου κι έναν αλλοδαπό πελάτη.
Στη συνέχεια, πήραν χίλια τριακόσια ευρώ από το ταμείο, ενώ τραυμάτισαν έναν από τους υπάλληλους στο πρόσωπο, αφαιρώντας του κι ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι άγνωστοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί από το Χαλάνδρι στις 16 Ιουνίου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση।


Πηγή: www.thebest.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ..

Επιχείρηση ..."κανονάκι"!Επεμβάσεις προβλημάτων στύσης στο 401!

Επεμβάσεις …ανόρθωσης σε απόστρατους που είχαν προβλήματα στύσης με τη μέθοδο..."κανονάκι" και με οικονομική επιβάρυνση των προϋπολογισμών των στρατιωτικών νοσοκομείων διέταξε το υπουργείο Άμυνας!
Το Έθνος της Κυριακής με ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι εκατοντάδες απόστρατοι του Στρατού και της Αστυνομίας έκαναν επεμβάσεις για προβλήματα στύσης στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Πρόκειται για τη μέθοδο όπου

Εφαρμοστικός νόμος: Ελλάδα δίχως μέλλον, Έλληνες χωρίς ζωή…Έχουν διαβάσει καλά οι βουλευτές τι θα ψηφίσουν; 

Διαβάστε όλο τον εφαρμοστικό νόμο για την εκποίηση της ελληνικής περιουσίας…
Εφαρμοστικός νόμος: Ελλάδα δίχως μέλλον, Έλληνες χωρίς ζωή…
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής και την Πέμπτη ο Εφαρμοστικός νόμος που υλοποιεί το Μεσοπρόθεσμο.
Η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας μετατρέπεται ουσιαστικά σε μια ευτελή για τα Ελληνικά συμφέροντα πώληση μεγάλου μέρους της δημόσιας περιουσίας, προς όφελος των δανειστών μας. Η χώρα υποθηκεύει το μέλλον της, όχι μόνο το άμεσο αλλά και το απώτερο.
Η παραχώρηση π.χ. της εκμετάλλευσης των αρχαιολογικών χώρων, που αποτελούν κομμάτι του μοντέλου ανάπτυξης που ευαγγελίζονται οι εμπνευστές του νόμου, πώς θα αυξήσει τα έσοδα του δημοσίου αφού θα πηγαίνουν απευθείας στους δανειστές μας;
Αυτό αποτελεί ένα από τα πολλά παραδείγματα που μπορεί κάποιος να δει στα άρθρα του νόμου.

Εντάξει η Ύβρις. Με τη Νέμεσι τι θα γίνει;

02/07/2011
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αν δεν ήμασταν για τρίτη μέρα δακρυσμένοι από τα ληγμένα του πρώην Προέδρου της ΕΦΕΕ, θα μπορούσαμε να πούμε με βεβαιότητα πως έχουμε πραγματικά συγκινηθεί από την χθεσινή απόφαση της Βουλής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Επιτέλους! Έγινε Κάθαρση. Αποδίδεται Δικαιοσύνη. Παραπέμπεται κάποιος. Θα λάμψει η αλήθεια.

Κατασταλτικές Πρακτικές και Δημοκρατική Νομιμότητα


Του
Άγγελου Τσιγκρή
Υπ. Βουλευτή Αχαίας ΝΔ
 
Το είδος των εφαρμοζόμενων αστυνομικών πρακτικών αποτελεί δείκτη μέτρησης της ποιότητας των δημοκρατικών θεσμών της. Χθες στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικές πρακτικές ξεπέρασαν τα όρια και θύμισαν άλλες εποχές. Η χθεσινή ημέρα αποτελεί μαύρη σελίδα στα σύγχρονα Ελληνικά αστυνομικά χρονικά. Αποτελεί την πλέον ακραία κατασταλτική επέμβαση των διωκτικών αρχών στη

Επειδή είχαν πληροφορίες ότι θα καταλάβουν την Βουλή έρριξαν 2.860 χημικά και έκανα κόλαση την ΑθήναΤην εντυπωσιακή ποσότητα των 2।860 χημικών κατανάλωσε η ΕΛΑΣ μόνο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Τετάρτης στην Αθήνα, όταν ο μέσος όρος χημικών που έπεφταν άλλες επεισοδιακές ημέρες στο κέντρο δεν ξεπερνούν τα 100 με 150!


