Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

«Ναι» Σαμαρά σε κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά χωρίς Παπανδρέου πρωθυπουργό


Διατεθειμένος να προχωρήσει είτε σε οικουμενική κυβέρνηση, είτε σε μία κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου, στην 20λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς δεν απέρριψε την πρόταση αυτή, ξεκαθάρισε, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με τον Γ.Παπανδρέου πρωθυπουργό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας νέα τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών.

Με μετατραυματική αμνησία ο Τέλογλου

Μετατραυματική αμνησία διαγνώστηκε στον δημοσιογράφο, Τάσο Τέλογλου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων στην συμβολή των οδών Περικλέους και Λέκκα στο κέντρο της Αθήνας, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας.

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με συνέπεια να τραυματιστούν οκτώ άνθρωποι
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με συνέπεια να τραυματιστούν οκτώ άνθρωποι

Επίσης, φέρει και εκδορές στο μάγουλο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Οσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες της πλατείας Συντάγματος, διακομίστηκαν επίσης στον Ερυθρό Σταυρό και οι επτά από αυτούς είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Ομάδες κουκουλοφόρων εισέβαλαν σε ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος


Επιδρομή στο ξενοδοχείο «King George», της πλατείας Συντάγματος, έκαναν πριν λίγο ομάδες ταραξιών. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι έσπασαν την τζαμαρία του ξενοδοχείου, εισέβαλαν στο εσωτερικό του και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο υποδοχής.

Όπως έγινε γνωστό, ομάδες ακραίων στοιχείων «κατέβασαν» τζαμαρίες και προκάλεσαν ζημιές και σε άλλα ξενοδοχεία του Συντάγματος.

Έκκληση Αγανακτισμένων για προμήθεια ιατρικού υλικού

Προκειμένου να περιθάλψουν τους τραυματίες διαδηλωτές

Η ομάδα ιατρικής περίθαλψης του κινήματος των Αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος κάνει έκκληση για προμήθεια ιατρικού υλικού, όπως γάζες και μαλόξ, προκειμένου να περιθάλψουν τους τραυματίες διαδηλωτές και να αντιμετωπίσουν τα δυσάρεστα συμπτώματα από την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής πρότεινε ο Α.Σαμαράς στον Γ.Παπανδρέου

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, νέο τηλεφωνικό ραντεβού των δυο αρχηγών το απόγευμα

Κυβέρνηση κοινής αποδοχής αλλά με άλλον πρωθυπουργό πρότεινε ο Α.Σαμαράς στον Γ.Παπανδρέου κατά την εικοσάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, o πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι μια τέτοια κυβέρνηση θα πρέπει να την στηρίξουν και οι δύο.

Αυτή η κυβέρνηση πάντα κατά τον κ.Σαμαρά θα πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί και το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γ.Παπανδρέου δεν απέρριψε την πρόταση. Το ενδιαφέρον και το ενδεικτικό ίσως ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων είναι ότι μεταξύ των δύο αρχηγών κλείστηκε νέο τηλεφωνικό ραντεβού το απόγευμα.


Εκτεταμένη επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ.!

Στόχος να διαλύσει όλους τους διαδηλωτές

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μια μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, με εκτεταμένη χρήση χημικών, προκειμένου να διαλυθεί το συγκεντρωμένο πλήθος που διαδηλώνει στην πλατεία Συντάγματος.

Η επιχείρηση εκτείνεται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους γύρω από την πλατεία, ενώ πλήθος κόσμου έχει εγκλωβιστεί στην είσοδο του μετρό, στην προσπάθειά του να αποφύγει τα δακρυγόνα και τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.


Εικοσάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά

Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις

Τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού είχαν πριν από λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η επικοινωνία διήρκεσε 20 λεπτά, ενώ από τη ΝΔ ξεκαθαρίζουν πως δεν θα κάνουν κανένα σχόλιο για το περιεχόμενό της πριν από τη δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί σε λίγη ώρα στα γραφεία της ΝΔ ενώ από το πρωί βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους στενούς του συνεργάτες.

Η ΕΥΠ κατά του εχθρού - λαού...


ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΪΡΑΚΤΆΡΗ

Οι εκτεταμένες ζημιές στην πλατεία Σςυντάγματος απο τους κουκουλοφόρους, όργανα του κράτους, κατάφεραν να αμαυρώσουν την περήφανη και μεγαλειώδη στάση του Ελληνικού λαού απέναντι στην μίζέρια και την σκληρή πολιτική της κυβέρνησης.
Αυτό το ρόλο πρέπει να έπαιξε η παρουσία του διοικητή της ΕΥΠ επί πολλές ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου.
Φαίνεται ότι απο εκεί συντονίστηκαν όλα και φυσικά μην μας πει κανείς ότι δεν είχε γνώση ο πρωθυπουργός.
Διότι θα μας περάσει για ηλιθίους αφού μέσα απο το σπίτι του έγιναν όλα.
Η ΕΥΠ λειτούργησε κανονικά και με όλα της τα αμερικάνικα μέσα που διαθέτει κατά του εχθρού- λαού.
Η κυβέρνηση είναι δημοκρατικά εκλεγμένη αλλά διατηρεί φασιστικές πρακτικές προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τροικανών και του Δ.Ν.Τ.
Εύγε στον Γιώργο, που εμείς εδώ στην Πάτρα τον είχαμε γνωρίσει διαφορετικά, σαν τον σύγχρονο αστό πολιτικό αλλά....

Αμαυρώνουν τις κινητοποιήσεις οι γνωστοί άγνωστοι


Οι ζημιές στο Σύνταγμα και γύρο από αυτό είναι εκτεταμένες

Οι κουκουλοφόροι , οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να διαλύσουν μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Οι «αγανακτισμένοι» της πλατείας αλλά και πολιτικοί καταγγέλλουν προβοκάτσια καταδικάζοντας τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς.

Οι ζημιές στο Σύνταγμα και γύρο από αυτό είναι εκτεταμένες καθώς οι κουκουλοφόροι ξηλώνουν κυριολεκτικά τα μάρμαρα της πλατείας, σπάνε τα παγκάκια και τα γύρο καταστήματα. Ένα μεγάλο μπλοκ αγανακτισμένων κατόρθωσε να περιφρουρήσει το πάνω μέρος της πλατείας και από μεγάφωνα απευθύνουν συνεχώς εκκλήσεις να σταματήσουν τους βανδαλισμούς.

Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το κέντρο καλύπτεται από νέφος χημικών με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες ειδικά οι μεγάλοι ηλικίας να βρίσκονται στα πεζοδρόμια προσπαθώντας να αναπνεύσουν. Πάντως για άλλοι μια φορά.. καταμετρήθηκαν οι γνωστοί άγνωστοι που κατέστρεψαν την Αθήνα και διαλύσουν την μεγάλη ειρηνική διαδήλωση ήταν δεν ήταν 200 άτομα.

Τεράστιες οι συγκεντρώσεις στην Πάτρα

Μία από τις πιο μεγαλειώδεις και ογκώδεις και κυρίως δυναμικές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει για σήμερα τα συνδικάτα των εργαζομένων, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστές πορείες μία του ΠΑΜΕ και μία με Εργατικό Κέντρο, ΑΔΕΔΥ και άλλα σωματεία εργαζομένων.

Ένταση στο Εργατικό Κέντρο

Με ιδιαίτερο δυναμισμό η πορεία που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Τετάρτης από την πλατεία Όλγας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο μεγάλες, αφού σύμφωνα με τους υπολογισμούς οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τις 5.000 άτομα.

Αφού προηγήθηκαν οι ομιλίες μελών του Εργατικού Κέντρου, Σωματείων Εργαζομένων και της ΑΔΕΔΥ, με τον γραμματέα Κώστα Πετρόπουλο να γιουχαρίζεται αρκετά, στη συνέχεια ξεκίνησε η πορεία διαμαρτυρίας.

Όμως κατά την έναρξη δημιουργήθηκε ένταση όταν το μπλοκ των «αγανακτισμένων» που κατέφθασε από την πλατεία Γεωργίου αλλά και των μπλοκ των αναρχικών που ήταν ιδιαίτερα δυναμικό και βρισκόταν στο τέλος, «έβαλαν στη μέση» το μπλοκ του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.


Από την πλευρά των συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου υπήρξε αντίδραση για τη συγκεκριμένη διάταξη των «δυνάμεων», και προσπάθησαν να στρίψουν από την οδό Ρήγα Φεραίου και να μην ακολουθήσουν τη γνωστή διαδρομή από την οδό Κολοκοτρώνη στην Όθωνος Αμαλίας.

Εκείνη την ώρα υπήρξαν αψιμαχίες με τον αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Δημήτρη Μαρμούτα να δέχεται μπουκαλάκια με νερό αλλά και ποτήρια με καφέ, ενώ επίθεση δέχθηκε και ο γραμματέας του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Αχαίας Κώστας Πετρόπουλος.

Τελικά μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και η πορεία ακολούθησε την κανονική διαδρομή με το μπλοκ του Εργατικού Κέντρου στη μέση.

Από την πλευρά τους οι επικεφαλής του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου υποστηρίζουν πως είχαν συμφωνήσει να διέλθουν από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν συνάντηση με την πορεία του ΠΑΜΕ.

