Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

ΝΔ: επιτακτική ανάγκη να εφαρμοστεί η φορολογική πρότασή μας

«Η κατάσταση στην Οικονομία καθιστά – και μάλιστα άμεσα -  επιτακτική την  ανάγκη της πλήρους υιοθέτησης και εφαρμογής της πρότασης της Ν.Δ. για τη φορολογία. Τόσο για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά όσο και για το Φ.Π.Α.» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκης σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία.

Δήλωση για το ίδιο ζήτημα έκανε και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ κ. Γ. Βρούτσης, ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση. «Η κατάσταση στην οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι οικονομικοί και κοινωνικοί δείκτες.

Υπάρχει πλήρες στέγνωμα της αγοράς, έλλειψη ρευστότητας, εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας επιχειρήσεων και νοικοκυριών» υποστήριξε.

Ο κ. Βρούτσης υπενθύμισε τις προτάσεις της ΝΔ για μείωση της φορολογίας και πρόσθεσε  επίσης ότι «είναι αδήριτη και επιτακτική ανάγκη είναι η άμεση και πλήρης υιοθέτηση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης» .  Ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ ισχυρίσθηκε ακόμα ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο κυβέρνησης «με έντεκα φορολογικούς νόμους σε είκοσι μήνες. Με πρακτικές ακατανόητες, καθώς τη μια ψηφίζουν πρόσθετους φόρους και την άλλη τους χαρακτηρίζουν «παραλογισμό», δηλώνοντας ότι διαφωνούν» αναφέροντας σαν παράδειγμα την  αύξηση του ΦΠΑ στις υπηρεσίες εστίασης από το 13% στο 23%».

«Οι μεταλλάξεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάλογα με την καρέκλα που κατέχουν, δεν αλλάζουν την κατάσταση στην οικονομία» ανέφερε ακόμα ο κ. Βρούτσης στη δήλωσή του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.