Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Σκληρή κόντρα απόψε στην Βουλή μεταξύ του προέδρου του ΣΥΝ και της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου


Σκληρή κόντρα απόψε στην Βουλή μεταξύ του προέδρου του ΣΥΝ και της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου με αφορμή την φράση της ότι ο κ. Τσίπρας δίνει στην αριστερά τον χαρακτήρα του μπάχαλου και της ανομίας.
Ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε αυστηρό ύφος είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης προκαλεί οριακές αντιδράσεις γιατί είναι η ίδια οριακή και υπογράμμισε  ότι είναι θράσος το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για αριστερή πολιτική όταν θα μείνει στην ιστορία ως το κόμμα με τους φανατικότερους υποστηρικτές του νεοφιλελευθερισμού.

«Φασίστας είσαι και φαίνεσαι…»

  Σκηνές, απείρου κάλλους, σημειώθηκαν πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος αποκάλεσε επανειλημμένα τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στην καθαριότητα «φασίστα», επειδή ο τελευταίος τον διέκοπτε συνεχώς την ώρα που μιλούσε για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανάθεση της ανακύκλωσης σε ΑΕ.
Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του σώματος Π. Αβραμόπουλος να διακόψει τη συνεδρίαση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Αβραμόπουλος αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο των εργαζομένων «Τι έγινε θα μας δείρεις;»

Οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων

Καθημερινή 140.000

Βήμα 140.000

Πρώτο Θέμα 137.000

Έθνος 98.000

Real news 94.000

Ελευθεροτυπία 70.000

Ελεύθερος Τύπος 37.000

Μαρίν Λεπέν: «Ομαδική έξοδος από το ευρώ»

Την ομαδική έξοδο χωρών από το ευρώ, πρότεινε η ηγέτης του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Μαρίν Λεπέν, ως λύση για την οικονομική κρίση που πλήττει τους Ευρωπαίους πολίτες και ιδιαιτέρως τους Έλληνες.

Η ίδια δικαιολογεί αυτή την πρόταση λέγοντας, «έχω προτείνει ομαδική έξοδο από το ευρώ για την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Μας υποσχέθηκαν ότι αυτό το νόμισμα θα μας έφερνε ανάπτυξη και ευημερία. Και τί έγινε; Οι λαοί καταστράφηκαν... κοιτάξτε τί συμβαίνει στην Ελλάδα: Η ελληνική κοινωνία πηγαίνει μαζικά πίσω, ολόκληρες δεκαετίες. Πρέπει να απελευθερώσουμε τους λαούς μας και να επιστρέψουμε ο καθένας στο δικό του νόμισμα».

Συκοφαντεί με τερατολογίες ο Θ. Πάγκαλος


troktiko  Συκοφαντεί με τερατολογίες ο Θ. Πάγκαλος
«Αυτό που … είναι επικίνδυνο, όχι απλώς ανησυχητικό, είναι η προσπάθεια ένα κόμμα όπως ο ΣΥΝασπισμός που όλοι ξέρουν ότι είναι εναντίον της βίας και υπέρ της ειρηνικής πολιτικής διαμαρτυρίας και που ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει μεθόδους γιαουρτωμάτων, να συκοφαντείται με τερατολογίες κατ’ εξακολούθηση με πρωταθλητή σ’ αυτό το σπορ τον κ. Πάγκαλο», δήλωσε Δ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στις απειλές και την στοχοποίηση του ΣΥΝ από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης,και συνέχισε «Αυτό που είναι όμως επικίνδυνο, όχι απλώς ανησυχητικό, είναι η προσπάθεια ένα κόμμα όπως ο ΣΥΝασπισμός που όλοι ξέρουν ότι είναι εναντίον της βίας και υπέρ της ειρηνικής πολιτικής διαμαρτυρίας και που ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει μεθόδους γιαουρτωμάτων, να συκοφαντείται με τερατολογίες κατ’ εξακολούθηση με πρωταθλητή σ’ αυτό τον κ. Πάγκαλο.

Το Δημόσιο κόβει, η δικαιοσύνη δίνει πίσω

Αναδρομικά θα εισπράξουν το επίδομα των 176 ευρώ και οι καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αποφάσισε ο Άρειος Πάγος, δικαιώνοντας μάλιστα και εκπαιδευτικούς με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Το ανώτατο δικαστήριο αναγνωρίζει την υποχρέωση του Δημοσίου να καταβάλει το επίμαχο επίδομα αναδρομικά στους εκπαιδευτικούς, κρίνοντας αντισυνταγματική την εξαίρεσή τους, αφού έχει ήδη χορηγηθεί σε πολλές άλλες κατηγορίες εργαζομένων υπό ανάλογες συνθήκες.

Ταυτόχρονα, δέχεται ότι το συγκεκριμένο επίδομα αποτελεί ουσιαστικά προσαύξηση του μισθού, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη δικαίωση και όποιων άλλων κατηγοριών εργαζομένων δεν το έχουν πάρει.

Παναχαϊκή: Νατοι-νάτοι οι πρωταθλητές!!!


Τι κι αν απομένουν πλέον πέντε αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Η ιστορική Παναχαϊκή ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά της και να επιστρέψει μετά από μια εφιαλτική 5ετία στην Β΄ εθνική.

