Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Χωρίς φορολογική ενημερότητα οι οφειλέτες των ΟΤΑ

troktiko    Χωρίς φορολογική ενημερότητα οι οφειλέτες των ΟΤΑ
H εφορία δεν θα χορηγεί φορολογική ενημερότητα και για χρέη που έχουν οι φορολογούμενοι προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης … (ΟΤΑ). Αυτό προβλέπεται, μεταξύ άλλων, σε προσθήκη που κατατέθηκε στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, κάτι που σημαίνει ότι αν ο φορολογούμενος έχει να εισπράξει κάποιο ποσό από την εφορία ή να πάρει επιστροφή φόρου ενώ ταυτόχρονα έχει χρέος προς τον δήμο του, τότε θα γίνεται συμψηφισμός. Και ότι δεν θα παίρνει ενημερότητα, αν πρώτα δεν τακτοποιήσει την οφειλή του προς τον δήμο.
Στην προσθήκη που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι οι ΟΤΑ υποχρεωτικά θα διαβιβάζουν ηλεκτρονικά στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τις οφειλές που έχουν οι πολίτες προς αυτούς.

Έτος Δομήνικου Θεοτοκόπουλου το 2014

Έτος Δομήνικου Θεοτοκόπουλου κηρύσσεται το 2014, με αφορμή τη συμπλήρωση 400 ετών από το θάνατο του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου, με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου.
Έτος Δομήνικου Θεοτοκόπουλου το 2014


Έτος Δομήνικου Θεοτοκόπουλου κηρύσσεται το 2014, με αφορμή τη συμπλήρωση 400 ετών από το θάνατο του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου, με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου.

Το έτος 2014 θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων από εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Για τον σκοπό αυτό συγκροτήθηκε επταμελής Οργανωτική Επιτροπή, που θα καταρτίσει το τελικό πρόγραμμα.

Στην επιτροπή συμμετέχουν:

* Λίνα Μενδώνη, ΓΓ του ΥΠΠΟΤ ως Πρόεδρος
*Μαρίνα Λαμπράκη- Πλάκα, δ/ντρια της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτζου,
* Άγγελος Δεληβορριάς, δ/ντής του Μουσείου Μπενάκη,
* Νικόλαος Σταμπολίδης, δ/ντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης,
* Ευγενία Χαλκιά, δ/ντρια του Βυζαντινού & Χριστιανικού Μουσείου,
* Ντένης Ζαχαρόπουλος, καλλιτεχνικός δ/ντής του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης,
* Νικόλαος Χατζηνικολάου, επίτιμο μέλος Ινστιτούτου Μεσόγεια.

''ΠΕΤΑΕΙ'' Η AEGEAN AIRLINES ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΚλείνει τα γραφεία της στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων
H «Aegean Airlines» και επίσημα τέλος από σήμερα για τα Γιάννινα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αεροπορική εταιρεία που κλείνει και τα γραφεία της στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Η «Aegean Airlines» είχε διακόψει τις πτήσεις της προς και από τα Γιάννινα από το Σεπτέμβριο με την δικαιολογία ότι, λόγω των έργων που εκτελούνταν στον διάδρομο, τα αεροσκάφη της δεν μπορούσαν να προσγειωθούν λόγω του μικρού μήκους του διαδρόμου που είχε δοθεί για χρήση και δεν ήταν ελικοφόρα.Με την ολοκλήρωση των έργων μετά περίπου ένα μήνα η Aegean δεν προγραμμάτισε καθόλου πτήσεις και σήμερα ανακοίνωσε το κλείσιμο των γραφείων της. Να σημειωθεί ότι οι πτήσεις της Aegean προς και από Γιάννινα, είχαν πάντα και τους 12 μήνες του χρόνου, πληρότητες που δεν έπεφταν από το 85%. Μάλιστα είχε επιλέξει τα.

Συλλαλητήρια σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας

Δύο συλλαλητήρια βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Βουλή, προκαλώντας σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Στο ένα, που διοργανώνεται από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, δεκάδες εργαζόμενοι κατευθύνθηκαν από την πλατεία Κλαυθμώνος προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η Οδός Σταδίου.


Την ίδια ώρα, άλλο συλλαλητήριο διοργανώθηκε στα Προπύλαια από μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι συμμετέχοντες στο οποίο ενώθηκαν με τους υπόλοιπους.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και νέοι διαμαρτύρονται  για το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και την πολιτική της Κυβέρνησης, ωστόσο με την ευκαιρία, καταδίκασαν με τα συνθήματά τους και την επίθεση στην Λιβύη.

