Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Έρχεται η Δευτέρα Παρουσία... στις 21 Μαϊου και ώρα 6 το απόγευμα

Η ημέρα της κρίσεως είναι μόλις 54 ημέρες μακριά. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο 89χρονος Αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ. Μάλιστα, σε αντίθεση με το Νοστράδαμο και με τους Μάγια, ο Κάμπινγκ δε διστάζει να γίνει πολύ συγκεκριμένος και να προφητεύσει όχι απλά το έτος, ούτε απλά την ημέρα, αλλά ακόμη και την ώρα της συντέλειας του κόσμου...

exios

ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΩ

ΕΠ\

Η ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ

Η ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ

Μείωση τζίρου και ζημίες για τον όμιλο «Υγεία» το 2010


O κύκλος εργασιών του ομίλου έφτασε τα 299 εκατ. ευρώ
Στα 299 εκατ. ευρώ ανήλθε σε ενοποιημένο επίπεδο ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Υγεία το 2010, σε σχέση με το 2009, παρουσιάζοντας μείωση της τάξεως του 11,2%. Ο όμιλος το 2010 παρουσίασε ζημίες μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας 77,6 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένης έκτακτης εισφοράς ύψους 3,9 εκατ.ευρώ, έναντι κερδών 10,7 εκατ. ευρώ το 2009. Τα συγκρίσιμα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανέρχονται σε ζημίες 23 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 14,6 εκατ. ευρώ το 2009.

ο αναπηρος

Μέσα σε ένα κλίμα πανικού και αποφυγής ευθυνών (έως και κατηγοριών) η κυβέρνηση Παπανδρέου προσπαθεί να..

"περάσει τον καιρό" της, μέχρις ότου η χώρα οδηγηθεί στο πλήρες αδιέξοδο. Ουσιαστικά, τα κυβερνητικά στελέχη γνωρίζουν πολύ καλά πως το μνημόνιο αποτελεί την πολιτική τους κηδεία, γι αυτό τον λόγο προσπαθούν..(ο καθένας από το ντοβλέτι του) να διασωθούν για να υπάρξουν την επόμενη ημέρα.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ 100 GOL TOY ROGERIO CENI

Χειρουργός συνελήφθη επ' αυτοφώρω με «φακελάκι» 500 ευρώ...Παραπέμπεται για παθητική δωροδοκία...
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη......

το γιαούρτωμα μπήκε για τα καλά στη ζωή μας έτσι λοιπόν ....... γνωστός πρωταθλητης γιαούρτωσε τον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας...Ήταν 10.40 το πρωί όταν ο γνωστός πρωταθλητής Βασίλης Ζαχείλας στάθμευσε το αυτοκίνητό του, έξω από φαρμακείο της οδού Ιάσονος στο Βόλο, επάνω στο πεζοδρόμιο με αλάρμ ανοιχτά και με αναμένη τη μηχανή αφού μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο γιός του που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος πήγε στο φαρμακείο να προμηθευτεί κορτιζόνη. Ενας ...
δημοτικός αστυνομικός πλησιάζει το αυτοκίνητο και του κόβει κλήση. Λογομάχησε λίγα λεπτά μετά με τον πρωταθλητή αφού ο δεύτερος του ζήτησε εξηγήσεις, λέγοντάς του ότι μόλις γυρίζει από το Νοσοκομείο και έπρεπε να προμηθευτεί το εν λόγω φάρμακο, ενώ στο σημείο υπάρχουν...