Η «κοκκινόμαυρη» ομάδα σε επίδειξη ισχύος πέρασε σαν σίφουνας και χθες το απόγευμα από την Ρόδο στο μεγάλο ντέρμπι, νικώντας τους νησιώτες με το επιβλητικό 0-2, που μάλιστα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο!

Να σημειωθεί ακόμη ότι το τελικό 0-2 αδικεί, όπως συνέβη και μια εβδομάδα πριν στην Κόρινθο, την Παναχαϊκή που είχε τουλάχιστον 1-2 κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.

Economist: Οι μεγαλύτεροι εφιάλτες για την ελληνική επιχειρηματικότητα

 
Την ελληνική γραφειοκρατία και τη νομοθεσία που υπονομεύει τα κίνητρα της επιχειρηματικότητας στοχοποιεί άρθρο του Economist που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 17 Μαρτίου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιο εύκολο να κλείσει κανείς, παρά να ανοίξει, μια επιχείρηση στην Ελλάδα.

Ο συντάκτης του άρθρου επικαλείται δηλώσεις του επικεφαλής του ΙΟΒΕ, Γ. Στουρνάρα, ο οποίος αποδίδει ευθύνες στην επικράτηση της Αριστεράς μετά την Μεταπολίτευση για τη δημιουργία μιας κρατικοδίαιτης οικονομίας με υπερβολικούς και αντιφατικούς νόμους που «στραγγαλίζουν» τον ιδιωτικό τομέα.

Δύο εκατομμύρια πακέτα λαθραίων τσιγάρων στο φορτηγό πλοίο, στο Γαλαξίδι !

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντοπισμός πλοίου έμφορτου με λαθραία τσιγάρα και σύλληψη πληρώματος στο Γαλαξίδι

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της λαθρεμπορίας τσιγάρων, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ύστερα από αξιοποίηση διαθέσιμων πληροφοριών, από το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Λ.Σ.-Ε.Α. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Λιμενικής Αρχής Αιγίου και του Γραφείου Ασφάλειας Πατρών, δέκα (10) αλλοδαποί, ουκρανικής υπηκοότητας, μέλη πληρώματος του M/V «GENERAL ARSHINTSEV» σημαίας Ουκρανίας.
Το πλοίο εντοπίστηκε από προσωπικό ανωτέρω Υπηρεσιών επί ακτής Γαλαξιδίου, όπου ανέμενε Φ/Γ οχήματα για την εκφόρτωση 4.033 χαρτοκιβωτίων (boxes) τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών (περίπου 2.000.000 πακέτα τσιγάρων).
Το M/V «GENERAL ARSHINTSEV», το οποίο σύμφωνα με τα έγγραφα που έφερε είχε αποπλεύσει από Αμμόχωστο Κύπρου, συνοδεία πλωτού περιπολικού, οδηγήθηκε για έλεγχο στο λιμάνι της Ιτέας.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Γαλαξιδίου, ενώ το πλοίο και η ποσότητα των τσιγάρων κατασχέθηκαν
.

ΗΠΑ: Βουτιά 9,6% στις μεταπωλήσεις κατοικιών το Φεβρουάριο

 
Βουτιά 9,6% σημείωσαν οι μεταπωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ το Φεβρουάριο, ενώ οι τιμές διολίσθησαν σε χαμηλά σχεδόν εννέα ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Οι μεταπωλήσεις κατοικιών υποχώρησαν 9,6% από τον Ιανουάριο στο εποχικά προσαρμοσμένο μέγεθος των 4,88 εκατ., ήτοι στα χαμηλότερα επίπεδα από το Νοέμβριο, όπως ανακοίνωσε η National Association of Realtors.

70΄: Η Παναχαϊκή εύκολα κρατάει το 0-2 στην Ρόδο

Νεκρός, γιος του Καντάφι;

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

Τι είπε ο Νίκος Νικολόπουλος στο Ράδιο Γάμμα

Η Παναχαϊκή προηγείται 0-2 στο ημίχρονο στη Ρόδο


Εντυπωσιακή η Παναχαίκή και συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις, προηγείται στο ημίχρονο της Ρόδου στην Ρόδο με 2-0!

Ατματζίδης (17΄) και Κυβελίδης (43΄) οι σκόρερ της πατρινής ομάδας που σε αυτά τα πρώτα 45 λεπτά είναι η απόλυτη κυρίαρχη και είχε στο 26΄φοβερή ευκαιρία με τον Ιωάννου για ένα ακόμη γκολ!

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΡΟΔΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πεδίο μάχης η κεντρική Πλατεία της Ερμούπολης - Καρεκλοπόλεμος 50 μέτρα από εκεί όπου μιλάει ο πρωθυπουργός


Φωτογραφία από το syrostoday.gr


  - Καρεκλοπόλεμος ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τις δυνάμεις των ΜΑΤ 
  - Οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα όταν θεώρησαν πως οι φοιτητές πλησίασαν πολύ στο χώρο που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός
  - Αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο
  - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο NewsIt

  Αν και ο όγκος των συγκεντρωμένων φοιτητών δεν... προμήνυε αρνητική εξέλιξη τελικά υπήρξε ένταση, η οποία σταδιακά πήρε μεγάλες διαστάσεις και εξελίχθηκε σε "πόλεμο" ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τις αστυνομικές δυνάμεις.