Τα δύο συλλαλητήρια κατέληξαν στην Βουλή, χωρίς να σημειωθούν για την ώρα επεισόδια.

ΑΠΕΡΓΙΑ AYΡΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!...
Εκρηκτικό είναι τώρα το κλίμα σε όλες τις εφημερίδες του Ομίλου Μπόμπολα με συνελεύσεις των εργαζομένων, καθώς δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες μεθαύριο την Πέμπτη. Πριν από λίγο η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στις εφημερίδες, «Έθνος», «Goal» και «Ημερησία» για αύριο Τετάρτη λόγω...
των περικοπών στις αμοιβές των εργαζομένων που επεκτάθηκαν και στο «Έθνος». Μπάχαλο...

ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΕΔΡΑΝΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!
Η φωτογραφία (κλικ) τραβηγμένη πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την αίθουσα της ολομέλειας λίγο πριν αρχίσει την ομιλία του για την Λιβύη ο πρωθυπουργός. Πάγκαλος και Τσίπρας πολύ κοντά, όπως μας ενημέρωσαν δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα. Εν τω μεταξύ το στομάχι του Πάγκαλου...

διευρύνεται συνεχώς. Κοντεύει να σκάσει!...

Φωτιά στο υπουργείο Εσωτερικών στο Κάιρο

Κατά την πορεία διαμαρτυρίας αστυνομικών που ζητούν αυξήσεις

Φωτιά έβγαινε σήμερα νωρίς το απόγευμα από το κτιριακό συγκρότημα όπου στεγάζεται το υπουργείο Εσωτερικών στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας και σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ενδέχεται να σχετίζεται με την πορεία διαμαρτυρίας αστυνομικών που ζητούν καλύτερους μισθούς και συνθήκες δουλειάς.

«Φαίνεται ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε σχετίζεται με την πορείας διαμαρτυρίας, αλλά δεν προέρχεται απ' αυτό καθ εαυτό το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών», ανέφερε πηγή του υπουργείου καθώς φλόγες και πυκνός μαύρος καπνός σκέπασαν το κέντρο του Καΐρου.
Τζαμαχιρία !
Μαζοκρατία !
kantaf3
kant-pap
Γιώργο, μόλις πρόσφατα αγκαλιαζόμαστε και  μου έλεγες ότι θα μείνεις πιστός φίλος για πάντα...
Και μάθε ότι, δεν είχαμε ανταλλάξει με τον πατέρα σου  χαρτί υγείας, αλλά  διακηρύξεις τζαμαχιρίας...

Κάνει το γύρο του κόσμου‏...Ρε πως μοιάζουμε !!!
Τον Έλι Γουάλας, τον κρέμασε ο Ίστγουντ, εμένα θέλει να μου
περάσει τη θηλιά ο Ομπάμα... Απο μικρός ο αφροαμερικάνος
δεν χώνευε τους αραβοαφρικάνους γι΄αυτό δεν γουστάρει και μένα...

(Το γύρο του κόσμου κάνει η ανάρτηση του press-gr για την καταπληκτική ομοιότητα του Αμερικανού ηθοποιού που υποδυόταν τον κακό στη ταινία «Ο κακός, ο καλός και ο άσχημος» και του «κακού» Λίβυου ηγέτη που τον κυνηγάει ο «καλός» πρόεδρος των ΗΠΑ.)

«Πρωταθλήτρια» η Ελλάδα στα ακριβά εισιτηρία των πλοίων
Η πραγματική επιβάρυνση για τα φορτηγά και τα οχήματα φθάνει στο 37,7% και στο 26,57% για τους επιβάτες
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα η «Ν» και αφορούν στην επιβάρυνση του ακτοπλοϊκού εισιτήριου από το ΦΠΑ στη χώρα μας, σε σύγκριση με μία σειρά άλλων ευρωπαϊκών χώρων, οι οποίες μάλιστα δεν βασίζουν την τουριστική τους ανάπτυξη στα νησιά, στο βαθμό που τη βασίζει η χώρα μας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν παράγοντες της ακτοπλοΐας και δημοσιοποιεί η «Ν», ο ΦΠΑ στα εισιτήρια των επιβατών είναι στη χώρα μας 13%, ενώ στην Ισπανία είναι 8%, στη Γαλλία 5,5%, στην Ιταλία 10%, στην Πορτογαλία και τη Σουηδία 6%.
Επίσης, σε ό,τι αφορά τους ναύλους στα Ι.Χ. οχήματα στη χώρα μας, ο ΦΠΑ είναι 23%, ενώ στην Ισπανία είναι 8%, στην Ιταλία είναι 10% και στη Σουηδία 6%.
Τέλος, στα φορτηγά στη χώρα μας, ο ναύλος επιβαρύνεται με ΦΠΑ 23%, στη Ισπανία 18%, στην Ιταλία 20%, στην Πορτογαλία επίσης 23% και στη Σουηδία 25%.