Τι είπε ο Κούγιας στο Ράδιο Γάμμα

Ορμή: Σχέδια για να επαναλειτουργήσει το Κουκούλι

Ο Γενικός Διευθυντής της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες επαφές με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ, κ. Τελώνη και τον εργολάβο- μηχανικό του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κουκούλι, κ. Παπανικολόπουλο, προκειμένου να εξευρεθεί τρόπος άμεσης επαναλειτουργίας του Κλειστού. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εργολάβος-μηχανικός του έργου με την Γ.Γ.Α. να είναι γνωστά, τόσο ο κ. Τελώνης, όσο και ο κ. Παπανικολόπουλος είναι απολύτως θετικοί με την προσωρινή επαναλειτουργία του Κλειστού. Ο Ανδρέας Κόγκας ζήτησε από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης να χρησιμοποιηθεί ο ειδικός τάπητας (TARAFLEX) που βρίσκεται στην Πάτρα για τις ανάγκες της Εθνικής Γυναικών. Το αίτημα έχει γίνει μόνο για το χρονικό διάστημα δύο μηνών, Απριλίου- Μαΐου και μόνο για χρήση handball. H Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης αναμένεται να απαντήσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες, με την Ορμή Λουξ να ελπίζει ότι έστω και προσωρινά θα λυθεί ένα θέμα που ταλαιπώρησε τις ομάδες handball της πόλης μας για μια ολόκληρη αγωνιστική περίοδο. Ο Γενικός Διευθυντής της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, δήλωσε σχετικά: «Επί 8 μήνες αγωνιζόμαστε και προπονούμαστε μακριά από τη φυσική μας έδρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποστούμε μια απίστευτη ταλαιπωρία και όχι μόνο. Η παρουσία μας στο καθόλα λειτουργικό «Δ. Τόφαλος» είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε τα παιδιά των υποδομών, να χάσουμε έσοδα από κάρτες διαρκείας, διαφημιστικές πινακίδες αλλά και πολλούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι για διάφορους λόγους αδυνατούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας στο «Δ. Τόφαλος». Έστω και τώρα, λίγο πριν τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ελπίζω να βρεθεί λύση, μέσω της Ο.Χ.Ε. και να παραχωρηθεί το TARAFLEX για δύο μήνες για χρήση handball αποκλειστικά. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε στο «Κουκούλι».

Κόροιβος: Μάχη μέχρι τέλους κι ότι προκύψει...

Οι ελπίδες του Κόροιβου για παραμονή στην Α2 μπάσκετ "ψαλιδίστηκαν" ακόμη περισσότερο μετά την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο. Η ομάδα της Ηλείας έδειξε… σφυγμό στο δεύτερο ημίχρονο και πάλεψε όσο μπορούσε το ματς, απέναντι σε μια πληρέστερη ομάδα, όμως τελικά έμεινε για ακόμη μια αγωνιστική με την πίκρα της ήττας και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι πάντως αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους, κόντρα στα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισαν φέτος, κυρίως με τους τραυματισμούς και τις απουσίες. Επτά νίκες σε στα δέκα ματς που απομένουν μοιάζει κάτι… ακατόρθωτο στην παρούσα φάση, όμως στον Κόροιβο δεν έχουν πετάξει ακόμη… λευκή πετσέτα και αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τρίπολης με τον Αρκαδικό θα προσπαθήσουν για το… απίθανο. Στη συνέχεια ακολουθεί μια τετράδα αγώνων όπου εκεί θα κριθούν όλα, με Ερυθραία (εντός), Άργος (εκτός), Ελευσίνα (εντός) και Ολυμπιάδα (εκτός). Από το Σαββατιάτικο ματς με τον Αρκαδικό, ενδέχεται να απουσιάσει και πάλι ο Δημήτρης Αποστολόπουλος ο οποίος δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του στην γάμπα (θλάση), όμως αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον Πανερυθραικό.

Ολυμπιάδα: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Συνέχεια από σήμερα στην προετοιμασία των αθλητών της Ολυμπιάδας για το ματς του Σαββάτου στην Ελευσίνα με αντίπαλο την ομώνυμη τοπική ομάδα στη συνέχεια της Α2 εθνικής μπάσκετ, όμως ουσιαστικά το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στο παιχνίδι αμέσως μετά, στην Πάτρα με τον Ερμή Λαγκαδά. Αγώνας που δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, αγώνας με τον οποίο ξεκινάει μια τετράδα άκρως καθοριστική για την ομάδα στο δρόμο για να κάνει το πιο σημαντικό βήμα αποφυγής του υποβιβασμού. Και αυτό γιατί η 4άδα παιχνιδιών από τον Ερμή Λαγκαδά και μετά, περιλαμβάνει τρία εντός έδρας (ακόμη με Κόροιβο και Λαύριο) και ένα μόνο εκτός, στην Καισαριανή με την ουραγό και παντελώς αδιάφορη Νήαρ Ήστ. Κάτι που πολύ απλά μπορεί να δώσει την ευκαιρία στην Ολυμπιάδα να κάνει το λιγότερο τρεις νίκες σε αυτή τη σειρά των αγώνων, κλειδώνοντας ουσιαστικά τον άθλο της παραμονής της.

