Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Οι γυναίκες σκέφτονται περισσότερο τη σοκολάτα από το σεξ!Μία στις τρεις γυναίκες ονειρεύονται μια σοκολάτα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σύγκριση με μόλις το 18 % των γυναικών που σκέφτονται το σεξ, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα.Περίπου 2,3 εκατομμύρια.Βρετανίδες παραδέχθηκαν ότι τρώνε ένα κομμάτι σοκολάτα τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, όπως ανέφερε η Daily Express.

Οι γυναίκες δεν προσλαμβάνουν όμορφες
Τα αγόρια είναι πιο ανταγωνιστικά από τα κορίτσια ήδη από την ηλικία των τεσσάρων ετών και παραμένουν εξίσου πιο ανταγωνιστικοί ως ενήλικες, αποκτώντας έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των γυναικών, πράγμα που εξηγεί γιατί κατά μέσο όρο βγάζουν πιο πολλά χρήματα από αυτές, σύμφωνα με.μια νέα γερμανική έρευνα.Aλλη έρευνα αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες, όταν είναι εργοδότριες ή αρμόδιες για προσλήψεις, έχουν προκατάληψη σε βάρος άλλων όμορφων γυναικών που ζητούν δουλειά και προτιμούν να…τις αφήσουν στην ανεργία.

Βροχή τα πωλητήρια και οι εξώσεις στην κτηματαγοράΣε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίσσεται η κρίση στην κτηματαγορά, με το πλήγμα να είναι μεγάλο κυρίως στις μεσαίες και «φθηνές» συνοικίες της Αθήνας. Σύμφωνα με κτηματομεσίτες, τους τελευταίους μήνες παρατηρούνται πολλά, δραματικά φαινόμενα με. ιδιοκτήτες ακινήτων να αναγκάζονται να πουλήσουν σε χαμηλές τιμές, άλλους να πουλάνε πάρκινγκ και αποθήκες που δεν τους είναι «χρήσιμα» ενώ πληθαίνουν οι αιτήσεις εξώσεων λόγων χρεών από ενοίκια.

Η Αθηνά μετατρέπει τον Σκορπιό σε τουριστικό θέρετροΤέλος στα σενάρια πώλησης του παραδεισένιου νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση... Η Αθηνά αλλάζει πορεία και όχι μόνο δεν αφήνει τον Σκορπιό αλλά είναι έτοιμη να τον «μεταμορφώσει» σε υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο για βαθύπλουτους μεγιστάνες και .επώνυμους από όλο τον κόσμο!

Μεγαλώνει διαρκώς η "μαύρη τρύπα" στον προϋπολογισμόΑπό το κακό στο χειρότερο βαίνει η εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού αφού, η κακή πορεία των εσόδων των περασμένων μηνών, συνεχίστηκε και τον Απρίλιο (τουλάχιστον μέχρι το α΄ δεκαπενθήμερο).Δυναμιτίζονται έτσι. και οι όποιες απέλπιδες προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει τις αγορές πως η δημοσιονομική προσαρμογή και το Μνημόνιο προχωρούν κανονικά. Ήδη μέχρι το Μάρτιο, με βάση τα τελικά στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού που δημοσιοποίησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, η μαύρη τρύπα ξεπέρασε το 1,5 δισ. ευρώ.

8 πράγματα που μάθαμε λάθος στο σχολείο!


Μάλλον κάποια πράγματα δε μας τα μάθανε σωστά. Μια λίστα το περιεχόμενο της οποίας θα μας εκπλήξει..1) Ο Αϊνστάιν ήταν κακός μαθητής
Γενιές παιδιών μεγαλώσανε με την πεποίθηση ότι ο νομπελίστας φυσικός δεν τα κατάφερνε καλά στο σχολείο. Στην πραγματικότητα τα πήγαινε πολύ καλά, ιδιαίτερα στη φυσική και τα μαθηματικά!

Στα 1.510 δολάρια η ουγγιά του χρυσού

Τα 1.510 δολάρια άγγιξε, σήμερα στο Λονδίνο, η ουγκιά του χρυσού, την ώρα που μία μεγάλη πλειοψηφία... επενδυτών ανησυχεί για τις πληθωριστικές πιέσεις στις δυτικές οικονομίες και στην Κίνα, όσο και για την αποδυνάμωση του αμερικανικού δολαρίου.