Κατά 9,1% ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ

Του Νεκτάριου Β. Νώτη
Κατά 9,1% μειώθηκαν τελικά τα έσοδα το πρώτο δίμηνο της φετινής χρονιάς, με βάση τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού (τα προσωρινά στοιχεία μιλούσαν για μείωση 9,2%), επιβεβαιώνοντας την τραγική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο μηχανισμός ελέγχων και είσπραξης φόρων.

Εικοσιτετράωρη απεργία στον "Πήγασο" για αύριο, αποφάσισε, πριν λίγη ώρα το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ ! S


Μετά και τις χθεσινές ανακοινώσεις
της εργοδοσιας στο 'Εθνος" , σήμερα, το Δ,Σ της ΕΣΗΕΑ συνεδρίασε και αποφάσισε την κηρυξη 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων, αύριο σε 'Εθνος', "Ημερησία" και "GOALNEWS", προκειμένου να μην περάσουν τα σχέδια του εκδότη για καταστρατήγηση της ΣΣΕ, με "κόψιμο" της αμοιβής της εργασίας της Κυριακής.

ΠΙΧ ΛΑΧ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ, το συγκρότημα που αγαπήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, επιστρέφει στην μουσική σκηνή, επτά  χρόνια μετά την διάλυσή του, με μια σειρά συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Τα μέλη των ΠΥΞ ΛΑΞ, το 2004 σε τηλεοπτική τους συνέντευξη ανακοίνωσαν ότι διαλύονται, καθώς θεώρησαν ότι είχε κλείσει ο κύκλος τους.

Η ιδέα της επιστροφής ξεκίνησε από τον Μάνο Ξυδούς και γι αυτό τον λόγο θα είναι μια μουσική συνάντηση ως φόρος τιμής στη μνήμη του γνωστού μουσικού που πέθανε πρόσφατα.

Η πρώτη συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό στάδιο, στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις. Στη Θεσσαλονίκη, στο Καυτατζόγλειο στάδιο, την Τετάρτη στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Παγκρήτιο στάδιο, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: για την αρένα 11 ευρώ και για τις κερκίδες 15 ευρώ

Τον πρόδωσε η χλιδάτη ζωή


Το πάθος του για τη μεγάλη ζωή, η έπαυλη όπου έμενε, τα πανάκριβα αυτοκίνητα και τα πάρτι του σε πασίγνωστα κοσμικά στέκια πρόδωσαν τον 36χρονο εγκέφαλο της σπείρας που έκρυβε σε αποθήκες δύο τόνους χασίς.
Οταν πριν από δύο χρόνια συνελήφθη στη Μάγχη οδηγός νταλίκας που ανήκε στη...
 μεταφορική εταιρεία του 36χρονου, γιατί μετέφερε σε ειδική κρύπτη 200 κιλά χασίς στη Βρετανία, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πίσω από τη μεγάλη κομπίνα ήταν ο επιχειρηματίας.

Νέος «τελικός» για την ΕΑΠ στην Λαμία

Αρκετοί είναι οι λόγοι όπου η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ θέλει τη νίκη στην Λαμία την Τετάρτη καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής, ένα παιχνίδι με πολλαπλά οφέλη για την Πατρινή ομάδα.
Η ομάδα του Χριστόπουλου θέλει τη νίκη αφενός για να πάρει τους 3 βαθμούς που θα την διατηρήσουν σε απόσταση αναπνοής από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και αφετέρου για να πάρει τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό τους από την τετράδα από την Λαμία.
Η Λαμία από την άλλη μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όμως ειδικά στην έδρα της είναι δυνατή και επιπλέον απέναντι στην ΕΑΠ η παράδοση λεει ότι γίνονται μεγάλες μάχες και έτσι σίγουρα το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Οταν το μπασκετ γίνεται σέξι...Γκαλοπ στο κεντρο της Αθηνας

“Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:
«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;

- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »

- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »
- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »”

Ν.Ε.Π.: Αύριο σε σώμα το νέο δ.σ. με μουρμούρες...