Η Ακαδημία επιστρέφει στην Α2 εθνική χαντ-μπολ

Δίκαιη πρωταθλήτρια Β΄ εθνικής χαντ-μπολ ανδρών μπορεί να χαρακτηριστεί η Ακαδημία των Σπορ, αφού παρουσίασε το πιο σταθερό σύνολο σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Με βασικό της όπλο την καλύτερη άμυνα από όλες τις ομάδες, ενώ σταθερά έχει και την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Εξάλλου ακόμη και το λογότυπο της φανέλας των πανηγυρισμών μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Νέα Ιωνία που και μαθηματικά τους ανέδειξε πρωταθλητές, «παίζουμε χαντ-μπολ …γιατί έτσι μας αρέσει… με την παρέα μας», μαρτυρά το δέσιμο των παικτών της, που τελικά τους οδήγησε στην επιστροφή στην Α2 εθνική. Το τελικό 29-21 επί της Ν. Ιωνίας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα ενώ η διαφορά του σκορ έδωσε την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και οι υπόλοιποι παίκτες του πάγκου για την Πατρινή ομάδα. Είναι σημαντικό για το ανδρικό πατρινό χαντ-μπολ γενικότερα που είναι σε μια πολύ δύσκολη καμπή, να έχει από τη νέα σαιζόν και πάλι ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην προσδοκία για ακόμη καλύτερες ημέρες στο άθλημα.

Η Ε.Ο.Κ. παρουσίασε επίσημα τον Ηλία Ζούρο

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής μπάσκετ Ηλίας Ζούρος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, δημιουργώντας μαζί με τον Δημήτρη Πρίφτη και τον...ρούκι στην Εθνική Σωτήρη Μανωλόπουλο το πιο ελπιδοφόρο τεχνικό τιμ. Ο Ζούρος δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να την επαναφέρει στις κορυφαίες δυνάμεις του παγκοσμίου μπάσκετ, ενώ όσον αφορά τους Παπαλουκά, Διαμαντίδη, απέφυγε να απαντήσει για το αν θα επιχειρήσει να τους πείσει να επιστρέψουν, λέγοντας όμως ότι τους θέλει μαζί του. Για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού δήλωσε. «Είναι σημαντική θέση για κάθε προπονητή. Μπορεί να έχει ευθύνες αλλά είμαστε εδώ να την κρατήσουμε στο υψηλότερο σημείο και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά. Δεν μου αρέσει να μιλάω αλλά να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά γιατί βρέθηκα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το καλοκαίρι βρέθηκα σε Χιούστον, Σαν Αντόνιο και Νέα Υόρκη και τα πρώτα email που δέχθηκα με συγχαρητήρια ήταν από εκεί. Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι μεγάλες ομάδες αλλά η Εθνική είναι μεγαλύτερη. Η Εθνική είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι μια...όαση που κάνει το παν για να είναι η Ελλάδα στην κορυφή στο εξωτερικό. Το ζω εγώ που ζω στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να πηγαίνουμε καλά. Η Εθνική είναι η βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες έτοιμους», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του. - Την παρουσίαση του Ηλία Ζούρου έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος εκθείασε τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, προσπάθησε να επικεντρώσει την προσοχή όλων στο Ευρωμπάσκετ (και όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012), μίλησε για «επιστροφή στο βάθρο» και χαρακτήρισε την Εθνική «τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ». «Η ΕΟΚ, το ελληνικό μπάσκετ αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που ξεκινά μια συνεργασία με έναν προπονητή που έχει βγει μέσα από την παραγωγή του αθλήματος. Έχει κάνει το μπάσκετ τρόπο ζωής και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι επαγγελματίας υπό την έννοια της ευθύνης και της γνώσης, όχι για να βγάλει τα προς το ζην, γεγονός γεγονός που του επιτρέπει να μην έχει δημοσιοϋπαλληλική σχέση. Επιλέγουμε ένα γυμνασμένο προπονητή. Είναι σταθερά μέσα στο γήπεδο".

Απόλλων: "Τυφλοί" οι διαιτητές με το Παγκράτι!