Η εξήγηση για το πρωτόγνωρο νέφος, που κρίθηκε αναγκαίο να απλωθεί πάνω

QUIZ ,βρες την διαφορά!Πηγή: www.kafeneio.gr

Καμία προετοιμασία για τις πυρκαγιές- Κινδυνεύει η χώρα


Χωρίς τους εποχικούς δασοπυροσβέστες, με σοβαρές ελλείψεις στα Καναντέρ και με προβλήματα στον μηχανολογικό εξοπλισμό των πυροσβεστικών οχημάτων καλούνται οι πυροσβεστικές δυνάμεις να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους από την εκδήλωση πυρκαγιών το φετινό καλοκαίρι. Ήδη οι πρώτες μικρές πυρκαγιές έκαναν την εμφάνιση τους κυρίως στα Δωδεκάνησα. Το ζήτημα είναι αν ο μηχανισμός πυρόσβεσης στο...
σύνολο του είναι έτοιμος για μεγάλες πυρκαγιές. Και σε αυτό το ερώτημα δυστυχώς η απάντηση είναι μάλλον αρνητική.

ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ: Σίριαλ… μεγαλύτερο από το μεσοπρόθεσμο


Μ
ε σίριαλ μακράς διαρκείας μεγαλύτερο και από αυτό του Μεσοπρόθεσμου με το οποίο, άλλωστε, είναι άμεσα συνδεδεμένο- εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και τους εργολάβους για τους πέντε αυτοκινητόδρομους.
Ο νέος υπουργός Γ. Ραγκούσης προετοιμάζει διακομματική σύσκεψη, στην οποία θα δώσει αναλυτικά στοιχεία και θα ζητήσει στήριξη για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις έως τα τέλη Ιουλίου.

Δελτίο Ειδήσεων από το Ράδιο Γάμμα

"Πατέρα, είσαι πολύ μάγκας" είπε στον Κουρουμπλή ο γιος του- Η πορεία του βουλευτή που έκανε υπερήφανα τα παιδιά του


«Πατέρα, είσαι πολύ μάγκας», του είπε ο γιος του Λευτέρης όταν μπήκε στο σπίτι. «Δεν μπορώ να γλιτώσω από τη σκιά σου» πετάχτηκε η κόρη του Κατερίνα.
«Έχω έναν καθηγητή στη σχολή που είναι λίγο ανάρχας και μου είπε: ΄΄Ο πατέρας σου είναι πολύ δυνατός!΄΄»

Κάπως έτσι υποδέχτηκαν τα παιδιά του πρώην πλέον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ,

Σ.Βούλτεψη, Α.Μπούμης:Ιδού η εξάρτηση της χώρας

Την εξάρτηση της χώρας απο το ΔΝΤ αλλά και απο τις Βρυξέλλες ανέδειξε η συζήτηση που έγινε στο Ράδιο Γάμμα με την πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο, Σοφία Βούλτεψη αλλά και τον πρώην διοικητή της Εμπορικής Τράπεζας, Ανδρέα Μπούμη.Και οι δυο εστίασαν στην περίπτωση του Κινεζικού παράγοντα που δάνειζε με ευνοικούς όρους την Ελλάδα αλλά αρνήθηκε.Ακούστε τι δήλωσαν στους Μιχάλη Μπαϊρακτάρη και Γιώργο Αναστασόπουλο:

Γιατί ρε συνάδελφοι....

Απόφαση σταθμός: Διέγραψαν 200.000 ευρώ χρέος συνταξιούχου!Συνταξιούχος που έκανε χρήση του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, πέτυχε τη διαγραφή τραπεζικών δανείων ύψους 200.000 ευρώ από συνολικές οφειλες ύψους 222.200 ευρώ.

Το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο ηλικιωμένος βρίσκεται σε μόνιμη αδυναμία να εξοφλήσει τις οφειλές του.

Έτσι η τράπεζα θα πληρωθεί τελικά 52.000 ευρώ μαζί με τους τόκους σε βάθος χρόνου 14 ετών

Γκ. Βεστερβέλε: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει απο την ευρωζώνη»

Τα σενάρια αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη διαψεύδει κατηγορηματικά ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής»...