  Στη στιγμή που τα επεισόδια πήραν έκταση, δηλαδή περίπου στις 14:20 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Πνευματικό Κέντρο της Σύρου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από την κεντρική πλατεία του νησιού.

  Ο Πρωθυπουργός που συνοδευόταν από ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη με παραρτήματα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τα παραρτήματά του σε επτά νησιά του νοτίου Αιγαίου.

  Στην πλατεία της Ερμούπολης πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία φοιτητές του τοπικού τμήματος του Πανεπιστημίου.
  Κάποια στιγμή ορισμένοι από τους διαμαρτυρόμενους επιχείρησαν να σπάσουν το “φραγμό” των ΜΑΤ και να πλησιάσουν στο κτίριο όπου βρισκόταν ο Πρωθυπουργός.
  Φωτογραφία από το Syrostoday.gr
  Φωτογραφία από το Syrostoday.gr
  Όταν οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι οι φοιτητές πλησιάζουν πολύ στο χώρο όπου επρόκειτο να μιλήσει ο κ. Παπανδρέου, πέταξαν δακρυγόνο. Και αυτό ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά και πυροδότησε τα επεισόδια.
  Φωτογραφία από το syrostoday.gr
  Φωτογραφία από το syrostoday.gr
  Τα ΜΑΤ τους απώθησαν και τότε κάποιοι άρχισαν να εκτοξεύουν νεράντζια και αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών που απάντησαν με δακρυγόνα. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα έγινα πιο... ροκ! Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να παίρνουν καρέκλες από τα μαγαζιά που βρίσκονται στην πλατεία και να τις πετούν στους αστυνομικούς. Ο πετροπόλεμος δεν έλειψε, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών.

  Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

  Εκφράζονται πάντως αμφιβολίες για το αν οι συγκεντρωμένοι είναι μόνο φοιτητές ή αν συμμετέχουν στα επεισόδια άτομα που οργανωμένα έχουν έρθει από την Αθήνα όπως εκτίμησε στο NewsIt ο δημοσιογράφος του Syrostoday.gr, Γεράσιμος Κούντουρης. Πολλοί μάλιστα φορούσαν κουκούλες ή είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ.
  newsit

  "Ρουτίνα" οι εχθρικές διαιτησίες στην Ολυμπιάδα


  Έχει αφήσει πίσω της το ματς του Σαββάτου η Ολυμπιάδα στην Αθήνα με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό στην Α2 εθνική μπάσκετ, αφού ακόμη και στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου που πέρασε μπροστά στο σκορ, αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά τους...συνήθεις υπόπτους από την αρχή της σαιζόν, τους διαιτητές της αναμέτρησης.
  Και ειδικά τους Ξενικάκη και Αργυρού που πήραν πάνω τους το ματς, την ώρα που η Ολυμπιάδα έδειχνε ικανή για να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει το σπουδαίο διπλό.
  Πλέον, για την Ολυμπιάδα ο επόμενος τελικός επιβίωσης είναι το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕΚ Άργους που θα έλθει στην Πάτρα μετά από την μεγάλη τελευταία νίκη της επί της Ελευσίνας.
  Εκεί όπου οι αθλητές του Τάκη Καλαντζή καλούνται να ξεχάσουν διαιτησία και οτιδήποτε άλλο αντίθετο, να αφοσιωθούν στα καθαρά αγωνιστικά τους καθήκοντα και να πάρουν τους δυο σπουδαίους βαθμούς.

  H Ακαδημία επιστρέφει στην Α2 χαντ-μπολ


  Νίκη της Ακαδημίας των Σπορ επί του Καματερού με σκορ 19-24, η οποία σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Αναγέννησης Βύρωνα με τον Πανιώνιο 31-31 την φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο και την επιστροφή της στην Α2 εθνική ανδρών.
  Η Πατρινή ομάδα ξέφυγε τρείς βαθμούς από τον Βύρωνα και κρατάει πλέον την υπόθεση του πρωταθλήματος στο χέρι της. Συγκεκριμένα στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν χρειάζεται μια νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Μάλιστα ενδέχεται η υπόθεση τίτλος να «κλειδώσει» το ερχόμενο Σαββάτο στο Δ. Τόφαλος πού υποδέχεται την Νέα Ιωνία(17.30).
  Η Ακαδημία είχε σε πάρα πολύ καλή ημέρα τον 41χρονο αειθαλή Σάκη Παπαγιαννόπουλο(σημείωσε 8 γκολ) και τον Β. Αναστασέλλο (κυρίως στο β΄ ημίχρονο). Επιθετικά δίπλα στον Σάκη Παπαγιαννόπουλο ήταν ο εξαιρετικός Λάκης Γεωργίου που σημείωσε κρίσιμα γκολ.