Συγκεκριμένα, η ουγκιά αποτιμήθηκε σήμερα στη βρετανική πρωτεύουσα στα 1.509 δολάρια, που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ. Χθες Τετάρτη, στην ίδια αγορά, ο χρυσός ξεπέρασε πρώτη φορά τα 1.500 δολάρια η ουγκιά.

Ομοίως στο Λονδίνο και το ασήμι, με την ευρεία βιομηχανική χρήση, ξεπέρασε πρώτη φορά-μετά από 31 έτη-τα 45 δολάρια η ουγκιά.Περίπου 1.500 εταιρίες μετέφεραν την έδρα τους

Ελληνικές επιχειρήσεις μεταναστεύουν... στην Κύπρο

  • (0)
Περίπου 1500 εταιρίες, ελληνικών συμφερόντων, μετέφεραν την έδρα τους στη Κύπρο τους τελευταίους 18 μήνες, σύμφωνα με διαθέσιμα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, όπως αναφέρεται σε έκθεση του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στην Κύπρο.


«Η κρίση ενδέχεται να οδηγήσει σε έντονες κοινωνικές συρράξεις»


«Η κοινωνική δυσαρέσκεια και αγανάκτηση διογκώνεται και μεταδίδεται με γοργούς ρυθμούς σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλες τις κοινωνικές τάξεις. Όταν οι πολίτες χάνουν το αίσθημα της αισιοδοξίας, τότε ενδεχομένως κάποιος πρέπει να φοβάται μήπως στην κοινωνία παρατηρηθεί ρευστότητα κάποιας μορφής που δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί. Η ύφεση που παρατηρείται 


Άρθρο 120 ... του Συντάγματος

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Βλέποντας και ακούγοντας τους τρεις καθηγητές στα βίντεο που επισυνάπτω στο τέλος, ένιωσα μεγάλη οργή για τους προδότες που μας κυβερνούν. Ναι τους λέω προδότες μια και αυτά που όλοι μας υποψιαζόμασταν τον τελευταίο καιρό τα προβάλουν τεκμηριωμένα οι κ. Κασσιμάτης, Μπέης και Μητρόπουλος.

Στη κόψη του ξυραφιού τα δημοτικά ραδιόφωνα

Στη κόψη του ξυραφιού τα δημοτικά ραδιόφωνα
Πονοκέφαλος για τον δημοτικό ραδιοσταθμό της Αθήνας «9,84» αλλά και για άλλα δημοτικά ραδιόφωνα είναι η μετατροπή τους σε ανώνυμες εταιρείες. Έτσι, έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου από τους επικεφαλής τους ώστε να μην γίνει , τουλάχιστον άμεσα, η αλλαγή του θεσμικού καθεστώτος λειτουργίας τους. Όλα αυτά όμως απαιτούν την αποδοχή ρύθμισης από την κυβέρνηση.

Διάσημες μαμάδες σε φόρμα!
Ελένη Μενεγάκη, 40
Δεν γυμνάζεται και της αρέσει πολύ το φαγητό. Αποτέλεσμα και στις τρεις εγκυμοσύνες της να πάρει από 15 έως 20 κιλά. Ωστόσο, αμέσως μετά έμπαινε σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, απευθυνόμενη πάντα σε διαιτολόγο.

Πανέμορφες διάσημες άνω των 40 (Photos)
Οι συγκεκριμένες διάσημες παρόλο που μεγαλώνουν, ομορφαίνουν! Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οφείλεται στα γονίδια, τον τρόπο ζωής ή και την παρέμβαση της αισθητικής ιατρικής, αλλά οι γυναίκες αυτές έχουν κάτι το ιδιαίτερο…

Κατά 3,2% αυξήθηκαν οι άνεργοι σε ένα μήνα!
Στους 714.675 εκτοξεύτηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά το μήνα Μάρτιο...
 
Κατά 3,2% αυξήθηκαν οι άνεργοι σε ένα μήνα!
Από αυτούς το 44,04% είναι άνδρες και το 55,96% γυναίκες. Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει αύξηση κατά 3,20% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Ο Γολγοθάς του Κώστα Τσάκωνα!