Το κακό του πρώτο ημίχρονο πλήρωσε ουσιαστικά ο Απόλλωνας στην ήττα του από το Παγκράτι στην Αθήνα με 64-58, ήττα στην οποία όμως δεν μπορεί να μείνει ακόμη, αφού πλέον η προσοχή του στρέφεται στο καθοριστικής σημασίας ματς που ακολουθεί το Σάββατο στην Περιβόλα με τον Αμύντα. Αγώνας που πρέπει πάση θυσία να είναι νικηφόρος, για να διατηρήσουν οι «μελανόλευκοι» το μικρό αλλά ουσιαστικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια άνετης παραμονής τους και να μην επιστρέψει το άγχος και η αγωνία για την επιβίωση. Κι αυτό καθώς αμέσως μετά υπάρχει μια τετράδα αγώνων στην κυριολεξία «φωτιά» με τρία εκτός έδρας και ένα μόνο στην Πάτρα κι αυτό με τον πρωταθλητή ΚΑΟ Δράμας, που δεν χαρίζεται σε κανέναν! Σε ότι αφορά το ματς με το Παγκράτι, η μεγάλη ζημιά στον Απόλλωνα έγινε από τη διακοπή του ματς και το «ντου» μερικών φίλων των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είχε διπλό αποτέλεσμα. Και τον μέχρι τότε εντυπωσιακό ρυθμό των αθλητών του Βετούλα να σταματήσει αναγκαστικά, αλλά και το διαιτητικό τρίο να αλλάξει ρότα σφυριγμάτων στη συνέχεια, αφού κι όπως χαρακτηριστικά ελέχθη από την εξέδρα των γηπεδούχων τη στιγμή που ο Απόλλωνας πήγαινε για την ολική ανατροπή, «κανονίστε γιατί από δω μόνο με...ελικόπτερο θα φύγετε στο τέλος!». Διαιτητικό τρίο που αποδείχτηκε πραγματικά..τυφλό, μια και δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για την εν λόγω διακοπή του αγώνα στο φ.α. κι όταν ειδικά στην Περιβόλα αναφέρουν και το παραμικρό συμβάν!

Μαύρες σημαίες, πανό αλλά και… ανθρώπινα ομοιώματα έχουν κρεμάσει στο κτίριο του δημαρχείου Αθηνών


troktiko    Πανό και μαύρες σημαίες στο δημαρχείο Αθηνών
Μαύρες σημαίες, πανό αλλά και… ανθρώπινα ομοιώματα έχουν κρεμάσει στο κτίριο του δημαρχείου Αθηνών οι συμβασιούχοι, που συνεχίζουν την … κατάληψη, καθώς οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και η νέα συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι με τον δήμαρχο Γ. Καμίνη. Οι συμβασιούχοι που ζητούν τη μονιμοποίηση τους προχώρησαν σε κατάληψη αντιδρώντας στην πρόθεση του δημάρχου να συζητήσει στο δημοτικό συμβούλιο τον προγραμματισμό 570 νέων προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕ ΜΠΑΖΑ


Κλειστή είναι από το πρωί η λεωφόρος Λαυρίου, καθώς κάτοικοι της Κερατέας έριξαν μπάζα στον δρόμο, διακόπτοντας την κυκλοφορία...

Η πρόσβαση στην λεωφόρο έχει διακοπεί, από την είσοδο της Κερατέας μέχρι την διασταύρωση Πέτα, από κατοίκους που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι, χρησιμοποιώντας φορτηγά, μετέφεραν μπάζα τα οποία άδειασαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Λαυρίου, σε απόσταση 600 μέτρων από τη γέφυρα Κουβαρά.

ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ !

Τα μηνύματα της "σκλάβας"


Περίεργη τροπή έχει λάβει η μήνυση που κατέθεσε η 20χρονη Irene Morales κατά του πρώην αφεντικού της. Σκλάβα του σεξ από επιλογή ή εξαναγκασμό; Αναμένεται να αποδειχτεί μετά από σκληρή δικαστική διαμάχη. Προκλητικές φωτογραφίες και e-mail ανέτρεψαν τα δεδομένα
Οι γυμνές φωτογραφίες και τα ερωτικά e-mail που έστελνε πρώην υπάλληλος της εταιρείας American Apparel χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία για την κατάρριψη των ισχυρισμών της.
Η 20χρονη Irene Morales έχει καταθέσει αγωγή κατά του 42χρονου Dov Charney με την κατηγορία του... εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις την περίοδο που εργαζόταν στην εταιρεία, διεκδικώντας αποζημίωση 260 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αποδοκίμασαν τον Σημίτη στο Λονδίνο;


Πληροφορίες φέρουν τον πρώην πρωθυπουργό να γίνεται δέκτης... μπογιάς κατά την διάρκεια της μεγάλης διαδήλωσης στην Βρετανική πρωτεύουσα


Το λάθος να εκδράμει για ψώνια στα λονδρέζικα μαγαζιά της Bond Street φαίνεται ότι έκανε ο Κώστας Σημίτης το Σάββατο της μεγάλης πορείας.
Όπως αναφέρουν σημερινές αναρτήσεις στο αθηναϊκό Indymedia,

Έγινε λεσβία γιατί πέθανε ο άντρας της!


"Η Βρετανίδα Corin Forshaw η οποία είχε πάρει μέρος στο Big Brother έγινε λεσβία, μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της
Την αποκάλυψη στα βρετανικά μέσα την έκανε η ίδια της η μάνα η οποία ανέφερε ότι μετά τον θάνατο του συζύγου της η 29χρονη κόρη της νιώθει ότι δεν την...

Ολική επαναφορά στο πολιτικό προσκήνιο του Αλέκου Παπαδόπουλου;


 τυχαία είναι η αποψινή συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Αλέκου Παπαδόπουλου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας΄;
Ο Αλέκος επανέρχεται στο προσκήνιο μέσω των Φακέλων του Παπαχελά , καθώς το συγκρότημα είναι μεταξύ των προσώπων που θέλει να πρωταγωνιστήσουν στο οικονομικό επιτελείο.
Πληροφορίες φέρουν τον Παπαδόπουλο ......ότι για το περιεχόμενο της συνέντευξής του έχει συνεννοηθεί με το Μαξίμου.

Στο «κόκκινο» η κόντρα Λοβέρδου-φαρμακοποιών για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου...Στα ύψη ανεβαίνει η κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου και των φαρμακοποιών, με τους ασφαλισμένους του Δημοσίου να βρίσκονται στη μέση. Για ομηρία των ασφαλισμένων κατηγορεί τους φαρμακοποιούς ο υπουργός Υγείας.

Πόλεμος συμμοριών στη χωματερή Άνω Λιοσίων! Δεκάδες νεκροί ρακοσυλλέκτες...Ρεπορτάζ: Ράνια Καρατζαφέρη
Εν ψυχρώ εκτελέσεις, τεμαχισμένα πτώματα διάσπαρτα ανάμεσα σε τόνους απορριμμάτων, συμμορίες Αλβανών Ρομά που επιβάλλουν με τα όπλα την κυριαρχία τους στα «πολύτιμα» σκουπίδια της χωματερής Άνω Λιοσίων και δολοφονούν χωρίς δεύτερη σκέψη όποιον Έλληνα αθίγγανο ρακοσυλλέκτη τούς σταθεί εμπόδιο. Τρομοκρατημένοι εργαζόμενοι που αρνούνται πλέον να...

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

Χρυσόστομος: Ιδού οι παραχαράκτες της ιστορίας

Λαύρος κατά των "νεωτεριστών" η διαφορετικά "παραχαράκτες" της Ελληνικής Ιστορίας ο σ. Μητροπολίτης Πατρών κ.κ Χρυσόστομος. Ακούστε τι δήλωσε σήμερα στο Ράδιο Γάμμα και στον Γιώργο Αναστασόπουλο:


Θάνος Καρπής: Δεν έχουμε λεφτά...


Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θάνος Καρπής απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση, σχετικά με το πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι με τη σύνταξη του προϋπολογισμού.


Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Τρεις υπουργούς-«κομάντος» αναζητά ο Γιώργος

Τρεις υπουργούς -«κομάντος» φέρεται να θέλει να βάλει στην κυβέρνησή του ο πρωθυπουργός  Γιώργος Παπανδρέου, τώρα που οι φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό έχουν «φουντώσει» για τα καλά και πάλι.

Εκτός Βουλής...