  Η μυρωδιά αίματος και πετρελαίου διεγείρει τις χρηματιστηριακές αγορές

  Η "οσμή" αίματος και πετρελαίου που συνοδεύει τη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη, ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά των αγορών, οι οποίες βλέπουν στην επιχειρούμενη ανατροπή του Καντάφι μιά έμπρακτη επιβεβαίωση της θέλησης των Δυτικών να επιβάλουν δια της βίας στην περιοχή ένα νέο status quo, "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα των (πετρελαϊκών) συμφερόντων τους. Μινι ράλι στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, νέα άνοδος των τιμών πετρελαίου, σημαντικά κέρδη στο ΧΑ, με λοκομοτίβα τις μετοχές ενεργειακών εταιριών και τον ΟΤΕ, λόγω πιθανολογούμενης πώλησης πρόσθετου ποσοστού στη Deutsche Telekom.
  Παρά την επαπειλούμενη "ανάφλεξη" με επίκεντρο τη Λιβύη και τον κίνδυνο παρανεργείων σε πολλά μέτωπα, στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εκδηλώνεται ισχυρό κερδοσκοπικό ενδιαφέρον και οι βασικοί δείκτες σημειώνουν μεγάλη άνοδο (DAX +2,1%).
  Ισχυρές ανοδικές τάσεις διαμορφώνονται και στο ΧΑ, όπου ο ΓΔ ξεκίνησε με άλμα +1,2% και έγραψε λίγο αργότερο υψηλό +2,36% στις 1.631,4 μονάδες. Τώρα κινείται περί τις 1.620, με κέρδη 1,6%.
  Επικεφαλής της κούρσας η μετοχή του ΟΤΕ (+7,8% στα 8,40 ευρώ), λόγω φημών ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησης μεγάλου πακέοτυ μετοχών στην Deutsche Telekom, στα πλαίσια της προσπάθειας για τη συγκέντρωση 25 δισ. από αποκρατικοποιήσεις.

  Υπ. Οικονομικών: Επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες


  troktiko  Υπ. Οικονομικών: Επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες
  Τις διαδικασίες επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες για το 2011 διευκρινίζει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών στην οποία υπενθυμίζεται ότι οι … αρμόδιες εφορίες διενεργούν φορολογικό έλεγχο σε αιτήσεις επιστροφής φόρου που υπερβαίνουν τα 10.000 ευρώ.
  Στην εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών κ. Δημήτρη Κουσελά επισημαίνεται επίσης ότι οι αγρότες υποχρεούνται να προσκομίσουν στη Δ.Ο.Υ. αντίγραφο της δήλωσης Καλλιέργειας / Εκτροφής που έχει υποβληθεί για το έτος 2011 μέχρι 30.6.2011.
  Αναλυτικά η εγκύκλιος διευκρινίζει τα εξής:

  Για κακούργημα κατηγορούνται όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της προμήθειας των υποβρυχίων


  troktiko  Για κακούργημα κατηγορούνται όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της προμήθειας των υποβρυχίων
  Για τρία κακουργήματα καλούνται εντός της εβδομάδας 37 μη πολιτικά πρόσωπα ως ύποπτοι για την υπόθεση της προμήθειας υποβρύχιων … από τις εταιρείες HDW/Ferrostaal που είχε αποφασιστεί να γίνει με απευθείας ανάθεση το 1998. Οι ύποπτοι αντιμετωπίζουν αδικήματα για απιστία, δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
  Οι πρώτοι ύποπτοι θα είναι στρατιωτικοί και πολιτικοί υπάλληλοι που είχαν διατελέσει μέλη των επιτροπών αξιολόγησης καθώς και ιδιώτες. Μέσα στο επόμενο διάστημα οι εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος που διενεργούν την έρευνα θα αποφασίσουν αν θα διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή και για ποια πολιτικά πρόσωπα με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
  Δικαστικές πηγές σημείωναν ότι όσο η έρευνα είναι ανοιχτή παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να διευρυνθεί ο κύκλος των εμπλεκόμενων προσώπων και των αδικημάτων.

  Επιστολή Τσίπρα στον πρωθυπουργό για τη «συμπεριφορά» Πάγκαλου

   

  Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας στις πρόσφατες συναντήσεις του πρωθυπουργού με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς
  Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας στις πρόσφατες συναντήσεις του πρωθυπουργού με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ ) 
   

  Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό, με αφορμή τις καταγγελίες του Θ. Πάγκαλου κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα γιαούρτια στα … Καλύβια, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά και χυδαίες συκοφαντικές επιθέσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ καλεί τον κ. Παπανδρέου να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση
  Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να επανέλθω σε ένα θέμα που σας έχω θέσει τόσο δημόσια όσο και σε κατ ιδίαν συνομιλίες μας.