Αύριο στις 8.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του νέου Διοικητικού
Συμβουλίου της ΝΕΠ, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα από τις τελευταίες εκλογές.
Θυμίζουμε ότι η νέα 15μελής διοίκηση αποτελείται από τους Αλέκο Γαϊτανάρο, Κώστα Σκουζέ, Χρήστο Μανέτα, Φρόσω Μανέτα, Θόδωρο Κανελλόπουλο, Γιώργο Ανδρουτσέλη, Μανώλη Ρογδάκη, Σπύρο Γεννατά, Σωτήρη Λαϊνιώτη, Αθηνά Ζέρβα, Γιώργο Αντωνόπουλο, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, Μιχάλη Γαβριλόπουλο, Μανώλη Τσουραμάνη και Χρήστο Μιχαλάκο.
Πάντως αν και πρόσφατα έγιναν οι εκλογές, τα μουρμουρητά δεν λείπουν από πολλά διοικητικά στελέχη, αφού το αντίο (;) του κ. Παπαπαναγιώτου έχει επιφέρει ένα κλίμα κάθε άλλο παρά καλό και βάση των στόχων που είχαν τεθεί μόλις πριν μερικούς μήνες.

Νέα μέτρα ανήγγειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου

Έρχεται το νέο… μπουγιουρντί. Όχι εκείνο που προβλέπει το Μνημόνιο και το οποίο ανέρχεται σε 22 δισ ευρώ μέχρι το 2015 αλλά ο λογαριασμός που καλείται να πληρώσει ο ελληνικός λαός εξαιτίας των αστοχιών της κυβέρνησης. Ο προϋπολογισμός – κουρελού του 2011, όπως είχαμε γράψει, έχει ήδη μεγάλη μαύρη τρύπα εξαιτίας της υστέρησης των εσόδων και της ανικανότητας της κυβέρνησης να κάνει τα αυτονόητα. Να εισπράξει από τους έχοντες κι από τους φορολογούμενους που ζουν εις βάρος των άλλων. Αλλά και από τους φορολογούμενους που έχουν πληγεί από τα κυβερνητικά μέτρα και δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους

Η ΕΠΟ εμμένει για «κατάργηση» Γ΄ εθνικής!


Έναν ακόμη λόγο έχει η Παναχαϊκή φέτος να επιστρέψει στην Β΄ εθνική, αφού απ’ ότι φαίνεται, η ΕΠΟ εμμένει για κατάργηση επί της ουσίας της Γ΄ εθνικής, αφού θέλει να την συγχωνεύσει με την Δ΄ και να γίνει ερασιτεχνική, χωρίς ΤΑΠ και ΠΑΕ!
Κάτι που βέβαια δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, ακόμη και αν «περάσει».
Πιο αναλυτικά, το σχέδιό της για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΟ.

Βρέθηκε ραδιενέργεια σε ταξιδιώτες που ήρθαν στην Ελλάδα από την Ιαπωνία

Ίχνη ραδιοϊσότοπων πολύ μικρής ποσότητας ανιχνεύθηκαν σε προσωπικά αντικείμενα ατόμων που έφτασαν στην Ελλάδα από την Ιαπωνία και έχουν υποβληθεί σε πρωτογενή ραδιολογικό έλεγχο. Αυτό ανακοίνωσε το απόγευμα η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, η οποία έχει διενεργήσει ελέγχους σε 47 ανθρώπους μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, εξαιτίας των ανιχνεύσεων ακολούθησε δευτερογενής έλεγχος σε πέντε περιπτώσεις, χωρίς όμως να εντοπιστεί ραδιορρύπανση που να χρήζει περαιτέρω ενεργειών.

Όλα έτοιμα για τον ποδηλατικό γύρο "Θυσία"


Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του 34ου Ποδηλατικού Γύρου «Θυσία» από τον ΠΟ Πατρών.
Ο φετινός Γύρος είναι αφιερωμένος στην μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί και στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ.

Θανάσης Ντίνας: "Τα πανηγύρια στην Παναχαϊκή μπορεί να περιμένουν.."


Η Παναχαϊκή είναι πλέον πρώτη στην βαθμολογία και μάλιστα με +2 και +3 από τις άλλες ομάδες που την κυνηγάνε, όμως ακόμη τίποτε, ούτε καν βαθμολογικά δεν έχει τελειώσει στο φετινό μαραθώνιο της Γ΄ εθνικής.
Κι αυτό αφού απομένουν πέντε ακόμη αγωνιστικές, με τους «κοκκινόμαυρους» να έχουν τέσσερα παιχνίδια στο δρόμο τους, αφού σε ένα θα πάρουν το τρίποντο στα χαρτιά (με την Αγ. Παρασκευή) και να θέλουν αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο ραντεβού με τον ΠΑΟ Ρουφ στην Αγυιά, να προσθέσουν μια ακόμη νίκη-ανόδου στο ενεργητικό τους.

