Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Το Εγκόλπιον του ΕΘΕΛ.οντή Προβοκάτορα!!!…

by ΜπαρμπαΝίκος
ΤΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ: ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΟΛ ΓΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.
ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΟΛ ΓΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
Ποιες είναι οι ευθύνες και τα καθήκοντα του πληροφοριοδότη…
Ως εγκόλπιο του «καλού» χαφιέ και του προβοκάτορα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το απόρρητο έγγραφο της ΕΥΡΩΠΟΛ με την ονομασία «Ευρωπαϊκές Βέλτιστες Πρακτικές για το Χειρισμό των Πληροφοριοδοτών»».
Με το έγγραφο αυτό, δίνεται κατεύθυνση για την «ενιαιοποίηση» και το συντονισμό των κρατών –

Βενιζέλος:Ύφεση 3,9% ,ανεργία 16-17% φέτος!!!


Η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί με ρυθμό 3,9% φέτος πριν επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2012, δήλωσε στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Η πρόβλεψη αυτή είναι  χειρότερη σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση της κυβέρνησης για ύφεση 3,5%. Σε ό,τι αφορά την ανεργία, ανέφερε πως αναμένεται να φτάσει στο 16%-17% φέτος.
«Αυτή είναι η υποχρέωσή μας, η ελπίδα και ο στόχος μας. Να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη τον

Ο Τροϊκανός Ηρως - Papandreou Troikan Hero

Αλλάζουν χρήση 13 νοσοκομεία της χώρας

Αλλαγή χρήσης σε 13 νοσοκομεία, μετατάξεις γιατρών, συνενώσεις κλινικών και διοικητική ενοποίηση νοσηλευτικών ιδρυμάτων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σχέδιο που παρουσίασε το υπουργείο Υγείας. Το Σχέδιο αναδιάταξης προβλέπει ότι πέντε νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οκτώ στην υπόλοιπη χώρα, μετατρέπονται σε μονάδες υγείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, ή σε μονάδες εξειδικευμένης νοσηλείας.
Οι πρώτες συνενώσεις αναμένεται να γίνουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο 83 διοικητές να διοικούν στο εξής τα 133 νοσοκομεία. Στα νοσοκομεία που θα συνενωθούν με μεγαλύτερα , θα

ΠΓΔΜ: Τρεις εφημερίδες βάζουν λουκέτο μετά από πρόστιμα μαμούθ...


Απειλείται και ένας τηλεοπτικός σταθμός
Κατεβάζουν ρολά αύριο τρεις αντιπολιτευόμενες ημερήσιες εφημερίδες των Σκοπίων, οι Vreme, Spic και Koha e Re, που ανήκουν στον όμιλο Ράμκοφσκι, μετά από πρόστιμα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που τους επέβαλε η κυβέρνηση.

Αύριο θα είναι η τελευταία ημέρα κυκλοφορίας των 3 εφημερίδων, λόγω αδυναμίας να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, σύμφωνα με...

όσα δήλωσε η διοίκησή τους.

Οι εφημερίδες αποασχολούν πάνω από 150 άτομα. Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και ο τηλεοπτικός σταθμός «Α1»του ομίλου Ράμκοφσκι, εις βάρος του οποίου επιδικάστηκε πρόστιμο 8,5 εκατ. ευρώ. Ο σταθμός έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ΠΓΔΜ και οι υπεύθυνοί του αναφέρουν ότι είναι αμφίβολη η περαιτέρω λειτουργία του, καθώς αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο και η υπηρεσία δημοσίων εσόδων δεν δέχεται διακανονισμό.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα πρόστιμα επιβλήθηκαν μετά από φορολογικούς ελέγχους που έγιναν στα ΜΜΕ του ομίλου Ράμκοφσκι, κατά τους οποίουςδιαπιστώθηκε εκτεταμένη φοροδιαφυγή και «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος.

Ο Β. Ράμκοφσκι, συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του, συνελήφθησαν στα τέλη Δεκεμβρίου 2010 και από τότε βρίσκονται υπό κράτηση σε φυλακή των Σκοπίων, ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει ότι η δίωξή του έχει καθαρά πολιτικά κίνητρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι 155 που έμειναν στην ιστορία της ντροπής & για τους οποίους θα φέρουν την ντροπή τα παιδιά τους (τι φταίνε;) κι όλος ο λαός…



Με 155 ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο
Το ρεπορτάζ απο τη Βουλή πριν, κατα την διάρκεια και μετά την ψηφοφορία πλούσιο, μόνο που το είχε περιγράψει και ο ...Ζαχαρίας Παπαντωνίου στο ποίημα "Ο Παπαγάλος".
  