  "Μύλος" στην Δημοτική Αρχή για Παπαγιαβή


  Για πολιτική δίωξη και για ποινηκοποίηση των σχολίων , που έκανε στο Ράδιο Γάμμα, κατηγορεί την Δημοτική Αρχή ο Παναγιώτης Παπαγιαβής μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του απο την Δημοτική Ομάδα Δημαρά με την οποία έχει εκλεγεί.
  Ο κ. Παπαγιαβής τόνισε μιλώντας πριν απο λίγο στο Ράδιο Γάμμα και στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη, ότι ουσιαστικά τον διέγραψαν τα στελέχη της ΝΔ στα οποία ο κ. Δημαράς έχει δώσει υπρεξουσίες και μάλιστα είπε και τα ονόματά τους. Αναφέρθηκε στον αντιδήμαρχο κ. Σιγαλό και στην επίσης αντιδήμαρχο κ. Λένα Καλετζώτη.
  Απο τα βέλη Παπαγιαβή δεν γλύτωσε και ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος.
  Είπε ότι αυτοί οι τρεις τον διέγραψαν γιατί αυτούς ακούει μόνο ο κ. Δημαράς και κατήγγειλε παράλληλα ότι 15 δημοτικοί σύμβουλοι της παράξης του δημάρχου έχουν ζητήσει να τον συναντήσουν αλλά δεν τους δέχεται.
  Απο τηνη πλευρά του ο αντιδήμαρχος κ. Σιγαλός, μιλώντας στην ίδια εκπομπή , ουσιαστικά δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις Παπαγιαβής αλλά είπε ότι "κάποια πράγματα φθάνουν στα όρια της φαιδρότητας".

  Σε συζητήσεις η Μάνια Τεγοπούλου με τον όμιλο Κοπελούζου  Σε συζητήσεις βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ιδιοκτησία της «Ελευθεροτυπίας» με τον όμιλο Κοπελούζου για την εξαγορά ποσοστού της «Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ». Τα οικονομικά διαθέσιμα της εφημερίδας βρίσκονται σε οριακό σημείο, μετά και το τελευταίο δάνειο λίγο πριν το κλείσιμο της προηγούμενης χρονιάς, με αποτέλεσμα η ιδιοκτησία της εφημερίδας να...

  αναζητά οικονομική ανάσα με διάρκεια.

  Η πρόστυχη συγκάλυψη του σκανδάλου της Siemens.


  Υπάρχει άραγε πιο επαίσχυντη συμπεριφορά απαξίωσης από εκείνη των κ.κ Παπανδρέου και Σαμαρά, απέναντι στους βουλευτές τους, από την ευτελή αντιμετώπιση προς τα πρόσωπα όσων οι δύο αρχηγοί όρισαν ως μέλη της Εξεταστικής για το σκάνδαλο της Siemens;
  Ένα χρόνο τώρα, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:  Χρήστος Αηδόνης, Ιωσήφ Βαλυράκης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Μακρυπίδης, Γιώργος Νικητιάδης, Παντελής Οικονόμου, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Ρήγας, Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη και της ΝΔ: Κωνσταντίνος Τζαβάρας, Αναστάσιος Νεράντζης, Σταύρος Καλαφάτης, Γρηγόρης Αποστολάκος, Παναγιώτης Καμμένος, Χρήστος Σταϊκούρας, ερευνούσαν το πιο χυδαίο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.

  Ο Έλληνας ναύαρχος που βομβαρδίζει τη Λιβύη

  Ένας έλληνας είναι ο άνθρωπος που κατευθύνει τη νατοϊκή επιχείρηση εναντίον της Λιβύης. Είναι ο ναύαρχος Τζέϊμς Σταυρίδης, Διοικητής Νατοϊκών Δυνάμεων Ευρώπης.
  Μιλάει ελάχιστα ελληνικά αλλά νοσταλγεί «το λαμπερό ήλιο, το καυτό αεράκι,τη ρετσίνα και το σουβλάκι». Παραδέχεται ότι ο παππούς του διώχτηκε από τη Τουρκία «στο πλαίσιο εθνοκάθαρσης,δηλαδή πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων», αλλά αποκαλεί τη Σμύρνη με τη τουρκική της ονομασία,Ιζμίρ.Ο ελληνοαμερικανός ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης είναι το αφεντικό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη. Ο Τζέϊμς Σταυρίδης, συνέχισε την οικογενειακή στρατιωτική παράδοση.
  Ο πατέρας του Γιώργος Σταυρίδης, ήταν συνταγματάρχης των αμερικανών πεζοναυτών και στις αρχές τις δεκαετίας του 1960,είχε υπηρετήσει ως ναυτικός ακόλουθος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Ο Τζέϊμς Σταυρίδης, ήταν τότε 7 ετών και στα δύο χρόνια που έμεινε στην Αθήνα –από το 1962 έως το 1964- έμαθε τις ελάχιστες ελληνικές λέξεις που ακόμη θυμάται.

  Ιερόσυλοι λεηλάτησαν εκκλησία στη Πάτρα


  troktiko  Ιερόσυλοι λεηλάτησαν εκκλησία στη Πάτρα
  Ιερόσυλοι διέρρηξαν την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Οι δράστες είχαν προσπαθήσει άλλες δυο φορές … στο παρελθόν να διαρρήξουν την εκκλησία, αλλά δεν τα είχαν καταφέρει. Την Τρίτη φορά όμως ήταν πιο οργανωμένοι…
  Οι δράστες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, πρέπει να ήταν τρείς. Ο ένας περίμενε μέσα σε ένα αυτοκίνητο που οι περίοικοι άκουσαν να φεύγει χωρίς να φανταστούν τι είχε συμβεί, ενώ οι δύο συνεργοί του παραβίασαν με λοστό μια από τις πόρτες του ναού και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό.