Οξύτατο το οικονομικό στον Ν.Ο. Πατρών


Στα γραφεία του ΝΟΠ έχουν κληθεί αύριο το μεσημέρι στις 2 οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα τα τρέχοντα θέματα του ομίλου.
Μπορεί το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής πόλο να έχει διακοπεί λόγω της εθνικής ομάδας, όμως τα αγκάθια στον πατρινό σύλλογο παραμένουν, με πρώτο και καλύτερο το οικονομικό που σύμφωνα με τις πληροφορίες, παραμένει οξύτατο.
Σε αυτό ακριβώς τα διοικητικά στελέχη του πατρινού συλλόγου θα δώσουν τις δικές τους θέσεις που έχει να κάνουν όχι μόνο με το σήμερα, αλλά και το αύριο του συλλόγου.

Κ. Μακρής: "Μόνο με ντιλ εφοπλιστών μπαίνω στην ΑΕΚ"


Έχει ανάψει από νωρίς το πρωί η φημολογία (έχει μια μικρή βάση), για το ενδιαφέρον του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κώστα Μακρή για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Ο Κώστας Μακρής για το θέμα αυτό έδωσε το δικό του στίγμα και χαρακτηριστικά τόνισε:
«Αυτή τη στιγμή ναι. Εγινε μια συζήτηση, με πλησίασαν κάποιοι κύριοι και κάναμε μόνο μία συζήτηση. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μια ομιλία.
Έκανα τη συζήτηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον κ. Παππά. Συζητήσαμε απλά πως μπορεί να γίνει αυτή η ομάδα πολύ μεγάλη και εγώ τους εξήγησα πως μπορεί να γίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχω δει τίποτα, δεν ξέρω τι είναι η ΑΕΚ, πολλά πράγματα, καταλάβατε;

Έπεσε αμερικανικό αεροσκάφος στην Λιβύη-Σώθηκε το 2μελές πλήρωμα

Αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-15E που συμμετείχε στους βομβαρδισμούς έξω από την Βεγγάζη, έπεσε την νύχτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph που επιβεβαιώθηκε πλέον και από αμερικανικές πηγές.

Το πλήρωμα που αποτελείτο από δύο άτομα, εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος. Αρχικά τους περιέθαλψαν  αντικαθεστωτικοί, ενώ πλέον βρίσκονται στα χέρια των αμερικανών. Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί τι προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους, πηγές όμως αναφέρουν πως αναγκάστηκε να προσγειωθεί μετά από μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο Κεραυνός Αιγίου γιορτάζει το Σάββατο 30 χρόνια ζωής


Σε μία ξεχωριστή βραδιά, που λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο 26 Μαρτίου στο Club Levele στην παραλία Αιγίου και ώρα 10 το βράδυ, ο Κεραυνός Αιγίου γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του (1981).
Η διοίκηση της Αιγιώτικης ομάδας έχει επιμεληθεί ιδιαιτέρως αυτή τη γιορτή, στην οποία καλεί όλους τους φιλάθλους να παραστούν, σε μία βραδιά αναμνήσεων και γλεντιού.

Θα δώσει αύριο συμπληρωματικά στοιχεία για τα στημένα παιχνίδια ο Α. Κούγιας
Ραντεβού με τον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου έχει αύριο το μεσημέρι ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει ζητήσει να καταθέσει συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κούγιας προτίθεται να αναφερθεί και στον πρόσφατο αγώνα Ηλιούπολης-Λεβαδειακού και πιο συγκεκριμένα στα ποσά που πονταρίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς.

Σε γνωστό ανταλλακτήριο, ο τζίρος έφτασε τα 870.000 ευρώ, τη στιγμή που το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ δεν ξεπέρασε τα 480.000 ευρώ.