Στη συνέχεια, η πορεία ακολούθησε μετά την Κολοκοτρώνη, την Όθωνος Αμαλίας, την οδό Γούναρη και μέσω της Κορίνθου, έφτασε στην πλατεία Γεωργίου, όπου και παρέμεινε η πλειοψηφία των διαδηλωτών, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση και λαϊκή συνέλευση των «Αγανακτισμένων».

Δυναμική και με παλμό η πορεία του ΠΑΜΕ

Ιδιαίτερα δυναμική αλλά και με παλμό ήταν η κινητοποίηση που πραγματοποίησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Η προσυγκέντρωση ξεκίνησε γύρω στις 10 το πρωί στην πλατεία Τριών Συμμάχων με ομιλίες μελών της γραμματείας του ΠΑΜΕ και το πλήθος να ξεπερνά τις 4.000 άτομα. Η πορεία του ΠΑΜΕ κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, όμως απέφυγε την πλατεία Γεωργίου, ενώ όλα ήταν καθ’ όλα ειρηνικά και δίχως κανένα παρατράγουδο, αφού η περιφρούρηση των μελών του ΠΑΜΕ ήταν μεγάλη από πολύ νωρίς στους γύρω από την πλατεία δρόμους

Αγανακτισμένοι κρατούν όμηρο το δήμαρχο Βόλου!


Πολίτες έχουν καταλάβει το Δημαρχείο

«Αγανακτισμένοι» στον Βόλο κατέλαβαν το Δημαρχείο και κρατούν όμηρο το δήμαρχο Βόλου, Πάνο Σκοτεινιώτη.

Νωρίτερα είχαν κάνει κατάληψη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας όπου έκαψαν και σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωση

Γενική σύρραξη στο Σύνταγμα

Σκηνικό γενικευμένης σύρραξης διαμορφώνεται αυτή την ώρα στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, δίπλα στο κτήριο όπου στεγάζεται η Εθνική Τράπεζα, καθώς ομάδες διαδηλωτών συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και βομβίδες κρότου-λάμψης. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων.Λίγο μετά τις 15:50 πυρκαγιά εκδηλώθηκε μπροστά στην είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ οδοφράγματα με καρέκλες και κάδους απορριμμάτων στήνονται στην οδό Βασ. Γεωργίου.

Νωρίτερα, ένταση σημειώθηκε στη συμβολή των Λεωφόρων Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από τη Βουλή, καθώς ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ ομάδων διαδηλωτών. Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν εννέα διαδηλωτές, εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρά τραυματισμένος και ο δεύτερος είναι ένας ηλικιωμένος που αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και μία γυναίκα, αλλά και ένας αστυνομικός της ΥΜΕΤ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που τους μετέφερε σε νοσοκομείο, αφού αρχικά τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.Λίγο μετά τις 12:15 ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο των ΜΑΤ στη συμβολή της οδού Ζαλοκώστα με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, σε μια προσπάθεια να απωθήσουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι επιχείρησαν να σπάσουν τα οδοφράγματα.Παρόμοια εικόνα και στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας, όπου οι δυνάμεις των ΜΑΤ εκτόξευσαν βομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ έγινε και ρίψη χημικών.

Παραίτηση των μελών της κυβέρνησης ζητά ο Ντίνος Βρεττός


Η αποδοχή του μεσοπρόθεσμού πρέπει να γίνει από νέα κυβέρνηση

Την παραίτηση των μελών της κυβέρνησης και την αντικατάσταση υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία προτείνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «ο έντονος προβληματισμός της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας πρέπει να καταλήξει σε κάτι πιο ουσιαστικό και ελπιδοφόρο από ότι μερικές οριακές αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο. Για αυτό προτείνω:

Παραίτηση των μελών της Κυβέρνησης και αντικατάσταση υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία με προτεραιότητα εκείνο της Οικονομίας , με πρόσωπα και εκτός Κυβερνώντος κόμματος , αναγνωρισμένης αξίας, υψηλού κύρους και ευρύτερης δυνατής αποδοχής.

Η αποδοχή των όποιων όρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ,πρέπει να γίνει με τη νέα Κυβέρνηση, που θα δεσμευθεί ενώπιον της Βουλής τόσο για την επαναδιαπραγμάτευση των ακόμη επαχθών όρων αποπληρωμής των δανείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ , όσο και για την πιο ανώδυνη διαδικασία διαχείρισης του προηγούμενου χρέους στα πλαίσια της Ευρωζώνης.