Ο Γολγοθάς του Κώστα Τσάκωνα!


Κραυγή απόγνωσης από τον Κώστα Τσάκωνα, ο οποίος εδώ και χρόνια ανεβαίνει το δικό του μαρτυρικό Γολγοθά.


Τρισέ: Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει πιστά το Μνημόνιο

H Ελλάδα πρέπει να τηρήσει πιστά τους όρους του προγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης που ...συμφώνησε με την ΕΕ και το ΔΝΤ, τόνισε σήμερα ο επικεφαλής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας (EKT). Παράλληλα , μιλώντας στο γαλλικό ράδιο BFM, αρνήθηκε να σχολιάσει τις εικασίες ότι οι ελληνικές αρχές ενδεχομένως σκέπτονται την αναδιάρθρωση χρέους.Στην ΕΡΤ ο τελικός Κυπέλλου


Από τη συχνότητα της ΕΡΤ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν... τον τελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς.
Ο Alpha προτίμησε τελικά να δείξει εκείνο το βράδυ το «Greek Idol» και η κρατική τηλεόραση συμφώνησε σε όλα με το Conn-X για να μεταδώσει τον τελικό, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου.Ο κρόκος της ηδονής...


Τα αφροδισιακά φαγητά αποτελούν για χρόνια την ασχολία ερευνητών και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, νέα έρευνα Καναδών, έρχεται να μιλήσει για το τζινσενγκ και τον κρόκο.
Αν θέλετε να κάνετε πιο "πικάντικη" τη σεξουαλική ζωή σας, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο κρόκο και τζίνσενγκ στη διατροφή σας, καθώς μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα, που μελέτησε όλα τα φυσικά αφροδισιακά, κατέταξε αυτά τα δύο στην κορυφή του σχετικού καταλόγου.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Γκελφ στο Οντάριο, με...

Ξεκίνησαν πληρωμές στο Alter...
Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η καταβολή χρημάτων σους εργαζόμενους του Alter.
Οι πρώτοι "τυχεροί" ήταν όσοι διατηρούν λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha, οι οποίοι εισέπραξαν το δώρο Πάσχα και ένα πολύ μικρό έναντι για τα οφειλόμενα Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου.

ΚΙΝΗΜΑ «ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ»...


Του Νάσου Τσαγκανέλη

«Γκρεμίστε το άβατον-
φορολογήστε τις Τράπεζες»!
Απαιτούν από τους G20, 1.000 κορυφαίοι ειδικοί από 53 χώρες.

 Ο κόσμος αλλάζει. Βγαίνει στην αντεπίθεση. Ξεσηκώνεται.
Δείχνει, ότι θέλει να βάλει τέλος στα συνεχή «ηλεκτροσόκ τσέπης» της κερδοσκοπίας. Που του παίρνουν την αξιοπρέπεια. Ακόμα και το δικαίωμα ζωής.
Και νάτη, η μεγάλη έκπληξη.
Μέσα από τα σπλάχνα των παγκόσμιων πληθυσμών αρχίζουν και ξεπετάγονται οι καλύτεροι. Τα «βαριά πτυχία». Τα πραγματικά μεγάλα ονόματα. Η, εκτός ΜΜΕ αριστοκρατία εξειδίκευσης, γνώσης, αποτελέσματος!
Και νάτη, η Ελπίδα.

Άντρες του Λιμενικού Πειραιά βασάνισαν άγρια 20χρονη κρατούμενη;;;;


 

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα τιτλοφορείται: «Άντρες του Λιμενικού Πειραιά βασάνισαν άγρια 20χρονη κρατούμενη» και το μεταφέρουμε όπως ακριβώς το αναφέρει αυτός ο διαδικτυακός τόπος www.keli.gr .


Σακούλα στο πρόσωπο και... άλλα!

Ποιος είπε ότι τελείωσαν τα βασανιστήρια; Και ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι το εξπρές του μεσονυχτίου δεν συνεχίζει εν έτη 2011 το θλιβερό του δρόμο; Η ιστορία που θα διηγηθούμε, αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο.

Όλα άρχισαν στις 13 Απριλίου, όταν άντρες του Λιμενικού στον Πειραιά συνέλαβαν 20χρονη Ρουμάνα, η οποία είχε στην κατοχή της ποσότητα ινδικής κάνναβης.....