Ο e-λεκτρονικός εφιάλτης των σταρ


Το FBI στα ίχνη δικτύου χάκερ που κλέβουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες διάσηµων κυριών και όχι μόνο. Ποιες σταρ τρέμουν μόνο στην ιδέα...
...Κοντά στην εξάρθρωση ενός δικτύου
που υποκλέπτει προσωπικές πληροφορίες και γυµνές φωτογραφίες από τους υπολογιστές και τα έξυπνα τηλέφωνα διασηµοτήτων του Χόλιγουντ, πριν τις δηµοσιεύσει στο Ιντερνετ, φέρεται να βρίσκεται το FBI.Σύµφωνα µε τη βρετανική «Independent», κάπου 50 ηθοποιοί και µουσικοί, όλοι γυναίκες, έχουν µπει στο στόχαστρο – ανάµεσά τους «πρώτα ονόµατα», όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον.....

Der Spiegel: Φωτογραφίες επιβαρυντικές για τον αμερικανικό στρατό στο Αφγανιστάν


* Το Der Spiegel και η Ημερησία περιγράφουν ένα ακόμη έγκλημα με την έγκριση του ΟΗΕ, κι αυτό…
Όμως, οι φωτογραφίες που δεν υπάρχουν στην αναδημοσίευση της Ημερησίας, δεν...

 χρειάζονται περιγραφή…
Τα συμπεράσματα δικά σας... 
ΠΡΟΣΟΧΗ οι φωτογραφίες  που ακολουθούν σοκάρουν μην αφήνετε παιδιά να τις δουν

Επανεξελέγη ο Πλατινί στην προεδρία της UEFA


troktiko   uefaplatini 425x287 Επανεξελέγη ο Πλατινί στην προεδρία της UEFAΧωρίς εκπλήξεις και όπως αναμενόταν, ο Μισέλ Πλατινί επανεξελέγη στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας…Ο Γάλλος παράγοντας, ο οποίος βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο από το 2007, δεν είχε αντίπαλο στις σημερινές αρχαιρεσίες και ψηφίστηκε διά βοής στο Κογκρέσο της UEFA στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να ανανεώσει για δεύτερη τετραετία τη θητεία του.

Τι είπε ο Παπαδημάτος στο Ράδιο Γάμμα

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Μεγάλο διπλό του Ίφιτου Πύργου


Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και η 22η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η με την αγωνία να κορυφώνεται στα χαμηλά της βαθμολογίας για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν και αφού στην κορυφή η διαδικασία των πλέι-οφ θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Μεγάλο «διπλό» πήρε ο Ίφιτος Πύργου με τον Αχαιό’ 47 (81-82), σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην β΄ παράταση, δείγμα του εξαιρετικά αμφίρροπου στοιχείου που είχε. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 67-67, η πρώτη παράταση 73-73, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Αχαιός’47 προηγήθηκε 81-78, όμως, ο Ίφιτος με ένα σερί 4-0 «έκλψε» την μεγάλη νίκη με 82-81!

Στην κορυφή δεν άλλαξε κάτι, αφού ο Ολυμπιονίκης εύκολα νίκησε τον Γλαύκο στο κλειστό της Ολυμπιάδας με 65-51.

Η Απολλωνιάδα νίκησε την Κρήνη’97 80-61, ενώ εύκολο απόγευμα είχε και ο Πανηλειακός που δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί στο κλειστό των Ροϊτίκων της ομώνυμης ομάδας με 86-71.

Σπουδαία νίκη και για την...Νίκη Πρ. επί των Λεχαινών (65-60), ενώ ο Προμηθέας επέστρεψε και αυτός στις επιτυχίες νικώντας την Αχαγιά’82 με 62-55.

Η ατάκα της ημέρας!!!!!!


"Οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός 
κυκλοφορούν ελεύθερα με... ΜΑΤ"
patrinanea.blogspot.com

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

Παίρνει "φωτιά" από σήμερα η Ευρωλίγκα μπάσκετΗ ώρα έφτασε... Σχεδόν πέντε μήνες σκληρής δουλειάς, ελπίδες που κατατέθηκαν για να αυγατίσουν, όνειρα ευρωπαϊκής καταξίωσης μπαίνουν πάνω στο τραπέζι. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός πέφτουν απόψε στη μάχη των προημιτελικών της Ευρωλίγκα απέναντι στη Σιένα και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, φιλοδοξώντας να υπερασπίσουν όλα αυτά που προαναφέραμε. Και κυρίως τον εαυτό και την ιστορία τους.
Οι «ερυθρόλευκοι», αν και βρέθηκαν σε πολύ πιο δύσκολη θέση στην αρχή της φάσης του Top-16 και απειλήθηκαν ακόμα και με αποκλεισμό, κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους «8», αλλά να το κάνουν και με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας το πλεονέκτημα έδρας.
Και τους αρκούν τρεις νίκες στο ΣΕΦ κόντρα στη Σιένα για να βρεθούν τρίτη σερί φορά σε φάιναλ φορ, αρχής γενομένης από τον σημερινό πρώτο αγώνα κόντρα στους Ιταλούς (9 μ.μ.).
Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του. Ξεκίνησε ιδανικά, παρουσιαζόταν ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά, αλλά η ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ τον γκρέμισε στη δεύτερη θέση που τον φέρνει αντιμέτωπο με την Μπαρτσελόνα και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας...