Είναι επίσης αναγκαία η δέσμευση της νέας Κυβέρνησης με συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, που να υπερβαίνει το μεσοπρόθεσμο και την Τρόικα.

Αν αφήσουμε τις αλλαγές για μετά το μεσοπρόθεσμο ,θα μπούμε σε μια διαδικασία πιέσεων μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ που θα οδηγήσουν είτε σε έναν ανούσιο η ακόμα και εκβιαστικό ανασχηματισμό, είτε , το πιθανότερο σε εκλογές που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν μεγαλύτερα αδιέξοδα

Σκηνές Αργεντινής στην Ισπανία! Με ελικόπτερο πήγαν οι βουλευτές στο Κοινοβούλιο!


Το κίνημα διαμαρτυρίας, που ζητάει τη μεταρρύθμιση της ισπανικής δημοκρατίας, προσπάθησε σήμερα να εμποδίσει μια συνεδρίαση του περιφερειακού Κοινοβουλίου της Καταλονίας, υποχρεώνοντας μερικούς βουλευτές να προσγειωθούν με ελικόπτερο μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου στη Βαρκελώνη.

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν γύρω από το πάρκο Σιουταντέλα, όπου βρίσκεται το κτίριο του Κοινοβουλίου, για να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών.

Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν βουλευτές, έριξαν σπρέι στα ρούχα τους, τους πέταξαν φλούδες από μπανάνες και έσπρωξαν μερικούς απ’ αυτούς.

Η αστυνομία επιτέθηκε εναντίον των διαδηλωτών και σχημάτισε ένα διάδρομο για να μπορέσουν να περάσουν οι βουλευτές.

Ο περιφερειακός πρωθυπουργός της Καταλονίας Αρτούρ Μας και αρκετοί άλλοι βουλευτές προσγειώθηκαν με ελικόπτερο μπροστά από το κτίριο του Κοινοβουλίου, ανέφεραν μέσα ενημέρωσης.

Η κωμική πλευρά του φασισμού…


Η κωμική πλευρά του παρακράτους και του φασισμού.

Από το πρωΐ στο ΣΚΑΙ έβλεπε “επεισόδια” με πολίτες που επιχειρούν να ρίξουν τους φράχτες.

Όταν έσκασαν τα κουκουλοφόρα φασισταριά, έβλεπε “διαδηλωτές”.

‘Όταν οι αγανακτισμένοι Έλληνες τους έτρεψαν σε φυγή, τους αποκάλεσε “χρυσαυγίτες”, “ακροδεξιούς” και άλλα γραφικά.

Όταν οι αγανακτισμένοι Έλληνες συνέχισαν να τους ξυλοφορτώνουν όποτε πήγαν να κάνουν επεισόδια, έβλεπε “ακροδεξιούς εναντίον ακροαριστερών”.

Όταν τηλεθεατές του ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ την φωτογραφία με ασφαλίτες να μεταφέρουν τα ρόπαλα των “διαδηλωτών” παρακρατικών με τις κουκούλες, ξεροκατάπινε. Όταν έσπασε το κέντρο τους από τις καταγγελίες για κουκουλοφόρους με αστυνομικές ταυτότητες, το βούλωσε.

Είναι η κωμική πλευρά του παρακράτους. Ένας Μαντέλης της δημοσιογραφίας που βλέπει και αυτός “ακροδεξιούς” σε όσους κυνηγούν λαμόγια. Θα ήταν ξεκαρδιστικός εάν δεν ήταν φασιστικό εργαλείο.

Άμεση προσφυγή σε εκλογές ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας


Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και του ιδίου προσωπικά να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα από το Κοινοβούλιο εξέφρασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο κ. Τσίπρας απάντησε στον κ. Παπανδρέου ότι οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο θέμα αυτό είναι σταθερές, ότι δηλαδή το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο είναι καταστροφικά για τη χώρα, και τόνισε στον πρωθυπουργό ότι μόνη διέξοδος -και προς όφελος της σταθερότητας της χώρας- είναι η άμεση προσφυγή σε εκλογές.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι κατά τη συνομιλία δεν τέθηκε θέμα ούτε νέας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ούτε κατ' ιδίαν συναντήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Τσίπρας θα προβεί σε δήλωση αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Εννέα τραυματίες από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Έχουν διακομισθεί στον Ερυθρό Σταυρό

Οκτώ τραυματίες διακομίσθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό από τα επεισόδια, που σημειώνονται από νωρίς το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων πολιτών.

Περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών αναμένονται από το υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι ένας τραυματίας αστυνομικός διακομίσθηκε νωρίτερα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Πεδίο μάχης και το κέντρο των Ιωαννίνων


Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Δωδώνης.