Σὰν ἔμαθε τὴ λέξη καλησπέρα
ὁ παπαγάλος, εἶπε ξαφνικά:
«Εἶμαι σοφός, γνωρίζω ἑλληνικὰ
τὶ κάθομαι ἐδῶ πέρα!»
Τὴν πράσινη ζακέτα του φορεῖ
καὶ στὸ συνέδριο τῶν πουλιῶν πηγαίνει,
γιὰ νὰ τοὺς πεῖ μιὰ γνώμη φωτισμένη.
Παίρνει μιὰ στάση λίγο σοβαρή,
ξεροβήχει, κοιτάζει λίγο πέρα
καὶ τοὺς λέει: καλησπέρα!
Ὁ λόγος του θαυμάστηκε πολύ.
Τὶ διαβασμένος, λένε, ὁ...
 παπαγάλος!
Θἆναι σοφὸς αὐτὸς πολὺ μεγάλος,

Αν κάτι δικαιώθηκε αυτές τις μέρες ήταν ο τίτλος “Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη”...

Παναγιώτης Καμμένος και Σοφία Βούλτεψη αύριο το πρωί στις "κουβέντες του Σαββάτου".






















Σάββατο 2 Ιουλίου στο Ράδιο Γάμμα στις 10 το πρωϊ, στις κουβέντες του Σαββάτου, με τον Γιώργο Αναστασόπουλο και το Μιχάλη Μπαϊρακτάρη, είναι καλεσμένος ο βουλευτής Πάνος Καμμένος αλλά και η δημοσιογράφος και βουλευτής Σοφία Βούλτεψη।Θα μιλήσει για όσα δεν λέγονται σε αθηναϊκά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.Σάββατο, 2 Ιουλίου,μη χάσετε τις "Κουβέντες του Σαββάτου" στις 10 το πρωί.














Οι κινήσεις του Τζίγγερ

Η απροθυμία των μετόχων του Παναθηναϊκού να ασχοληθούν ενεργά με τη διοίκηση, ακόμα και με ορισμό αντιπροσώπων τους, οδήγησε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην απόφαση να αναλάβει δράση.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ – άσχετα αν έχει επιλέξει να λειτουργεί ως κάτοχος του 30% - μπροστά στον κίνδυνο του διοικητικού αδιεξόδου, είναι έτοιμος να κάνει άνοιγμα στον...

Χωρίς εφημερίδες απο Δευτέρα οι εφημεριδοπώλες..

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ένωσης εφημεριδοπωλών Αθηνών. "Τα δύο υφιστάμενα Πρακτορεία Διανομής τύπου ήτοι η «ΑΡΓΟΣ ΑΕ» και η «ΕΥΡΩΠΗ ΑΕ» με εξώδικά τους που έστειλαν στα μέλη μας στις 2/6/2011 και ανακοίνωσή τους που δημοσιεύθηκε στον Ημερήσιο τύπο την 1/6/2011, ανακοίνωσαν ( πάντα κατά την άποψή τους, την...




οποία αποκρούομεν ) την λήξη της

Π.Καμμένος: Αρχιερέας της διαπλοκής ο Σημίτης!

Την δική του διακριτή θέση στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε πως "αυτή η μέρα πρέπει να είναι η αρχή της κάθαρσης και όχι η ταφόπλακα της αλήθειας"...



Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη "αρχιερέα της διαπλοκής", κατηγορώντας τον πως...



ήταν εν γνώσει της υπόθεσης, από τις επιστολές που είχε λάβει από την γαλλική εταιρεία DCNS και τις προσφυγές των υπολοίπων ενδιαφερομένων, και παρατήρησε πως «εδώ ανοίγει ο δρόμος του χρήματος: κατά διαβολική σύμπτωση οι συγκεκριμένοι μεσάζοντες και εταιρείες βρίσκονται και στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ενώ οι λογαριασμοί τους είναι και στη Siemens».

«Αν αυτοί που διακομματικά πλούτισαν δεν οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο, τότε τα βόλια του ελληνικού λαού θα μας πάρουν όλους», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όλοι, απαιτείται να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα.
Πρώτιστο μέλημα όλων οφείλει να είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας και η απρόσκοπτη λειτουργία

Παραπέμπεται με συντριπτική πλειοψηφία...