Η ενωμένη ήπειρός μας, τονίζει, είναι αδιανόητη χωρίς την Ελλάδα, «ένα από τα λίκνα του ευρωπαϊκού πολιτισμού», τονίζει ο μέχρι πρότινος αντικαγκελάριος και πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών, ενώ εκθειάζει την ελληνική κυβέρνηση και τη «σοφία», όπως λέει, που επέδειξε η πλειοψηφία της Βουλής ψηφίζοντας το Μεσοπρόθεσμο.

«Συγχαίρω την ελληνική κυβέρνηση και την πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου για την τολμηρή μεταρρυθμιστική πολιτική τους και αναμένω ότι θα την υλοποιήσουν», δηλώνει ο γερμανός ΥΠΕΞ, προειδοποιώντας όμως ότι «τώρα, που ξεπεράσαμε το βουνό, αρχίζουν οι δυσκολίες της πεδιάδας».

«Οι αποφάσεις της Βουλής είναι το ένα, η υλοποίησή τους το άλλο. Και αυτό το δεύτερο είναι που μετράει, αν θέλουμε να ισχυροποιήσουμε το κοινό ευρωπαϊκό σπίτι και ιδιαίτερα την Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γκίντο Βεστερβέλε εκτιμά ότι ο δρόμος για την εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας περνά από τη δημοσιονομική σταθεροποίηση, την καλύτερη συγκομιδή των φόρων, και από μεταρρυθμίσεις, όπως η αποκρατικοποίηση. «Πάνω σε αυτά θα πρέπει να στηριχθεί η ανάπτυξη και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Το αποτέλεσμα θα είναι η ανάκαμψη της οικονομίας.»

Ερωτηθείς δε για το αν έχει σκεφτεί τη δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, τονίζει: «Πώς θα μπορούσα να μη θέλω στην Ευρώπη μια από τις κοιτίδες του ευρωπαϊκού πολιτισμού… Ούτε κατά διάνοια».

Αίθριος ο καιρόςΑίθριος ο καιρός σήμερα Σάββατο σε όλη τη χώρα.Πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι στα 5 μποφόρ.

Κυρίως αίθριος προβλέπεται ο καιρός το Σάββατο. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα ξαφνικών καταιγίδων σε ορεινές περιοχές της βόρειας κυρίως χώρας, αλλά το έχουμε συνηθίσει.

Οι άνεμοι θα φθάσουν μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Το ξύλο δεν βγαίνει πια από τα σχολεία


Βαριές καμπάνες που ισοδυναμούν με απόλυση προβλέπει ο νέος πειθαρχικός κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων για όσους τελούν αξιόποινες πράξεις.
Με την παραπομπή ενός υπαλλήλου σε δίκη, η υπηρεσία, ο Οργανισμός ή η ΔΕΚΟ θα τον θέτει άμεσα σε αργία, λαμβάνοντας ένα μικρό ποσοστό του μισθό του και θα επανέρχεται στην εργασία του, μόνο εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση που θα τον αθωώνει.
Έως σήμερα εγκληματικές πράξεις όπως η διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, η ασέλγεια σε βάρος

Προσλήψεις 4087 ατόμων στα Σώματα Ασφαλείας
Αντίστροφη μέτρηση για την πρόσληψη περίπου τεσσάρων χιλιάδων ατόμων σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό μετά την σχετική απόφαση της επιτροπής του Υπουργικού Συμβουλίου που εκδόθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Το έγγραφο υπογράφουν τα μέλη της επιτροπής που απαρτίζεται από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτριο Ρέππα και τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης κ. Σωτήριο Λύτρα.

Σημειώνεται πως η εισαγωγή στις Σχολές της Αστυνομίας γίνεται με το σύστημα των πανελληνίων

Aεροπορική εταιρεία έριξε «πόρτα» στα… μωρά!Έπειτα από αρκετά παράπονα επιβατών της, η εταιρεία Malaisia Airlines, απαγόρευσε την είσοδο και παραμονή των μωρών στην πρώτη θέση των αεροπλάνων της.Η αιτία είναι ότι με τις φωνές και τα...
κλάματα τους, οι υπόλοιποι επιβάτες δυσφορούσαν.