Μόλις λίγη ώρα μετά το τέλος της εργατικής πορείας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης, διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο της περιφέρειας αλλά παρεμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολούθησαν επεισόδια στην οδό Πυρσινέλλα όπου ομάδα αντιεξουσιαστών άναψε φωτιά σε κάδο απορριμάτων. Τα ΜΑΤ επενέβησαν κάνοντας χρήση χημικών και η φωτιά έσβησε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής.

Η διαδήλωση συνεχίζεται αυτή τη στιγμή στο κέντρο της πλατείας

Κρίσιμο συμβούλιο στη Ν.Ε. Πατρών

Αύριο αργά το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο στη ΝΕΠ με θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και την λειτουργία του συλλόγου.
Θεωρείται δεδομένο ότι και τυπικά θα επιστρέψει στα κοινά ο Α. Παπαπαναγιώτου και από κει και πέρα, θα γίνει μια αναλυτική κουβέντα επί του οικονομικού για το πώς θα λειτουργήσουν τόσο η ανδρική ομάδα (Α2 εθνική), όσο και η γυναικεία (Α1 εθνική).

Αντίο με αιχμές από ΚΑΕ Ολυμπιάδα

Μπορεί του χρόνου πλέον η Ολυμπιάδα να εμφανιστεί στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής υπό τη σκέπη της ερασιτεχνικής, όμως η «πορτοκαλί» ΚΑΕ εξέδωσε χθες το μεσημέρι ανακοίνωση με ξεκάθαρες «μπηχτές» αλλά και με μια δόση...μυστηρίου, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «δεν είμαστε το τέλος που φεύγει αλλά η αρχή που έρχεται!
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιάδα, επ΄ ευκαιρία λήξης της φετινής σαιζόν έχει ως εξής:
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ. Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος έκλεισε ο σημαντικός κύκλος της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ στο Ελληνικό μπάσκετ.
Έχοντας πετύχει πρωταθλήματα διαδοχικά σε Β εθνική κατηγορία και Α2 Εθνική η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ συμμετείχε για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία του σωματείου στην Α1 επαγγελματική κατηγορία μπάσκετ επί διετία. Κατάφερε με κόντρα όλο το άρρωστο σύστημα της γεροντοκρατίας του ελληνικού μπάσκετ να γράψει ημέρες ξεχωριστές.
Συμμετοχή σε Ευρωπαικά κύπελλα επί διετία. Νίκες επί Παναθηναικου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Νεο ήθος στα γήπεδα. Κοινωνικές παρεμβάσεις σε ιδρύματα και κυρίως επί 7 χρόνια καλλιέργησε μία νέα νοοτροπία φιλάθλων, νικητών αλλά ευγενών. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας για την καθοριστική συμπαράσταση που ήταν και η δύναμη να αντέξει αυτή η ομάδα τον συστηματικό πόλεμο.
Τέλος η διοίκηση της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ αναμένει μήπως φιλοτιμηθούν οι αρχές και επιτέλους μετά από ενάμιση χρόνο η αθλητική δικαιοσύνη εξετάσει τις επώνυμες καταγγελίες μας για στημένα παιχνίδια, διαιτητές και παρανομίες της ΕΟΚ!
Ο κύκλος θα έκλεινε και όπως κατά βάθος ξέρουν ακόμα και οι άσπονδοι "φίλοι" της ομάδας, Δεν είμαστε το τέλος που φεύγει αλλά η αρχή που έρχεται!».

Περιοδεία του Νίκου Τσούκαλη στο νομό Ηλείας
Το λιμάνι του Κατακόλου και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» είναι τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηλεία, την Πέμπτη 16-6-2011, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης.


Ειδικότερα, ο κ. Τσούκαλης θα επισκεφθεί στις 10:00 το λιμάνι Κατακόλου, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλο και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρη Αποστολόπουλο. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς επιθυμεί να αποκτήσει προσωπική γνώμη για τα προβλήματα του λιμανιού και, όπως ήδη έχει αναφέρει στο δήμαρχο Πύργου, είναι διατεθειμένος να συμβάλει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, στην προώθηση του ζητήματος της χρηματοδότησης των έργων που απαιτούνται ώστε το Κατάκολο να είναι σε θέση να υποδέχεται χωρίς προβλήματα, τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που καταφθάνουν κάθε χρόνο με τα κρουαζιερόπλοια.


Στη συνέχεια ο κ. Τσούκαλης θα μεταβεί στον Πύργο, όπου θα συναντηθεί στις 12:00 με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στους δήμους της Ηλείας, στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», οι οποίοι αναμένεται να του θέσουν τα προβλήματα χρηματοδότησης, τα οποία απειλούν ακόμη και να διακόψουν το πρόγραμμα. Το βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ θα συνοδεύουν ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Ε.Ε. του κόμματος Χρήστος Σταυρόπουλος και στελέχη του κόμματος από την Ηλεία.