Οι εργαζόμενοι στην Βουλή έχουν άλλο Θεό...
Με καθαρά λόγια ο σημερινός τσάρος της Ελληνικής οικονομίας, είπε ότι αυτοί εξερούνται και απο τις νέες μειώσεις μισθών που θα γίνουν στο Δημόσιο.
Βλέπετε αυτοί μπορούν να τα παίρνουν όλα γιατί διορίσθηκαν με σημειώματα βουλευτών και υπουργών όλων των κυβερνήσεων.
Αυτή η κάστα εργαζομένων δεν πρόκειται να καταλάβει το τι σημαίνει κρίση.
Απλά την βιώνουν όλοι οι υπόλοιποι...

Βόμβες ... έφυγαν απο τον Άραξο


Γεγονός είναι η πρώτη αεροπορική επίθεση στη Λιβύη με «ορμητήριο» ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα το γειτονικό μας αεροδρόμιο του Αράξου, στο οποίο βρίσκονται μεταξύ άλλων βελγικά και ολλανδικά μαχητικά αεροσκάφη.

Νέρο ψαλίδι στους μισθούς


Μειώνονται και πάλι οι μισθοί των εργαζομένων στις Δ.Ε.Κ.Ο. και περικόπτονται τα επενδυτικά προγράμματα των εταιρειών, όπως προβλέπουν τα μέτρα του πρόσθετου πακέτου 1,8 -2,2 δισ. ευρώ του 2011 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου, που αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέσα στον Απρίλιο μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας.

Όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία», στόχος είναι η συγκέντρωση περισσότερων από 1 δισ. ευρώ, έναντι 800 εκατ. ευρώ του αρχικώς προϋπολογισθέντος κονδυλίου.

Στο στόχαστρο των φοροεισπρακτικών μηχανισμών θα μπουν οφειλέτες και φοροφυγάδες, εφόσον όμως έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσουν τα χρέη ή τις βεβαιωμένες οφειλές που τους επιβάλλουν το Σ.Δ.Ο.Ε. και τα ελεγκτικά κέντρα.

Οι Deep Purple στην Πάτρα


Το ιστορικό συγκρότημα των Deep Purple έρχεται στην Πάτρα. στις 21 Μαϊου για συναυλία μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Μάλλον η συναυλία θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Επιδότηση ενοικίου απο σήμερα


Από σήμερα οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου του 2009 θα μπορούν να ενημερώνονται και από τα ΚΕΠ, όπως και από τα γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το πρόγραμμα αφορά 150.000 δικαιούχους.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας, από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου οι δικαιούχοι θα μπορούν να καταθέτουν αποκλειστικά στα ΚΕΠ τις αιτήσεις με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την επιδότηση ενοικίου.

Το γενικό εισοδηματικό κριτήριο παραμένει το ίδιο, δηλαδή μέχρι 12.000 ευρώ το χρόνο. Το κονδύλι ωστόσο θα μειωθεί στο μισό, από 220 εκατομμύρια ευρώ το 2008, στα 110 εκατομμύρια ευρώ.

joshua bell

Ουάσιγκτον. Σταθμός του μετρό. Ένα κρύο πρωινό τον Γενάρη του 2007. Έπαιξε έξι κομμάτια του Μπαχ για περίπου 45 λεπτά.
Στο διάστημα αυτό, περίπου 2 χιλιάδες άτομα πέρασαν από το σταθμό, οι περισσότεροι καθοδόν για τη δουλειά τους. Μετά από 3 λεπτά ένας μεσήλικας πρόσεξε ότι κάποιος έπαιζε μουσική. Βράδυνε το βήμα του, σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά προχώρησε βιαστικός για τον προορισμό του..