Της τα "έψαλλαν" για το μεταναστευτικό στη Σύρο


H Άννα Νταλάρα επισκέφτηκε τη Σύρο και οι κάτοικοι της περιοχής την υποδέχτηκαν με διαμαρτυρίες.

Την εμφανισή της σε εστιατόριο της Ερμούπολης πραγματοποίησε η Υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα.

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΗΝ IMAKO MEDIA GROUP ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ,
Τη βοήθεια των εργαζόμενων της ΙΜΑΚΟ ζήτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος καθώς η κρίση έχει αρχίσει να γίνεται περισσότερο από αισθητή στον κλάδο των Media. Διαβάστε την επιστολή παρακάτω.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμπεριφορά σας στις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε τελευταία......

"Κάνε την εκπομπή σου" στην ΕΡΑ Πύργου


Η ΕΡΑ Πύργου ανοίγει πόρτες και... μικροφωνα στους πολίτες, προτείνοντας τους να κάνουν δική τους εκπομπή. Όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση της ΕΡΑ, στο νομό Ηλείας υπάρχουν...

Μεσογαίας Νικόλαος: «Το προξενιό πέτυχε, τώρα να στηρίξουμε τον γάμο» Εν όψει της Ανάστασης, μιλάει για την ανακωχή στην Κερατέα


τετελεσται...

Νεκροί δύο φωτορεπορτέρ στην Λιβύη...... ο ένας Ελληνοαμερικάνος...Δύο φωτορεπόρτερ έχασαν την ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών στην Μιζουράτα της Λιβύης. Οι άτυχοι φωτογράφοι ήταν ο υποψήφιος για Όσκαρ βρετανός Τιμ Χέδερινγκτον και ο Ελληνοαμερικάνος υποψήφιος για ...

Στο Λονδίνο εντοπίστηκε ο εγκέφαλος του κερδοσκοπικού κόλπου...Ο άνθρωπος που αναστάτωσε τη χώρα διασπείροντας φήμες με ένα "μαϊμού" email, εντοπίστηκε μετά από σήμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Ιντερπόλ στο Λονδίνο. Πρόκειται για...

Η προκήρυξη που έστειλε η οργάνωση "6η Δεκέμβρη" στο ΠοντίκιΟλόκληρο το κείμενο της προκήρυξης...
Η προκήρυξη που έστειλε η οργάνωση "6η Δεκέμβρη" στο Ποντίκι:
Η «Επαναστατική Οργάνωση 6η Δεκέμβρη» κάνει μια ακόμη από τις σποραδικές εμφανίσεις της αναλαμ­βάνοντας με μια προκήρυξη - έκπληξη την ευθύνη – όπως ανακοίνωσε η άγνωστη φωνή στο τηλεφωνικό κέ­ντρο του «Π» – για τη βόμβα που τοποθετήθηκε, αλλά δεν εξερράγη, στην ... εφορία του Νέου Κόσμου.

Όπως η ίδια λέει στο δωδεκασέλιδο κείμενό της (γραμμέ­νο σε word, αποθηκευμένο σε «στικάκι» και αφημένο στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Φραντζή στα Εξάρχεια): «Οι εφορίες αποτελούν εξίσου βασικούς πυλώνες για την προώθηση της ληστρικής πολιτικής του κεφαλαίου. Η επιβο­λή φόρων στο κοινωνικό σώμα με τη διαρκή μάλιστα προσαύξησή τους είναι το διαχρονικό χαράτσι που υποχρεούνται να καταβάλουν οι σκλάβοι της οικονομίας στους διαχει­ριστές της εξουσίας».

Δελτίο Ειδήσεων από το Ράδιο Γάμμα

Σκουπιδομαχίες στο Ράδιο Γάμμα

Τα σκουπίδια θα μαζευτούν απο τους δρόμους της Πάτρας μετά απο το Πάσχα.
Αυτό υποστήρξαν στο Ράδιο Γάμμα τόσο ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Γεωργακόπουλος όσο και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Κων. Ξούρας.
Ωστόσο δεν απέφυγαν την αντιπαράθεση για τις ημέρες των κινητοποιήσεων καθώς η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να τους καταβάλει τα μεροκάματα. Ακούστε τι είπαν:

ΘA ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 εκ. ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ


Η κρίση απαιτεί περικοπές και η παράδοση οβελία και κόκκινα αυγά. (Και) Για το Πάσχα του 2011 σημειώσατε «2» καθώς παρά την οικονομική κρίση και τα περιορισμένα οικονομικά των Ελλήνων καταναλωτών, τα στοιχεία και οι εκτιμήσεις δείχνουν κάθε άλλο παρά λιτότητα!