Ανακοινώνει γκολκίπερ αύριο ο Αλέξης Κούγιας

Συνέντευξη τύπου δίνει αύριο το απόγευμα (6μ.μ., ζωντανά από ράδιο Γάμμα) ο πρέοδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας και δεν αποκλείεται μάλιστα, να έχουμε και «σεφτέ» στις προσθήκες για τη νέα χρονιά, αφού πληροφορίες θέλουν τη συμφωνία με γκολκίπερ να είναι σχεδόν έτοιμη, για να ανακοινωθεί και επίσημα.
Για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος «εκλεκτός», δεν διαρρέει το παραμικρό, με τον κ. Κούγια πάντως να είναι αισιόδοξος ότι θα είναι σε θέση αύριο το απόγευμα να ανακοινώσει το όνομά του.
Πάντως, το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας από τον κ. Φυντάνη προβλέπει την απόκτηση δυο τερματοφυλάκων και άρα, μένει να φανεί το αν αύριο το απόγευμα θα έχουμε τον πρώτο από τους δυο συνολικά που θα ντυθούν στα «κοκκινόμαυρα».

Αύριο συνάντηση Παπούλια - ΚαρατζαφέρηΟ πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα γίνει δεκτός αύριο, στη 13:30 μετά το μεσημέρι, απο τον ΠτΔ Κάρολο Παπούλια .

Όπως επισημαίνεται απο το ΛΑΟΣ αυτές οι «κινήσεις» επιδεινώνουν το ήδη βαρύ κλίμα.

Ο ΛΑΟΣ καλεί τον κ. Παπανδρέου να λάβει τις «γενναίες αποφάσεις» όσο ακόμη «διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων» γιατί όπως υποστηρίζει «κινδυνεύει να τον ξεπεράσουν τα γεγονότα».

Αυτοκτονία- σοκ στο Αγρίνιο


Συγκλονίζει αυτοκτονία 24χρονου στη Ματαράγκα. Ο νεαρός εξαφανίστηκε από την Κυριακή το βράδυ και έκτοτε τον αναζητούσε η αδερφή του. Δυστυχώς όμως χθες το απόγευμα βρέθηκε κρεμασμένος σε ελιά κοντά στην περιοχή του νεκροταφείου.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας αν και οι πρώτες ενδειξεις δείχνουν προς την κατεύθυνση της αυτοκτονίας.

Δελτίο Ειδήσεων από το Ράδιο Γάμμα

Αποκλεισμένη από χιλιάδες διαδηλωτές η Βουλή, επεισόδια και δακρυγόνα

Το κτήριο της Βουλής βρίσκεται σε κλοιό διαδηλωτών και αστυνομικών
Το κτήριο της Βουλής βρίσκεται σε κλοιό διαδηλωτών και αστυνομικών (Φωτογραφία: Phasma

Σε μάχη μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ομάδων αντιεξουσιαστών έχει μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η μεγάλη διαδήλωση έξω από τη Βουλή. Η αστυνομία έχει κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο και στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Το κάτω μέρος ελέγχεται από τους αντιεξουσιαστές. Παραμένει αποκλεισμένο το Μέγαρο Μαξίμου και το Κοινοβούλιο, εν όψει της έναρξης της συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου. Κρίσιμες ώρες για την χώρα, ενώ ο πρωθυπουργός δήλωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε κάθε περίπτωση.

Κατά την τελευταία επίθεση των αντιεξουσιαστών εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Πεδίο συγκρούσεων με τις αστυνομικές δυνάμεις το τέλος της Σταδίου, όπου οι αντιεξουσιαστές έχουν στήσει οδοφράγματα, και η Φιλελλήνων.

Λόγω των επεισοδίων και των δακρυγόνων οι διαδηλωτές έχουν μεταφερθεί στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Τα επεισόδια εκτείνονται στη Φιλελλήνων, τη Σταδίου και την Πανεπιστημίου μέχρι την Βουκουρεστίου.

Εικόνες που μεταδίδονται από τηλεοπτικούς σταθμούς δείχνουν νεαρούς να ξηλώνουν μάρμαρα και πέτρες από την πλατεία Συντάγματος και τα γύρω πεζοδρόμια, ενώ έχουν βάλει φωτιά σε κάδους. Επίσης οι αντιεξουσιαστές έχουν στήσει οδοφράγματα στην κάτω πλευρά της πλατείας, την οποία φαίνεται πως ελέγχουν.