Μειώσεις-σοκ στα επιδόματα – Δείτε την πρόταση που μειώνει ως και 700 ευρώ τις αποδοχές


(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

- Μέσος όρος 145 ευρώ στα επιδόματα για όλους
- Ως 1.600 ευρώ οι συνολικές αποδοχές
- Πως διαμορφώνονται αρχικοί και τελικοί μισθοί ανά βαθμίδα

Η πρόταση ήδη έχει φτάσει στα χέρια του Πρωθυπουργού από τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών και προέρχεται από την Ένωση Αποφοίτων Εθνικών Σχολών Δημόσιας Διοίκησης.

Με τον τίτλο “για ένα σύστημα αμοιβών-παρακίνησης στο Δημόσιο Τομέα” η πρόταση περιλαμβάνει κατάργηση 13ου και 14ου μισθού με ενσωμάτωση επιδομάτων στο βασικό μισθό που θα δώσει μεν ανάσα στους χαμηλόμισθους μειώνει όμως ως και 709 ευρώ τους μισθούς όσων έχουν αποδοχές πάνω από 2.000 ευρώ.

Η πρόταση περιλαμβάνει από αυξήσεις ως και 17,2% για υπαλλήλους με αμοιβή 985 ευρώ, αλλά και μείωση 30,7% για υπαλλήλους που υπηρετούν σε θέσεις του υπουργείου Οικονομικών.

Παναχαϊκή: Στα 10 ευρώ τα εισιτήρια με ΠΑΟ Ρουφ


Ακούγοντας τα κελεύσματα των καιρών, η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποφάσισε να ορίσει την γενική είσοδο στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ στα 10 ευρώ, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να διευκολύνει την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου που είναι έτοιμη να δώσει ένα βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς για να σπρώξει την ομάδα σε ένα ακόμη καίριο βήμα στο δρόμο για την άνοδο στην Β΄ εθνική.

Άλλωστε, πρώτοι και καλύτεροι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, περιμένουν ως την ελάχιστη ηθική ανταμοιβή το βροντερό παρών των φιλάθλων της Πάτρας το Σάββατο για να τους ενισχύσουν, σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται δύσκολο και πονηρό, παρότι στο αντίστοιχο του α΄ γύρου η Παναχαϊκή είχε πάρει μια μεγάλη νίκη.

«Φλερτ» του Κώστα Μακρή με την ΑΕΚ!Δίνει και παίρνει η έντονη φημολογία από νωρίς σήμερα το πρωί στην Αθήνα ότι επίκειται «γάμος» μεταξύ του Κώστα Μακρή και της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Θυμίζουμε ότι στο ράδιο «Γ» ο πρώην μεγαλομέτοχος της πατρινής ΠΑΕ είχε πρόσφατα αποκαλύψει το ενδιαφέρον του για επιστροφή του στα κοινά του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και μένει να φανεί αν τελικά θα υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτές τις επαφές του με την ΑΕΚ.

Μπάχαλο στα λατομεία Αράξου
Οργισμένος κατήγγειλε στο Ράδιο Γάμμα τις νέες συλλήψεις εργαζομένων στο λατομείο του Αράξου ο πρόεδρος των εργαζομένων εκεί , Νίκος Σαριζόγλου.

Τονέο κρούσμα σύλληψης εργαζομένου στα λατομεία του Αράξου έγινε χθες το μεσημέρι. Αστυνομικοί, μετά από καταγγελία, συνέλαβαν με την διαδικασία του αυτοφώρου δύο εργαζόμενων στα νταμάρια με την κατηγορία της παράνομης διάθεση αδρανών υλικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια, όπου και έμειναν όλο το βράδυ, και σήμερα απολογούνται στην Δικαιοσύνη για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι για τα αδρανή υλικά που διατίθενται από το λατομείο υπάρχει άδεια, καθώς είναι ήδη εξορυγμένα.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και στα τέλη Ιανουαρίου με τον πρόεδρο των εργαζομένων Λάζαρο Μαραγκό.