Του πήγαν κουλουράκια...


Είχε ζητήσει κουλουράκια στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος του τα πήγε!

Ο λόγος για τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλου Παναγιώτη Παπαγιαβή και την αντιδήμαρχο Βίβιαν Σαμούρη. Η αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας, Βίβιαν Σαμούρη, είχε φροντίσει να τροφοδοτήσει η ίδια με κουλουράκια τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παν. Παπαγιαβή (ο οποίος στη συνεδρίαση της Μεγ. Δευτέρας την είχε ρωτήσει αν έχει εγγραφεί ειδικό κονδύλι στον Προϋπολογισμό του Δήμου).

Ωστόσο, ο κ. Παπαγιαβής δεν παρέλειψε και σ' αυτή τη συνεδρίαση να πετάξει τη... σπόντα του, λέγοντας: “Ένα βασικό πράγμα που ρώτησα τον Γ. Δημαρά, πριν συνταχθώ προεκλογικά μαζί του, ήταν αν έχει λύση για τα σκουπίδια και για την Ξερόλακκα και μου είπε πως θα τα λύσει από την 1η του Γενάρη. Παρέλειψα, όμως, να τον ρωτήσω ποιου έτους το Γενάρη εννοούσε”.

Πασχαλινό Μήνυμα του Άγγελου Τσιγκρή στο “Ράδιο Γάμμα”«Ας Κρατήσουμε Ανοικτό το Παράθυρο στην Ελπίδα…»

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στο μήνυμά του για τις Ημέρες του Πάσχα αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αυτές τις Άγιες Ημέρες πολλοί συμπολίτες μας στερούνται τα αυτονόητα: το σπίτι, το φαγητό, την οικογένεια, την πατρίδα, την ελευθερία. Ας βρεθούμε με κάποιον τρόπο δίπλα τους. Ας δώσουμε λίγη χαρά σε μια κοινωνία που έχασε ξαφνικά τη συνοχή και την αλληλεγγύη της. Ας κρατήσουμε ανοικτό το παράθυρο στην ελπίδα»._

Συνέντευξη τύπου για την Πρωτομαγιά στην Πάτρα


Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Πατρών με θέμα τις εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, που φέτος θα συνδυαστούν με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού(29 Απριλίου). Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την παραμονή της Πρωτομαγιάς(30 Απριλίου).

Λυρίδες: Την Μεγάλη Παρασκευή θα βρέξει αστέρια 21 Απριλίου 2011,Από το βράδυ της Μ. Παρασκευής έως και το Μ. Σάββατο,  θα μπορείτε να απολαύσετε το φαινόμενο «Λυρίδες», δηλαδή την βροχή των αστεριών.

Σήμερα κρεμάται επί ξύλου...


"Εσταυρώθης δι εμέ , ίνα εμοί πηγάσης την άφεσιν, εκεντήθης την πλευράν , ίνα κρουνούς ζωής αναβλύσης μοι"...

Άλος ένας νέος θυσία στο μολώχ της ασφάλτου


Πέθανε ο άνδρας ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης σε τροχαίο που σημειώθηκε στην «καρμανιόλα» Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Πέρασαν 44 χρόνια απο το πραξικόπημα του 1967


Μηνύματα με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 εξέδωσαν τα πολιτικά κόμματα.

Μετά το χασίς κοκαίνη


Μετά την κοκαΐνη, ήρθε και το χασίσι και έδεσε το «γλυκό». Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη 52χρονου με 44,6 γραμμάρια κοκαΐνης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,

Τα έσπασαν στο κέντρο της Πάτρας


Γυαλιά - καρφιά ητζαμαρία ενός ξενοδοχείου και μια τράπεζα στην Πάτρα σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες , τα έκανε μια ομάδα νεαρών.