Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Σε νέες περιπέτειες η χήρα του Αρκάν


Η πάλαι ποτέ «μούσα» του πολέμαρχου Αρκάν, αρχηγού των παραστρατιωτικών σερβικών δυνάμεων, που έδρασαν στην πρώην Γιουγκοσλαβία την περίοδο των πολέμων, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο του Βελιγραδίου. Αυτήν τη φορά όχι για.τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες – είναι πολύ γνωστή τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσικής – αλλά για οικονομικές απάτες.

Πετάλι αντί βενζίνης


Κερδίζει έδαφος το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης
Εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητα και επιστρέφουν στις… ορθοπεταλιές! Αδυνατώντας να ανταποκριθούν στο υψηλό κόστος συντήρησης των αυτοκινήτων και βλέποντας την τιμή της βενζίνης να.φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες στρέφονται σε πιο οικονομικές λύσεις μετακίνησης.

«Τον τελευταίο καιρό οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα» δηλώνει στην Espresso της Κυριακής ιδιοκτήτης καταστήματος ποδηλάτων. «Το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη είναι πιο οικονομικό, ευέλικτο και φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον είναι πιο εύκολο στο παρκάρισμα και φυσικά βοηθά στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Είναι χαρακτηριστικό πως όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο αυξάνονται οι πωλήσεις», λέει ο επιχειρηματίας.

Αναφορικά με το κόστος απόκτησης ενός καλού ποδηλάτου, το κόστος ξεκινά από τα 300 ευρώ, ενώ πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να φέρουν για επισκευή το παλιό τους ποδήλατο, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα καινούργιο.

Το ωράριο των καταστημάτων για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά από αύριο με την πλειοψηφία των καταναλωτών -παραδοσιακά- να κάνει τις απαραίτητες πασχαλινές αγορές του αυτές τις ημέρες.

20:05 Λοβέρδος: «Δεν πρόκειται να κλείσουν νοσοκομεία»

«Δεν πρόκειται ούτε να υποβαθμιστούν ούτε να κλείσουν νοσοκομεία». Αυτή ήταν η διαβεβαίωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου την Κυριακή από το Κιλκίς όπου επισκέφθηκε δύο νοσοκομεία της περιοχής.

Απίστευτα σκάνδαλα στην Μύκονο - Τεράστια η ζημία για το Δημόσιο

Τεράστια ζημία έχει υποστεί, όπως αποδεικνύεται από την εισαγγελική έρευνα ο δήμος Μυκόνου, καθώς  αμελούσε να εισπράξει από εκατοντάδες ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια το τέλος παρεπιδημούντων (2% επί των ακαθάριστων εισπράξεων).

«Έφυγε» ο Νίκος Παπάζογλου

Σε ηλικία 63 ετών έχασε την μάχη για την ζωή ο Νίκος Παπάζογλου, ένας από τους πλέον ταλαντούχους και αγαπητούς καλλιτέχνες, που τον τελευταίο καιρό έκανε χημειοθεραπείες. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 16:00, από τον ιερό ναό Αγίου Θεράποντα στην Τούμπα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Κουίζ για δυνατούς λύτες


Κουίζ για δυνατούς λύτες
Ποιανού βουλευτή της ΝΔ η οικογενειακή επιχείρηση φέρεται να έχει διακινήσειπλαστά και εικονικά τιμολόγια με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει;

Το φαγοπότι των πρασίνων συμβούλων καλά κρατεί;;;;
Τον Ιανουάριο του 2010 και πριν το Μνημόνιο, είχαμε αποκαλύψει, το ρόλο του κυρίου Βασιλάκου, «συμβούλου» της κυρίας Μπιρμπίλη, που αφενός παρείχε υπηρεσίες σε...