«Δεν θα δεχόμαστε μωρά και μικρά παιδιά στην πρώτη θέση των αεροσκαφών μας είτε κάθονται σε κάθισμα ή τα κρατούν οι γονείς στα γόνατά τους. Ηταν μια δύσκολη απόφαση που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Είναι πολύ πιθανό να χάσουμε

Μαχαίρωσε 5 φορές τον σκύλο του επειδή... τον δάγκωσε!!Ένα μικρό μπουλντόγκ, μόλις 5 μηνών, αναρρώνει μετά από επέμβαση που του έκαναν κτηνίατροι για να ...
κλείσουν οι 5 μεγάλες πληγές από μαχαιριές που του προκάλεσε ο ίδιος του ο ιδιοκτήτης του στο Nτένβερ.

Ο 19χρονος ιδιοκτήτης του το είχε μαχαιρώσει 5

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στη Συρία
Συνολικά 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο, όταν οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών, που ζητούν την παραίτηση του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ।

Συγκεκριμένα, τα θύματα κατάγονται από τις περιοχές Χομς, Ιντλίμπ, Δαμασκό και Λαττάκεια ενώ μόνο στην περιοχή Χομς τραυματίστηκαν από

Καμμένος: Ο Γιώργος παραμένει γατζωμένος στην εξουσία για να κάνει μπίζνες το αδελφάκι του Αντρίκος!

Απατεώνες , ψεύτες με τεράστιο έλλειμμα πατριωτισμού , είναι οι κυβερνώντες...
Κατά Παναγιώτη Καμμένου το ανάγνωσμα στο Ράδιο Γάμμα σήμερα το πρωί αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει γατζωμένος στην εξουσία για να κάνει μπίζνες ο αδελφός του Αντρίκος!
Πραγματικά απολαυστικός και αποκαλυπτικός ο πρώην υπουργός. Ακούστε τι δήλωσε στους Γιώργο Αναστασόπουλο και Μιχάλη Μπαϊρακτάρη:

Το πρώτο αυτοκίνητο με πορσελάνη!

Ενδεχομένως να γνωρίζετε αρκετές εφαρμογές της πορσελάνης, όμως αυτή είναι μάλλον η πιο αναπάντεχη! Στις 30 Ιουνίου 2011 η Bugatti παρουσίασε την Veyron Grand Sport L'Or Blanc, το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο με επένδυση από πορσελάνη τόσο εσωτερικά, όσο κι εξωτερικά! Το μοντέλο αυτό προέκυψε κατόπιν συνεργασίας με την εταιρία Königliche Porzellan-Manufatur Berlin

Για πολλά «ερυθρόλευκα»… like!
Πανικός έγινε στο facebook

Η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook είναι γεγονός!

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» την εγκαινίασαν, έχοντας από τις πρώτες ώρες περισσότερους από 300 φίλους… Η διακριτική της

Τραγωδία στην Αχαία: Δυο νέα παιδιά νεκρά σε τροχαίο

Τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως με τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε και αποτέλεσμα δύο νεκρούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 6 τo πρωί του Σαββάτου δύο Ι।Χ. απου κινούνταν σε αντίθετες

Οι Έλληνες μεταναστεύουν και πάλι στην Αμερική


Ξεσκονίζουν τα διαβατήρια χιλιάδες Έλληνες που ψάχνουν διέξοδο από την ανεργία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, 5.000 περισσότεροι Έλληνες έκαναν αίτηση για πράσινη κάρτα στις ΗΠΑ φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ενώ στην Ελλάδα ψηφιζόταν το Μεσοπρόθεσμο της ακόμη μεγαλύτερης λιτότητας, 53.000 συμπατριώτες μας έψαχναν στην αλληλογραφία τους για το πολυπόθητο γράμμα από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, για να κυνηγήσουν το δικό τους αμερικάνικο όνειρο.

Η λίστα του αμερικανικού μεταναστευτικού προγράμματος αναρτάται ως τις 15 Ιουλίου το αργότερο, με τη συμμετοχή από την Ελλάδα να έχει φτάσει σε επίπεδο ρεκόρ.

Πρόκειται για το θεσμοθετημένο από το Κονγκρέσο μέτρο της αμερικανικής κυβέρνησης, με το οποίο κάθε χρόνο δίνονται ύστερα από κλήρωση 50.000 άδειες μόνιμης διαμονής, από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Το πρόγραμμα “Ποικιλία” τρέχει μέσω Διαδικτύου και οι αιτήσεις άρχισαν να υποβάλλονται από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τα πράγματα ήταν λιγότερο σκούρα. Με το δεδομένο αυτό θεωρείται βέβαιο ότι το ενδιαφέρον των συμπατριωτών μας για μετανάστευση στις ΗΠΑ θα αυξηθεί.