Mε συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου και την παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο για τα δύο αδικήματα που αφορούν στην υπόθεση των υποβρυχίων, καθώς μετά από μυστική ψηφοφορία αποδέχθηκε  τη σχετική πρόταση του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής.  Η

Ελεύθερος υπό όρους ο Στρος-Καν...


Ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης συμφωνεί να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ενάμισι μήνα αφότου τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος καμαριέρας, μεταδίδει το Bloomberg.
«Ο εισαγγελέας συμφωνεί να απελευθερωθεί ο Στρος-Καν», ανέφερε το κανάλι βασιζόμενο σε δύο πηγές

Δέκα γερμανικές τράπεζες απειλεί η Moody’s

Με υποβάθμιση απειλεί περισσότερες από 10 γερμανικές τράπεζες  του δημόσιου τομέα απειλεί ο οίκος αξιολόγησης Moody's.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χωριό στη Σικελία γύρισε στην ιταλική λιρέτα !


Ο δήμαρχος στο χωριό Μπρόλο της Σικελίας (6.000 κατ., στην περιφέρεια της Μεσίνα ), αποφάσισε να κηρύξει μια προσωρινή επιστροφή στην λιρέτα.

Η απίθανη ζωή του Τσακ Νόρις


Η.. ζωή του Τσακ Νόρις αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο. Η μία εκδοχή που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ έχει ως εξής:


Οι ιστορικοί δε γνωρίζουν ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται κάπου στο 100 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 5000 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του.

Λίγο αργότερα, το 550 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική.

Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια κλωτσιά από τον Τσακ κάπου 10 χιλιόμετρα

Ορμή: Κληρώνει τη Δευτέρα το νέο πρωτάθλημα A1

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΟΧΕ (3ης Σεπτεμβρίου, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Α1 ανδρών και Γυναικών.
Το ενδιαφέρον το δικό μας είναι στην Α1 εθνική των γυναικών, καθώς στην κληρωτίδα θα μπει και η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορμή Λουξ.
Ακόμη θα είναι και οι Ν. Ιωνία, Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Μ. Αλέξανδρος, Φίλιππος Β. και Ελπίδες Δράμας.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου και θα τελειώσει στις 25 Μάϊου 2012.

NBA: Έβαλαν λουκέτο οι ιδιοκτήτες!

Κι επίσημα, μέσω ανακοίνωσης, το ΝΒΑ γνωστοποίησε ότι από τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουλίου ισχύει το λοκ-άουτ. Κάτι που θα ισχύσει έως ότου επέλθει συμφωνία ανάμεσα στο συνδικάτο των παικτών και τους ιδιοκτήτες των ομάδων.
Ο αναπληρωτής κομισάριος του ΝΒΑ Ανταμ Σίλβερ τόνισε χαρακτηριστικά: «Η συλλογική σύμβαση που μόλις έληξε δημιούργησε ρωγμές σε ένα σύστημα, που δημιούργησε μεγάλες οικονομικές ζημιές για τις ομάδες.
Χρειαζόμαστε ένα καινούργιο επιχειρησιακό μοντέλο, που θα επιτρέψουν στις 30 ομάδες να μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και παράλληλα με τις σωστές κινήσεις να γίνουν κερδοφόρες.
Κάναμε πολλές προτάσεις στο συνδικάτο, συμπεριλαμβανομένης και αυτής για μοίρασμα 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που αντιστοιχεί σε έναν μέσο όρο 5 εκατομμυρίων δολαρίων για κάθε παίκτη, ποσό που θα μπορούσε να αυξηθεί αν αυξανόντουσαν τα κέρδη των ομάδων.
Κάποια στοιχεία θα επέτρεπαν τη βελτίωση των αμοιβών ανάλογα με την απόδοση. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε προσπάθειες για μια νέα συμφωνία που θα είναι δίκαιη κι η καλύτερη δυνατή για τις ομάδες, τους παίκτες, τους φιλάθλους και το παιχνίδι συνολικά», κατέληξε ο Σίλβερ.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του λοκ-άουτ, οι παίκτες δεν θα λάβουν τους μισθούς τους, οι ομάδες δεν θα μπορούν να διαπραγματευτούν ώστε να υπογράψουν ή να πωλήσουν κάποιον παίκτη, οι παίκτες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις των ομάδων για οποιονδήποτε σκοπό και οι ομάδες δεν θα μπορούν να διεξάγουν οποιοδήποτε σάμερ καμπ, εκδήλωση, προπονήσεις, σεμινάρια προπονητών, ή ομαδικές συναντήσεις.