Τι είπε ο Λαμπρόπουλος στο Ράδιο Γάμμα:


«Άθλιο υποκείμενο ο Σημίτης»;;;;;;


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, κ. Γεννηματάς επιφύλαξε τα χειρότερα για τον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας ότι «είχε ελάχιστο ταλέντο και ικανότητες» Από τα πυρά του κ. Γεννηματά δεν ξέφυγε και ο Κ. Καραμανλής για τον οποίο ανάφερε πως «είναι ανέντιμο να γίνεσαι πρωθυπουργός με το ζόρι και όταν σε καλούνε για μια κρίση να λες ότι κοιμάσαι»!


Πρωτόγνωρους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο επίτιμος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Παναγιώτης Γεννηματάς σε πρόσφατη ομιλία του στο Αγρίνιο.
Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση του agrinionews.gr

Ηχηρά τα όσα είπε ο Π. Γεννηματάς στην εκδήλωση των Ροταριανών Aγρινίου στο Επιμελητήριο


Ο επίτιμος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Παναγιώτης Γεννηματάς ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος από το Ροταριανό Όμιλο Αγρινίου, με σκοπό μάλιστα να δώσει μια διάλεξη στο κοινό στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Τα όσα είπε υπήρξαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και ειδικά η ανασκόπηση του στο πως φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση. Ειδικότερα θέλησε να τονίσει ότι οποιαδήποτε σκέψη για επαναφορά στη δραχμή θα μας φέρει στα επίπεδα που ήταν το κράτος μας όταν πρωτοδημιουργήθηκε μετά την Επανάσταση! Δεν παρέλειψε να επιρρίψει βαρύτατες συνθήκες στο «σύστημα των απατεώνων», όπως αποκάλεσε τους πολιτικούς, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε αυτούς με πολιτικά ορθούς όρους μια και έχουν διαπράξει το μέγιστο κακό. Εντύπωση έκαναν οι τοποθετήσεις του σχετικά με πρώην πρωθυπουργούς με τους οποίους όπως είπε είχε προσωπική επαφή καθώς του ζητούσαν την άποψή το. Τα χειρότερα επιφύλαξε για τον Κώστα Σημίτη, λέγοντας ότι μπορεί να μείνει στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός που μας ενέταξε στην ΟΝΕ και μπορεί να ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένος αλλά όπως είπε «είχε ελάχιστο ταλέντο και ικανότητες και σαν προσωπικότητα ήταν ένα άθλιο υποκείμενο»! Μάλιστα στο σημείο αυτό ένας από τους παριστάμενους εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους χαρακτηρισμούς για να εισπράξει την απάντηση ότι αν χρειαστεί-ο κ. Γεννηματάς- θα πει ακόμα χειρότερα και πιο συγκεκριμένα! Από τα πυρά του κ. Γεννηματά δεν ξέφυγε και ο Κώστας Καραμανλής για τον οποίο ανάφερε πως «είναι ανέντιμο να γίνεσαι πρωθυπουργός με το ζόρι και παρά τη θέλησή σου και όταν σε καλούμε, κάποιοι από μας, το βράδυ για μια κρίση να λες ότι κοιμάσαι»!

Καταγγελία της ΕΣΗΕΠΗΝ

H ανακοίνωση-διαμαρτυρία των μαθητων της Σύρου που η μη επιδοση της στον Πρωθυπουργό πυροδότησε τα χθεσινά επεισόδεια στη Σύρο


Bρωμόξυλο στην Ερμούπολη της  Σύρου από τα ΜΑΤ με θεατή τον πρωθυπουργό και πολυπληθές κλιμάκιο υπουργών και παρατρεχάμενων.
Επεισόδια σημειώθηκαν  στην Ερμούπολη της Σύρου κατά την διάρκεια της εκεί επίσκεψης του Πρωθυπουργού. Μαθητές και φοιτητές που διαμαρτύρονταν για τις συγχωνεύσεις επιχείρησαν να επιδώσουν στον κ. Παπανδρέου ψήφισμα διαμαρτυρίας και εμποδίστηκαν με δακρυγόνα από την αστυνομία.
Εξάλλου, γύρω στα 500 άτομα από εργατικά σωματεία και συλλόγους διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, φωνάζοντας συνθήματα όπως “κλέφτες, έξω η Ελλάδα από το ΔΝΤ”.

http://www.syrostoday.gr/News/3657-Epeisodia-stnv-Ermoupoln.aspx