Η πληθώρα της ζήτησης ωστόσο είναι αντιστρόφως ανάλογη της προσφοράς. Ενδεικτικά στο πρόγραμμα του 2011, κληρώθηκαν από το προξενικό κέντρο του Κεντάκι 62 Έλληνες, ενώ ο τυχερός αριθμός των ελληνικών πράσινων καρτών έναν χρόνο νωρίτερα ανήλθε στις 48.

Η πιθανότητα να επιλεχθεί κάποιος για την ακρίβεια, είναι μία στις 1.000.

Πάντως, οι γείτονές μας αποδείχθηκαν πιο τυχεροί πέρυσι. Η κλήρωση έβγαλε 2.226 πράσινες κάρτες για Τούρκους ενδιαφερόμενους, 1.469 για Αλβανούς και 263 για Σκοπιανούς, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα".

Το κίνημα "όπου φύγει φύγει" δεν στρέφεται μόνο στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη।Είναι χαρακτηριστικό ότι το "ευρωπαϊκό βιογραφικό" έχουν συπληρώσει μέχρι στιγμής 35349 Έλληνες

ΝΕΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ

Χάκερ χτύπησαν την ιστοσελίδα του Alter

Μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα ¨ηλεκτρονικών πειρατών», με το όνομα «Evil Bytes» «έριξε» την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού, αναρτώντας το δικό της μήνυμα, στο το οποίο στρέφεται ενάντια στα σκληρά οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης αλλά και στους δημοσιογράφους, οι οποίοι όπως λέει, «στηρίζουν τα κέντρα εξουσίας».

Το μήνυμα που ανάρτησαν οι «χάκερς» έχει ως εξής :

«Οι αξιότιμοι αντιπρόσωποί του (σ.σ του λαού), που υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια, όχι μόνο δεν του έδωσαν τίποτα, αλλά του πήραν ύπουλα αυτά που με κόπους χρόνων κατέκτησε. Τον κατάντησαν 50 χρονών και απολυμένο, με τρία στόματα να θρέψει… 30 χρονών άνεργο, να ζητιανεύει από τους γονείς του… 70 χρονών με 300 ευρώ σύνταξη….»

Δεν πρόκειται ποτέ να πιάσετε το… αύριο!
Τρέχει προς το αύριο… μακριά από όλα όσα τον πληγώνουν.

Τον κυνηγάει το χθες… το χθες που δεν έχει καταλάβει πως όλα έχουν αλλάξει και δεν έχει θέση στο αύριο.

Σε κάποιο σημείο ίσως και να τον έφτασε… όποια και να ήταν όμως η κατάληξη, ένα είναι σίγουρο.

Το αύριο έρχεται ορμητικό και δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο στο διάβα του… Ειδικά αυτό το χθες!

Αυτοί μαγειρεύουν και ο λαός πεινάει
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ

Είναι ικανοί οι άνθρωποι της κυβέρνησης να λένε όλη την αλήθεια με μοναδικό στόχο να την εκφυλίζουν και να καταφέρνουν να παρουσιάζουν τραγικά την κατάσταση με μοναδικό στόχο να την εκφυλίζουν, να την κάνουν συνηθισμένη, να πείθουν έτσι το λαό ότι είναι πολύ απλό το θέμα , να ισοπεδώνουν τα πάντα , να μας πουν ότι όλα αυτά συμβαίνουν, είναι μια απλή καθημερινότητα...
Έτσι λοιπόν, και με αυτήν την λογική, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι η ανεργία έχει φθάσει στο τραγικό ποσοστό του 17 % !
Ε και;
Τι έγινε δηλαδή;
Απο διαπιστώσεις πάμε καλά, και φωνάζουμε σε όλους τους τόνους.
Δεν είμαστε κρυψίνοι, λέει η κυβέρνηση, τα λέμε όλα στα ίσια... αλλά απο σχεδιασμό για την πάταξη της ανεργία , ουδείς λόγος.
Είναι τακτικιστές και ψεύτες, και μαγειρεύουν στο χαλκείο τους τη σούπα του ψεύδους!
Και αυτό το τονίζουμε καθώς έχουν έναν μοναδικό τρόπο να μετράνε την ανεργία: Παρουσιάζουν τα στοιχεία απο την Στατιστική Υπηρεσία η οποία μετρά την ανεργία με βάση τις απολύσεις του σήμερα και τους επιδοτούμενους μέσω του ΟΑΕΔ।
Κρύβουν το γεγονός ότι πριν απο τους σημερινούς καταγεγραμμένους ανέργους, υπήρχαν ακόμα μερικές χιλιάδες οι οποίοι λάμβαναν το επίδομα για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται , και όταν αυτό τελείωσε δεν βρήκαν δουλειά ...
Αυτοί πλέον δεν αναφέρονται πουθενά
Άρα η ανεργία είναι ... 127% (!), και όχι ο ωραιοποιημένος και συνάμα τραγικός αριθμός του 17% που παρουσιάζει ο κ. Βενιζέλος.
Για παράδειγμα στην Πάτρα η Στατιστική Υπηρεσία παρουσιάζει μια ανεργία 18% ενώ στην πραγματικότητα και με βάση τα στοιχεία του Εργατικού Κέντρου , ξεπερνά το 25%।
Κατά συνέπεια , στο σπίτι του κρεμασμένου ας μην μιλάνε για σχοινί।
Πάει πολύ ακόμα και που παρουσιάζονται δημόσια και μιλάνε, τα στελέχη της κυβέρνησης।
Ας το καταλάβουν, πάει πολύ...

Το βλέπεις αλλά δεν το αντιμετωπίζεις κ. Βενιζέλε

Σοκ προκαλούν οι προβλέψεις του υπουργού Οικονομικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου για την ελληνική οικονομία. Όπως δήλωσε ο υπουργός σε συνέντευξή του στο Reuters, η ύφεση θα φτάσει φέτος στο 3,9% αντί του 3,5% που είχε εκτιμηθεί αρχικά, ενώ η ανεργία στο 16-17%.

Κύριε Βενιζέλε η δουλειά σας είναι να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα και όχι απλά να το διαπιστώνετε. Πείτε μας, λοιπόν, τι σκοπεύετε να κάνετε, εκτός από το να κόψετε και άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις;

Στο σκαμνί γιατί έγραψε για τον πρωθυπουργό....


Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κάθισε 32χρονος, ο οποίος «ανέβασε» σε μπλογκ γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και ακολούθως κλιμάκιο της ίδια υπηρεσίας μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου συνέλαβε τον 32χρονο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

«Ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης». Παραδέχθηκε δε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό».

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα.

Το δικαστήριο, τελικά, τον έκρινε αθώο, κρίνοντας ότι δεν είχε σκοπό να προτρέψει κάποιον σε διάπραξη αδικήματος.

Πιστοί στο ραντεβού τους
Για 38η ημέρα οι »Αγανακτισμένοι» πολίτες βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν και να διαμαρτυρηθούν. Μετά τα εκτεταμένα επεισόδια της Τετάρτης, υπάρχει εμφανής αλλαγή πλεύσης στα συνθήματα που άλλαξαν παραλήπτη, με τους αστυνομικούς και την πολιτική που ακολούθησαν, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Πολυάριθμες οι προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση του κινήματος στις λαϊκές συνελεύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Όλοι περιμένουν την 6η πανευρωπαϊκή συγκέντρωση της Κυριακής.

Κάποιο λόγο θα ‘χουν.

Θέλουμε διευκρινίσεις, κυρία Διαμαντοπούλου
Κυρία Διαμαντοπούλου, θα θέλαμε να μας λύσετε μία απορία..

Το νέο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ που παρουσιάσατε χθες στο υπουργικό συμβούλιο, προβλέπει πως αν κάποιος φοιτητής δεν εγγραφεί σε δύο συνεχή εξάμηνα χάνει τη φοιτητική ιδιότητα.

Αυτό θα ισχύσει και για ειδικές περιπτώσεις φοιτητών, οι οποίο μπορεί να έχουν για παράδειγμα, σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο τους εμποδίζει να εγγραφούν;Θα ισχύσει για φοιτητές που για οικογενειακούς λόγους αναγκάζονται να διακόψουν για ένα χρονικό διάστημα τη φοίτησή τους;

Θα μας χαροποιήσετε ιδιαίτερα αν στις επόμενες ημέρες, έχουμε κάποια απάντηση.