Ν.Ε. Πατρών: Δυο τα νέα πρόσωπα στη διοίκηση

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στη ΝΕ Πατρών, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το πως θα προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά και το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής πόλο.
Η επιστροφή του Α. Παπαπαναγιώτου για να πάρει σάρκα κι οστά, προϋποθέτει δυο ακόμη νέα πρόσωπα, ενός γιατρού και ενός επιχειρηματία (δραστηριοποείται στα Υψηλά Αλώνια) που έχει ζητηθεί και θέλουν και αυτοί να μετάσχουν στα κοινά του συλλόγου.
Από κει και πέρα, ακόμη επίσης επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσλιας από τον Κώστα Σακκαλή, αφού υπάρχουν ακόμη αντιρρήσεις για κάτι τέτοιο από συγκεκριμένους διοικούντες, που θα πρέπει να καμφθούν κι αυτές την ερχόμενη Δευτέρα.

Μπάσκετ: Άγρια δολοφονία του Γιοβάνοβιτς

Συγκλονισμένοι είναι όλοι από τη δολοφονία του πρώην παίκτη του ΚΑΟΔ, Λιούμπο Γιοβάνοβιτς (αγωνίστηκε φέτος δυο φορές αντίλαος της Ολυμπιάδας στην Α2 εθνική), χθες το βράδυ στο Μαυροβούνιο.
«Όταν άκουσα αυτό που συνέβη χθες το βράδυ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όλοι μας είμαστε σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη χθες στο Κετινιέ, περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση», παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος της πρώην ομάδας τους, της Μπούντουσνοστ, Ντούσκο Γκργκούροβιτς.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρκέστηκε να τονίσει: «Η έρευνα για τους δράστες βρίσκεται σε εξέλιξη. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της μεγάλης έρευνας που διεξάγουμε όταν αυτή ολοκληρωθεί».

Απόλλων: Πρωϊνη η αυριανή απολογία Κορωνίδη

Με εξώδικο σε απολογία καλεί για αύριο το πρωί ο Απόλλων στα γραφεία του τον Κύπριο διεθνή πλέι-μέηκερ Άρη Κορωνίδη, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την απουσία του από την Πάτρα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μεσούσης του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής.
Διάστημα στο οποίο πάντως ο αθλητής ευρισκόταν σε αποθεραπεία στην Αθήνα από πρόβλημα τραυματισμού που είχε, προκειμένου να επιστρέψει απόλυτα υγιής τη νέα σαιζόν.
Προφανώς, από πλευράς Απόλλωνα η συγκεκριμένη κίνηση, έχει να κάνει με βήμα ταχτικής απέναντι στον αθλητή, με τον οποίο επίκειται «χωρισμός», που ακόμη όμως δεν έχει βρει την κοινή λύση στο οικονομικό θέμα που απαιτείται και είναι το πιο φλέγον, όπως φάνηκε στο πρώτο άκαρπο ραντεβού που έγινε πριν μερικές ημέρες στην Περιβόλα.
Να σημειωθεί πάντως ότι ο Κορωνίδης είναι εδώ και μερικές ημέρες με την εθνική ομάδα της Κύπρου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τους «μελανόλευκους» να είναι ενημερωμένοι από την ΕΟΚ για την συμμετοχή του αυτή, οπότε και προκαλεί απορίες η συγκεκριμένη κλήση προς απολογία από πλευράς «μελανόλευκης» διοίκησης, αφού είναι δεδομένη η δικαιολογημένη του απουσία στην αυριανή διαδικασία κλήσης σε απολογία.

Παναχαϊκή: Μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό

Σε ρυθμούς της νέας χρονιάς αρχίζουν για τα καλά να κινούνται πλέον στην Παναχαϊκή, με την πεποίθηση και αισιοδοξία ότι από την Δευτέρα κιόλας θα οριστικοποιηθεί από την ΕΠΟ αυτό που πανάξια κατακτήθηκε στους αγωνιστικούς χώρους, δηλαδή η επιστροφή μετά από μια εξαετία στην Β΄ εθνική.
Από κει και πέρα, Αλέξης Κούγιας και Ηλίας Φυντάνης βρίσκονται σε καθημερινή επαφή για να μπουν σε μια σειρά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Η πρώτη των «κοκκινόμαυρων» θα γίνει στις 14 Ιουλίου έτσι ώστε και για ένα τριήμερο να γίνουν τα απόλυτα αναγκαία (π.χ. ιατρικές εξετάσεις, μετρήσεις) και με τα σημερινά δεδομένα, η μετάβαση στο Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό «χτίσιμο» της ομάδας θα γίνει από 25 του μήνα, έως 5 Αυγούστου.
Αν τελικά η σέντρα του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής πάει λίγο πίσω, τότε μάλλον η μετάβαση στο Ελατοχώρι θα μεταφερθεί και αυτή μερικές ημέρες αργότερα, κάτι το οποίο φαίνεται να έχει προβλεφθεί στη συμφωνία που έχει κάνει η πατρινή ΠΑΕ.