  Στο στόχαστρο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας έξι νοσοκομεία για προμήθειες...  Μετά το Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης ήλθε η σειρά άλλων έξι νοσοκομείων να μπουν κάτω από το μικροσκόπιο του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, με στόχο να ερευνηθεί αν υπήρξε ζημία και ποιας έκτασης από την προμήθεια ορθοπεδικών κυρίως υλικών. Συγκεκριμένα, στο... στόχαστρο τίθενται το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για προμήθειες σε λαπαροσκοπικά και διεγέρτες, το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς για λαπαροσκοπικά και ορθοπεδικό υλικό, ενώ έλεγχοι σχεδιάζονται επίσης σε ορθοπεδικές κλινικές των Νοσοκομείων Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Πτολεμαϊδας και Αλεξανδρούπολης.

  Τι είπε ο Ευάγγελος Φλωράτος στο Ράδιο Γάμμα

  Πόσο θα "κουρευτούν" τα ομόλογα στα stress test  24 Φεβρουαρίου 2011


  http://3.bp.blogspot.com/_qJocqU-K7wk/TQ8sKmuLxGI/AAAAAAAAJzg/b0qXXeAPrvQ/s1600/OMOLOGA.jpg


  Με haircut επί των αγοραίων τιμών κλεισίματος της 31 Δεκεμβρίου 2010 θα υπολογισθούν οι αξίες των κρατικών ομολόγων στα επικείμενα τραπεζικά stress test, τα οποία θα γίνουν με αυστηρότερα κριτήρια. Το "κούρεμα" των αξιών θα αφορά μόνον τα ομόλογα που βρίσκονται στα εμπορικά χαρτοφυλάκια των τραπεζών
  . Αντίθετα, όσα περιλαμβάνονται στα επενδυτικά χαρτοφυλάκια - και υποτίθεται ότι θα διακρατηθούν μέχρι τη λήξη τους - θα υπολογισθούν με διαφορετικές (μεγαλύτερες) αξίες.
  Τα 10ετή ελληνικά ομόλογα θα υπολογισθούν στο 82,9% της αγοραίας αξίας που είχαν στις 31 Δεκεμβρίου (haircut 17,1%). Τα χρεόγραφα πενταετούς διάρκειας θα υπολογισθούν στο 87,4% της αξίας τους (haircut 12,6%) και τα διετή στο 94,8% (haircut 5,2%).

  Αγώνας Scramble με επιτυχία από ΑΟΔΠ  Ο καιρός έκανε τελικά τη χάρη στους αναβάτες του αγώνα Scramble που έγινε στην περιοχή Κάτω Βόλα κοντά στα Βραχνέικα Πατρών και διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Δικυκλιστών Πάτρας (ΑΟΔΠ).
  Μετά από την νεροποντή μια μέρα πριν τον αγώνα, που ανάγκασε τους οργανωτές να ανακοινώσουν την αναβολή του, ο καιρός άνοιξε επιτρέποντας τελικά την διεξαγωγή του.

  Διέγραψαν τον Παπαγιαβή


  Διάγραψαν τον Παναγιώτη Παπαγιαβή απο την παράταξη του Γιάννη Δημαρά για τις δηλώσεις που έκανε το περασμένο Σάββατο στο Ράδιο Γάμμα.
  Τον δημοτικό σύμβουλο που έχει εκλεγεί με τον κ. Δημαρά τον διέγραψα η Δημοτική Ομάδα της πλειοψηφίας.
  Ο κ. Παπαγιαβής είχε χαρακτηρίσει παράνομη τον αποκλεισμό των διοδίων , καθώς όπωε είχε πει δεν υπήρχε απόφαση του Συμβουλίου και μάλιστα είχε ζητήσει να συλληφθούν οι υπεύθυνοι. Αναμένεται να δοθεί η σχετική απόφαση στην δημοσιότητα.

  Τι είπε ο Παπαγιαβής στο Ράδιο Γάμμα:

  Μπασκετικό καμπ στον Πύργο


  Καμπ για νεαρούς παίκτες του νομού Ηλείας θα διοργανώσει το διήμερο 24-25 του μήνα (Πέμπτη και Παρασκευή) στο «Γεώργιος Βασιλακόπουλος» του Πύργου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
  Είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά που διοργανώνεται το συγκεκριμένο καμπ, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν γεννηθεί από το 1996 έως το 2000.
  Το παρών στην ηλειακή πρωτεύουσα, για να διδάξουν στους μικρούς αθλητές, θα δώσουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Κώστας Μίσσας, Γιώργος Λημνιάτης και Γιώργος Βλασσόπουλος.
  Στο περιθώριο του καμπ θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο προπονητής, με θέμα «Η προπόνηση μπάσκετ στις αναπτυξιακές ηλικίες».

  Στον κατή για παράνομο στοίχημα


  Στη σύλληψη ενός 45χρονου στην Τρίπολη προχώρησαν αστυνομικοί της περιοχής, καθώς στο κατάστημά του διενεργούνταν παράνομο στοίχημα αγώνων ποδοσφαίρου προκαθορισμένης απόδοσης, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

  Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία απόδειξη, στην οποία φαίνονταν τα επιλεχθέντα παιχνίδια, το ποσό του στοιχήματος και το προσδόκιμο κέρδος, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προσημειωμένο χαρτονόμισμα, ένας εκτυπωτής και 3.115 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από τη διεξαγωγή του παράνομου στοιχήματος.