Πρόβλεψη χαστούκι από Βενιζέλο - Βλέπει ανεργία στο 17%

Τη σοκαριστική πρόβλεψη όιτι η ανεργία θα φθάσει στο 16-17% έκανε ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters, λέγοντας μάλιστα ότι ακόμα και η ύφεση που έχει προβλεφθεί για φέτος για 3,5% θα φτάσει στο 3,9%.

Μάλιστα, δήλωσε ότι άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι οι αποκρατικοποιήσεις με τη σύσταση του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας να γίνεται άμεσα, ενώ άλλη επίσης υψηλή προτεραιότητα είναι η αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ο στόχος των αποκρατικοποιήσεων για το 2011 τουλάχιστον είναι βατός, καθώς όπως τόνισε "είναι ιδιωτικοποίηση και αξιοποίηση στοιχείων της περιουσίας του δημοσίου που δεν θέτει νομικά πολύπλοκα θέματα".

Όπως ορίζει το μνημόνιο η κυβέρνηση θα πρέπει να αντλήσει μόνο από τις αποκρατικοποιήσεις φέτος το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ για το 2012 ο στόχος φτάνει τα 10 δισ. ευρώ για να φτάσει έως το 2015 το τεράστιο ποσό των 50 δισ. ευρώ.


Από Δευτέρα η οικονομική βοήθεια στους πυρόπληκτουςΘα καταβληθούν συνολικά 750।000 ευρώ


Από την προσεχή Δευτέρα αρχίζουν οι διαδικασίες για την εκταμίευση οικονομικής βοήθειας συνολικού ύψους 750.000 ευρώ προς τους πυρόπληκτους της Ηλείας και της Αιγιαλείας. Το ποσό έχει σταλεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στο ΤΑΣ Πατρών και στο ΤΑΠ Πύργου. Τα 500.000 ευρώ προορίζονται για δικαιούχους του ΤΑΠ Πύργου και τα υπόλοιπα 250.000 ευρώ για δικαιούχους από την περιοχή της Αιγιάλειας.

Όπως δήλωσε στο thebest।gr ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν ξεχνά την μεγάλη υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι στις πυρόπληκτες περιοχές και με διαρκή πίεση προς τα αρμόδια Υπουργεία επιχειρούμε, σχεδόν σε καθημερινή βάση και σε πείσμα της κακής οικονομικής συγκυρίας, να ρυθμίσουμε αυτή την μεγάλη εκκρεμότητα».

Σήμερα η οριστική απόφαση για την 5η δόση
Σε τηλεδιάσκεψη οι υπουργοί Οικονομικών

Οριστικοποιείται σήμερα το απόγευμα η αποδέσμευση της 5ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα ύψους 12 δισ. ευρώ.
Η τελική απόφαση θα ληφθεί στη διάρκεια στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι επρόκειτο να συγκληθεί εκτάκτως αύριο, Κυριακή, το Eurogroup στις Βρυξέλλες, ωστόσο χθες ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ανακοίνωσε ότι θα γίνει μόνο μια τηλεδιάσκεψη σήμερα το απόγευμα.

Μια συνεδρίαση θα ήταν απαραίτητη εφόσον υπήρχε η δυνατότητα λήψης απόφασης για νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη εφικτό, επειδή δεν έχουν καθοριστεί οι λεπτομέρειες συμμετοχής των ιδιωτών επενδυτών στο νέο σχέδιο στήριξης.

Η εκταμίευση αναμένεται στα μέσα Ιουλίου.

Νεκροί από ανεμοστρόβιλους στις ΗΠΑ
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο, έπειτα από δύο ανεμοστρόβιλους που έπληξαν την Μασαχουσέτη τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων της πολιτείας, η σφοδρότητα των φαινομένων ήταν άνευ προηγουμένου.20 περιοχές έχουν πληγεί μέχρι στιγμής.

Η πολιτεία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ως εκ τούτου 1000 άνδρες της εθνοφρουράς προσφέρουν την βοήθειά τους στα συνεργεία διάσωσης. Η τελευταία φορά που οι ΗΠΑ επλήγησαν από ανεμοστρόβιλο ήταν τον Μάϊο, που τουλάχιστον 140 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην μικρή πόλη Τζόπλιν του Μισούρι από σφοδρούς ανεμοστρόβιλους.