Νωρίτερα σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και ομάδων «αγανακτισμένων» στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Η αστυνομία απάντησε και πάλι με ρίψη δακρυγόνων.

Οι συμπλοκές μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και ομάδων «αγανακτισμένων» ξεκινήσαν γύρω στις 2 το μεσημέρι, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών εμφανίστηκε στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος και άρχισε την ρίψη μολότοφ. Η αστυνομία, που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε εμπλακεί, απάντησε με ρίψη χημικών.

Χτύπησαν τον περιφερειάρχη Ηπείρου


Χτυπήματα από διαδηλωτές δέχτηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καρχιμάνης την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο κτίριο της νομαρχίας από την πίσω πόρτα.

Οι διαδηλωτές άρχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ, να γίνει ρίψη χημικών και η πόρτα της νομαρχίας να ανοίξει με κλωτσιές!

Οι Πατρινοί στους δρόμους


Οι διαδηλωτές είπαν το δικό τους βροντερό «όχι» στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, φωνάζοντας συνθήματα όπως «τα φάγατε» και «δεν θα περάσει».

Απο τις πορείες στην Πάτρα


Τραυματίας κουκουλοφόρος με... αστυνομική ταυτότητα

Επίσης, ερωτήματα δημιουργεί φωτογραφία που δείχνει άντρα με πολιτικά να μεταφέρει σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ ξύλα ρόπαλα και... πολεμικό υλικό, δίπλα από άνδρες των ΜΑΤ.

Κουκουλοφόροι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το Σύνταγμα

Τη σπίθα που χρειαζόταν για να πυροδοτηθεί η μπαρουταποθήκη του Συντάγματος άναψε ομάδα κουκουλοφόρων που με την προβοκατόρικη δράση τους προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Κουκουλοφόροι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το Σύνταγμα

Ηδη από νωρίς το πρωί είχε διαφανεί ότι η σημερινή συγκέντρωση δεν θα είχε τα απολύτως ειρηνικά χαρακτηριστικά των πρόσφατων διαδηλώσεων. Ομάδα συγκεντρωμένων επεχείρησε να γκρεμίσει το μεταλλικό φράγμα που είχε στήσει η ΕΛΑΣ μπροστά από τη Βουλή, ενώ δεν έλειψαν οι προπηλακισμοί κατά βουλευτών που έμπαιναν στη Βουλή –οι περισσότεροι επωχούμενοι σε δίκυκλα και φορώντας κράνη. Κατά τα πρωινό σκηνικό αποδοκιμασιών σημειώθηκαν 12 προσαγωγές ατόμων. Ολοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στις 12.00 το μεσημέρι, στην οδό Ρηγίλλης, ξεσπούσαν τα πρώτα επεισόδια με διαδηλωτές και δυνάμεις των ΜΑΤ που προχώρησαν σε μαζική χρήση χημικών.

Μισή ώρα αργότερα, γύρω στις 12.30, και ενώ αναμενόταν να ξεκινήσει η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σενάρια και φήμες οργίαζαν, τα επεισόδια έλαβαν μεγαλύτερες διαστάσεις. Οχι περισσότεροι από 100 κουκουλοφόροι άρχισαν να επιτίθενται στο συγκεντρωμένο πλήθος ενώ ομάδες ακροδεξιών, που επί μέρες λιμνάζουν στο Σύνταγμα, απάντησαν στις επιθέσεις με καδρόνια, "ντου" και διάφορα αντικείμενα.

Στα μεγάφωνα ακούγονταν διαρκώς εκκλήσεις και συστάσεις αντιμετώπισης των δακρυγόνων που έπεφταν βροχηδόν " Μην τρίβετε τα μάτια σας. Αυτήν την πλατεία την κρατάμε 22 μέρες, δεν θα την εγκαταλείψουμε τώρα".

Κουκουλοφόροι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το Σύνταγμα

Η δράση κουκουλοφόρων και ακροδεξιών και βεβαίως η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα δεκάδες χημικά, πέτυχαν τελικά να διώξουν μπόλικο κόσμο από την πλατεία Συντάγματος καθώς πολλοί πολίτες, βλέποντας ότι η κατάσταση πήγαινε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, άρχισαν να αποχωρούν. Όταν τα επεισόδια έδειξαν να κοπάζουν, επέστρεψαν και πάλι στο Σύνταγμα.

Κουκουλοφόροι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το Σύνταγμα

Ωστόσο ο κλεφτοπόλεμος δεν σταμάτησε. Μεγάλη ομάδα αγανακτισμένων που βρίσκονταν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη αντεπιτέθηκε εναντίον των κουκολουφόρων, ενώ στης 1.30 μ.μ προς στιγμήν απειλήθηκαν επεισόδια και μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών, όταν μία (από τις συνολικά 32 διμοιρίες που επιστρατεύθηκαν) διμοιρία των ΜΑΤ συνεπλάκη με συγκεντρωμένους.