  Παναιγιάλειος: Προς..κύμα αποχωρήσεων!


  Τέλος από τον Παναιγιάλειο ο τεχνικός του Παναγιώτης Τζαναβάρας, παρότι μεσοβδόμαδα η ίδια η διοίκηση με επίσημη ανακοίνωσή της είχε γνωωστοποιήσει ότι τίποτε δεν αλλάζει στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου, αφού ελπίδες υπήρχαν ακόμη έστω για τα πλέι-οφ ανόδου.
  Όμως και αυτές οι λιγοστές ελπίδες πήγαν περίπατο, μετά την ισοπαλία στο Αίγιο με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου (1-1) και έτσι, ξεκίνησε να ανοίγει η πόρτα της εξόδου, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον κ. Τζαναβάρα.
  Πάντως ο τεχνικός της ομάδας δεν θα είναι ο μόνος που θα πληρώσει το μάρμαρο της φετινής αποτυχίας, αφού μετά και την επιβολή προστίμου ύψους 500 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

  Η Θύελλα πήρε το ντέρμπι (2-1)


  Η Θύελλα Πατρών επικράτησε με 2-1 του Ωλενιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΑ και έπιασε στην κορυφή την ομάδα του Γιάννη Γραβάνη, ενώ με το τρίποντο αυτό φαίνεται να «κλειδώνει» πλέον η διαδικασία των πλέι οφ για τον τίτλο, αν και υπάρχουν επτά ακόμη παιχνίδια μέχρι το τέλος.

  Ο ΑΟ Πάτραι πέρασε άνετα με 3-0 από την έδρα της αδύναμης Συμπολιτείας και μείωσε στον πόντο από τους δυο πρωτοπόρους, ενώ η Ακράτα επιβλήθηκε (2-1) του Φωστήρα και πλησίασε και αυτή πιο πολύ στην κορυφή (είναι στο μείον 3).

  Στη μάχη της επιβίωσης η Ζήρια πήρε σπουδαίο διπλό στην Λακκόπετρα (2-3) και ελπίζει ότι με μια ανάλογη συνέχεια μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.

  Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη θα είναι ο Αίας Πατρών σε μια πολύ δύσκολη έξοδο, ενώ ο Ωλενικαός θα αντιμετωπίσει την ουραγό Αναγέννηση Συμπολιτείας και θα έχει εύκολο έργο για επιστροφή στα τρίποντα.

  Παναχαϊκή: Με αισιοδοξία λίγο πριν την σέντρα..


  Με απόλυτη ηρεμία είναι από χθες το μεσημέρι στην Ρόδο η αποστολή της Παναχαϊκής για το μεγάλο μεσημεριανό αγώνα κόντρα στους νησιώτες.
  Παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η 25η αγωνιστική και από το οποίο σε μεγάλο ποσοστό θα κριθεί η πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου και απευθείας άνοδος στην Β΄ εθνική.
  Ο νικητής του σημερινού αγώνα (3 το μεσημέρι η σέντρα και συνεχής ενημέρωση από το ράδιο «Γ» για την εξέλιξή του) θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρωταθλητής, η Παναχαϊκή «βολεύεται» ακόμη και με ισοπαλία, ενώ σε περίπτωση ήττας ουσιαστικά θα δώσει τη μάχη στη συνέχεια για να πάρει την 2η θέση και να πάει με ένα μικρό πλεονέκτημα στην διαδικασία των πλέι-οφ.
  Επικεφαλής της «κοκκινόμαυρης» αποστολής είναι ο πρόεδρός της Αλέξης Κούγιας, ενώ αναμένονται τουλάχιστον 30-50 πατρινοί να είναι στις εξέδρες του γηπέδου της Ρόδου.

  Πάγκαλος: Πήγαν να με δολοφονήσουν


  Νέα σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος σήμερα.

  Με αφορμή τα επεισόδια εις βάρος του στην Κερατέα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε στο Mega το πρωί ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει αλλοδαπούς για να του επιτίθενται και υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του.

  Ερωτηθείς σχετικά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι και θα πηγαίνει να μιλάει όπου και όποτε θέλει. Ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι δεν θα αποδεχθεί φασιστικές μεθόδους και πρόσθεσε ότι μετά από πολλά χρόνια θα πρέπει να ξαναδώσουμε μάχη για τη Δημοκρατία.

  Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ως πολιτική στρατηγική το μπάχαλο.

  Νίκη χωρίς πολλά..χαμόγελα για τον Απόλλωνα


  Μεγάλη η νίκη του Απόλλωνα επί των Ικάρων Σερρών με 72-68 στην Περιβόλα, δεν την χάρηκαν όμως όπως έπρεπε οι οργανωμένοι φίλοι του συλλόγου.

  Αιτία, η ξαφνική απώλεια του Χρήστου Ρέγκλη (ανακοπή καρδιάς παραμονή του αγώνα), φίλου επί δεκαετίες του Απόλλωνα και μάλιστα, στο τελευταίο διπλό στην Αμαλιάδα ήταν από τους πρωταγωνιστές στο γλέντι που είχε στηθεί στο πούλμαν μαζί με τους διοικούντες και όχι μόνο!