Αποσύρει ο ΕΟΦ φαρμακευτικό σκεύασμα για την αρθρίτιδα .


Επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη μπορεί να αποβεί το προϊόν BELINE caps, που διανέμεται στην Ευρώπη από την εταιρεία FOCUS HR LIMITED μέσω Διαδικτύου.

Ν.Ο.Π.: Όχι και «εκ των έσω» στην...Α2!!!

Εν τάξει, φλέγον το οικονομικό και στο ΝΟ Πατρών, όμως αυτό με τίποτε δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα τελευταία διαδιδόμενα σενάρια, που κάνουν λόγο ακόμη και για λύση υποβιβασμού στην Α2 εθνική, αν δεν μπορεί να βρεθούν τα προβλεπόμενα έσοδα.
Είναι ντροπή και μόνο, να υπάρχουν –αν υπάρχουν- εντός της οικογένειας του ΝΟΠ τέτοιου είδους επικίνδυνα πλάνα και σχέδια, διότι αυτοί οι παράγοντες που πιθανά οδηγήσουν ηθελημένα (επί της ουσίας) το ΝΟ Πατρών στην Α2 εθνική, θα γράψουν τα ονόματά τους με μαύρα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.
Κι επειδή τα διαδιδόμενα δίνουν και παίρνουν, χτυπάμε από τώρα το καμπανάκι του κινδύνου. Αν η τωρινή διοίκηση του ΝΟΠ δεν μπορεί ούτε στοιχειωδώς να συνεισφέρει στα κοινά (και στο ταμείο) του συλλόγου, το μόνο που έχει υποχρέωση, θα είναι να «στήσει» την κάλπη για εκλογές με την συμμετοχή όποιων πραγματικά ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να στηρίξουν.
Και προφανώς, ίσως να μην είναι και λίγοι, αν (κι όταν έλθει) η ώρα της κάλπης. Αλλά η ομάδα του ΝΟΠ να αφεθεί να πάει στην Α2, δεν θα το θέλει και δεν θα το αφήσει να γίνει, κανένας μα κανένας.

Παναγιώτης Καμμένος και Σοφία Βούλτεψη αύριο στις "κουβέντες του Σαββάτου".





Σάββατο 2 Ιουλίου στο Ράδιο Γάμμα στις 10 το πρωϊ,
στις κουβέντες του Σαββάτου, με τον Γιώργο Αναστασόπουλο και το Μιχάλη Μπαϊρακτάρη, είναι καλεσμένος ο βουλευτής Πάνος Καμμένος. Θα μιλήσει για όσα δεν λέγονται σε αθηναϊκά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Σάββατο, 2 Ιουλίου,μη χάσετε τις "Κουβέντες του Σαββάτου" στις 10 το πρωί.

Ακυρώνεται το Eurogroup της Κυριακής-Τηλεδιάσκεψη το Σάββατο




Ακυρώνεται το έκτακτο Eurogroup της Κυριακής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Αντ’αυτού, θα γίνει αύριο τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup.


«Η συνεδρίαση δεν ακυρώθηκε, αλλά άλλαξε σε τηλεδιάσκεψη το απόγευμα του Σαββάτου», δήλωσε ο Γκάι Σούλερ, εκπρόσωπος του Γιούνκερ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν έχει ακόμη αποφασισθεί έαν θα υπάρξει ανακοίνωση μετά την τηλεδιάσκεψη.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης θα είναι η εκταμίευση της πέμπτης δόσης προς την Ελλάδα.