Ο Αλαβάνος στην Πάτρα


Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, ο Αλέκος Αλαβάνος, προκειμένου να συμμετάσχει στην τοπική σύσκεψη του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 07:00 το απόγευμα στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών στην πλατεία Όλγας.
Η σύσκεψη του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής-πρωτεργάτης της δημιουργίας του οποίου υπήρξε ο κ. Αλαβάνος πριν από περίπου ένα χρόνο- γίνεται ενόψει της πρώτης πανελλαδικής συνάντησης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2 και 3 Απριλίου στην Αθήνα.
Κατά τη διαδικασία θα συζητηθεί το κείμενο θέσεων του Μετώπου, μια πρόταση εννέα σημείων για τη δημιουργία ενός «εναλλακτικού ριζοσπαστικού προγράμματος», με στόχο «τη συνάντηση ευρύτερων δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς, προκειμένου να αποτελέσουν την σπονδυλική στήλη ενός μεγάλου λαϊκού μετώπου».
Πριν από τη σύσκεψη, ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της «Ελεύθερης Αττικής» θα επισκεφθεί το εργοτάξιο της VINCI στο Δρέπανο Αχαΐας, όπου θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους.

"Εγκληματική αδιαφορία στο ΠΠΝ Ρίου"

Συγκέντρωση για το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας


"Η κυβέρνηση έχει αφήσει στην άκρη την απόδωση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας έως ότου αποφασίσει εάν θα το αποκρατικοποιήσει και πουλήσει σε ιδιώτες η όχι".
Αυτά κατήγγειλε πριν απο λίγο στο Ράδιο Γάμμα ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Πατούχας ένας απο τους πρωτεργάτες του κινήματος για την απόδωση στην πόλη του παραλιακού μετώπου.
Μάλιστα έχουν συλλεγεί πάνω απο 4.000 υπογραφές πολιτών με αυτό το αίτημα.
Ο κ. Πατούχας προανήγγειλε μεγάλη συγκέντρωση στην περιοχή Αγίου Νικολάου με την απαίτηση της απόδωσης του παραλιακού μετώπου ενώ ζήτησε την μέγιστη ενεργοποίηση της επιτροπής δημάρχων για τον σκοπό αυτό.

Σπάει ο πάγος αλλά....


Σπάει ο... πάγος μεταξύ του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά και του δημάρχου Δυτικής Αχαίας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.
Μετά τη συνάντηση τους , που έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Ερυμάνθου, Θάνου Καρπή, ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν συζητά το θέμα της εναπόθεσης των σκουπιδιών της Πάτρας στον ΧΥΤΑ Φλόκα αλλά την ανάγκη να γίνει το εργοστάσιο επεξεργασίας των απορριμμάτων. Έτσδι, δεν κάνει πίσω ούτε ένα βήμα απο τις αρχικές του θέσεις που ουσιαστικά δεν θάλουν άλλα σκουπίδια εκεί.
Αυτό άφησε τουλάχιστον να διαφανεί πριν απο λίγο στο Ράδιο Γάμμα , ο δήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος.
"Το ζητούμενο είναι να γίνει το εργοστάσιο και να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους πάνω σε αυτό το ζήτημα" είπε τονίζοντας ότι εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις.
Ωστόσο στην ευθεία ερώτηση του Γιώργου Αναστασόπουλου αν τελικά θα επιτρέψει την μεταφορά των σκουπιδιών της Πάτρας στου Φλόκα είπε: "όλα κι όλα αυτό το έχουμε πει, εκεί δεν χωράνε άλλα σκουπίδια'...

Πήραν 300 ευρώ απο 81χρονη!


Άγνωστοι δράστες εισήλθαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οικία μιας 81χρονης στις Βαρρές Ζακύνθου, και, με τη χρήση σωματικής βίας, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Πολλοί οι λόγοι για να αγαπήσεις την Πάτρα....

Ένας σίγουρος τρόπος για να γνωρίσεις μια πόλη είναι να ακολουθήσεις τα βήματα των κατοίκων της. Να κινηθείς σε αυτή τις ώρες αιχμής και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες, να περπατήσεις το κέντρο και την αγορά της, να καθήσεις στα στέκια των ντόπιων και να ανακαλύψεις έτσι τα μικρά και μεγάλα μυστικά της.

Leotard: Το πιο ακριβό μπικίνι του κόσμου... 
Η σχεδιάστρια Sbzen Rosen μαζί με την εταιρεία Steinmetz Diamonds έχει δημιουργήσει το πιο ακριβό μπικίνι του κόσμου. Για τη δημιουργία του leotard, όπως ονομάζεται, σχεδόν, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα!