  Μάλιστα, για τον λόγο αυτό πριν το ξεκίνημα του αγώνα με τους Ικάρους, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του και με τους φίλους του στην εξέδρα, ακόμη και μετά τη λήξη του παιχνιδιού, να μην έχουν διάθεση για πολλά-πολλά...

  Και Αχαιός στο γιαούρτωμα...
  Και ο Αχαιός βουλευτής , Ανδρέας Τρυανταφυλλόπουλος, παρέστη στον μυστικό δείπνο που οργάνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος , εκεί δηλαδή που έπεσε το γιαούρτι...
  O ...μυστικός δείπνος του Θ. Πάγκαλου με τους εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν τελικά και τόσο μυστικός αν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν είχε ενημερώσει την αστυνομία ότι θα βρισκόταν στην ταβέρνα.

  Εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν προσκληθεί στο δείπνο του Θόδωρου Πάγκαλου που προηγήθηκε του επεισοδίου την Πέμπτη το βράδυ. Γιώργος Αρβανιτίδης, Χρύσα Αράπογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Ελένη Τσιαούση, Βάσω Τσόνογλου, Δημήτρης Τσιρώνης, Χρήστος Χάιδος, Αθανάσιος Χάνταβας και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

  Το μενού δεν ήταν νηστίσιμο αν και οι πληροφορίες λένε πως οι κυρίες Τσαούση και Αράπογλου τήρησαν αυστηρό διαιτολόγιο μπορεί και λόγω της Σαρακοστής.

  Η...ωραία ατμόσφαιρα δεν χάλασε, ως φαίνεται, μόνο για την «πράσινη» παρέα αλλά και για τον δήμαρχο ο οποίος έφτασε στην περιοχή όταν τα πνεύματα είχαν ήδη οξυνθεί. Κάποιοι μάλιστα μουρμούριζαν ότι το όλο επεισόδιο τους χάλασε τη βραδιά του champions league…

  Έρχονται Ρώσοι τουρίστες το Καλοκαίρι


  Επιβαιβέωσε την πληροφορία ότι κείνουν δυο ξενοδοχεία στην Πάτρα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαίας κ. Παπαλέξης.
  Μιλώντας πριν απο λίγο στο Ράδιο Γάμμα και στον Γιώργο Αναστασόπουλο, δεν θέλησε να πει πια ξενοδοχεία είναι αυτά που βάζουν λουκέτο λόγω της οικονομικής κρίσης.
  Ωστόσο ο κ. Παπαλέξης έδωσε και μια ευχάριστη είδηση τονίζοντας ότι έχουν κλείσει "καλά" πακέτα με τη Ρωσία με αποτέλεσμα Ρώσοι τουρίστες να έρθουν στα ξενοδοχεία της περιοχής για διακοπές το Καλοκαίρι.

  Στις Τράπεζες τα ΙΧΕ αυτοκίνητα


  Επιστρέφουν οι δανειολήπτες τα αγορασμένα με δάνειο ΙΧ τους στις τράπεζες, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους. Και μάλιστα την ώρα που οι περισσότερες τράπεζες έχουν στο «νεκρό» τις κατασχέσεις αυτοκινήτων, αφού κάθε κατάσχεση τους κοστίζει περισσότερα από 1.000 ευρώ, και ένα δάνειο διαγραμμένο από τα χαρτοφυλάκιά τους.Την ίδια ώρα οι χορηγήσεις για αγορά ΙΧ αποτελούν παρελθόν.


  Οι «οικειοθελείς παραδόσεις» ΙΧ αποτελούν νέο φαινόμενο στα τραπεζικά χρονικά. Τους τελευταίους μήνες πληθαίνουν οι δανειολήπτες που επιστρέφουν τα αυτοκίνητά τους στις τράπεζες, προκειμένου να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής τους και να γλιτώσουν από τις δόσεις.
  Μάλιστα παρατηρείται το εξής παράδοξο: Οι τράπεζες ?που μέχρι πρόσφατα προχωρούσαν σε κατασχέσεις ΙΧ- τώρα προσπαθούν να πείσουν τους καταναλωτές να κρατήσουν τα οχήματά τους. Και αυτό επειδή ξέρουν ότι με την παραλαβή του ΙΧ χάνουν διπλά. Αφού και το δάνειο δεν θα εισπράξουν, αλλά επιπλέον θα «χρεωθούν» και το ΙΧ, το οποίο πολύ δύσκολα θα καταφέρουν πια να το προωθήσουν σε κάποιον έμπορο μεταχειρισμένων ΙΧ και το πιθανότερο είναι να «σαπίσει» σε κάποια μάντρα. Επιπλέον θα χρεωθούν και με τα έξοδα φύλαξης.

  ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ   

  OI επιπτώσεις της κρίσης και της ύφεσης δεν έχουν τέλος και στην οικονομία της Πάτρας, όπου τα «λουκέτα» διαδέχονται το ένα το άλλο, κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
  Από τον κανόνα δεν ξεφεύγει ούτε και ο κλάδος των ξενοδοχείων.
  Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ετοιμάζονται... να κλείσουν δύο ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν στο κέντρο της πόλης. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στο επόμενο δίμηνο, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι εργαζόμενοι για τις δυσμενείς αυτές εξελίξεις, που πρέπει να θεωρούνται μη αναστρέψιμες