Πηγή: www.tanea.gr

Γ.Ευαγγελάτος: "¨Η οικονομική κρίση οδηγεί στα ναρκωτικά"

"Η απελπισία έχει οδηγήσει πολλά παιδιά στα ναρκωτικά. Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, καθώς παρουσιάζει αυξητικλες τάσεις στις ηλικίες από 20 μέχρι 25 χρόνων."
Τα πιο πάνω δήλωσε ο ψυχίατρος Γιώργος Ευαγγελάτος, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Γάμμα και στον Γιώργο Αναστασόπουλο. Ακούστε τί είπε:


Κατεβασμένα ρολά επ' αόριστον για το Patra Tv- Δύσκολες ώρες για τα ΜΜΕ




Κι έτσι αθόρυβα το Patra Tv κλείνει μήνα χωρίς πρόγραμμα. Και δεν είναι το μοναδικό μέσο ενημέρωσης της πόλης που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Μετά τις εφημερίδες που μετρούν απώλειες αυτή τη χρονιά στην Πάτρα με αρκετές αναστολές εκδόσεων, η διακοπή λειτουργίας του Patra Tv (δεν παρουσιάζεται καμία εκπομπή, ούτε δελτίο ειδήσεων) ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί που εργάζονται στα ΜΜΕ της Πάτρας - ακολουθώντας τη διεθνή τάση - βιώνουν τις πιο δύσκολες μέρες τους.

Το Patra Tv προς το παρόν παίζει συνεχώς video clip και δυστυχώς λύση δε διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Η Κίνα μοιράζει λεφτά, αλλά απαγορεύεται να τα πάρουμε


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Και για όσους δεν κατάλαβαν, βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη εκδοχή της εθνικής προδοσίας.

Αυτό μαρτυρεί η ευρωπαϊκή περιοδεία του Κινέζου πρωθυπουργού, με την οποία βεβαίως ουδεμία επαφή έχουμε εδώ στην Ελλάδα, καθώς μας έχουν συνεπάρει οι νέοι διάλογοι – προϊόντα υποκλοπών

Μόλις 3,2 δις ε η συμμετοχή των γερμανικών τραπεζώνΘα μας σώσουν για τα cds, όχι για το Μεσοπρόθεσμο!

Το Μνημόνιο (το οποίο ΔΕΝ διάβασαν οι βουλευτές) υπεγράφη χωρίς καν να έλθει στη Βουλή – ελέω τροπολογίας Παπακωνσταντίνου, την οποία ψήφισαν οι βουλευτές αποδεχόμενοι οι δανειακές συμβάσεις να υπογράφονται από τον υπουργό και απλώς να πηγαίνουν στη Βουλή για… ενημέρωση και συζήτηση.

Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα συζητήθηκε χωρίς να υπάρξει ουσιαστικά συζήτηση (κάτι νταηλίκια
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011


ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ




Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011 παρατείνεται η αναστολή των πλειστηριασμών όλων των ακινήτων που επισπεύδονται από τα πιστωτικά ιδρύματα για οφειλές μέχρι 200.000 ευρώ και της κύριας κατοικίας

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: «Ο λαός θα σπάσει τις αλυσίδες!»

Προσκλητήριο πεσόντων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, κάλεσε την Κυβέρνηση να αναγνώσει μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, κατά την...
συζήτηση των εφαρμοστικών μέτρων του μεσοπρόθεσμου, καταγγέλλοντας παράλληλα, ότι το ΠΑΣΟΚ πουλάει ακόμα και την επιφάνεια της Ελλάδας!

«Αν είναι κάτι να κάνουμε σε αυτή την αίθουσα

Ηλίας Ανδριόπουλος: Ναι, απαγορεύω τη μουσική μου στο ΠΑΣΟΚ

Ως μια συμβολική κίνηση χαρακτήρισε την απαγόρευση χρησιμοποίησης του τραγουδιού " Θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες" , από το ΠΑΣΟΚ, ο γνωστός συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Γάμμα στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη. Ακούστε τι είπε:




Έτοιμη να προχωρήσει σε πωλήσεις μονάδων της δηλώνει η ΔΕΗ - Το συγκεκριμένο σενάριο κερδίζει έδαφος έναντι της μετοχοποίησης του 17%

Έτοιμη να προχωρήσει σε πωλήσεις μονάδων της  δηλώνει η ΔΕΗ



Αθήνα
Κερδίζει έδαφος το σενάριο πώλησης μονάδων της ΔΕΗ αντί της μετοχοποίησης του 17%.

Την Πέμπτη, στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων, το ενδιαφέρον μονοπώλησε η αντιπαράθεση της διοίκησης με την ΓΕΝΟΠ, με αφορμή τις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δελτίο Ειδήσεων από το Ράδιο Γάμμα

Εγκαίνια για τη μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο πάνω από θάλασσα

 
 
Με μήκος σχεδόν 43 χιλιόμετρα, και πλάτος 34 μέτρων ενώνει την πόλη Qinqdao με το νησί Huangdao, στην Κίνα. Για την κατασκευή της δαπανήθηκαν 4 χρόνια και περίπου 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Έκτακτη σύνοδος του Eurogroup για την Ελλάδα την Κυριακή

    


Θα συνεδριάσουν εκτάκτως την Κυριακή 3 Ιουλίου οι  υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλες, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, προκειμένου  να αξιολογήσουν την πρόοδο της Ελλάδας στην εφαρμογή των μέτρων λιτότητας.