Κουκουλοφόροι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το Σύνταγμα

Οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποχώρησαν μετά την επέμβαση των πολιτών από την πλατεία Συντάγματος, αλλά επέστρεφαν κατά τακτά χρονικά διαστήματα και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επεισόδια. Αποδοκιμάζονταν δε διαρκώς από τους συγκεντρωμένους, ενώ από τα μεγάφωνα της πλατείας τα μέλη του κινήματος των αγανακτισμένων έκαναν συνεχώς εκκλήσεις στον κόσμο να παραμείνει στο Σύνταγμα. ""Δεν θα μας διαλύσουν μερικές ομάδες ατόμων".

Κουκουλοφόροι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το Σύνταγμα
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ένας πολίτης και ένας αστυνομικός. Ο πολίτης δέχτηκε κτυπήματα κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων διαδηλωτών, ενώ ο αστυνομικός τραυματίστηκε από αντικείμενο που πέταξαν άγνωστοι κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά στη Βουλή.

Βροντερό «όχι» της Α. Παπαρήγα στον πρωθυπουργό Βροντερό «όχι» της Α. Παπαρήγα στον πρωθυπουργό

«Το ζήτημα δεν είναι να τεθούν εκβιαστικά διλήμματα στο λαό»

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι η ΓΓ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό μετά από πρωτοβουλία του.

Ο πρωθυπουργός έθεσε ζήτημα συναίνεσης στους όρους που θέτει η ΕΕ προκειμένου να χορηγηθεί το νέο δάνειο προς τη χώρα.

Η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε ότι το ΚΚΕ αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση και συναίνεση με τους όρους πτώχευσης του λαού και εξέφρασε για μια ακόμα φορά την κάθετη αντίθεση του ΚΚΕ με τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και της ΕΕ.

Επίσης στους προβληματισμούς που έθεσε ο πρωθυπουργός για διενέργεια δημοψηφίσματος η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε ότι «το ζήτημα δεν είναι να τεθούν αποπροσανατολιστικά εκβιαστικά και τρομοκρατικά διλήμματα, αλλά ο λαός να μιλήσει μέσω εκλογών».

Νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού από το Μέγαρο Μαξίμου

(Φωτογραφία: Eurokinissi )
Νέο διάγγελμα από το Μέγαρο Μαξίμου θα κάνει ο πρωθυπουργός, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει κύκλο επαφών με αρχηγούς κομμάτων.

Ήδη, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αλέκα Παπαρήγα και τον Φώτη Κουβέλη.

Ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στη ΝΕΤ επιβεβαίωσε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Παπανδρέου λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός προτίθεται να προχωρήσει ξανά σε συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Ο διάλογος είναι πάντα χρήσιμος. Εγώ θα συναντηθώ μαζί του» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρόσθεσε ότι «μπορούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να ενώσουν τη φωνή τους για να διεκδικήσουν ρυθμίσεις από την Ευρώπη».

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με την Αλέκα Παπαρήγα, ο πρωθυπουργός έθεσε ζήτημα συναίνεσης στους όρους που θέτει η ΕΕ προκειμένου να χορηγηθεί το νέο δάνειο προς τη χώρα.

Η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε ότι το ΚΚΕ αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση και συναίνεση με τους όρους πτώχευσης του λαού και εξέφρασε για μια ακόμα φορά την κάθετη αντίθεση του ΚΚΕ με τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και της ΕΕ.

Επίσης στους προβληματισμούς που έθεσε ο πρωθυπουργός για διενέργεια δημοψηφίσματος η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε ότι το ζήτημα δεν είναι να τεθούν αποπροσανατολιστικά εκβιαστικά και τρομοκρατικά διλήμματα, αλλά ο λαός να μιλήσει μέσω εκλογών.

Θα ακολουθήσουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

“ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ” ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ :”ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Υ ΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ Σ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ”


Δυναμική συγκέντρωση και πορεία εκατοντάδων αγανακτισμένων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Κατερίνης με κατεύθυνση τα γραφεία των βουλευτών της Πιερίας (Αμοιρίδη, Παπαγεωργίου, Μίχου -ΠΑΣΟΚ- και Κώστα Κουκοδήμου -ΝΔ-, όπου πολιόρκησαν, φωνάζοντας συνθήματα τα βουλευτικά γραφεία και θηροκόλλησαν το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης. Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν έξω από τα βουλευτικά γραφεία : “ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ‘ΔΩ”, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ”.