Η Ολυμπία Οδός κατά του κινήματος "Δεν πληρώνω"


Το κίνημα «Δεν πληρώνω» στα διόδια είναι, σύμφωνα με την κοινοπραξία «Ολυμπία Οδός» η αιτία που οι τράπεζες δεν χρηματοδοτούν το έργο του αυτοκινητόδρομου «Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της κοινοπραξίας, τονίζοντας: «Οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον της Ολυμπίας Οδού ώστε να ξεπεραστεί η κρίση που αντιμετωπίζει το έργο βρίσκονται σε κρίσιμη φάση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

Οι εκδηλώσεις εναντίον των διοδίων κλονίζουν την εμπιστοσύνη των τραπεζών και επενδυτών στο έργο και είναι πιθανό να αποτελέσουν εμπόδιο στη συμφωνία που απαιτείται για την εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης που συζητείται. Για το λόγο αυτό, η Ολυμπία Οδός καλεί κάθε μη εμπλεκόμενο μέρος να απέχει από δραστηριότητες που είναι δυνατόν να υπονομεύσουν τις διαπραγματεύσεις και συνεπώς την επιτυχή πορεία της Ολυμπίας Οδού.

Η μη εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης θα έχει ως ανεπιθύμητη συνέπεια την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να επισημάνουμε τις πιθανές συνέπειες των ακραίων μορφών διαμαρτυρίας (που στην περίπτωση μας πραγματοποιήθηκαν από περίπου 40 ακτιβιστές).

Η Ολυμπία Οδός Α.Ε. καταβάλλει, κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, μια σημαντική προσπάθεια για την προώθηση και ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου που αποτελεί πάγιο αίτημα της κοινωνίας εδώ και δεκαετίες».

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ RADIO GAMMA

Μεγάλα πάρκινγκ στο κέντρο της Πάτρας


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες αναθεώρησης του Προεδρικού Διατάγματος για το ιστορικό κέντρο της Πάτρας. Mε την υλοποίησή του, ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή χώρων και κτιρίων στάθμευσης στο κέντρο και κατά συνέπεια μεγάλη ανάσα στο κυκλοφοριακό.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος της Δευτέρας», το Προεδρικό Διάταγμα βρίσκεται στο Νομικό Συμβούλιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και περιμένει σειρά δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Η αρμόδια αντιδήμαρχος Λένα Καλεντζώτη, μιλώντας στην εφημερίδα εκτιμά ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί σε ένα τρίμηνο.

Με την τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος πέρα από τη δημιουργία χώρων στάθμευσης, θα δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας νέων ξενοδοχείων και καταστημάτων μουσικών οργάνων.

Έρχονται νέες Πανελλαδικές-Αλλάζει ο τρόπος εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

 
Μεγάλες αλλαγές στο χώρο της εκπαίδευσης ετοιμάζει το επόμενο χρονικό διάστημα το υπουργείο Παιδείας: νέα προγράμματα σπουδών, νέο σύστημα πρόσβασης σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και αλλαγές στη διοικητική δομή των σχολείων βρίσκονται ήδη στα σκαριά, με το 2012 να είναι κατεξοχήν η χρονιά τελικής προετοιμασίας του νέου συστήματος.

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην Πάτρα


Εγκληματική οργάνωση με μεγάλες ... επιδόσεις στις ληστείες τραπεζών, εξάρθρωσε η ασφάλεια της Πάτρας.
Αναμένονται ανακοινώσεις στη μία μετά το μεσημέρι απο τον διοικητή ασφαλείας κ. Ανδρικόπουλο.

«Λουκέτο» σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και στρατόπεδα... λόγω κρίσης!

 
Η κρίση δεν χτύπησε μόνο τους ιδιοκτήτες μαγαζιών, αλλά και το Δημόσιο, που βάζει «λουκέτο» σε πανεπιστήμια και στρατόπεδα!

Αεροσκάφη των ΗΠΑ στον Άραξο


Πάνω απο 12 πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ σταθμεύουν πλέον στα αεροδρόμια Αράξου και Ανδραβίδας τα οποία πραγματοποιούν επιχειρήσεις κατά των δυνάμεων του Καντάφι.
Στα ίδα αεροδρόμια έχουν φτάσει εδώ και ημέρες πολεμικά αεροσκάφη του Βελγίου και μάλιστα προχθές επισκέφθηκε το προσωπικό ο υπουργός Αμύνης του Βελγίου.