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Καταργούν το άσυλο




«Αντίο» στο πανεπιστήμιο που μέχρι τώρα ξέρουμε θα πούμε με τον νέο νόμο, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος μέσα στο καλοκαίρι. Σε αυτό περιλαμβάνονται: κατάργηση του ασύλου, απώλεια της φοιτητικής ιδιότητας, σύνδεση χρηματοδότησης με αξιολόγηση…. μέχρι και άτοκα δάνεια σε φοιτητές!!!


Σε ότι αφορά το άσυλο, η εικόνα που άφησε η εισήγηση της Άννας Διαμαντοπούλου στο υπουργικό συμβούλιο είναι ασαφής, καθώς – όπως ανέφερε – θα υπάρχει εγγύηση της επιστημονικής ελευθερίας, όπως και της ελευθερίας της έκφρασης,  αλλά το άσυλο δεν θα έχει τον χωροταξικό ορισμό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ή τουλάχιστον θα διαφοροποιείται από αυτόν.

Νησιά και ωκεανοί στον Άρη!

Τι κοινό έχουν οι ακτές του Τρινιντάντ με τον Κόκκινο Πλανήτη; Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Τέξας, μελετώντας τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το διαστημόπλοιο Mars Odyssey, ανακάλυψαν νησιά και κανάλια στην επιφάνεια του Άρη, η διαδικασία σχηματισμού των οποίων προσομοιάζει σε αυτή των ακτών του νησιού της Καραϊβικής.
Στις φωτογραφίες φαίνονται κοιλάδες και κανάλια, καθώς και νησιά σε σχήμα σταγόνας. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα νησιά σχηματίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια, κάτω από την επιφάνεια ωκεανών.


Πηγή: www.enet.gr

Χ.Δρακόπουλος: Δεν έχουν τσίπα , δεν σέβονται τίποτα οι πολιτικοί....

"Έχουμε πολιτικούς που δεν σέβονται τίποτα. Νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους θα καταξιωθούν φτιάχνωντας τα δικά τους μαγαζάκια"...
Τα είπε στο Ράδιο Γάμμα , ξεσπώντας, ο στρατηγός ε.α, της ΕΛΑΣ , Χρήστος Δρακόπουλος μιλώντας στον Γιώργο Αναστασόπουλο. Ακούστε τι είπε:

Ανοίγουν και πάλι την Μακρόννησο....


Όχι το σχέδιο δεν προβλέπει εγκαταστάσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, αλλά ... ανεμογεννήτριες. Μπορεί οι Γερμανοί να θέλουν ... νερό, ήλιο και αέρα, αλλά φαίνεται ότι πρώτοι καταφτάνουν οι Κινέζοι.

Πριν λίγο καιρό η ΔΕΗ υπέγραψε μνημόνιο (συνεργασίας) με την κινεζική εταιρεία κατασκευής

Οι αχινοί μας βλέπουν από παντού...



Οι κολυμβητές έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, μήπως πατήσουν κανένα αχινό, αλλά και οι αχινοί, από την πλευρά τους, είναι υπερβολικά…ανοιχτομάτηδες, αφού βλέπουν με όλο το σώμα τους, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα.
Πολλά ζώα έχουν απίστευτα πολύπλοκα μάτια και άλλα τα βγάζουν πέρα μια χαρά χωρίς καθόλου

Εδώ χαίρονται και αλλού ... χτενίζονται για την 5η δόση


Ακόμη χειροκροτούν στην Ευρώπη και την Αμερική για την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου στην Ελλάδα, εκείνο όμως που κανείς δεν έχει αναφέρει είναι ότι ο κίνδυνος “στάσης πληρωμών” που έλεγε ο πρώην τσάρος της Οικονομίας στις 20

ΙΔΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ



Του Γ. ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ
Νομίζω πως ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι το χειρότερο σενάριο απ΄όσα θα μπορούσαμε να δούμε το επόμενο διάστημα στη Δήμο της Πάτρας θα ήταν να υπάρξει μια παρατεταμένη περίοδος χάους και έλλειψης Διοίκησης.
Είναι επίσης προφανές ότι για την παρούσα κατάσταση που θυμίζει έντονα… σκορποχώρι ευθύνεται κυρίως ο Δήμαρχος κ. Δημαράς.
Ο πρώτος λόγος είναι ότι στο πρώτο αυτό διάστημα της Δημαρχίας του δεν κατάφερε να εστιάσει σε ένα τουλάχιστον από τα σοβαρά

Παράταση έως τις 5 Ιουλίου στα Μηχανογραφικά που φέρουν λάθη



Σωρεία λαθών εντοπίστηκε στη συμπλήρωση των φετινών Μηχανογραφικών Δελτίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, γεγονός που εξανάγκασε χθες το υπουργείο Παιδείας να δώσει νέα παράταση μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Έληξε ο συναγερμός για βόμβα στο κτίριο του Mega πρίν απο 11 λεπτά



Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στο εμπορικό κέντρο επί της Μεσογείων στα γραφεία που στεγάζονται τα γραφεία του Μega. Ο συναγερμός σήμανε 7:57 το πρωί όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και ενημέρωσε πως έχει τοποθετηθεί στο κτίριο εκρηκτικός μηχανισμός, δίνοντας περιθώριο 35 λεπτών.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν άνδρες του ΤΕΕΜ, οι οποίοι μετά από εξονυχιστικό έλεγχο διαπίστωσαν πως στο κτίριο δεν υπάρχει κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Η Λ. Μεσογείων άνοιξε, ενώ ήταν για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστή.

"Ανοίγει" η λίστα των "κλειστών" επαγγελμάτων


Από το Σάββατο 2 Ιουλίου, «ανοίγει» σειρά κλειστών επαγγελμάτων. Βάσει του νόμου που ψηφίστηκε πριν από τέσσερις μήνες και των διαβεβαιώσεων του γγ του υπουργείου Οικονομικών Ηλ.Πλασκοβίτη δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση των όσων προβλέπονται στην ελληνική και κοινοτική νομοθεσία περί της απελευθέρωσης υπηρεσιών.

Ειδικότερα, καταργούνται οι «αδικαιολόγητοι περιορισμοί στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων» ως προς τον αριθμό των προσώπων που μπορούν να εξασκούν ένα επάγγελμα, οι γεωγραφικοί περιορισμοί στην άσκηση του επαγγέλματος, οι ρυθμίσεις για την επιβολή υποχρεωτικών κατώτατων

Ο απίστευτος κ. Αλέκος Αθανασιάδης

Οι πολίτες πλέον βλέπουν τα πράγματα πέρα από κομματικές προτιμήσεις… Οι πολιτικοί όμως, ακόμη δεν έχουν πάρει μαθήματα από την κοινωνία. Δεν την αφουγκράζονται, δεν την καταλαβαίνουν… Δεν τους ενδιαφέρει. Μόνο αυτή μπορεί να είναι η εξήγηση.

O Γιώργος ετοιμάζει βαλίτσες και κανό



O Γιώργος ετοιμάζει βαλίτσες και κανό 
Αφού πήρε βαθειά ανάσα από το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζεται για το μακροβούτι. Κανονικό. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με συνεργάτες τους, έχει άμεση ανάγκη από διακοπές. 

Οι επίσημες έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές Αυγούστου, αλλά νωρίτερα αναζητούνται ευκαιρίες για long

Τι γίνεται στο Ίντερνετ σε 60 δευτερόλεπτα



Δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν στο Διαδίκτυο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Δείτε μέσα από ένα infographic τι μπορεί να γίνει και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα.
Σε 60 δεύτερα:
• Γίνονται 694,445 αναζητήσεις στο Google
• Aνεβαίνουν στο Flickr πάνω από 6,600 εικόνες
• Aνεβαίνουν στο YouTube 600 videos συνολικής διάρκειας περίπου 25 ωρών

Προκλητική καμπάνια γερμανικής εταιρείας για την Ελλάδα



Έντονες είναι οι αντιδράσεις για τη νέα προκλητική καμπάνια της γερμανικής εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt, που δείχνει την Ελλάδα να έχει επιστρέψει στη δραχμή.
«Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές. Το BMW1 κάμπριο από 26.900 δρχ. την ημέρα», είναι το κείμενο που συνοδεύει φωτογραφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το σήμα της Sixt. Η διαφήμιση δημοσιεύθηκε σε ολοσέλιδη καταχώρηση της εφημερίδας Die Welt καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.